Soruda Söylediğim gibi gayet güzel bir mekanda oturuyorum çekingende değilim yani tip olarak bakıldığında yine kötü değil 1.80 boy sarı saç yeşil göz kiloluda değilim ağzımda laf yapıyor. fakat bir kız arkadaşım olmuyor hani ben istiyorumki direk sevgili tarzında birşey değil yanlış anlaşılmasın ya da ne bileyim cinselliğe bağlamamıza gerek yok bu durumu bence bir erkek bir kızla sinemayada gidebilir filmde izler yemekte yer müzikde dinler alışverişte yapar bunların hepsini arkadaş olarakta yapabilir beni ne kadar anlayabiliyorsunuz bilmiyorum İstanbul'da oturuyorum sizce ne yapmam gerekiyor belirli bir yer önerebilirmisiniz veya mekan söyleyebilirmisiniz bütün görüşlere açığım :) biraz uzun oldu ama olsun İyi akşamlar. Bazı nedenlerden dolayı kendi ortamımdan ayrıldım ve birdahada ortam yapamadım şimdi bana yardım edebilecek kızlar veya erkekler :) bir çözüm yolu aramamda yardımcı olur musunuz acaba
Cevabın nedir?
+1 yılÖnce ortamın olucak. O ortam sana başka ortamların kapısını aralarsa bir şansın olur. Şey gibi düşün;1000 tane piyango bileti mi alırsan sana piyango vurma şansı matematiksel olarak daha yüksektir yoksa, bir tane mi gibi... Ne kadar çok ortam, ne kadar çok insan, ne kadar çok arkadaş-arkadaşının tanıdığı-teyzesinin kızı-halasının bilmemnesi vs. şansını arttırır. Unutma;dış görünüşün rahatsız edecek boyutta değilse bile bu senin her ortamdan kız kaldıracağın anlamına da gelmez. Dış görünüşün sıradışı bir durum olmadığı sürece etkisi oldukça düşüktür.
02 YorumlaZincir bir sistem gibidir bu da. Ortama girmen için arkadaş, tanıdık, dost vs. lazım. Yoksa, kendine insanlarla paylaşabileceğin bir şeyler olan ortamlara kendin akıcan (her türlü gelişim kursları, sporlar vs. olabilir). İş sende bitiyor ne yazık ki.
+1 yılİLgili OLacaksın Kadını Kitap gibi Okucaksın Cok Yüz Vermiceksin Cok GüzELsin Demiceksin İki Yüz Verecen Geri Kaçacan ;) OLAY ODUR Kaçan Kowalanır Paşaaaa...
Bir kıza Çok Güzelsin dedinmi Kaliteni Düşürürsünn Farklı OLmayı Deneeee AGIR OL Agır Takıl Hadi Eyw00 Yorumla
Daha 19 yasindasin 19. Senin sut dislerin bile duruyordur
111 Yorumla- +1 yıl
ahahha iyi kitledi :))
- +1 yıl
21 yaşındayım hayatın ta kendisine parmak atmışım kalkıpta şu yaş ile olgunluk taslamayın kimseye.
bu laflara acayip kıl olan birisiyim. - +1 yıl
hayatında yasadıgın en büyük tecrübeyi öğrenebilirmiyim? umarım ailenden uzakta durup sabah 9da başlayacak olan okuluna sabaha kadar taksi'de çalışıp 1000 türlü insanlara uğraşıp sonrada okuldaki görevlerini yerine getirmek değildir? öyleyse eğer seninle çok iyi anlaşabiliriz belki aynı durakta bile çalışmışızdır
- +1 yıl
ahahah :D benim şikayet ettiğim falan yokki sen bana ne görmüş olabilirsin diyosun bende sana en basitinden anlatıyorum asıl ben sana soruyorum sen ne gördün :) herşeyi yaşa bağlayan zihniyet hayat öyle 20 25 yaşına kadar ana baba evinde yaşayıp belli başlı şeylerin üstüne kuru olarak geçmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum sana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılaçıkcası okumaya üşendim ama belli nedenler var
seni her halinle sevicek kadına rastlamamışsındır.
ağzın laf yapmıyordur
çekici değilsindir
yakışıklı değilsindir
kısaca anlatmak gerekiyorsa hepsi olucak diye birşey yok bunlardan az azda olsa model değilsen her insanda vardır az cok
sendeki illa birisinin seviyesi zemine vurmuştur onun üstüne çalış03 Yorumladüzeltelim o zaman kızlarla espritüel karizmatik bir havada konuş yakınlarında ol sürekli ama onların yanında olmak istediğini belli etme yani ihtiyacın var ama onların bilmemesi gibi düşünebilirsin tavır olarak kro sevenide var romantik sevenide sen güvenilir ve arkasında duran bir kişilik duruşu vermen ve muhabbet içinde kalman kanka düzeyine gitmediğin sürece yakın arkadaş veya sevgili durumu yaratabileceği düşüncesindeyim uygulamak sana kalmış
moruk çilek'e git her türlü aradığını bulursun yav
07 Yorumla
+1 yılAdında romeo benimki ne olcak o zaman hıamına
01 YorumlaArkadaş ortamı yokmu?
03 Yorumla
+1 yılSaçını kestir ilk önce bir
00 Yorumla
+1 yılOkumama gerek yok gül geç
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne