+1 yılKardeşim sakinliğini koru, bu durumda '' bıyık altından gülme taktiği '' uygulayacaksın. Kızı biraz daha kendine doğru çek ve iletişiminizi derinleştir. Açılmayı şu an olacak ihtimaller dahiline koymamalısın. Çünkü diğer kızlar gibi olduğunu göstermemek için sana hayır diyecektir.
Yapacağın iş kızı daha fazla kendine doğru çekmek...00 Yorumla
+1 yılkızın sevgilisi varsa uğraşma kardeşim. Kızı görünce hiç bakma görmemezlikten gel. O zaten gelip senle konuşacaktır sevgilisinden flan ayrılmayı düşünüyorsa
00 Yorumla
+1 yılaçılma . eğer sende ondan bi karşılık alsaydın o zaman umut var derdim yada kıza kaşar derdim .. sevgilisi var çünkü .ama açılma sadece değerini düşürürsün kızın gözünde
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bi karşılık
- +1 yıl
sana bakışından gülüşünden anlarsın bunu
Soran+1 yılbir aradayken sürekli bana bakıo ben bakmamaya çalışıyrum ne zaman ona bakacak olsam bana bakarken yakalıyorum
- +1 yıl
boşver... hoşlandığı anlamına gelmiyo bakması
Soran+1 yılne anlama geliyo peki
- +1 yıl
seninle iyi arkadaş olmaya çalışıo kızlar her zaman sevgili olmak istemez bir erkekle
Soran+1 yılpeki onunla arkadaş değilde sevgili olmak istedğimi nasıl anlatabilriim
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Sevgilisi olan birine açılma. Senden hoşlanıyorsa ayrılır zaten, yoksa da hoşlanmıyordur ya da basit bir hevestir...
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki benden hoşlanıyomu yoksa senini dediğin gibi sadece hevesmi nasıl öğrenebilirim kesin olarak eğer hoşlanıyosa açılırım ama sadece bi heves ise nasip değilmiş deriz biraz taktik verirsen sevinirim
Soran+1 yılama durup dururken nasıl ayrılıcak sevgilisinden ben açılırsam oda benden hoşlanıyosa tamamda
Soran+1 yılpeki tavsiyen için teşekkür ederim bunları düşünücem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
oooo millet kudurmuşş :)) 35lik amca 20lık hatundan hoşlanıyo oda bnden hoşlanıyo açılıyımmı diyoo vay amk dünya nereye gidiyor :))
27 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 19 güncellemeyi okursanız sevinirim
sadece kendini biraz öne çıkar farkettirmeden kızın gözüne sok hislerini eğer sevgilisi varken açılırsan aranız bozulur
00 Yorumlalaa nasıl bir mantıktır. kızın sevgilisi var ama senden hoşlanıyor. öyle olsa bile ne hayır gelir ki o kızdan.
10 Yorumla
+1 yılKız seni abisi olarak görüyor olabilir dikkat et çuvallama.
00 Yorumla
+1 yılmakul stilde acilinabilecegi taraftariyim bu gibi durumlarda
iliskisi belki kotu gidiyordur ve olur da birsey olur00 Yorumla
+1 yılKardeşim coook mu sevıosun sen bu kızı yada cookmu hoslanıosun? Ve çocuk nerede oturuo bilgin varmı ?
05 Yorumla
Soran+1 yıltam olarak nerde oturduğunu bilmiyorum ama hergün ünide görüyorum elimin altında yani :D
- +1 yıl
yook kardeş cocuk nerede oturuyor.kızın hoşlandıgı cocuk.
Soran+1 yılne önemi varki sorunumu çözecekse yarın gidip buluyum nerde oturduğunu :D
- +1 yıl
numarasını bana mesajla gönder yeter
Soran+1 yılne yapıcaksın söyle ben yapayım birisine patlamam lazım çocuk ilk kurban :D
Beğenmedim ben bu durumu , yedekte tutuluyorsun gibi geliyor bana
00 Yorumlasevgilisi var ama senden hoşlanıyor nasıl bir mantık :)))
00 Yorumla
+1 yılDöv ya ben görüyüm direk vurcam mesala kanka açılmayla filn iş olmaz biz açıldıkta noldu sap gibi kaldık ortada sıfıra sıfır elde var sıfır en iyisi şiddet ya
00 Yorumlaharketlerini yanlış anlama olaslığını yüksek..hoşlanan insan her hareketten nem kapar..bekle bence
16 Yorumla
Soran+1 yılbaştan bende öyle düşünüyodum ama ben ona bakmamaya çalıştıkça o hep bana bakıyo kendimin bile gülmeyeceği espirilere gülüyo o derece yani :D
Soran+1 yıldilencilikmi etmiş derken ?
yapış dudaklarına olm senin yaşın 30 dan fazla utanmıyonmu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıktığım kızların üçünü sevgililerinin elinden aldım.
00 Yorumlabence sen hoslannıyr falan sanıyrsn.
00 YorumlaŞimdilik açılma ilişkisi var sonuçta :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkıza nasıl davranmalıyım peki evlerimiz yakın aynı otobüsle gidip geliyoruz okula
detaya cevap:
menage a trois sizi paklar bebişim.00 Yorumlasevgilisi var senden hoşlanıyor allah allah
10 Yorumlabekleme açılma unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılUnut onu
10 Yorumlanasip değilmiş.
09 Yorumla- +1 yıl
yanlış cevap, gelin ata binmiş ya nasip demiş (.
Soran+1 yılbende öyle diyorum ama onları yanyana görünce dayanamıyorum yok ben en iyisi çocuğun ağzını yüzünü kırayım kızada açılayım :D sorunları çözmüş oluruz böylece
açılma.
10 Yorumlapis sapık seni
00 Yorumlabekle bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne