İzmir cok rahat bır yer mi ortamı nasıl genclere gore mi? ya da ahlak bozucu mu
Cevabın nedir?
Hayır, asla. Ben 7 yaşımdan beri her yaz izmir'e gidiyorum, babamın işi gereği birde en işlek olduğu tarafa. Çeşme'ye.. En ufak kötü birşey görmedim. Ortamıda çok güzel. Çok sıcakkanlı insanlar var. Bol eğlenceli, ışıklı, hoş bir yer. Elimde olsa oraya yerleşirim. Sadece başka ülkelerden vatandaşlar geliyor hani onlar ile bizim kültürümüz biraz farklı olunca karışabiliyor durum. Olsun çok severim Izmir'i ^^
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlgisi bile yok. Ortam olarak İstanbul'dan hiçbir farklı yani yok ya. İstanbul aşığı biri olarak ortamının daha iyi bile olduğunu söyleyebilirim. İnsanları daha kültürlü, saygılı, ya da ben öyle hissettim bilmiyorum ama öyle. İkisinde de yaşayan biri olarak söylüyorum bunu
03 Yorumla
Soran+1 yılızmır daha rahat dıyorlar ama ıstanbulda cok rahatlık goremıyorum bazı kesımler harıc tabı
Soran+1 yılahlak kısılere gore farklılık gosterıyor ama ben gayet rahat bır ınsanım yanı anlayısla karsılarım sığ goruslu degılımdır. insallah ızmır bana goredır
+1 yılİzmir'in ahlak anlayışının diğer şehirlerden daha düşük olduğunu sanmam..
Barzo'nun bütün mahallesi tren yapıyor ama farkında değil.. En büyük ahlaksızlıklar, baskı altında yaşayan insanlarda görülür..
Gençlere göre olan 3-5 şehirden biridir İzmir..20 Yorumla
Eğlence ortamı bol , şehir ve insanları güzel ama ahlak bozucu etkenlerde bir o kadar fazla tabiki.
02 Yorumla
Soran+1 yılyoldan cıkmayalımda :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
37Cevap
+1 yılErkek olsan direkt git derim. Benim hayallerimin sehri.
Kizlari cok rahat. Rahat derken, kasar degiller, insanlar. Modernler. Kezban degiller.
Bir kizla yolda cok rahat tanisip konusuyorsun. Boyle tanistigim bir kizla gece cluba gittim. Birisinle kahve ictim.
Vapurla karsiya geciyorsun. Hem ogrenci sehri havasi var, hem deniz sehri, hem de modern daha ne olsun.
Git konya'ya da gor ebeninkini. Birine saat sorsan kaciyor kezbanlar.10 Yorumlaİzmir sakindir. Kalabalık değildir. Mini etek giyip gezdiğinde salyalarını akıtarak bakmaz erkekler kordonda. Canın isterse bir mekana girer içersin istemezsen yine girersin ama içmezsin. Kimse alnına silah dayamıyor iç, gez diye.
12 Yorumla
Soran+1 yılyoo tam tersı ıcıp gezmek ıstıyorum mını etek gıymek ıstıyorum benım sorumun tam cevabını vermıssın tesekkur ederım :)
+1 yılYa ahlak bozucu falan değil. Kimse kimseye karışmıyor izmir'in olayı bu. Yobaz şehirlerdeki gibi sokakta ele ele tutuşan, öpüsenlere saldırmıyorlar. Herkes kendi halinde.
30 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 306 cevap paylaştı. İzmir Türkiyenin en güzel en gelişmiş ve toplum yapısı en harika şehiri. Kimse kimseye karışmaz.
Ahlak bozucu ne ya ahlak ancak sen bozarsan bozulur. Yalan söylemezsen sana zorla yalan söyletemezler20 Yorumla
+1 yılİzmir söylendiği kadar yok millete kalsa İzmir yasal kerane izmirin insanlığı çok iyi gerisi hikaye benim için
30 Yorumla
+1 yılNe demek ahlak bozucu mu?
Senin niyetin neyse ona göre kendine ortam edinirsin zaten. sen kendi niyetinden bahset. Sana ne lazım ablası?13 Yorumla
Soran+1 yılvalla bana duzgun anlayıslı ınsanlar lazım
- +1 yıl
Kesinlikle o sonradan gormeleri almican sehre
Soran+1 yılaynen oyle
Bilmiyorum ama İzmir merak ettiğim bir yer inşallah bir gün giderim. Senin karakterin sağlam olduktan sonra niye ahlak bozucu olsun. Kişiye bağlı bence.
00 Yorumla
+1 yılİzmirli olarak buraya gel derim ahlaksızlar her yerde var sen kendini sakındıkça kimseden etkilenmezsin ben de başörtülüyüm ve doğma büyüme izmirliyim. en azından buranın deniz kokusunu içine çek derim
10 Yorumla
+1 yılİzmir in kizlari kotu degil arkadasim dogu dan Anadolu dan okumaya gelenler rahatligi goruo bozuluyolar sonrada efendim izmirin kizi kotu yeter be
44 Yorumla- +1 yıl
Aynen. sonradan görmeler yüzünden bizim adımız çıkıyo
- +1 yıl
Doğru izmirin yerlisi azdır o bozuk olanların alayı doğulu tespit yerinde
- +1 yıl
@karambol63 tesekkurler:)
- +1 yıl
Rica ederim gerçeklee :)
+1 yılçok hoş her yaz giderim ananeme diye tam gençlik mekanı özellikle ayayorgi deki yerler falan işte beach clublar sole mare marrakech çok eğlenceli oluyor (:
01 Yorumla
Soran+1 yılben gider gitmez en havalı mekanları kesfedıcem zaten :D
+1 yılİzmir kizlarina neden kotu bakıyorlar anlamjs degilim heryerde var oyle kizlar :Dd
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen yaa :D
- +1 yıl
İzmir kızlarına dokunamayacakları için kıskanıyorlar. E tabi uzaktan bakıp e-manuel zor iş hak vermek lazım.
- +1 yıl
Ahahahha kedi uzanamadigi cigere mundar dermis hesabii ;))
- +1 yıl
Yani kırsaldaki bayırdaki eşek değil bizim kızlarımız ;) Ondan sonra İzmir kızları çok rerörörö..
- +1 yıl
Okuz olmasinlar o zaman yoksa daha cok rörerörö
+1 yılİzmir'de herkes özgürdür canım kimse kimseye karışmaz diğer yobaz şehirlerdeki gibi millet açık giyinince el ele tutuşunca koklaşınca kimse öküz gibi bakmaz :)
10 YorumlaGayet iyi ortamı var. Yaşanabilecek en güzel illerden birisi
00 Yorumla
+1 yılOn numara.. ahlaki bozuk olan her yerde bozar, duzgun olan las vegasta da bozmaz.. kizlari guzeldir, en yasanasi sehirdir..
22 Yorumla- +1 yıl
@__elisa__
Tesekkur ederim, yazdiklarinin altina imzami atarim.. İzmir candir , yasamdir..
- Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşa bağlı. ortamı bozuk olan yerde var. olmayan yerde. sen nasilsan ortamında öyle. dddd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburası gayet sakin aslında ada gaziemir uçmuş durumda ama
04 Yorumla
Soran+1 yılne var orda
Cevap sahibi+1 yılorda hayat gece 2den sonra başlıyor desem :))))))
Soran+1 yılvalla mı :D ne hayatmıs be :D
Cevap sahibi+1 yılekşınlı diyelim alsancak daha berbat ama buna da bar diyebiliriz
Ahlakı gösterişte bulanlara göre bozuk olabilir ama bence gayet hoşgörülü medeni ve evet gençlere göre bir şehir. Seviyorum İzmirii :)
10 YorumlaLeen izmire laf atanı keserimm...:) güzel bir şehir bacım beklerim
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :) ınsallah tasınıcam bakalım
+1 yılKendini biliyosan İzmir ortamı superr. Ayrıca İstanbul kadar tehlıkelı degildir..
120 Yorumla
Soran+1 yılevet bende oyle duydum ıstedıgın gıbı gıyınebılırsın falan demıstı bı tanıdıgım
- +1 yıl
Tabi gericiler yok kımse karısmaz burada kımseye
Soran+1 yıloo cok ıyı o zaman tam benlıkmıs :D ben erkek meraklısı degılım rahat rahat yasamak ıstıyorum ıstanbulluyum ben dogma buyume burada o kadar rahat takılamıyoruz ıstedıgımı gıyemıyorum acıkcası basıma bır sey gelır dıye o derece :D
- +1 yıl
yok bura oyle degil tabi yaklasan içki ısmarlamak isteyen olcak ama are you kola diyen tipler yok burada :D
Soran+1 yılbır sey olmaz ıstemezsem kıbarca reddederım :D ama yazlık yerlerde o dedıklerın are you kola falan bodrumda olabılır kusadası falan :D
- +1 yıl
oraya akıyolar ya sorma :D
Soran+1 yılkıroyum ama para bende tıpler ıste :D bı gun turıstlık yerlerde tecavuze ugrıcam dıye korkuyorum :D
- +1 yıl
Allah korusun kız :D o kadar guzelsın yanı :D
Soran+1 yılyok oyle ıddalarım olmaz benım de turklere benzemıyorum pek ondan dıkkat cekıyorum :D
- +1 yıl
İngilizlere mi benziyon :D
Soran+1 yılaynen :D bazıları ısvec ya da norvecte dıyor
- +1 yıl
Merak ettim bak :D
Soran+1 yılmerak ıyıdır ya ahaha:D
- +1 yıl
Bana iyi değil insanin basina ne gelirse ya meraktan diye bir sozde soyledimislerdi :D
Soran+1 yılhe evet o da dogru :D
- +1 yıl
Goremicez mi İsveç guzelini :D
Soran+1 yılsıteye resım atmıyorum kımseyı tanımıyorum sonucta :D
Soran+1 yılama sarısınım beyaz tenlıyım onlar gıbı ıste
- +1 yıl
Peki bakalim maybe one day..:)
Soran+1 yılmaybe :)
Çoğu şehirden daha rahat bir şehir sapıklık yapma derecesi en az seviyede
00 Yorumla
+1 yılçok rahat yazın kordona git akşamları görürsün zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılkordonda sevısen cıftler oluyormus? :D
- +1 yıl
sevişme olsa gene iyi gece 12 den sonra kerhane gibi ora
Soran+1 yılama kımse bana gıttıgım ıcın saldırmaz dimi :D
- +1 yıl
yok canım herkesin sevgilisi var dedigim gibi tek gezersen kendini mal gibi hissedersin
Soran+1 yılhayır arkadaslarımla gezıcem :D
- +1 yıl
benide çagırın laa
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla istisnalar hariç izmirin kızlarını pek iyi şeyler duymuyoruz namus anlamında
00 YorumlaBir şehri kalıba oturtmak zor anca diğer bölgelerle kıyaslayabilirsin tutucumu dersen değil her şehir gibi bir şehir işte fakat yaşayana güzel işte
03 Yorumla
Soran+1 yılya ben rahat yasamak ıstıyorum gıdıyım erkeklerın koynuna gırıyım kımse bana kasar demesın demıyorum yanı sadece ne gıydıgıme ne ıctıgıme dısarıya nasıl cıktıgıma karısılmasın o kadar bu ısteklerıme goredır ınsallah ızmır
Soran+1 yılİstanbul aynen boyle tabı bebek tarafları falan harıc ama ben tamamen rahat bır yer istiyorum
içki yatak yorgan biraz ahlak bozucu
Aynen katılıyorum sahiLde vuruş yapan yapana: ))00 YorumlaÇok rahat bir ortam knk ama biraz fazla rahat :Ddd kotu bir yanını gormedim..
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha guzel o zaman :D
İzmir asortik ve entellektüel dir herkes kaldıramaz
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi entellektuel anlayamadım?
Ahlak anlaysisina bagli cok absurt bisey goremezsin enazindan insanlar gorundugu gibi gelince anlarsin :)
10 Yorumla
+1 yılİzmir güzel yerdir sakindir bir kere insanları çok sıcaktır samimidir. Kimse ne yaptığına karışmaz kafana göre takılabilirsin.
00 YorumlaValla kardesim izmirliyim insanlari duzgun neseli ama sen bozuksan bozuk insanlaei bulursun
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılİnan bana İstanbul kadar ahlak bozucu değill
11 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha hadı yaa :Dd
+1 yılŞurup gibidir :) Gençliğim orda geçti.
00 Yorumla
+1 yılkarşıyaka güzeldir ama Ankara candır bea
20 Yorumla
+1 yılHic guzel degil. İstanbul'da olsam keske
07 Yorumla- +1 yıl
Ayrica insanlari hic de oyle anlayisli felan degiller , bazilari oyle (yerli izmirliler) ama istanbul'un elit semtleri daha rahat bence izmirden.
Soran+1 yılkim rahat ya :D merak ettım
- +1 yıl
Izmire gelince anlarsin ben 18 yildir izmirde yasiyorum heryerini biliyorum elit yerlerinde bile hirbolar var dogudan gelen
Soran+1 yıldogudakılerın orda ne ısı var be :D
- +1 yıl
Çanakkaledeki tarihi eserleri hep yıkıp harabeye çevirdikleri için doğulular evlerinden çıkartılmıştı ya para ya daire teklif edilmişti parayı alanların çoğu izmire geldi karşımıza bile geldi bitane çokda görgüsüzlerdi her izmirdeki izmirde büyüyüp yetişen ya da izmirli olmuyor. Böyle tiplerde var. Ama İstanbul'da rahat denemez www.vidivodo.com/.../339261 böyle taciz olayları has safhada İstanbul'da
- +1 yıl
Yer degiselim mi? Hahhaa butun avmler , clublar hersey İstanbul'da ya uff 😑
enseye şaplak g. te parmak oynuyoruz.
10 YorumlaAşırı rahat insanı :)
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılwoooooooooovvvvvvvvvvvvvvv o kadar yani
00 Yorumla Ne bu İzmir'e sinir CHP alıyor diye mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Yohamina
+1 yılBerbat laik yobaz dolu.
01 Yorumla
Soran+1 yıllaik yobaz ne be :D
napacan orayamı gidecen
012 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıltasınıcam
Soran+1 yılyohamına yı ben yazmadım. balcovaya dusunuyorum
- +1 yıl
Onu ben dedim
Soran+1 yıl20 yasındayım hayır ogrencıyım evlı degılım. is ımkanı nasıl bende onu sorucaktım
Soran+1 yılaydın unıversıtesı şu an hayır evde kalıcam yurtta degıl
+1 yıliçki yatak yorgan biraz ahlak bozucu
19 Yorumla- +1 yıl
@lichen gittim gordum orda yasayan bicok arkadasim anlatti bir ornekde sensin icki burdada bol ates olmayan yeden duman cikmaz kendinizi bosa yormayin ateistlerde cogunlukla izmirden
- +1 yıl
Yatak yorgani sokak ortasinda yazmadik dimi burdan kasit belli ama sokak ortasinda yorgansiz yapani gordum
- +1 yıl
@lichen isine gelmedimi bunu bir benmi soyluyom sanki siz gidin bekar evlerinde karisik yatin
- +1 yıl
@lichen verbilcek cvbin yokki hadi siz erkeklerle ayni eve cikin :))
- +1 yıl
Soran arkadas gorsun izmirliui
Gizli Üye(36-45)+1 yılmodern insanlar var ondan çok rahatız :DDDd
00 Yorumla
+1 yılTravestiler kol geziyor
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 481 cevap paylaştı. valla ortam rahat gece herkes hayat akıyo
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi ya , özgürlük var orda
00 Yorumla
+1 yılÇok sinir bozucu
10 Yorumla
+1 yılBende gitmk istiıorm oraua yaa
00 Yorumla
+1 yılkibris sehitleri ahlak bozucu biraz ://
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiğer şehirlere göre çok rahat
00 YorumlaHerkes yaşayamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılmükemmel
00 Yorumla
+1 yılSana bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok ateşli bir yer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmir konak insanları yaşam olarak nasıl bir yer
00 Yorumla
+1 yılÜcyüzbesyüz
00 Yorumla
+1 yılCok rahat
00 Yorumlaİzmir iyidir iyi
00 Yorumlasıcak.
00 Yorumla
+1 yılbozuk
00 Yorumlagel izmire gör:))
10 YorumlaOrtami iyi