Ben halamın torunundan hoşlanmaya başladım ve sanırım o da bana karşı birşeyler hissediyo ama kendimi geri çekmeye çalışıyorum çekemiyorum sonuçta akrabayız ama aynı ortama geldiğimizde aramızda dayanılmaz bir çekim oluşuyor.Ne yapayım anlamadım?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok da yakın akraba değilsiniz, sonuçta dini olarak nikah düşüyor size... ailenizde bu tarz evlilikler de varsa bence çekinmene gerek yok...
bu durumu bir aile büyüğüne danış diyeceğim ama olur da ''bu iş kesinlikle olmaz'' derse sizin iş bu sefer de imkansız aşk kontenjanından inada biner :D
yalnız bu ilişkinin diğer herhangi bir ilişkiye benzememesi gerektiğinin farkındasındır umarım...
Adımlarını dikkatli at, kimse elalemin kızıyla yaşadıklarına laf söylemez belki ama, halanın torunuyla yaşayacakların senin aileni de bağlar...03 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın da ben kimseye söyleyemem ki hoşlandığımı hem haysiyetim düşer hem de herkesin güvenini yitiririm bilmiyorum ne olacak.
- +1 yıl
Akrabalarınızın içinde evlilik yapan yok mu hiç?
Soran+1 yılyok malesef.
Bazıları akraba evliliğine karşı değil, ben kendi açımda karşı olsam da.Siz bilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında ben de çok karşıydım ama şu an düştügüm durum farklı değil.
+1 yılAkraba evliliği. Yok nikah düşer, yok pes etme. Hem etik değil hem iğrenç, hem de akrabasınız yahu. Akrabasına insan nasıl yan gözle bakar? Kendime uyarlıyorum. Kuzenimin çocuğuna nasıl yan gözle bakarım!? Mezhepleriniz fazla geniş herhalde. Boşnakların en sevdiğim özelliklerinden biri de akraba evliliğine hepsi ama hepsi karşı. Keşke o zihniyet bizde de olsa da nikah düşermiş vs gibi saçmalıklar olmasa.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten yan gözle bakamadığım için bu durumdayım aşağıdada açıkladım akrabam olmasaydı zaten şuanda çoktan açılmıştım akraba evliliğine ben de karşıyım çünkü gel görki kendim şimdi zor durumdayım.
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. aynı ortamdaysan etkilenmen normal.başka arkadaşlarınla takıl.
06 Yorumla
Soran+1 yılaynı ortamda olmasam da aklımda hoşlanıyorum.
Soran+1 yılo 15 yaşında daha :( ama çok olgun bir kız.
Soran+1 yılÇok sakat bir durum en iyisi unutmaya çalışmak heralde kalbimi değil de mantığımı dinlemeliyim benim yaşım 23..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
akraba olupo evlnemek sucmu ? aranizda akrdelsik diye bir bag yoksa eger birlikde büyüymediyseniz akraba duygusu yoksa bence sorun yok bende kuzenimle cikmisdim almanyadayim o ankarada 13 yasinda ilk defa gördüm onu ve asik olduk ne yani her akrabab olan akrdesmi saiylyior size nikah düsdügü icin bence hic problem yok
24 Yorumla
Soran+1 yılaynı durum evet en son 3 yaşındayken görmüştüm yani aynı ortamlarda büyümedik sonra görüşmeye başladık gördüğüm gibi zaten işte aradığım kız dedim akraba olmasaydı söylerdim çekinen korkan bir insan değilim ama karışık çok ya durum..
Soran+1 yılAnladım da aileler bile karşı çıkar biliyorum zorlaştırırlar.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKardeşim ne oldu o iş ya
Bende senle aynı durumdayım şu an ne yapsam bilmiyom aklimdan hiç çıkmıyor tam aradığım tıp
Sanki bende ona ait bir şeyler var birde ben açıldım saçmalama dedi kuzen sayılırız dedi ama onunda hafif bir ilgisi var gibi üstüne gidiyimmi bırakıyım mı çok seviyorum onu düşünmekten duramıyorum. Ayni benimde halamın torunu oluyor senle bir yerden görüşsek nasıl yaparız benim anne babam sıkıntı çıkarmadı da onun anne babası çıkarir diye düşünüyorum bı baksan yazsan bana hatta gorussek bir yerden senle olur mu00 YorumlaÖyle çok da akraba gelmediniz bana:D Bilemedim açıkcası insanlar asosyal olunca oluyo genelde bu akrabadan hoşlanma olayları,yeni bir çevre ve güzel kızlar iyi gelebilir:D
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kız görüyorum etrafımda kız yok değil ama aradığım kız tipine tam uyuyor o yüzden de kendimi çekemiyorum çok seçiciyim çünkü..
Soran+1 yılben kimseye açamam bu konuyu herkes yanlış anlar akrabayız diye kimse anlamaz..kıza da söyleyemem..
Soran+1 yılben en iyisi bir legen suya kafamı sokayım 5 dakika çıkarmıyım sanırım en güzel çözümü bu sağol :))
+1 yılhalanın torunu...
kuzenken evlenenleri biliyorum.
şansın daha yüksek sanki :)09 Yorumla
Soran+1 yılYa evlilik düşünemiyorum bile :)) ama sonumuz ne olacak anlamadım.
- +1 yıl
lamı cimi yok bu işin.
ciddi değilsen, bırak görüşme.
ciddiysen tamamdır.
Soran+1 yılama ona söyleyemem ki hoşlandığımı nasıl söylerim akrabayız..
- +1 yıl
boşver gitsin o zaman.
evlendiği zaman kasap havası oynanırken, eksik kalmak istemezsin heralde :/
Soran+1 yıl:/ evlenirken dünyanın en dibe vurmuş insanı olabilirim... :)
- +1 yıl
sizin ki sadece flört.
ileriye dönük düşünürsen, (ki daha demin kızı evlendirdin yolları ayırdın hani) hoş bir görüntü olmuyor
eğer karşılıklıysa pes etme bence ikna edersiniz aileleri.
01 Yorumla
Soran+1 yılkarışık durum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende erkek arkadasımın tarafından onun halasının torunuyum :) internet yardımıyla konusabilirsin. ağzını ara ilk önce
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl arıyayım ne diyebilirim mesala?
Cevap sahibi+1 yılsevgilisi olup olmadıgını sor. ama direk girme konuya havadan sudan başla önce. sonra iltifat edebilirsin. bence çıkma teklif etmek istiyorsan hemen etme. uzun süre konuşursan duygusundan emin olursun. ters ters cevap vermez o da senle konusmak ister
+1 yılKanka sen kalbinden ne geçiyosa onu yap git kızla konuş sevgili olun.
02 Yorumla
Soran+1 yılkalbim hoşlanıyor tama aradığın kız işte diyor ama mantığım sakın bundan kimseye söz etme bile unut gitsin hayatını mafetme diyor ikilemdeyim..
- +1 yıl
Hayatın mahvolsa nolur yanında sevdiğin kız varken. Boşver sen onu kaçırma
Gizli Üye(36-45)+1 yıladımını at ve eğer dediğin gibiyse gittiği yere kadar git sakın pes etme aile vb korkusundan. unutma hayat uktelerle yaşanmaz. hiçbir şey içinde yer etmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrabayla olmuş birir olrk dyorum sakın bak sakın uzak dur
03 Yorumla
Soran+1 yılmantığım bulaşma sakın diyor kalbim işte tam aradığın kız diyor..
Cevap sahibi+1 yılsakın bak sakın kızmı yok ya bırak ben çok pşmnm sonuçta akraba bende duygularıma yenk düştm çok pşmnm sen yapma bari
Soran+1 yılanladım sağol..
+1 yılzorla da olsa uzak dur.aynı ortama girme.
04 Yorumla
Soran+1 yılee akrabayız bayramlarda seyranlar da zorla da olsa beraber oluyoruz..hayatımın sonuna kadar nasıl uzak duracagım.
- +1 yıl
bayramda halana gidip 10 saat orda mı kalıyosun?ben bi kız olarak çıkıyorum dışarıya
Soran+1 yılartık bulunsak da bulunmasak da aynı ortamda birşey değişmez çünkü hoşlanmaya başladık galiba birbirimizden ama bunu ona söyleyemem akraba olduğumuz için.
- +1 yıl
duygularına karşı koymayı öğrenmek zor ama öğrenince çok rahat oluyosun.duygularına hakim olmayı öğren
+1 yıluzak dur baska kizlarnan tanis
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ortamda bulunmayın. Basit değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı ortamda olmasak da aklımda her zaman.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne