- Tatil & Seyahat konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılHahahahhaha :D
Geçen otobüsteyim işte oturuyorum ama acayip kalabalık böyle. Bir tane çok sarışın bir çocuk vardı böyle bildiğin beyaz, albino gibi. Ama o kadar pigmentsiz değildi. Neyse çocuk tam da durak isimlerinin yazdığı ekranın önünde duruyor. Ben de otobüste ekranı görebilecek bir yerdeysem ekrana bakarım yani. Ekrana bakıyordum işte. Aksi gibi de çocukla aynı durakta ineceğimiz tuttu. Ya da o bilerek öyle yaptı, bilemiyorum. Yolda gidiyorum işte, rahatsız ediyor muyum dedi. Ben de kötü niyetli olmayan bir şekilde evet dedim çünkü cidden de bir şey soruyorsa az biraz rahatsız ediyor demektir işte. Zaten çocuk da hiç tipim değil. Neyse o zaman bir daha da kimseye öyle bakma diyor :D :D Sanki ben sana mı baktım falan dedim işte güldüm. Sonra da hadi iyi akşamlar deyip başka yöne gitti işte :D013 Yorumla- +1 yıl
Ay ben ona mı bakıyodum sanki :D
- +1 yıl
Kendi aptallığı :)
- +1 yıl
Ben ona bakmadım ki orada bir anlama zorluğu yaşıyorsun sanırım :)
- +1 yıl
Ya o dikkat çekiyor. Zenci birini görünce nasıl dikkatini çeker, o da onun gibi.
- +1 yıl
Aynı duygular değil mi sence? Yani zenci biriyle çok sarışın birini görünce hissettiğimiz şeyler aynı olmalı bence :)
- +1 yıl
İşte şimdi saçma konuşmaya başladın :)
En İyi Cevaplar
+1 yılAyni otobusteydik ayni durakta indik ama benim icin indigini anladim yuruyorum gidecegim yere dogru pesimden geldi once sigara sordu yok dedim kulakligimi taktim sonra bir şey sorabilirmiyim dedi tabi dedim tanisabilir miyiz dedi hayir tabiki dedim yurumeye devam ettim sonra gozden kayboldu, aslinda hoslanmistim ama herkese boyle yapmadigi ne malum? 😄
026 Yorumla- +1 yıl
Aa yine sen ya surekli senin sorularina denk geliyorum bende hahhaha 😂😂
- +1 yıl
Ama bir an tereddüt ettim ve direk hayır dedim ne dicektim yani, olmaz oyle iş 😄
- +1 yıl
İstanbul 😂 ama soylede bir sey var kiz hoslanmamis ve rahatsiz olmusta olabilir tersliyosa kaç ordan 😄😂
- +1 yıl
Kizlar utangac erkekleri sevmez az cesarerin olcak 😂
- +1 yıl
Oo o iş yaş o zaman 😂
- +1 yıl
Kolay gelsin 😂
- +1 yıl
Yani 😄
- +1 yıl
Buyur baktim?
- +1 yıl
Ne guluyosun be 😄
- +1 yıl
Gül gül 😂
- +1 yıl
Hahaha fazla girmiyorum siteye ondan 😂
- +1 yıl
Fazlası sıkıyor mu?
- +1 yıl
Ne bileyim ☺
+1 yılİstanbul'da otobüs metro ve metrobüsde çok kalabalık olduğundan konuşmaya hatta kıpırdamaya bile fırsat olmuyor kalabalıktan direk ilişki içinde oluyorsun sen ona sana yaslıyor akrabalık başlıyor.
https://youtu.be/By5-xcMuLQ010 Yorumla
+1 yılMetroda olmuştu sinemadan donuyodum ama çok belli etmişti :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ben yaklastim ama bakislariyla belli etmsti artik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılBana gelip öyle soran çok az anca uzaktan göz kırpıyolar gülüyolar falan :D bir keresinde bir kafeye gittim tam karşısındada bir kafe vardı dışarı bakıyodum iki tane çocuk karşı masada oturuyolardı sonra sürekli bana bakıyolardı bir keresinde kafamı salladım hayırdır birader sallayışım :D sonra oda güldü sonra bende el salladım bida bakmadım jdjdjjf
09 Yorumla- +1 yıl
Zaten önceden benim oturduğum kafede garsonluk yapıyodu karşı kafedede ikizi çalışıyodu. d o gün izin günüydü sonra bida gittiğimde çocuğa dedimki çakmak ver çocuk ben kullanmıyom diyo ama ikizi olan değil yani bu arkadaşı yanındaki :D bende dedim git bul
- +1 yıl
Yo 😆
- +1 yıl
Gıskandınmı 😄
- +1 yıl
ikizi olan çocuğun yerine olmak iste bence o daha şanslı diğeri ezik yazık ya sonra düğüne gittim baktım davulcu olmuş davul çalıyo ayy dedim yazık para kazanmak için ne işler yapıyo keşke çakmak bul gel demeseydim ühühüh 😱😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tanistik ve tek gecelik biseu yaşadık benim için unutulmazdi
318 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHastanede bizimki biraz değişik "))
Cevap sahibi+1 yılNeyi dinleyeceksin hastanede sıra beklerken tanıştık. Bana cay getirdi sohbet ettik. Sonra çıkışta bir yerlere gittik. sonrasi malum. Ama bir daha gorusmedik. heyecanli oluyor :))
Cevap sahibi+1 yılDeğildim
Cevap sahibi+1 yılYok ya çok olduğundan değil. Ama heyecanli bir yapım var. Hoşuma giden seylere dur demem. O anda istedim ve oldu. Bana eksiyi kin atti bu arada? Arkadaşlar biraz yıkın tabularınızi herseye karsisiniz anlayamiyorum sizi
Cevap sahibi+1 yıl:)) birazcık öyleyimdir thanks
Cevap sahibi+1 yıl18 değil 23
Cevap sahibi+1 yılAhahha tesekkurler :)) begenin diye yazmadim deminki yorumu biraz açık görüşlü olmak icin dedim
- +1 yıl
ıyı hıkaye hea , gızlı kullanıcı olmasından bellı
Cevap sahibi+1 yılGizli çünkü bu site abaza kaynıyor. Böyle bir seyi anlattigim anda herkes dolusur simdi. Ugrasamam sevgili @Deathstrokee
+1 yılevet Almanyadayken metroda bir çocuk yanıma oturup hallo demişti bende panik olmuştum hemen ingilizce almanca konuşamadığımı söylemiştim bükmüştü dudağını tatlı da bişeydi :D onun da ingilizcesi pek iyi değilmiş öyle yan yana oturduk sadece o bana baktı ben ona baktım falan arada bir güldük
00 Yorumla
+1 yılBiri ben tramvaydan inince hemen yanıma gelip 'bu sizden düştü sanırım' diye küçük bir kağıtta numarasını verip geri tramvaya binmişti ama geri dönmedim
09 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen hazırdı çünkü yol boyunca bana bakıyordu kağıt kalem çıkarıp yazı yazıcak fırsatı olmadı :D
- +1 yıl
Ben ondan sonra bindim :D
- +1 yıl
Belkide :D ayrıca çok çokta tipli değildi herkese yapsa bile reddedilir genellikle
- +1 yıl
Kız kafası sonuçta :D
+1 yılmetroda geldi tanısalım numaranı verir misin dedi biri hayır istemiyorum dedim elimdeki kentkarttan adımı görmüs faceden ekliyim o zaman dedi aptal
15 Yorumla- +1 yıl
facebook kullanmıyorum ki :D Aramıstır ama eminim :D
- +1 yıl
ks haric hicbi hesap kullanmıyorum artık :D
Hi hi oldu. Babamin numarasini verdim. Bir baskasina evde kalmis kuzenimin numarasini verdim. Iyilik yaptim...
13 Yorumla- +1 yıl
Tabi cokta iyi yapmistim. Babami aradiginda babamlaydim, baba alo dedi karsi taraftan ses yok kapatmis hemen teli. Gulmekten karnima agrilar girmisti, babama anlattim ama sonra herseyi o da baya guldu. Kuzenimle diger kisi bulusup ona: ama ben seni baskasi sanmistim demis :d hahahaha telefondaki yemin ederim ki benim demis o da. Yazik
geçen bir evrak görüüyodum evragın üstünde adım yazıyodu o sırada biri bişey sordu söylemi yapcaz vs diye cevap verdm gittim sonra aksam faceime baktm bir sürü mesaj atmıs adımı soyadımı okumus evraktan
05 Yorumla
+1 yılMetro çıkışı tanışmak istedi ama tepkim hoş olmadı tabi
23 Yorumla- +1 yıl
Hayır küçük dusurmedim ama reddettim ne munasebet yani
Benim yakin arkadaşım ve sevgilisi metrobuste tanistilar. 3. Yillari su anda. b
07 Yorumla
+1 yılOtobüs muavini numarasını yazıp vermişti yanımdaki koltuğa bırakmıştı :(
05 Yorumla- +1 yıl
bide ben istemeden kek kahve getiriyordu yastık getiriyordu ikram yapıyordu romantik şapşik :D ama numara falan beklemediğim için şok oldum tabi kağıdı yere atmıştım yırtıp.. korktum :D
- +1 yıl
Olur öyle şeyler :D
Tanışmak isteyen oldu, klasik cevaplar verip uzaklaştım.
012 Yorumla- +1 yıl
Yakında bu yalana kimse inanmayacak ama.. Doğru söyleyeni da yalan sanacaklar
Tanışmaya niyetlenen oldu tabi ama sevgili olmadımm
028 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 383 cevap paylaştı. Tatil de akşamında tanıştık ertesi sabahı sevgili olduk :D
07 Yorumla
+1 yılhayır çok bakışma yaşadım ama kimse cesaret edemedi :(
07 Yorumla- +1 yıl
yok ya korkarım sapık falan çıkar :D
- +1 yıl
numaramı vercem sonuçta numaram şey numarası olsun istemem :D
- +1 yıl
tamam bir daha olursa akışına bırakıcam :D
Tanışmak isteyen oldu ama ne olacak ki otobüs yani sevgili nasıl olunur :)
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirine sadece parfumunu sormustum sonra 6 ay kadar cikmistikk guzeldi ama guzel yerlere gittik guzelseyler yasadik... (:
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya gezdik eglendik gulduk agladik ama hepsi guzeldi yani neyse hyir seydi be delicious DKNY (yesil elma) :))
Cevap sahibi+1 yılyok yesil elma denildiginde daha rahat bulunuyo ondan aaa sende he ayip :D
Cevap sahibi+1 yılbisey denilmiyo sanda:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstemisti biri tansmak numarasını verdi ben aramadm :) bikerede ben hoşlandım oda belki ama bakşmakla kaldı :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNapsaydm kendimi düsüremem okadarda :)
Cevap sahibi+1 yılAçmış derken baktı sadece yani belkide ben baktm diye :)
+1 yılteklif eden oldu ama kim isterki otobüste ilk gördügü birisiyle sevgili olmak ister ki
01 Yorumla
+1 yılYolda giderken ciddi ciddi evlenme teklifi eden bile oldu :D
07 Yorumla- +1 yıl
Aynen direkt öyle dedi :D bir tanesi de "Allah rızası için yalvarıyorum" dedi ahahjahaj delilerdi büyük ihtimal. Sadece bir tanesine deli değğldi, arabayı sağa çekip evlenme teklifi etti ama akıllı mıydı bilmiyorum:D
- +1 yıl
Yook bee
- +1 yıl
Ahım şahım bir insan değilim, tesadüf diyelim
Hödüğün biri gelip numaramı istemişti sonuç: olumsuz 😄
13 YorumlaTekne turunda tanıstım nası olduysa 1 ay sonra beni bulmus konustuk. bir buçuk yıldırda sevgiliyiz
113 Yorumla
+1 yılMetroda çocuğun biri numarasını yazıp vermişti ben tam inecekken :)
025 Yorumla- +1 yıl
Tabiki hayır :)
- +1 yıl
Beğenmemek değil hırlı mı hırsız mı katil mi organ mafyası mı tecavüzcümü bilemezsin ki :)
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Evet nolmuş ki :)
- +1 yıl
İsmim Zeynep zeyno değil.
- +1 yıl
Ya benimle dalga falan mı geçiyorsun sen ya kaç tane hesabın var? Komik olmaktan çıktın farkında mısın?
- +1 yıl
Yanlış anladıysam özür dilerim ama başımda biri varda o sandım seni kusura bakma tekrar iyice paronayak yaptı beni
- +1 yıl
Özür dilerim tekrar..
- +1 yıl
Niye?
- +1 yıl
Cidden o kişi değilsen çok çok özür dilerim yani :/
- +1 yıl
Olsun ne kadar kurtardıysa kâr kârdır :)
- +1 yıl
Xperim1 mesaj atmak isterdim ama kusura bakma :)
+1 yılotobüste metrobüste genelde akraba olunur, sevgili olunmaz:D
10 Yorumla
+1 yılMecbur kalınca giriyorum. ama bazı yerler rahatsız ediyo.
07 Yorumla- +1 yıl
yanlış sorumu cevapladınız @BendenİyisiYok :)
- +1 yıl
Ahaha evt arada mesaj gelince karıştırmışım çok güldüm :))
- +1 yıl
:-D :))))
- +1 yıl
Aslında yanlış girdim sonra da düzeltemedim. ama daha iyi oldu daha olgun görünüyosun ;) Zaten küçük de değilim 23'üm
+1 yılBaya bakıştık, tam ben kalkıp gidecekken gelip numara istedi verdim bende,
1,5 yıl çıkmıştık :)01 Yorumla
+1 yılYolda giderken biri arkadaşını arkamdan gönderip "bu çocuk senden çok hoşlanmış" diye söylettirmişti. Açıkçası bende kızmıştım :)
013 Yorumla- +1 yıl
Kendisi söyleseydi de olmazdı zaten :) İnsanın birden hiç tanımadığı birine böyle söylemesi sence de tuhaf değil mi? :)
- +1 yıl
Gerçekten bişey hissettiysen sende git konuş bence :)
- +1 yıl
Ne diyelim İnşallah tekrar karşılaşırsınız :) Öyle bişey olursa kaçırma sakın :)
- +1 yıl
Hayırlısıı :))
- +1 yıl
İstanbul
- +1 yıl
+1 yılSoru kizlaraymis ben şöyle misirimi alıp kenarda izliyorum
00 Yorumlanumara soran vardı,118 80 i ara dedim.
81 Yorumla
+1 yılçok tatlıydı bakıştık falan ama hiç bir yere varamadık :(
01 Yorumlaİsim olnaz otobus felan :Ddd ama yoğun bir bakısma seysi olursa gider sansımı denerim knk :Dd
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılbir ara otobüste hergün karşılaştığım biri bana öyle bir teklifte bulunmuştu ama sonra çekip gitti :))
024 Yorumla- +1 yıl
Zaten arkadaş çevresinden tanıdık biriydi direkt hoşlanıyorum benimle çıkar mısın dedi :D
- +1 yıl
Yok o kadar da değil canım yaa sende aa :D
- +1 yıl
Herkesin içinde hele hele arkadaşlarının önünde çantayı kafasına geçirirdim herhalde öyle bişey dese :D
- +1 yıl
Ortak bir sürü arkadaşımız vardı yani evimi bile öğrenebilirdi ama cesaret edemezdi hiç birine
- +1 yıl
Onu orada rezil ederdim :D
- +1 yıl
Niye ona göre mi :D Trabzon
- +1 yıl
Niye sordun peki :D evet gayet güzel :)
- +1 yıl
Gerek yok sağol :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Tamam yazmam eksiye gerek yoktu tabi sen verdiysen, sen vermediysen bişey diyemem.
- +1 yıl
Peki
+1 yılUçakta tanistik ve gorusmeye basladik :d
13 Yorumla- +1 yıl
Hâlâ beraberiz ❤
Metrobüste aşk başkadır!
10 Yorumlaonline oyunda tanıştım nişanlıyım kabul olur mu?
05 Yorumla
+1 yılÜc sene süren bir bakismamiz oldu :D ah ah
233 Yorumla- +1 yıl
Hayir otobüste görürdüm onu. Ayda iki üc defa. Üc sene askimdan öldüm öldüm dirildim. Sonra birden kayboldu. Ben de unuttum.
- +1 yıl
Cok adim attim. Bir sürü hemde aklina gelemeyecek kadar cok. O ama hic orali olmadi. Halbuki o beni ona baglamisti öyle bakislariyla..
- +1 yıl
Hic olmayacak bir seydi zaten nasil 3 senemi harcadim hala inanamiyorum :D cocukluk akli iste
- +1 yıl
Hayir, kesinlikle
- +1 yıl
Bayagi bir kafayi bozmustum ya kör kör geziyodum ortalikta :)
- +1 yıl
Cok iyiyim :) üstünden bir daha 3 sene kadar gecti. Atlattim
- +1 yıl
Diyorum ya :D ben onunla büyüdüm. Ilk sokak aralarinda aglayisim, ilk kalp atisim, ilk mutlulugum. :)
- +1 yıl
Kusura bakma, acayip bencilim. Senin sordugun sorunun altinda kendi dertlerimi döktüm aahaj :D anlat bakalim dinliyorum
- +1 yıl
Kücük yasta tasindiniz öyleyse yoksa bir telefon numarasi falan birakirdi? :)
- +1 yıl
Ne güzel :D haha
- +1 yıl
Yoo :D kendin siritiyon napim :D
- +1 yıl
Iyi öyle olsun bakalim :)
- +1 yıl
Ne sandin :D
- +1 yıl
Fazlasiyla (kalp her zaman soldan atar)
- +1 yıl
Oku!
- +1 yıl
:D :D bu ne simdi ahaha
+1 yılöyle bısey olmadı olamazda.
01 YorumlaCok bakistikta bir sonuca varamadik yani :D
05 YorumlaYhaa hayır kaçırırlar falan . s. s
01 Yorumla
+1 yılHic oyle birsey yasamadim.
01 YorumlaHayır zor guvenirim..
03 YorumlaEvet oldu hatta çok yeni bir zamanda.
020 Yorumla- +1 yıl
Beni otobüste gördü konuşmaya falan calisti seni birine benzetiyorum falan:Diste ondan sonra beni sosyal paylasim sitelerinde arastiriyor fakat bulamiyor benim okulumun sitesine giriyor her ne hikmetse benim en yakin arkadasima mesaj atiyor oradan da bana ulasiyor öyle iste bu arada ben liseliyim bu çocuk üniversite ogrencisi
- +1 yıl
Yani anlaşılan kızımız gönül eğlendirmiş adını da tanımak istedim koymuş
- +1 yıl
Ona rahibelik değil iffet denir tosunum senin gibi erkek kaşarları anlamaz ;)
- +1 yıl
Adresini özelden at bir bakıyım bu hafta ordayım uğrayım bir yanına?
- +1 yıl
Cevap veren mi koç?
+1 yılTanışmak isteyen oldu da tipim değildi
013 Yorumla- +1 yıl
Colton haynes bilir misin?
- +1 yıl
Aynen😊
- +1 yıl
Sana olmaz tabi:D
- +1 yıl
Tip kişiden kişiye değişir
- +1 yıl
Kendi fotoğrafım yok zaten😂
- +1 yıl
Açayım ya bunda kotu bişey yok zaten😏
bakışmalar falan işte öyle :d
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldu ama kabul etmem ben.
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarakterle alakali. Bana göre iki dakika suratini gördügün bir insanla olmaz.
Cevap sahibi+1 yılSanaldan çok oldu facede tanismak icin mesaj atan filan ama. Kabul etmem asla.
Cevap sahibi+1 yılEn başta sorsaydın :) Hayır , olmadı.
Cevap sahibi+1 yılDoğru düsünmüssün. Ama her insanın sevdigi olmustur bak. Benim de oldu yani.
Cevap sahibi+1 yılHayır , zaten o söyledi sevdiğini. Benim söylememi beklemedi yani.
Cevap sahibi+1 yılBen sevdigimi söyledim demedim ki. :?
tanısmak ısteyenler oldu, ama tanıstıgım olmadı
03 YorumlaEvet oldu hatta uzaktan akrabam
02 Yorumla- +1 yıl
Uzaktan akraban mı?
Tam olarak neyin oluyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkütüphanede tanışmak isterdim :)
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok öyle değilde, ne bileyim ben kitap okumayı severim o da seven biri olurdu mesela kütüphanede sohbet açılabilirdi kitaplarla ilgili ya da aynı rafa beraber uzanabilirdik, ya da ya da uzanamadığım kitabı o verebilirdi :) Hayal gücü bu canım istediğin yere çekersin
Cevap sahibi+1 yılaynen bencede zor ama bir umut bekliyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılüniversitede olabilir :)
+1 yılYok.
05 Yorumla- +1 yıl
Dışarıda özellikle de teksem gayet ciddi ve sert dururum.. Konuşabilirim herhangi birşey için ama o anlık durum üzerine olur sadece.. :)
- +1 yıl
Yok bee hakedene şeker gibi hatunum :D :D
+1 yılEvet var.
01 Yorumla
+1 yılHayır.
01 Yorumla
+1 yılevet. istemedım.
03 Yorumla- +1 yıl
samımı gelmıyor boyle şeyler bana. sevmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatil :)
11 YorumlaOlmadı ya :d
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAptallık
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDevamı olmıycak bir şey ki ben seneler sürün isterdim hep olmaz derdim ama aptallık
Cevap sahibi+1 yılSeviyodu işte ama olmıycak bir şey
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat