benim doga sevdam yuzunden icimiz kararacak. azicik canli renkler istiyorum.
Beje uyumlu renkler arıyoruz. dekorasyon yardımı...
benim doga sevdam yuzunden icimiz kararacak. azicik canli renkler istiyorum.
turuncu olabilir, turkuaz olabilir yada turuncuya yakın koyu ama canlı bir sarıda olabilir çok zıt olur ama renk katar onunda bir uyumu olur yani bence :D benım aklıma bu 3 renk geldi.
incik boncuga gelene kadar mobilyalarla kafayi yiyorsun :( renk uyumu bilmem nesi. mobilyalarin hicbiri takim degil bizde. hatta berjeri arkadasinin evinde cok begendim bize verdi ahahaha. o derece yuzsuz de olabiliyorum bazen :D simdi incik boncuk ivir zivir zamani. bir banyo takimi buldum. kafayi yersin diyeyim.
düşüp duruyorum zaten ordan hep. yani bu tatlı heyecanları falan düşününce güzelde, iştee işin ciddiyetini ne bileyim ömür boyu süreceğini cartını curtunu düşününce fenalık basıyo :D neyse ya evlenecek kıza da bu kadar evlilik düşmanı söylemlerde bulunulmaz ayıp sana teodora ! :D sen bana bakma şekerim evliliğe karar verebilmiş olmak buna değecek birini bulmuş olmak ve hayatını paylaşmak istemek bunun için bişeyler yapmak güzel şeyler aslında :)) toparlıyım dedim, oldu mu_? :D
ya kölesi gibi değil bebeğim. tabiki karşılıklı herşey o açıdan bakmıyorum ama yani ne bileyim her sabah uyandığımda aynı yüzü görmek zor olacak sanırım bı de aynı evin içinde yani sürekli birlikte zor olur gibi geliyor. benim annemle babam da ayrı ya zaten çok ön yargılıyım o yüzden, ki annemle babam aslında çok uyumlu insanlardır birbirlerine bütün fikirleri bakış açıları düşünceleri ne bileyim o kadar uyumlu insanlar bile o kadar kötü ayrılıyorsaa.. diye düşünmeden edemiyorum
Renkler oyle de yesilin bin tane tonu var kirmizinin da oyle . Gozumde canlanmadi. Fotografini ceksen yuklesen salonun daha saglikli yorumlarin gelebilecegini dusunuyorum.
uçuk turuncu
beyaz
kahve
turkuaz olabilir ama tonu önemli
kırmızı kahlo
Cevap
5Cevap
çakıl rengi link
içeriği sonradan okudum. bej diince atladımda çok karışıkmış be odan :D :D neyse linkte beje ve bahsettiğin tonlar uygun renkler mevcut seç birini.
cok farkli renk var sicak soguk birbirine girmis kafam karisti bilemedim ki
pudra rengi veya lacivert hos durabilir
dekarasyon dergilerine bi göz atmanda fayda var.
beje turuncu, pembe, sarı ve yavruağzı gider.
beyaz iyidir bana güven ;)
Her yeri siyah yapsan cokmu fantastik olur
koyu sarı yap
turuncu geldi aklıma bi tek:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar