Erkekler, canım,sevgilim,birtanem,hayatım gibi sözcüklerin kendilerine söylenmesini sever mi ?
En sevdiğiniz hitap biçimi nedir? :D
En sevdiğiniz hitap biçimi nedir? :D
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler ve kızlar farklı şeyler peşindedir erkekler için saygı ve statü kızlar içinse daha çok sempatiklik hoşluk güzellik gibi kavramlar ön plandadır bu temeli bildikten sonra hitaplardaki tercihleri bu temele göre yaparsak daha iyi sonuç alabilirz her erkek kendini bir jön bir bir koruyucu bir kahraman statüsünde görmeyi tercih eder hitap ederken kendilerini daha erkeksi hissettirmelerini sağlayacak tercihler yapılmalıdır işte ne bilim yiğidim,herşeyim,erkeğim gibi gidipte koskoca adama bebişim,aşkitom,kuşum gibi şeyler derseniz normal olarak ters teper:))
serseri sevgilim sözcüğünü kezban gibi kullanmasın, ya da salak gibi aşkitom, beybim gibi saçmalamasın, ismi(m) tarzında olur, erkeğimde benim desin ama arada.
tabi sevgili olduğumuz için değilde içinden geldiği içinde söylesin. onuda gereksiz buluyorum, sanki resmi işlem gibi, evet sevgili olduk söylemeye başlayalım gibisinden. neyse aldınız mesajı :D
çok aşıksa seviyor. ben hep fix bir kelime kullanırdım hitap için ; kız arkadaşlarıma da öyle hitap ediyordum. duyunca bozuluyordu falan.ilginç tabii.
haklısın tabi her erkeğe/hatuna ayrı kelimemi bulunur . :) hepsine aynı seyi söylersin sonra kimme neyi sölediğini nerden bileceksin :)))))))))))))))
bakalım sandradee beni ne zaman yasklayacak benim tahminim 3 ile 5 dk aarası
4 dk oldu yasaklamadı ama sanırım siteden cıktı :)))
6 oldu
link
Cık sevmezler
Cevap
14Cevap
Karşındakine peluş ayıcık veya üç yaşındaki çocuk muamelesi yapmadan seversen sorun yok. Hani bazıları vardır ''zuzuuuu, aşkitooo, bebiiiiş'' vs. onları boğasım gelir. Bana yapılmasını hazzetmem, dışarıda yapıldığını görsem gidip o hemcinsimi kurtarıp doğaya salasım gelir.
Onun dışında sevgi sözcükleri çok güzeldir her erkek duymaktan zevk alır. Püf nokta karşındakinin erkekliğine hitap etmek, ona gerçekten değer verdiğini hissettirmektir. Bu tarz sözcükler seçiniz, seçtiriniz. :)
Yok öyle değil. O dediğin de hoş abartılmadığı sürece. Hani bazıları alıp kedisine köpeğine papyon, elbise falan giydirir, doğal kimliğinden dışarı çıkarmaya çalışır onu kastettim. Erkeği bebekleştiremezsiniz. İlk etapta sesini çıkarmayabilir ama patlama anı feci olabilir.
ismıyle hıtap ettıgımde gıcık oluyor oda hemen bana ısmımı soyler derde askım desen ölun demı dıye bende ördegım derım o zaman gıcıklıgına:D
ya bazen ısmını soylemek ıstıyorum bende sureklı askım bebegım sıkıyor ısımını demek hosuma gıdıyor mesela arkadas ortamında felan dıyorum bı kac kez sınır oluyor he ... öyle askım desen ne oluyorsa der amanda aman ördegım kızmısmı bana felan dıyorum bende:D
evet yaa bırındede mesaj da canım yazmısım ona uyuz oldu:Dcanım dıye kızınca dıyormusumda gene ne yapmısta kızmısım allahım yaa dedım:D
ben maymunum demeyı sevıyorum ona ama:Doda köpek der bana boddı felan dıye sevıyor hatta bazen azımı yuzumu ofalıyor :Dcocuk gıbıyız yaa essek kadar olduk ama:D
bızımkı de sıkılsa keskeeeeeeeeeeeeeeeee:D
yanı ben bazen ısımı ıle hıtap etmek ıstıyorum sevıyorum da ısmını soylemeyı oda benım ısmımı soylesın felan mesela ama sureklı askım dıyoruz onun ıstegı uzerıne
abuzttıncım yada abuzıttınımmm hahahaha
:))
sever ben bebeğim diyordum banu alkan gibi tövbe yarabbim ahaha
yok ben sevmem cok yapmacık oluyo. sevgi sözcükleri söyleyecegine içten bakışlarıyla kalbi ısıtsın, söyleyecegi sözlerden daha etkili ve manalı olur
ben kocacımı çok seviyorum :D bana kocacım dediğinde ne var lan karı diyorum acayip hoşuma gidiyor :D
:D
erkegim. kocacım. hayatım. bazen saftirik hosuma gidebilior.
kuzucuk onlar, severler tabii. yavrum bebeğim de gevşer hemen :D
gereksiz kelimeler. Davranışları ile belli etmiyorsa söylemesin zaten
davranışları ile belli ediyorsa söylemesine gerek yok
herkes nasıl hitab ediyorsa öyle :) ismin yeterlidir.
o sence , ismim yeterlidir.
Paşam" :)) o hani uzuuun özlü sözler oluyo ya o mesajların başını okuyup mesajdan çıkıyorum kısa bişey yazsa daha güzel olur yanii
Ben çok severim.Özellikle hayatım ve bitanem.bebeğimi de daha az.Tatlım çok az..
erkeklere sadece onna ait olduğunu hissettirmelisin
Tabii ki biz kalpsiz miyiz?
Yerine göre ayarında olması iyidir.Yani sokakta durup dururken finduğum derse terslemesemde kendi içimden biraz kızabilirim :)
Sever:)
En sevdiğim... Leyn
:) sen bilirsin
aa ben sana sureklı dıyordum ama leyn dıye:))
Sen kazana düştün :D
hahahhaa
Güvercinim derim ben
Aşkulatam?
canımmmmmmmmmm...
hayır.
ayıboğanım!.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar