Ex ten next olur mu, olmaz mı?
Sizce eski sevgiliye tekrar şans verilir mi? Yoksa aynı suda ikinci kez yıkanılmaz diyenlerden misiniz?
Sizce eski sevgiliye tekrar şans verilir mi? Yoksa aynı suda ikinci kez yıkanılmaz diyenlerden misiniz?
Eski,eskide kaldıkça güzeldir.Birinden ayrılabiliyorsanız yada o sizden ayrılabiliyorsa bu her zaman onu tekrar bırakaileceğiniz/bırakacağı anlamındadır.Bence bitmişken bırak orada kalsın,ex olduysa vardır bir nedeni ve o neden zamanla değişmez en fazla nedeni unutmuşsundur next yapınca bir süre sonra tekrar o nedeni yaşar ex yaparsın.
Temcit pilavıdır. Isıtılıp önüne konmuştur. Ya yersin, ya kenara itersin. Sen açlığını bastırmaya çalışırken pilavın onu sevdiğini sanması trajikomiktir. Kim bilir belki de gerçekten pilav seviyorsun.
olur ama eskı bı tısrt dusun gıyersın ıyıdır tanıdıktır bıldıktır ama hep bır rahatsız edıcı tarafı vardır eskı tısortlerın
ilk yediğinde mideni bulandıran şey, ikinci de daha çok bulandırır.p
olmaz olmaz.
Cevap
13Cevap
ya şimdi şu var... ayrılma sebebine bakar... kişiliğine bakılır... belki o zaman için bi salaklık gibi bişey yapmış olabilirsiniz... durumu iyi düşünmek gerek... ha yüzeysel bakarsan geri dönmemek gerekir...
kesinlikle ex ten next olmaz daima ileriye bakmak lazım aynı sorunları yaşamamak için. bide ortadaki sorun çok önemli
bitmiş bir ilişkiyi yeniden canlandırmak, sönmüş bir sigarayı yeniden içince ağza gelen acı tatla eşittir...
canim ona bir sans daha vereceksen kendinede bir yanilma sansi daha ver :-D
güzel
bak şöyle söyleyim sen anla
ben eski kız arkadaşımla sadece yeni bir kız arkadaşı bulana kadar boşluğu değerlendirmek için beraber olurum.
bence olmaz önceden denemişsin olmamış tekrar denemenin bir anlamı yok
güzzeeel dil becerisi tebrikler:)
tabi olur ya devlerin aşkını izlemedin mi sen?
Eskisi yeni oldugu zaman eskisinden daha iyi olmaz.
ex ten çok iyi sex olur
ex'ten ex'e değişir bence :)
bu hayatta herşey olur, büyük konuşmamak gerek..
Duruma göre değişir, çok göreceli.
Başına N sonuna T koyarsanız olur..
öyle olsaydı bit pazarına nur yağardı...
geldi geçti yalana benzer...:)
Olmadı,olmuyor,olmayacak :)
exden cacık bile olmaz
aklın ve kalbin okey veriyorsa olur
Benim için olmaz.
bn denedim olmuyo..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar