Gizli Üye(30-35)+1 yıldefalarca şu cümleyi duymaktan bıktım artık " kadın olmak zor, hele ki türkiyede" ...
bu lafı her duyduğumda birileri benimle dalga geçiyor olmalı demeden duramıyorum?
pardon ama kadın olmak zor mu? erkek olmak kolay mı?
siz hiç birini tavlamak için rol yapmak nedir bilir misiniz? türk erkeğinin çektiği cefaları?
aslında hepimiz birer oscarlık oyuncularızdır.
her sabah sizin günaydın mesajınıza cevap vermek, hiç bir özel hayatımız yokmuş gibi 10 dakika mola vermeden mesajlaşmak, bir kız arkadaşımız olduğu zaman çekilen tripleri kıskançlıkları, nesillerdir epilasyonun yaygınlaşmasını beklemek? sırf dikkat çekmek için yaptığınız o çocukca mal mal hareketleri dinlemek, görmek?
o beni seviyor mu?
baş parmağını al, işaret ve orta parmağının arasına koy, daha sonra kendine çevir. gibi anlam verilemeyecek facebook durum güncellemelerinizi ulan belki yüz verir diyip beğen butonuna arkaürmek eli o vicdan azabını?
fotoğrafı değil resmi beğen diyen hiç bir başka ırk gördünüz mü? gerçekten ama gerçekten çok çirkinsin bunu sende biliyorsun bu gerçeği profil resmini 150 kişinin beğenmesi değiştirmez, aksine ne kadar yavşak olduğunu gösterir ! he bilir misin?
omeglede, chatroulette'de saatlerce sürünmek, sadece ama sadece gerçek bir kadın görmek uğruna. sadece 2 saniye görmek için neler çekildiğini, onca penisi aşmanın verdiği moral bozukluğunu? saatlerce kendini hiç bozmadan, 2 saat boyunca kasmış bir şekilde seri otsbir çekenlerin halini hiç düşündünüz mü? acaba bu çocuk neden çekiyor diye düşündünüz mü "ıyyyhh iğranç" diyeceğinize?
"seks iğrenç"
"anal iğrenç"
"sevişmek iğrenç"
"sakso iğrenç"
"tüm fanteziler iğrenç"
"cinsellik konuşmak sapık ve iğrenç"
böyle bir toplumda erkeğin kendini tatmin etmesi, sapık ve iğrenç? pardon ama bu nasıl bir mantıkdır? bizim hormonlarımız var merhabaaaa... sizin yüzünüzden körelmeye başlayan organlarımız.
önünüze gelenle yatın demiyorum size yatmayın da ! ama en azından sevdiğin adam ile bir şeyler yaşa be kadın !102 Yorumla- +1 yıl
Helal doğruları söyledin.
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. Aslında kız olmak asil bir prenses olmak, Allahın verdiği en mükemmel görevi anneliği yapmak, kız olmak bir erkeğin onsuz hiç bir şişe yaramadığını ispat etmek... Birde şu din ucubeleri olmasaydı.
93 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum :)
+1 yılSize gore double double sansiliyiz mesela neden mi? Cogu kitap ve film kadinlara yoneliktir. Chanel mac gibi buyuk markalar bizim guzelligimiz ve mutlulugumuz icin seferber olmuslardir. Cennetin ayaklarimiz altinda olmasi icin sadece 9ay 10gun kadar kisa bir süreye ihtiyacimiz vardir. Kimse kadinlar aglamaz diye bir soz soylemedigi icin rahatca aglayabiliriz. pembe renkleri rahatlikla giyebiliriz. Karsidan karsiya gecerken butun erkek soforler bize yol verir. Abla bize gelisi 10 lira sana 5 lira olsun diye bir gerçek vardir. Duygularimizi rahatlikla ifade edebiliriz. Bir erkege degil gozle elle sarkintilik etsek bile bizden sikayetci olmayacaktir. Saclarimiz daire seklinde dokulmez. En yakin arkadasimlarimiza askim cicim dedigimizde top musun l*n sen diye bir tepki almayiz. En cirkin kız bile biraz bakim ve makyaj ile guzellesebilirken erkekler icin pek umut yoktur. Dunyada devrimi yaratan basarili erkekleri doguran yine kadinlardir. En önemlisi bir kadinin dogru kiyafet iyi bir makyaj ve guzel ses tonuyla yaptiramayacagi sey yoktur:))) acikcasi kadin/kiz olmak gayet guzel ve keyifli bir duygu :))))
73 Yorumla
Soran+1 yılUuuu fena anlatmışın :D
- +1 yıl
Olsun olsun belli etme :D
Kız olmak, Türkiye gibi bir yerde bakire olup olmadığının simgesidir. Bir yerde aşağılanmaktır. Ilk kez biri kadın dediğinde utanmaktır. İleride evinin kadını, çocuklarının annesi mantığıyla robot gibi, erkeğine itaat etmeye meyilli bir birey olarak büyütülen 2 cins insandan biridir.
Korumak zorunda olduğu bakireliği vardır, kendisi yapmasa bile, kendinin suçlu çıkarIılaBilme ihtimali vardır. Çoğu az gelişmiş toplumda hayvandan daha az değer verilir. Bu söylediklerim her yerde geçerli olmasada, bu böyle. Kız/kadın olmak kolay değil... Bu biraz toplumsal tarafı oldu. Ama kişisel olarak sorarsan seninle aramızda bir kaç fark dışında birşey göremiyorum ben...8530 Yorumla
Soran+1 yılKorumanız gereken bir bakireliğiniz var be onu da koruyuverin bari zahmet olucak ama :D
Soran+1 yılHayir yazinin başinda bakireligi bir illet gibi anlatman hiç hoş degil bir yerde size sarkıntilik yapmasak bile, suçlu çıkarilacak varliklariz biz bu da var yani bil istedim
Soran+1 yılAdam ol :D
- +1 yıl
çok güzel yazmışsın dahası erkeğin kölesi gibi görülen ne yapsa yaranamayan adam dövse kocandır döver de sever de denilen kadın hakkını aramak için konuşsa sus sen kadınsın kocanın yanında sesin çıkmasın denilen kız çocuk doğurdu diye daha geçenlerde işgence edilerek öldürülen ve çocuğun cinsiyetini erkeğin belirlediğini bilmeyecek kadar gerizekalı erkeklerle uğraşmak zorunda olan arkasını bile toplayamayan erkeklere sahip çıkmak zorunda olan kadın işte ve daha bir sürü şey
- +1 yıl
Bakirelik senn gibi zihniyetlerin anlayacagi bisey değil zaten örümcek kafalı @Boksörünüz
Soran+1 yıl@busesezgin boş yapma kes
- +1 yıl
Cevabından da düzgün bisey beklenemezdi zaten ;)
Soran+1 yılEic yaptık zaten uzatma :D @busesezgin
Soran+1 yıl@hexeley sayemde popi oldun l*n :D
- +1 yıl
Siir gibi yazmissin tebrik ederim...
Soran+1 yılSeni tanımasamda yazdıkların nasıl biri olduğunu gayet güzel gösteriyor
Soran+1 yılBlki puanım gidicek ama seninde eic in gidicek soruyu kaldırıyorum :)
- +1 yıl
Bence kiz olmak en zeki varlik olmaktir hem bizim oralarda bir kizin. Bakiriligine degil zekasina bakarlar benim dogdum buyydugum yerde boyleydi burayi bilemem :*
- +1 yıl
Hee birde su kole meselesi var bence o burada gordigim en sacma sey cunki benim babam abim ve sevgilim inanki benden daha iyi yemek yapip daha iyi temizlik yapiyor nedenide yardimcilarimizin yani sira abimle babamda bu islerle ilgileniyor sevgilimde yalniz yasiyor yani demek istedigim siz kendiniz olun kizlar bir okuzun size hukmetmesine izin vermeyin (okuz buradaki erkeklere soniyormus ne de guzel tanimlamislar) ;)))
- +1 yıl
Sen şanslı olanlardansın. Kendi dünyandan bakmamalısın sadece. Burada yazdıklarımı bende yaşamadım ancak gerçekler bunlar. Adamlar ineğe tapıyorlar ama kadına zulmediyorlar. Hergün kadın cinayeti, tecavüze uğrayan bir kızın ailesi tarafından öldürülmesi... Ayrıca bizde de bakirelik önemli bir unsur değil, insanlık önemli. Ama kendi penceremden bakarsam olmaz var olan gerçekler bunlar.
Sen burada bana yardımcılarından da bahsediyorsun abinden babandan da... Bu ayrıntı beni alakadan etmez. Senin kusursuz mutlu hayatında mutlu olmanı dilerim ama var olan gerçekleri es geçmemeni de... @blackgirls - +1 yıl
Bence cok guzel bir yaziydi cok haklisiniz helal olsun bende evlenmedigim halde bana biri kadin dese tuhaf olurdum
- +1 yıl
Sevgili hexeley herşeyi söyledi bize söyleyecek başka birşey kalmadı. Ne de olsa saçı uzun aklı kısa, eksik eteğiz.
- +1 yıl
Canım bende yazsam aynen bu şekil yazardım bir de kızsın yapamassını da eklerdim oraya dip not resmen saçmalık çoğu..
- +1 yıl
Helal olsun harbiden
- +1 yıl
TEBRİKLER ÖMRÜMÜZ BOYUNCA HEP ARKANDA PLANDAYIZ!
- +1 yıl
Baskalarinim ne dedigi umrumda degil bakireligi bu kadar onemsiz gostermen bana gore sacmalik allahin emirlerine cok karsi bir yazdiklarin ama ben kendimi hicte degersiz gormuyorum. Ben anneyim allah-u teala cenneti biz annelerin ayaklarinin altina sermis sence degersiz miyiz? Bence bu devirde kadim gibi kadin olmak cok zor erkeklerle bir degilim ve olmakta istemem. Kadin erkege erkeginde kadina benzemeye calistigi bir devirdeyiz cokk yazik halimize.
- +1 yıl
Bu duruma insanlık açısından bakmamış olman çok yazık. Bizim gibi toplumlarda kadına önem verilmiyor bu 1, 2. si hergün öldürülen erkekler sanırım ya da sen öyle görüyorsun. Kimsenin dîn umrunda değil işine geldiklerini önemsiyorlar. Ben burada kadını küçümsemedim olanları gösterdim. Insan olduğumuz için erkekten bir farkımız yok! Bakirelipe gelince... Ruhun bakire olsun yeter. Bakire gezip arkadan iş çevirenlerde var. Ayrıca bir deri parçası için ne canlar gidiyor görmüyorsun sanırım... Ha bu arada Bende bir evlat yetiştiriyorum ve bazı değerleri din değil insanlık olarak öğretiyorum. Neyse herkes kendi hayatını fikrini yaptıklarını yaşıyor. @na-liseytan
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Suçtur kadın olmak.. çünkü herkesin sahip olmak istediği bir bedenin vardır. Korumak zorunda olduğun bir namusun ve sevmeye yasaklı törelerin. Adam gibi adam derler de kadın gibi kadın demezler mesela Taş gibi derler. Soğuk olmak zorundadır hissetmemesi gerekir iyi gözükmelidir ama öyle çok iddialı da olmaması gerekir. Erkeğin yanında yerini bilmelidir. Kadın olmak suçtur bu hayatta. Seversin... deli derler sevmezsin kötü derler. Elde ederler basit olursun elde edemediklerinde konuşmalara meze olursun. Susarsın bir şey bilmiyor derler susmazsın dili uzun derler Erkek olmak doğuştan bir güçtür kadın olmak eksikliktir güçsüzlüktür. Eksik etektir kadın Aklı ermez gözü açılmamalı sırtından sopa karnından sıpa eksik olmamalıdır. Kadın şeytana açılan kapıdır çünkü. O kapıyı kadına açtırtmamalı. Oysa erkektir kadını eksik hale getiren namusunu alıp etek altına iten inançlarını yok eden. Erkektir bir melekten şeytan yaratmasını bilen...
52 Yorumla
Soran+1 yılRomanınızı mutlaka okuyacağım :)
+1 yılBerbat bir duygu. Geri kafali bazi erkeklerden, erkek cocuk dogurmadigi zaman dayak yer. Kocasindan dayak yer.
Sevgiliysiyle birlikte olursa, adi oro. spuya cikar kasara cikar. Ama birlikte olmak istemezse kiza kezban der. Kiz ayrilmak isterse, tehdit eder kizi.
Metrobuste minubuste tacize ne zaman ugrayacaginin zamani yoktur. Tacize ugrarsan, bir sekilde sana bahane bulanlar olur.
Tecavuze ugrarsan, yine sorumlu sen olabilirsin.
Kadinsin diye her zaman iki ci planda olmak senin hakkinmis gibi davranilir.
Kisaca; gerikafali erkekler varken, abazanlar varken kadin olmak, korkmayi gerektirir.33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın haklı herkes o kadar haklı ki insan haklı olmaya utanıyor @WOLKYDJ @reisaga
+1 yılburada kız olmak zor. Babet giyersin kezban olursun topuklu ayakkabı giyersin yelloz olursun. Uzun etek giyersin basit olursun kısa giyersin yollu olursun. Toplu taşıma araçlarında rahatsız edilirsin utancından sesini çıkaramayan olursun, sesini çıkarırsan kuyruk sallamayana bıdı bıdı saçmalığını duyar üstelik sen suçlu olursun. Makyaj yapmazsan bakımsız çirkin, makyajlı isen bakımlı güzel olursun. Gece dışarda arkadaşlarınla takılırsın serbest kız olursun akşam 9 olmadan eve gitmen gerekirse ay çocuk musun 9 da evde olcan denir. İşte yavşak patronun müdürün iğrenç bakışlarına maruz kalırsın. Ağdası var adet sancısı var. Araba kullanırken sıkıştırılır panikle kaza yapsan aaa kadın sürücü işte lafları hali hazırda olur. Eşindem boşanırsan öldürülürsün, koca eziyetini çocukları için çeken olursun. Erkeğe yüz vermezsem bir de belalın olır rahatsız edilirsin. Buna benzer şeyler işte.
64 Yorumla
Soran+1 yılBiraz abarttın gibi her ayrılan eşini öldürseydi shhshs
- +1 yıl
3 aydir turkiedeim hic boyle seyler gormedim ama eger ki boyleyse ben daha durmuyim yoksa ben cinnet gecirim
- +1 yıl
Yoo hayır abartı değil haberleri takip ederseniz gayette doğru olduğunu görürsünüz
kiz olmak ne cok güzel ne dok kötüdür.
hem kiz olmani kolay olmasi cirkinlikle veya güzellikle alakasi yoktur.
kisilik ve karaktere baglidir.
tabi ki de kiz olmak güzeldir, duygularini istedigin gibi gösterip, makyajin icin hersey var, annenle ve ya kizlarla istedigin gibi konusup yorum alabilirsin sana top demeden, her seyin güzel bir yönemide vardir.
ama kiz olmak cokta zor yok adetlenmek, yok bir yanlis hareketle herkes ismini cikarir, herkes seni ev hanimisin diye yerine koyar, bazende pek adaletin olmaz, kadinsin gücsüzsün derler.
ama benim icin böyledir kim kendini nasil hissederse öyledir, kimse kiz olmak güzel veya kötü diyemez herkesin kendi yorumu vardir. hem kiz hemde erkek olmak zor veya güzeldir onu siz kendiniz ve Allah bilir :)25 Yorumla
Soran+1 yılUuu tuttum bunu erkeklere en insancil yaklaşim burada mevcut :D
Soran+1 yılEhh idare eder bir cadi gibi anlatmisin ama iyi bir cadi uslu bir cadi gibi :D
Soran+1 yılRica ederim ^^
+1 yılAşkta her zaman daha çok üzülen kısımsındır ota boka ağlarsın bazıları öyle değil tabi ama sen sevdiğin bir kızdan ayrılırsan belki 1 ay ğzülürsğn o her gğn ağlar aklımdan çıkmazsın kızlar zayıftır saçları bile kırılır kalbi paramparça olur ilk gğvendiği kişi onu kırdıysa bidaha gğvenmesi öok zordur doğru kişiyi ilk aşık olduğu kişi sanar ama yanılıyordur güçlü olması lazımdır ama olamıyorsur zamanla unutur ve tabi regli ağrısı ağda makyaja dökğlen para her gğn ayrı kıyafet ayakkabı çanta parası vardır ah çok zor tavue etmiyorum 😒
10 Yorumladüşünsene saçma sapan hormonların var triplere giriyorsun, ağlıyorsun filan..
her ay kaza falan geçirmeden kan kaybediyorsunn..
koruman gerken bir bekaret var.
kilo almamak için aç geziyorsun.
kıl tüy sorunsalından hiç bahsetmiyorum.
kadın olmanın en güzel tarafı bir bebeği için de hissedebilmektir sanırım39 Yorumla
Soran+1 yıl@oyhyiter bunları duyduğunda azacak kadar cahil bir toplum muyuz?
Soran+1 yılTeşekkürler Sedef hanım :)
Soran+1 yılO zaman ben bu toplumdan değilim, insanında bir kalitesi olmalı bu kadar saçma olmamalı @oyhyiter
Soran+1 yılTamam kizlar kavga etmeyin benim icin :D
Kız olmak geleceğin ev hanımı olarak görülmektir. Bu yüzden evde her iş tecrübe ve beceriklilik açısından kıza yaptırılır. Hele bir de evin tek kızıysan ve annen de çalışan birisiyse yandın işi paylaşacağın kardeş olmadığından bütün iş sana kalır. Ha tabi bazı artı yönleri de olmuyor değil arada...
11 Yorumla
Soran+1 yılBence iyi bir şey sizler için :D ( işine geldi )
Güzel de zor be abi. Bunun adeti var, kendine bakımı var, en ufak yanlışında hemen "namus" davasına düşenler mi dersin var mı var. El alem ne der korkusuna hiçbir şey yapamamazlık var. Yolda laf atanları var rahat rahat giyinememek var.
Doğudakilere sorsalar en kötü şeydir kız olmak.. Ama her şeye rağmen güzel..26 Yorumla
Soran+1 yılZormuş be :( Allah sabır versin :)
Soran+1 yılHerkes kendine göre haklı söylediklerinde çok doğru ama yaratılış meselesi onlardaki güzellik bizdeki güç hayat işte bazen bir kızın güzelliği iki güçlü erkeğin ölümüne yol açabiliyor :)
Soran+1 yılEtiketlemeyi unutmusum a. q @Burak_ak_
Soran+1 yılYazdın mı? Nereden biliyon :D
+1 yılkız olmak hem güzel hem kötü mesela bir çok yerde ayrıcalığınız var otobuste bir sırada falan oncelik bayanların sonra istediğin her renk kıyafeti giyiyosun ama erkek olsan oylemi mavi siyah gri falan böyle güzellikleri var ama istediğin kadar özgür olamıyosun hep bir kısıtlama falan bu berbat bişey
13 Yorumla
Soran+1 yılErkek olmanın zorluklarinin farkina varabilseydin kiz olduguna sükrederdin ;)
- +1 yıl
Arkadasla kimse sizi kisitlayamaz lutfen buna izin vermeİn :@
- +1 yıl
he neymiş erkek olmanın zorluğu
Gayet güzel bir duygu yorumlarda kendini cinsel obje olarak görenler var yazık önce sen kendine saygı duy gerisi gelir
51 Yorumla
Soran+1 yılHelal kızın hası +1
Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı. Böyle önüne bakıyosun... Yok... Biraz daha bakıyosun... harbiden yok. Allah vermemiş yani :D.
61 Yorumla
Soran+1 yılAhahah süper anlatım :D
+1 yılKiz olmak nasil bir duygu biliyormusun. Gece cikamazsin, belki okutulmazsin, erkek arkadaşın olamaz olursa yollu görürler. Turk kızı standardinin disinda giyinirsen yollu derler. Birini seversin sevisirsin kiz değil yollu derler. standartlara uysan kezban iy derler. Tutucu ailen varsa evlenene kadar hicbir aktiviteye iznin olmaz evlenincede kocanin vicdanina kalirsin. Dayak yersin aldatilirsin susmak zorunda kalirsin. Ayrilmak istersin dovulursun ya da öldürülürsün. Kadinlara ne kadar hak verilsede herkes o hakki senden almak ister. hem cinslerin bile seni elestirir hakkinda konuşur. Oyle bisey kadın olmak
42 Yorumla- +1 yıl
canım ailesi tutucu olmayanlarda bilir. mahalleden laf cıkar arkadaslarından laf cıkar hiç bir zaman rahat olamazsın ki. @gtaarf
Kız olmanın bir farkı yok bizde sizler gibi calışıyoruz ediyoruz ama en sevmediğim yönü aşırı duygusal olmak ben hep ciddi olup duygularımı saklamak zorunda hissediyordum kendimi e bide balık burcu olunca yalnız kalınca da hemen ağlıyorum duygu patlaması oluyor ama kız olmak yinede güzel herkeze tavsiye ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal kızlar 13524182 adım öndedir :)
Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı. annelik yanından güzeldir kadın olmak. hamile bayanlara dikkatli bak. ne kadar mutludurlar.
61 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılkötü şahsen olmak istemezdim. kız gibi giyinmem, makyaj yapmam, ojeden nefret ederim. kısaca bir kızın yaptığı her şeyden. ama hiç erkeğe benzetilmedim. genelde çocuksu ve sempatik olduğumu söylerler bu yönden kazanıyorum Allahtan
31 Yorumla
Soran+1 yılBir kiz olarak erkeğe benzememen cok hos shsggsgs
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğlenceli bir şey. Erkek olsaymışım sıkılırmışım. Zorlukları var tabii ama kızsan makyajın var süsün var duyguların var sezgi yeteneğin var. Erkeğin göremediğini görebiliyorsun. Onun dışında istediğin erkeği dişiliğini kullanarak elde edebiliyorsun... çoğaltılabilir
118 Yorumla
Soran+1 yılSezgi yeteğiniz varsa niye bu kadar safsınız :)
Cevap sahibi+1 yılSaf olduğumu kim söyledi 😄
- +1 yıl
Genelleme yapmayalım istediğin erkeyi etkileme olayı tamamen yalan
Cevap sahibi+1 yılKendi adıma konuştum genelleme değil
Soran+1 yılAynen katiliyorum şahsen beni bir kızın etkilemesi cok zor kolay etkilenmem yani @KafkafKsK35
Cevap sahibi+1 yılNiye siz azmıyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılEtkilenmemeniz için gay olmanız lazım. Elde etmekten kastım oydu
Soran+1 yılSadece gaylar mı etkilenmez senden, sadece zoru seviyoruz Adriana Lima gibi konuşma bana Adana Limanı seni :D @KafkafKsK35
Cevap sahibi+1 yılİddialaşmam ben söylicemi söyledim. Kendi adıma konuştum kimseyle de uğraşmam. İstediğimde yapabilyor muyum? Evet. Görüşüm bitmiştir bb
Soran+1 yılGörenlerde tek kız sen kaldın sanır :D
Cevap sahibi+1 yılBunu tüm kızlar yapabilir. Önce büyü sonra konuşuruz
Soran+1 yılBiliyorum hergün beni etkilemeye çalışiyolar ama ben de her zaman karaktere önem veriyorum :)
Cevap sahibi+1 yılBak bu çok güzel özellik tebrik ederim. Kız olmak bu yüzden güzel bence.
- +1 yıl
Azmakla alakası ne ssn demekki erkeği cinsel obje olarak görüyorsun ki konuşmalarındanda böyle bir şey anlaşılıyor gay lığa gelirsek ben güzelliğe önem vermeyen kişiliğe önem veren biriyim belki veya hayattaki tek amacım senin gibi kadınlar değil arkadaşa büyüde gel demişsin konuşmalarına bakıyorumda 18 den küçük olduğunu belli etmekte ısrarcısın
Cevap sahibi+1 yılYuh yani benim anlattığıma bak senin anladığına bak..
Soran+1 yılŞimdi birkaç abaza sana mesaj atabilir ama biz @KafkafKsK35 kardeşimle asla sizin gibileri sevmiycez çıksak bile kullanıp atıcaz ayıktın ;) insanda edep olmalı kadınmış ilk önce insan ol :)
Cevap sahibi+1 yılEdep öğreneceğim en son kişi sensin canım ben istediğimi zaten elde ettim başkasına ihtiyacım yok hadi sen önce sütünü iç sonra düşünürsün bunları
Soran+1 yılÇk krktm çk krktm. s. s
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir gun eski erkek arkadasin ya da kocan onu terkettigin icin seni sayisiz bicak darbesiyle sokak ortasinda katledebilir. erkek cocuk dogurarak soy devamliligi saglamadigin icin kizini diri diri gomerler, seni de utanc kaynagi ilan edebilirler. okul okumana izin vermezler, erken yasta ne hissettigini gozetmeden seni kocaya verebilirler, koca evinde hizmet etmekten, dayak yemekten, cocuk dogurmaktan baska bir sey yapamazsin. modern sehirlerde de farkli degildir, karsi cins tarafindan seks objesi olarak gorulursun. namusunu ne giydigin nasil guldugun ne renk ruj surdugun ile olcerler. turk erkeginin merhametine muhtac zavalli turk kadini iste. naparsin.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsın
Ağdası var
Fiziği düzgün tutma derdi var
Bakireliği korunan gerek
Regl olması var
Zor Bea 😁33 Yorumla
Soran+1 yılOha o. O
Soran+1 yılBen bilmem :D öyle diyosan öyledir
Kişilik & Karakter konusunda 881 cevap paylaştı. Bu sorunun gerçek cevabını sanırım ancak Transsexüeller verebilir..!
21 Yorumla
Soran+1 yılBen terimleri net bilmiyorum kanka jsbsv ama nick in şekilmiş başarılı buldum
Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. aslında altaki yorumların hepsini içiöden geçiriyorum büyük küfürler ediyorum sonra büyük bir nefes alıp anne olacağım aklıma geliyo bukadar basit bir yaşatının içinde bir canı karnımda taşıyacağım sonra diyorumki herşeye deyer onlar alıkoymasaydı ben kendimi herşeyden çekerdim zaten çocuğuma edepli olmayı öğretmek için
00 YorumlaBence zordur herkez kızları sesk objesi olarak görüyor
63 Yorumla
Soran+1 yılOnlar da bizi seks objesi olarak görüyor shagva
- +1 yıl
Hahah aynen :)
KIz olmakk.. erkeklerrden farklı olmak, duygusal olmak, kırılgan olmak, daha cesaretli olmak, bazen daha çok sevmek, daha çok şımarmak, daha çok ilgi istemek, durduk yere trip atmak, kıskanç olmak, kıskandırmak istemek, uyanık olmak ve gerektiğinde salak ayağına yatıp zeki olmaktır!..
10 Yorumla
+1 yılKadın olmak güzel hür ve özgürsün istediğini yapabiliyon
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım seni ;D
+1 yılGusel anne olarak dogmak aılenın devamı demek bır kalbı tamamlamak gusel
11 Yorumla
Soran+1 yılGusel o zaman :D
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayan olmak bir yanı ii çalışmak zorunda değilsin kötü yanı erkeklerşn tacizleri laf atması şerefsizce laf atması
11 Yorumla
Soran+1 yılHıı :D
+1 yılTürkiye'de kadın olmak nasıl bir duygu diye sorsan çok güzel olurdu...
15 Yorumla
Soran+1 yılTürkiyede kadın olmak nasıl Pervin?
- +1 yıl
türkiye'de kadın olmak tacizle yaşamayı öğrenmek demek biraz da. yolda yürürken yanınızdan geçen erkek kişinin arkanızdan mutlaka kıçınıza bakacağından emin olma durumunu ve kafanızı çevirdiğinizde sanki bir esere bakıyormuş gibi kitlenmiş gözlerini görmenize karşın "ne oldu ki abla" bakışını attığında da sabırlı davranmayı öğrendiğiniz an kadın olma durumundan mı yoksa türkiyede yaşama durumundan mı kaynaklandığını sorgulamanıza neden olucak durumların topunu yaşatır, gününüz başlamadan biter. Bir çok erkeğin kafasında sen kadınsınla başlayıp yapmamıza karşı çıkılan milyonlarca kısıtlamalar. Cinsel obje olarak bakılan varlıklar. Hangimiz rahatça dışarı akşam 11-12 de çıkabiliyoruz? Neden kızlar hiçbir şekilde gece dışarı çıktığınız için size laf atmaz da hep kadınlara bu muameleler yapılır? Türkiyede kadın olmak, olmak ya da olmamaktır...
Soran+1 yılYok artık #.#
- +1 yıl
Erkek olduğun için asla tam olarak ne dediğimizi anlayamayacaksın. Sana abartılı gibi gelebilir ama hissedilen şeyler bunlar.
Soran+1 yılBunlar o kadar da sorun olmamalı sizler için erkek olmanın ne kadar zor oldugunu bilseniz :)
Ya önemli birşey dir. Kizligi korumak kadar değerli birşey yoktur. Kendime aşık olduğum zamanlar oluyor:DDD
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenilecek kızın tanımısın. :D
+1 yılbu ülkede hele bir de güzelsen çok zor birşey eğer elinde mesleğin de yoksa annemden bilirim çileli bir cinsiyet
31 Yorumla
Soran+1 yılAnası guzelse kizi da güzeldir buradan senin guzel olduğunu mu cikartmaliyim :D
+1 yılErkekten 7-8 kat daha fazla zevk alırsın seksten fakat erkeklerin 20 de biri cinsel isteğin olur. Aksi halde erkekler tecavüze uğrardi
36 Yorumla
Soran+1 yılşu an en çok sana katılıyorum kardeşim :D
Soran+1 yıl@erisulip açik sözlü kızimizi medeni cesaretinden ötürü gönülden alkışliyorum :) (kendimi moderatör gibi hissetim)
Soran+1 yıl@erisulip Rica ederim :)
- +1 yıl
Böyle bir yorum yapmak için erkeğin ne kadar istekli olduğunu bilmek gerekir. Ben testesteron seviyesine göre konuşuyorum. Erkekte kadınların 20 katı testesteron vardır. Testesteron ne işe yarar bak bakalım. Siz kadınlar sallamayı çok seviyorsunuz. Kadınların erkek kadar istekli olduğunu söyleyebilmen için erkeklerin ne kadar istekli olduğunu hissetmen lazım ki bu da iki cins içinde imkansız. O yüzden bilim ne diyorsa o. Sadece şunu diyebilirsin testesteron oranının etkileri iki cins üzerinde de etkisi tartışılabilir. Ben sadece orana göre konuşuyorum
+1 yılyorgun bile kalksann sabah.. kendini guzel gormek icin dudagina bir ruj surmek, gozune bir eyeliner cekmek.. topuklu ayakkabi giymekk.. onunla yurudugunde muthis ozguvenli hisstmek kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılKezbanların mutluluk kaynağı makyaj, topuklu asdahsu
Soran+1 yılAma yinede sizi seviyoruz egolu insancıklar sizi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuvalette kırk saat bekleyip kenarına çiş sıçramış klozete değmemek için squat yaparak çiş yapmak
41 Yorumla
Soran+1 yılAhhaha :D işte bir itiraf güzel bana bunlarla gelin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle diyeyim. Erkek sevgilisiyle yatar bir şey olmaz, kız sevgilisyle yatar o* olur. Hava sıcaktır şort giyer o* olur. Makyaj yapar o* olur. Çok güler o* olur. Çok takipçisi olur o* olur. bir kız her türlü o* olur. Kız olarak doğmak şanssızlık bence...
20 Yorumla
+1 yılDostum bence zordur , şahsen benim pipim kanasa düşer bayılırım :))
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen kankaya her ay kanayan ama yarası olmayan insanlar bunlar gsgsg
+1 yılevlenmek istemediginde neden sen bakire degil misin, yasin gecse evde kalmis damgasi yemek, Elinde telefon gorseler tonlarca iftiraya maruz birakilmaktir. namusunu korusan kezban damgasi yemek, yolda yururken basini kaldirip bakmasan bile namussuz damgasi almaktir.
21 Yorumla- +1 yıl
Yine de herşeye rağmen bence kız olmak güzel şeydir.
kesinlikle çok zor birşey bir bayan olmak bu dewirdeee heleki bu kadar saçma sapan pis düşünceli erkekler varkennnn
15 Yorumla
Soran+1 yılBen hariç :D
Soran+1 yılPis düşünceli erkekler diye genelleme yapmayalım :D
Soran+1 yılOlabilir :)
+1 yılBir erkeği düşünürsek daha iyi bence ama genel olarak kız olduğumu fark etmiyorum bile yaşıyorum dümdüz
11 Yorumla
Soran+1 yılNesi daha iyi sence?
+1 yılKaç senedir bir faydasını görmedim. Yaşıyoruz işte
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm :)
Siz erkeklerin namusu bacak arasında araması ve kuluçka olmak dışında fena değil ha birde belden aşağısıyla değil kafanın içindekiyle düşünmek de var ;))
21 Yorumla
Soran+1 yılO zaman öyle düşün ve bunları örnek verme ;))
kız olmak gerçektende çok zor ben de arada bir diyorum bak kız olsaydım keşke diye ama bakıldığında da iyi ki kız değilim diyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Küçükken kız olmak isteyen tek sen değilsin dostum. Bi ara diliyordum; İnşallah bu sabah kız olarak kalkarım diye... Aga merak ediyordum cidden nası bişey diye. Fakat haberleri görünce sersemledim ve yani siz ciddimisiniz lan... (Anlayan anladı)
+1 yılBacagina agda bandini yapistir nsil bir duygu oldugunu anlarsin ozaman.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilirim maçlara kıllı çıkacak halimiz yok :D
- +1 yıl
Ha iste oyle bisey kiz olmak :) seri tuy dokuculer var onlari kullan aci yapmaz kaslara zarr vermez ;)
Soran+1 yılÖnerin için teşekkürler deniycem :)
Hoş biriysen güzel bir şey. Ama hoş biri değilsen fazlasıyla berbat.
13 Yorumla
Soran+1 yılHmm makyaj var ahhahsgs
Soran+1 yılTopuklu var agsg ve bunlar kızı seçici taraf yapıyo shshs allahtan yakışıklı biri olarak doğdum yoksa elizabet gezinicez ortalikta.
Cook guzel hadi sizde cinsiyet degistirip kiz olu n :-)
15 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin sormadik aciklamayi oku sjshs çok fesatsın ;)
Soran+1 yılsenden 1 yaş küçük olmam bebeğin olduğum anlamına gelmez -.-
Soran+1 yılYaa peki özür diliyorum o zaman :-)
+1 yılKız olmak ne demk tarif edemem ama eğer güzel bir kızsan ve bunun farkındaysan hayt sana güzel demektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEgolu oluyolar :D yakışıklı olmama rağmen yakışıklılığım derecesinde güzel biriyle çıkmadım karakterli olması lazım benim için :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuruma göre değişen bir şey bu şimdi. Mesela bazen cinsiyetinle gurur duyarsin bazende isyan edersin. Ruh halin çok hızlı değişir sen bile noldugunu anlamazsin. Kısaca ANLATILMAZ YASANIR. asdfghjkkkgnghgjfh
10 Yorumla
+1 yılgüzel ya zor ama güzel ne yazicamı unuttum afcgsgbbnk
112 Yorumla
Soran+1 yılBoşver salla zaten eic i de yanlışlıkla seçtim hçk.
- +1 yıl
eic?
Soran+1 yılEn iyi görüşe bizim buralarda eic derler kızım yenisin galiba :D
- +1 yıl
yeap yeniyim :D
Soran+1 yıl:D yenisin anlamazsın yavşiyim bari :* :*
Soran+1 yılÇokta komiğim.
- +1 yıl
farkettim :D
Soran+1 yılNe güzel :) sevdim seni cici kız
- +1 yıl
teşekkür ederim cici çocuk :D
Soran+1 yılRica ederim bebişim :*
- +1 yıl
sende bayaga ibnelik seziyorum :D
Soran+1 yılKomik kız, hadi iyi geceler sana :)
Eic cok guzel yanitlamis ama kiz olmak. Gunesin en sicak halinde tepede adetliykrn ped takip oranin tahris olmasidir ve bu gibi can cakici seylere katlanmak.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben anlamam bu şeylerden ama sana hak veriyorum. 😑
sadece seks objesi olarak görülmek ve sadece bekaretinle değerlendirildiğin bir ülkede kız olmak kolay değil işlenen o kadar kadın cinayetlerine baktığında bunu görebilirsin zaten
20 YorumlaÇok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya yaşamak lazım zorlukları var her konuda olduğu gibi ama iyi ki kızım diyorum hep :)
21 Yorumla
Soran+1 yılKızlar seviyorum sizii :D agagaffa
+1 yılmuhteşem bir duygu.. biz olmasak siz olamazsınız.. yani yaşamınızın anlamı olmaz:))
17 Yorumla
Soran+1 yılBiz olmasaydik ta siz olmazdiniz. s
- +1 yıl
kadınlar erkekler olmadan yaşayabiliyo ama erkekler kadın olmadan yaşayamıyo ben onu kastetmiştim :))
Soran+1 yılYoo bizim ellerimiz mevcut para da kazanabiliriz her türlü işte ayrica fesat olma :D
- +1 yıl
ben hiç fesat olmadım:) senin elinin bir hatunun belini sarmadığı sürece ne önemi var:))
Soran+1 yılSenin elinin bir erkek penisi sarmadıkça ne ömemi varsa benim elimin bir kadin beli sarmadikça o önemi var :D
- +1 yıl
çok kabasın iki yorum yapamıyosunuz dimi şeyiniz olmadan.. küstah.
Soran+1 yılSanki sarkıntılık yaptık sana -.- sadece birbirmize mecburuz o ;)
+1 yılAnlatsakta anlamazsın.
O yüzden anlatmağa gerek yoktur.11 Yorumla
Soran+1 yılDiyosan saygı duymaktan başka yapacak bir seyim yok.
+1 yılTürk erkeğinden bsşkasıda sana haddinden fazla değr vermez onuda biliyomusun..
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklı
- +1 yıl
Eyv..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir laf var bilmem bilir misin.. Dünya kadar malın olacağına, fındık kadar a*ın olsun. ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılNeler bkliyon sen öyle :D
Kiz olmak genelde güzelligine ve fizigine göre degerlendirilmektir, zeka degerlendirilmesi cok arka planda kalir...
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın +1
+1 yılNamusunun hic iliskiye girmemesine bagli oldugu sanilan varlik
11 Yorumla
Soran+1 yılHe yav he
+1 yılbence b*k gibi :D ben hep keşke erkek olsaydım diyorum. herşeyimiz sorun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimi zaman kötü, kimi zaman erkek olmaktan daha iyi
13 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi erkekten daha iyi?
Cevap sahibi+1 yıleğer güzel bir kadınsan, bir çok erkekten çok daha avantajlı konuma geçersin toplumda
Soran+1 yılSen bunu kullanarak kariyer yaparsan yolda taciz de ederler tecavüz de :D
Bu aralar kız olmasaydım keşke diye kendi kendime söylendiğim bir ruh hali.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılKadınlara pozitif ayrımcılık vardır. Özellikle gelişmiş ülkelerde. Hatta lafı bile var ''dünya kadar malın olacağına; fındık kadar kadın olsun''
00 YorumlaErkeklerin, özellikle ergen erkeklerin saçmasapan yorumlarını takmadığımdan beri çok guzel. aslinda keyifli bisey ya
00 YorumlaAnlayamazsınız.. (Beni en çok çeken suda çıkarrtığı su köpürmesi) (Böyle değildi be o. sjsjsj)
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne