+1 yılSeni eski sevgilisiyle kiyasliyorsa eski sevgilisini hala unutamamis o. ona alismis aklinda o var hala. seni de onun gibi gormek istiyor onun gibi davranmani bekliyor. kisacasi bedeni senin yaninda akli ve ruhu baska yerde... zaten seni sevseydi eskiye dair hicbirseyden bahsetmezdi. bir boslukta kalmis. seni de o boslugu doldurmak icin kullaniyor yani bu kadar basit...
218 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil beni anlamaz değerimi bilmez sorsan seviyor çıkalı 16 gün oldu hastayım regl oldu diyorum o kız reglken beni 2 ye kadar gece bekledi parkta sen sıcacık yatakta mesaj atmıyorsun diyor o kız buna üniversite tercihi yaptırmış aynı şehire gelelim diye yapmışlar sonra kız bunu terketmiş beni bu kız için mi üzüyorsun dedim sana değer veren bir kızı bu kız için üzmen haksızlık dedim laflarına dikkat et kimseyi tuttuğum yok dedi
- +1 yıl
Senin degerini bilmeyen birini nasil bu kadar sevebiliyorsun. sevgine hayran kaldim valla. ustelik te demiski begenmiyorsan istemiyorsan git demis acikcasi. senin durumunda belli zaten.
Soran+1 yılBak zaten ben zor seven biriyim zor alısan biriyim bunu yaptiklarinla kaybetme Yazdı. Haklısın gidersen gidersin havasında 16 gündür çıkıyoruz zaten
- +1 yıl
Karar senin yinede. ama bana sorarsan ben beni eski sevgilisiyle karsilastiran biriyle beraber olmam sevemem onu. onun aklinda hala eskiye dair yasanmisliklar var. o bunlari unutup benimle ilgilenmezse beni anlayamaz da sevemezde. sevmek karsilastirma ile olmaz.
Soran+1 yılGüya herkesi unutmuş
- +1 yıl
Bosversene sen canim ya. senin eski sevgili gibi olmani istiyor. seni olduğun gibi kabul etmemis ki. bide ne demis seni zorla tutan yok demis sana. bu ne bicim sevgi... herkesi unutmusmus... pfff...
Soran+1 yılBurnu sürtünmesi için ne yapmalıyım
- +1 yıl
Bu adamin pek burnu surtecege benzemiyor. seni tutan mi var demis en basta. umursamiyor ki seni zaten. boyle adamin burnumu surter. ya da bu sozlerine karsi eski sevgilisiyle karsilastirmalarina karsi bir tepki verip ciddi olarak uyarabilirsin. ben boyleyim oldugum gibi kabul et diyebilirsin. ama riskli böyle bir adam icin. cok seviyorsan sen bilirsin yinede. ters de tepebilir. iliskinde olumlu ve olumsuz yonleri iyi degerlendir ona gore hareket et. sonra senin yuzunden ayrildik falan deme. uzulurum...
Soran+1 yılDedim zaten ben seni kimseyle kıyaslamıyorum felan diye beni eski sevgilinle bir tutamazsın dedim ağzımı açtırma dedi dün bugün günaydın bile yazmamış ben de atmamıştım şimdi mesaj Attı napıyosun diye ders sen dedim yemek dedi afiyet olsun dedim Sağol dedi cevap yazmadım şimdi maç izliyor herhalde ama inatagramdan bir kızı beğenmiş fotoğrafını sorsam arkadaşım der
- +1 yıl
Evet mac var bugun. derbi. seninle pek ilgilenmiyor gibi baksana. devre arasinda sana yazmak yerine gitmis instagram da bir kizin fotografini begenmis. arkadas olmamali sevgiliyken...
Soran+1 yılBu ilgisi çok bile küsüs Nasılsa yazmaz bir daha
- +1 yıl
Pek yazacaga benzemiyor zaten. bu gidisatin sonu iyi degil gibi. insallah yazar. ama bu davranislarini değiştirmesi gerek...
Soran+1 yılYazmasın biter gider zaten sevmiyor yazsa da kızmak için yazar yazmadın diye Nasılsa o HAKLI...//
- +1 yıl
Kizmak icin yazacaksa da kendi bilir o zaman. zaten napacaksin seni sevmeyeni. senin degerini bilen seni sevmeyi hakedecek birini bul daha mutlu olursun...
Soran+1 yılEvlerindeki TV'yi kırmışlar maça sinirlenip instagrama atmış onu
- +1 yıl
O nasil bir psikoloji anlamadim. yenilebilirsin her zaman kazanacağın diye birsey yok. mac mi ben mi diye sorsan mac der o...
Soran+1 yılAyrılıcam Haklısınız umrunda Değilim aşkım seni kırdım sanırım biraz dün ileri gittim özür dilerim diyen biri yok Karşımda neyi düşünüyorsam değişmez bu
- +1 yıl
Kararliyim diyorsun yani. insallah karsina senin duygularina deger veren seni anlayan ve ne olursa olsun seni seven birisi cikar. mutlu olursun umarim. daha dikkatli ol bundan sonra. uzulme birdaha ve seni oldugun gibi kabul eden seven biri sana daha fazla deger verir. mutlu olman dilegiyle...
En İyi Cevaplar
+1 yılolay basit eski sevgilisini unutamamış ona dönmek için yer arıyo ayrıca her kız aynı aileden olamaz o kız rahattır sen değilsindir cok sacmalık sevgilin yol ver gitsin
232 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Soran+1 yılÜstelik beni kıyasladığı kız okul tercihi yapınca bunu terketmiş bu Şehri yazdırıp
- +1 yıl
aklıma o geliyo eski sevgisiyle kıyaslıyosa gitsin onla birlikte olsun yakında bu senden fedakarlık diye cinsellikde ister
Soran+1 yılEski sevgilisini Arkadaşı başka biriyle Görmüş o kız buna iyi yapmış böyle olunca yaranılıyo asıl Haklısın onu da ister yüz buldu ki benden...
- +1 yıl
gidişat ii değil daha ilerde kimbilir hangi konularda kıyaslar
Soran+1 yılBıktım artık huzurdan huzursuz oluyor
- +1 yıl
niye uğraşıyosunki o zaman soğut arayı uzaklaş
Soran+1 yılSıcak değil zaten ayrılayım mı
- +1 yıl
sıcak değilse daha fazla bağlanmadan ayrıl bence bigün eski sevgilisinin bir mesajına terkeeder seni
Soran+1 yılEski sevgilisinin yeni sevgilisi var şu an
- +1 yıl
bu işlerin ne olcagı belli olmaz
Soran+1 yılKesin unutamamış yani öyle mi
- +1 yıl
insan sevgilisine böyle bişey demez nedemek eski sevgilim fedakardı o zaman eski sevgiline git derler adama
Soran+1 yılÇok Haklısın ya bende Eşek başı Değilim ya gururum var benim de bu kadar taviz yeter
- +1 yıl
yani hayatta en nefret ettiğim şeydir kıyaslanmak begenmeyen gider başkasına
Soran+1 yılBen seni eski sevgilimle kıyaslasam hoşuna gider miydi dedim kıyaslanacak yönüm varsa kıyasla dedi
- +1 yıl
4 4 lükmüymüş yani sende deseydim eski sevgilim senin gibi kıyaslama yapmıyo senden fedakar diye
Soran+1 yılBen seni kimseyle kıyaslamadım çünkü seni olduğun gibi kabul ettim dedim bu sabah günaydın bile yazmamış Bak zaten ben zor seven biriyim zor alısan biriyim bunu yaptiklarinla kaybetme yazdı bir de dün gece
- +1 yıl
onun hiç gönlü yok bence belkide senle sırf yanımda bir kız bulunsun diye cıkıyo adamın gönlü yok ayrıl dicem ama sen bırkamazsın
Soran+1 yılCiddi misin hiç gönlü yok mu
Soran+1 yılYazmayınca da neden yazmadın diyor
- +1 yıl
umursamaz ayakları işte kendisi umursamayarak peşinden koşturcak aklınca sence gönlü olan biri böyle soguk ve kıyascı davranırmı
Soran+1 yılHah bildin aynı taktiği uyguluyor sevmiyorsun diyorum saçmalama lütfen diyor ama ilgilenmiyor lafta her şey -Mış gibi umursamaz aslında
Soran+1 yılŞimdi instagrama bir fotoğraf atmış bizim Tanışma şeklimizi yorum yapmışlar sanırım >> ben beğendim sende beğen felan sonra ev Arkadaşı yorum yapmış 20 Yaşında çok yer çok uyur aday ve taliplerini bekliyor diye bunu etiketlemiş fotoğrafının altına bu sevgili deneni bu da hemen yorumu silmiş belki de Arkadaşı sildi bilmiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin cok sacma bir iliskiniz var
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSabahtan beri günaydın yazmayan adam şimdi napıyosun Yazmış ders sen dedim yemek 6 attım Yazmış yanlış oldu Demiş bende afiyet olsun dedim Sağol dedi cevap yazmadım bir daha da sence?
- +1 yıl
seven insan daha sıcak olur sanki arkadaşına mesaj atıyo sana uzak dur desemde durmak istemiyosun yazdıklarından bunu anlıyorum
Soran+1 yılSinirli ya beyfendi bende atmıyorum
- +1 yıl
ayrılma böyle götürün ilişkiyi tekmeyi yiceğin günü bekle
Soran+1 yılAyrılıcam bu tekme atar mı o kadar ilgiden
- +1 yıl
kıyaslıyosa ihtimalleri yüksek
Unutamamışsa senden daha iyi görüyorsa bırak gitsin ona😒kıyaslamaya hiç hakkı yok ama eğer seninde eski sevgilin varsa sende bir kere kıyasla bak iyi oluyormu dersin
13 Yorumla
Soran+1 yılBen herkesi unuttum diyor
Soran+1 yılÜstelik beni kıyasladığı kız okul tercihi yapınca bunu terketmiş bu Şehri yazdırıp
+1 yılOndan hayır gelmez pembiş kendini koru onun sevgisizliginden.
17 Yorumla
- +1 yıl
Onu hala anması ayrı bir terbiyesizlik sana zaten de.. Bence bazı şeyleri tekrar düşün hayatınla ilgili ömür gecer mi bu adamla diye..
Soran+1 yılNe yapayım sence
- +1 yıl
Ben olsam ilişkiyi bitirmeyi düşünür hatta bitiririm ama bu sensin o yüzden gözden geçir diyorum..
Soran+1 yılBitiricem sanırım
- +1 yıl
Bence en doğrusu. Kimse bitirmek için başlamaz ve ilişkilerde fedakarlıkların lafı olmaz bir olmak için gereklidir ama hiçbirşey tek taraflı yürümüz kendisi bu kadar bencilken sana topu atması birşeyleri bitirmeye başlar zaten..
Soran+1 yılHep bana bana diyor seviyor mu sevmiyor mu belli değil adam bana topu atıyor suçluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılkardeşim sen sorunlu adama çatmışsın eski sevgilisini unutamamış bu zatı muhterem kendileri ve onunla konuşmasada onun gibi bir kız istiyor hayatında bir nevi onun hayalleriyle yaşıyor diyebiliriz sen bundan ayrıl derim çok canını yaktırma çünkü acı çeken erkek ikinci çıktığı kıza acı çektirmeyi felsefe edinir kendine sen uzaklaş bundan
36 Yorumla
- +1 yıl
yani seni kendin gibi kabul etmeyenin kıçına tekmeyi basacaksın afferdersin
- +1 yıl
Aşkını at çöpe demek ne kolay gelir hiç aşık olmamış insana. Biraz duygusal bakın duruma.
Soran+1 yılOfff
- +1 yıl
ben mi aşık olmadım ben sevdiğim insan acı çekiyor artık diye günlerce ağlamış adamım sevdiğimiz insan için üzülürsün ağlarsın arkadaş anlarımda ama yeni bir ilşkiye bağlamışsan yeni biryle birlikteysen unutacaksın bir zammet eskileri yoksa karşındaki insanında canını yakmaya hakkında yok ve de kırmayada
Soran+1 yılSevmek budur
- 02 Yorumla
Dikkatli ol belliki eski defterlerin uzeri tozlandikca o tozunu almis defterin.
13 Yorumla
Soran+1 yılSabahtan beri günaydın yazmayan adam şimdi napıyosun Yazmış ders sen dedim yemek 6 attır Yazmış yanlış oldu Demiş bende afiyet olsun dedim Sağol dedi cevap yazmadım bir daha da sence?
Eski sevgilisinden bahseden erkek soğmaya başlamış demektir ya onu tekrar kazanmaya çalışacaksın ya da tamamen bırakıcaksın yoluna gidecek... üçüncü bir seçenek hiçbirzaman olmamıştır...
02 Yorumla
Oha, yol ver gitsin. O kadar özlüyorsa onun yaptıklarını ona gitsin o zaman..
04 Yorumla
Soran+1 yılGünaydın bile yazmamış bu sana
Soran+1 yılSabah
eski sevgilisini özlemiş. sana söyledikleri ise bahane.
016 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi ünv tercihine beraber bu Şehre gidelim Demiş olmuş ama kız terketmiş
Soran+1 yılAyrılayım mı
- +1 yıl
bu durum sana kalmış. ama ben onun düşüncesini kendimce sana söyledim kesin öyledir diye bişeyde demiyorum ama bende aynısını yaşadım. hepsi bir hevesten ibaret. eski sevgilisiyle çok güzel anları olmuş ve şu an aynısını senden görmediği için eski günlerini özlüyor. benimkisi bu seninde aynısı olabilir. hayatına biraz yenilikler katabilirsin. senden sıkılmış belli ki farklı şeylerle onun ilgisini tekrar kendi üstüne çek
Soran+1 yılHayır hep ilgiliymiş gibi ama hep ilgisiz
Soran+1 yılPek değil herkesle kıyaslıyor
Soran+1 yılAma o kendini Görmüyor hiçbir şey yapmıyor ben onu Şımarta şımarta bir hal oldum
Soran+1 yılBen zaten güzel bir kızım Peşimde Koşan onca erkek var ben bununlayım tamam Allah bar bu da yakışıklı ama ilgisini çekmek için her şeyi Yaptım ayrıca final haftasındayız uğraşamam Görmüyor Nasılsa yaptıklarımı onun için saç maç kesemem
Soran+1 yılPişman olmaz sanmıyorum
+1 yılbir ilişkide en yapılmaması gereken, en gurur kırıcı davranışlardan birisi
226 Yorumla
- +1 yıl
her defasında sık sık dile getiriyor mu eski sevgilisini?
Soran+1 yılPek değil ama bazen
- +1 yıl
o böyle yapınca, sen tavrını ortaya koymuyor musun
Soran+1 yılKoyuyorum beni kırdın gerçekten beni istediğin zaman konuşuruz diyorum böyle yaparak sana olan sevgimi azaltıyorsun diyor
- +1 yıl
ben sert bir tavırdan bahsetmiştim. artık hayatında sen varsın o değil. bunu ona anlayacağı şekilde süründürerek hissettirmelisin. sen ipleri fazla vermişsin onun eline
Soran+1 yılNasıl süründğreyim nolur söyle
- +1 yıl
senin onun gözünde çantada keklik gibi durumun var sanırım. sen bu durumu tersine çevirmelisin. yani seni kaybetmekten korkmalı
Soran+1 yılşu an hiç korkmuyor ne yapmalı nolur yardım et gidersen gidersin havasında
- +1 yıl
sınır koy onunla arana. her zaman alttan alma. haklıyken haksız duruma düşme. adam hep suçlu hemde zeytinyağı gibi hala üste çıkmaya çalışıyor
Soran+1 yılYarın konuşursak nasıl davranayım
- +1 yıl
bütün her şeyden önce, sen onun mesajlarına niye geç cevap yazıyorsun
Soran+1 yılGeç yazmadım ki gece 4e kadar onla konuştum karnım Ağrıyo sadece dedim bu kadar
Soran+1 yılCevap versen?
- +1 yıl
karnının ağrıdığını bildiği halde hala senden mesaj mı bekliyor bu adam
Soran+1 yılZaten yazdım mesaj atıyorum onu da beğenmiyor
Soran+1 yılBak zaten ben zor seven biriyim zor alısan biriyim bunu yaptiklarinla kaybetme Dedi
- +1 yıl
kusura bakmasında yani. onu zorla tutan yok. senin mazeretin var hastasın ya hasta. sana destek olacağı yerde mesaj yazmıyorsun diye afra tafra yapıyor. nerden buluyorsunuz böyle odunları anlamıyorum
Soran+1 yılHaklısın bana çilolata ver hadi aşkım diyorum şakasına hiç uğraşamam onlarla aşkım :D yazıyo aynen böyle sanki gerçekten vereceksin nolur sanki dedim tamam ya aboooo dedi böyle salak
- +1 yıl
kaç yaşında bu odun
Soran+1 yıl20 aynı ünvdeyiz benim yurdum ile onun arkadaşlarıyla kaldığı ev arası 3 adım ben balkona çıksam onun odasını görüyorum evine 2 kere gittim yatağına yattık ama bir şey yapmadı ben sana bir şey yapmadım sevmesem yapardım diyor
- +1 yıl
yani bilmiyorum ama ilişkiniz her zaman böyleyse bu ilişkiyi sürdürmenin bir manası yok gibi gözüküyor
Soran+1 yılGüya ilerde evlenicez karnımı tutuyor burada 4 çocuğumuz mu olacak diye
- +1 yıl
bu şekilde fazla sürmez ilişkiniz keşke sürsün ama sanmıyorum
Soran+1 yılBende sanmıyorum...
- +1 yıl
her şey günlünüzce olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılgtunu kaldirmis eski sevgilisi senin suçun yok.. bırak atmosferde devam etsin hayatina
13 Yorumla
SoranÜstelik beni kıyasladığı kız okul tercihi yapınca bunu terketmiş bu Şehri yazdırıp
- +1 yıl
ya bosver bırak gitsin
Soran+1 yılHaklısın ayrılmak en iyisi
+1 yılKülliyen yalan söylüyor. Öyle yapıyorki senin ona olan ilgini alakanı artırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılO da olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilisi regl oldum mu diyormuş iğrenç bunu sana anlatması da Saçma
10 YorumlaBosver sevse öyle demez zaten yol ver gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSana bişeyin açıklamasını yapmicam ama kendinden fedakarlık yapmazsan her seferinde beni hayal kırıklığına ugrastirsan benim düşüncelerim değişecek yazdı
Soran+1 yılBak zaten ben zor seven biriyim zor alısan biriyim bunu yaptiklarinla kaybetme Yazmış... Haklısın canım en iyisi bitirmek
+1 yılMesaja zamanında cevap ver susuyorlar kolay iş
06 Yorumla
Soran+1 yılZamanında verdim zaten
- +1 yıl
Senin bu sevgilinden önce sevgilin oldumu?
Soran+1 yılEvet noldu ki
- +1 yıl
Tabi eski sevgili ile kıyaslamak hiç hos değil, fakat insan bazen o kadar kırılır ki, eski sevgilinin değerini acaba bilemedim mi der kendi kendine. Ama bu demek değildir ki seni sevmediğinden veya eski sevgiliyi özlediğinden, bu kendine çeki düzen vermeni istemesinden. Bak benim için kimler ne yaptı sende yap diye diyor. Bu da sadece sana değer verdiğindendir. Yoksa adam hiç birşey demez, yazmadın diye niye kızsın. Boşver sen eski sevgiliyi, eski sevgiliyi bir kenara koyun da birbirinize daha çok değer vermeye başlayın.
Soran+1 yılBen veriyorum o vermiyor
- +1 yıl
Oda veriyordur kız, yoksa adam niye sana kırılsın demi? Boşuna kafanı bulandırma, söyle bir daha eski kız arkadaşını anmasin sana, ama aşk bulmak kolay değil. Başkalarının olumsuz yorumları ile adım atma, çok yanlız kalırsın. Insan tartışa tartışa anlaşır
+1 yılbence hayatının yanlışını yapmış...
02 Yorumla
Soran+1 yılama beni kıyasladığı kız okul tercihi yapınca bunu terketmiş bu Şehri yazdırıp
- +1 yıl
Demekki unutamamış hala onu...
+1 yılUnutamamış mı onu. Çok saçma
04 Yorumla
Soran+1 yılUnutamamış mı yani
- +1 yıl
Kendisine sor. Çok saçma bişey bu. Empati kurmasını söyle. Ben sana söylesem böyle eski sevgilimi sen ne hissedersin de
- +1 yıl
Gibi şeyler. Ben pek anlamam da
an ne acıklııııı:D:D:D
00 Yorumlasevgilin kocaman büyük bir mal
11 Yorumla
Haydaaaaa herife bak hele
010 Yorumla
Soran+1 yılAyrılayım mi sence
Soran+1 yılHaklısın onu seviyorum halbuki daha çıkalı 10 gün oldu ama bitmesi doğru sanırım
Soran+1 yılBen seviyorum güvenmek istiyorum o sevmiyor zaten
Soran+1 yılHaklısın kesin sevmiyor seviyorum diyor ama sevmiyor
+1 yılEski sevgilisini ozlemistir.
01 Yorumla
Mesaj. niye yazmiyon?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılcok yanlıs bırsey yaptıgını soyle.
08 Yorumla
Soran+1 yılDedim anlamıyor beni üzüyor hep bıktım
- +1 yıl
ee o zaman tekme vurma zamanı gelmişte geçiyor.
Soran+1 yılÖyle biri değil beni anlamaz değerimi bilmez sorsan seviyor çıkalı 16 gün oldu hastayım regl oldu diyorum o kız reglken beni 2 ye kadar gece bekledi parkta sen sıcacık yatakta mesaj atmıyorsun diyor o kız buna üniversite tercihi yaptırmış aynı şehire gelelim diye yapmışlar sonra kız bunu terketmiş beni bu kız için mi üzüyorsun dedim sana değer veren bir kızı bu kız için üzmen haksızlık dedim laflarına dikkat et kimseyi tuttuğum yok dedi
- +1 yıl
peki. ben yorum yapamam.
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
yaw yaptık yorum işte. sen genede onu sevdıgın ıcın onu savuncaksın. ama adam deger vermyor sana napim daha
Soran+1 yılHiç sevmiyor değil mi ben maçoyum diyerek işin içinden çıkıyor... Sadece sarhoşken bana değerlim seni seviyorum sen olmasan Napardım dedi
- +1 yıl
... bişi demiyorm bacm
seni üzmesine kırmasına izin verme ayrıl girsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılondan sana hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılHerkes kafasından çeker ne desek boş.
02 Yorumla
SoranBu ne demek
- +1 yıl
yani kardeşim kim ne derse desin hikaye herkes kendi yaptığını cezasını çeker. kimi mutlu ölür yaşar kimi de ondan ona gezer ezilir kullanılır ve şaşar..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi temiz insan şart.
00 Yorumla
+1 yılterk et.
03 Yorumla
- +1 yıl
sen de terk et
Soran+1 yılSabahtan beri günaydın yazmayan adam şimdi napıyosun Yazmış ders sen dedim yemek 6 attır Yazmış yanlış oldu Demiş bende afiyet olsun dedim Sağol dedi cevap yazmadım bir daha da sence?
+1 yılşutlamalı kısa ve öz
08 Yorumla
Soran+1 yıll beni anlamaz değerimi bilmez sorsan seviyor çıkalı 16 gün oldu hastayım regl oldu diyorum o kız reglken beni 2 ye kadar gece bekledi parkta sen sıcacık yatakta mesaj atmıyorsun diyor o kız buna üniversite tercihi yaptırmış aynı şehire gelelim diye yapmışlar sonra kız bunu terketmiş beni bu kız için mi üzüyorsun dedim sana değer veren bir kızı bu kız için üzmen haksızlık dedim laflarına dikkat et kimseyi tuttuğum yok dedi
- +1 yıl
yaşımın 3 katı bayanlarla birlikte olmuşumdur bunun geneli olgun bayanlardır tecrübeme dayanarak söylüyorum ipleri vermissin şutlamazsan o seni şutlucak etkiye etki yapıcaksın şu an onu engellememen iiçin bana bir sebeb söyle
Soran+1 yılHaklısın yok... Burnu sürtünmez mi? Çok bir yerini kaldırdım
Soran+1 yılBana napıyosun yazdı ders sen dedim yemek dedi afiyet olsun dedim Sağol Yazmış cevap atmadım maç izlemiş instagramdan tv kırmış onu bile instagramdan öğrendim
- +1 yıl
ozaman ne duruyorsun sen ezikmisin kendini neden ezdiriyorsun sen bir kadınsın madem öyle ozaman agırlıgını koyucaksın begenmiyorsan ikile paşam diceksin ben buyum istersen kal istesen git diyip restini çekiceksin o senden üstün değil veya o eskisi aşkıda üstün değil sen en iyilerinihak ediyorsun ipin kopmasını bekleme o ipisen kopar tek erkek o değil dünyadaki ona degersiz bir çöp oldugunu hatırlat istediğin zaman fişini çekibiliceğini hatırlat
Soran+1 yılKaybetmekten korkmuyormuş terkettiği sevgilisini bana savunuyor. Bak buraya onun için geldiğim eski sevgilim var demiştim ya o kız da regl olduğu bir gün ben dışarda kaldım sırf beni yalnız bırakmamak için kansız aç haliyle telefonunu kapatıp annesinden babasından duyacağı azari umursamadan gecenin 2 sine kadar benimle parkta oturdu sen sıcacık yatakta bana mesaj yazmayı çok görüyorsun yazdı bana
Sevgisini azalıyormuş ben böyle yapınca vs...
Geçen gün konuşma artık benimle dedim tamam dedi umursamıyor hiç benim yurdumla onun arkadaşlarıyla kaldığı ev karşı karşıya 2 kere eve gittim yatağına yattık ama bir şey olmadı aramızda seks için çağırmadım seni gözlerinin içine bakmazdım saatlerce dedi sevmesem- +1 yıl
ben sölicemi söyledim yanlış yoldasınız aklınız varsa yolunuzu değiştirin
Soran+1 yılTeşekkür ederim Sağolun
yazıııkk... :/
02 Yorumla
15 yaş muhabbeti
21 Yorumla
+1 yılYaş kaç senin?
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşım
- +1 yıl
Tüh 18 altı olsa şikayet edicektim,
Neyse başka ergenlere kaldı artık :d
+1 yıluzaklaş derhal ordan
05 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor değil mi güya eski sevgilisi aşıkmış ondan onunla çıkmış ama sonradan bağlanmış ben zor severim diyor
- +1 yıl
unutamamış ondaki özellikleri sende bulmaya çalısıyor zarar görürsün.
Soran+1 yılUnuttum dedi bana
- +1 yıl
unutan bir insan eski sevgili ile kıyaslama yapmaz master yaptım bu işlerde
Soran+1 yılHaklısın
Kapiyi goster
017 Yorumla
Soran+1 yılSürtünür mü sence
Soran+1 yıl? Sence
Soran+1 yılAma çıkalı 10 gün oldu sürtünmez ki daha
Soran+1 yılBen yazmadım Whatsapptan mesaj atmış napıyosun 6 attır Yazmış sonra da yanlış oldu sana göndermeyecektim dedi bende ders çalışıyorum sen dedim yemek yiyorum dedi afiyet olsun dedim Sağol dedi cevap yazmadım
Soran+1 yılSorsan seviyorum diyor ama sevmiyorsun diyince ben kuruntu yapmış oluyorum ona göre
Soran+1 yılDüzelmiyor hiç ben böyleyim kimseyi kaybetmekten korkmam diyor kimseye güvenmem ben o eski sevgilime bile güvenmedim diyor güvenmediğin için mi burdasın bu şehirdesin seni terketmiş dedim laflarına dikkat et dedi senin her anına Razı olan bir kız için yarıyolda seni bırakan kızı övüyorsun dedim o kızı bana tutma dedim tuttuğum yok dedi
Soran+1 yılAynen öyle beni çileden çıkarıyor bana demin Yazmış ona bile şaşırdım bir daha bende yazmayacağım bu sefer yazmıyorsun diyo kızıyor e beni kırdın diyorum anlamıyor suçluyor yazmazsam bir daha yazmaz bende yazmam Nasılsa beni kaybetmekten korkmuyor ANCA suçluyor
Soran+1 yılHaklısınız çok Haklısınız bu ne ya çekilmez bu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat