parasatemol fakat bazı kişilerde daha çok hassas olabiliyor mesela bir arkadaşım günde 3000ml testeron kullanır hafif sinirlilik birazda kalp ritim bozukluğu yapar fakat ventolin astım salbutamol kullanır kalp ağrıısında sırt ağrısından duramaz kalbini berabet etkiliyor normalde 3000ml testeron herkesin kalbi kaldırmaz ani ölüm yapabilir çünkü normal erkekte günlük üretilen testeron 1.5-8 ml arasıdır yani 400 katını alıyor aşşa yukarı dnp bile tam etkilemiyor dnp denilen ilaç 20 günde 10kg verdiren bir ilaçtır siz hesaplayın ne kadar toksik olduğunu
seninde böyle sendromun var bence başka bir ürün kullan Parasetamol, Klorzoksazon a karşı hassasiyetin var bence116 Yorumla- +1 yıl
muadil ilaçlara bak ventoline duyarlılık gösteren arkadaşta clenbuterol kullanıyor daha toksik ama etkisi az.. bence eczaneye gidip başka bir kas gevşetici iste yeter onu kullan genelde son versiyon ne ilaç var onu kullan mesela kalp ritim bozukluğu için en iyisi dilatrend çünkü bırak toksik etkiyi antioksidan etki yapıyor ilaç
- +1 yıl
sen yanlıs anladn. ben kalp ıcn degıl kas ıcın kullanıyorum. Kaslarım agrıdıgı ıcın. ayrıca dr bana bunu verdı . yarım bırakcaksam baslamanın anlamı yok degl mı? gıdıp doktora bıldırıp oyle devam etcem yada etmeyecegım. eczaneye gıdıp kafama gore almak ıstemıyrm. karacıgere yazık :)
- +1 yıl
en güzel bölümlerden birisini okuyorsun elçiye zeval olmaz derler spikerlikmi yoksa başka birşeymi düşünüyorsun ama yamaç paraşütü yapmana hasta oldum bu yaz düşünüyorum geçen yaz yapamadım kurslarına gidecek vaktim olmadı ama yarış motoru ile arasında kararsız kaldım olmadı kredi çekecem hayallerimi ertelemeyecem :)
- +1 yıl
Bızım unıversıtede topluluklar var. Bız onlar aracılıgıyla gıdıyoruz. Hıcbır ek ucret ödemedım. Yamac parasutune ben de hastayım :) Bolumumun guzel oldugunu farkındayım ama cok da çetrefillifir. Devlet memuru olmuyoruz ne de olsa yanı bıraz ınsanın kendı kaderını cızmesıne baglı. Insalah ıyı bır goruntu yonetmenı olmak istiyorum. İlerde.
- +1 yıl
inş gönlünce olur .yamaç paraşütünün başlangıç maliyeti 4000 tl şuan bana motor 12000 tl falan oluyor toplulukla iyimiş sizin selçukta yok galiba araştırmadım. devlet memuru rutine sürükler bence kaliten iş sahibi olamana neden olsun yoksa hayattan bağını kopartıyorsun amacın olmuyor kpss düşünüyorsan data yayınları çalış ben 84 almıştım öyle atandım
- +1 yıl
soru bankası ve konu anlatımlıları alsan yeter çok ayrıntılı ama ayrıntıdan soruyor artık bu arada sadece sohbet ediyorum arkadaşlara eklemyeceğim seni :) ilgim sadece yardım etmek iylik yap denize at gibi buraya sadece bir soru sordum hayatımın kadınını buldum diye onu okuyup görüşünü yazarsan sevinirim
- +1 yıl
Pardon anlayamadım.Zaten ben de beni eklemen için sırada beklemiyorum. Sanırım yanlıs anlasıldım. bende sadece soru sormuştum onu da sen cevapladın tesadufen muhabbet olustu o kadar. oyle bır ızlenım mı bıraktım sende? Ilgını yanlıs anlamadım yardımcı oldugn ıcın tesekkurler.. sankı ben surda ıkı muhabbet ettık dıye eklemenı beklıyormusum gıbı konustun hıc hos degıl gercekten..
- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılFazla kullanılmaması gereken bir ilaç.Bir kutu kullandım ama sorun olmadı bende.
029 Yorumla- +1 yıl
Midene filan birşey yaptı mı?Bana fizik tedavi uzmanı verdi.Fizyotarapsit içme dedi.
- +1 yıl
Daha iyi fazla iştah iyi değil zaten.
- +1 yıl
Pardon onu söylemedin daha önce.Bir de cinsel isteğin mi azaldı yan etki olarak.zaten fazla yok ilaçta bitince düzelir.
- +1 yıl
Başka ilaç da var mı yanında parafounun.retadnil rutin gibi.
- +1 yıl
Jel de vermişti bana üst bacağa sürmek için.
- +1 yıl
Baldır bölümünde mi sende de?
- +1 yıl
Anladım.Cinsel isteğinde hiç artma olmadı mı hala peki?
- +1 yıl
Tamam geçmiş olsun.
- +1 yıl
Neyse rahatsız etmiyim seni yanlış filan anlarsın sonra.
- +1 yıl
Arkadaş olsak yazışırdık aslında.Dediğim gibi rahatsız etmek için söylemedim bunu.
- +1 yıl
Benim çıkmam lazım.İstersen ekleyebilrsin.
- +1 yıl
Hoşçakal.Demek kötü olarak düşündün.
- +1 yıl
Sen çok takmışsın bu ilacı.Stres yapıyorsun giib geldi bana.Bir hatalık bir ilaç sonuçta.
- +1 yıl
Kendine iyi bak.Arkadaş olamayacaz sonuçta.Hoşçakal tekrar.
ayfon gbi la ne güzel insanın alıp kullanası gelio.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer