birinden çok hoşlanıyorum hatta sewiyorumda denilebilir ama o beni sadece arkadaşı olarak görüyor onu elde etmek için ne yapmalıyım. Yorumlarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir erkek olarak kendimden örnek vereyim gülüşlerden çok etkileniriz makyajdan ziyade mimikler kendini ifade edebilme diksiyon çok hoşuma gider. Buraya dün hoşlandığım insan beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi için geldim belki bir teselli bulabilirim diye.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yüksek topuklar ve mini etek Biz Erkekleri çılgına çeviren tek şey değildir
aşık olacak olan erkek zaten olur, ekstra bir şey yapmaya gerek yoktur.
Fakat strateji oyunu oynayacaksak, hırs yapacaksak o bana aşık olmalı, illa ki olmalı
Taktikler erkeğine göre değişir.
Bazı erkekler kızların peşinde koşmayı, sürünmeyi, köpek yerine konmayı sever. İşte ben Onları sevmem erkek dediğin karakterli, gururlu, güçlü olacak. istediğiniz buysa ne ala, hiç de Zor değil. Bazı erkeklerse sıcakkanlı, sevimli, yaklaşılabilir, pozitif, munis kızları sever.
Hatta onlarla evlenirler.
Mizacınız bu değilse, biraz hesapçı kitapçı, huysuz iseniz, bu ayakları yere basan, doğal Adamları Kendinize aşık etmeniz zor olacaktır.
Ne istediğini bilen, olgun bir erkeğe kafayı taktıysanız
Bu tarz erkeklerin çocuksu oyunlara, yaklaş kaç manevralarına gelmeyeceğini bilin.
Adam kendini sizin yanınızda evindeymiş gibi rahat hissetmek zorunda, sevildiğini hissetmek zorunda. Kısacası Erkege Göre Deişir Bazı Erkeklerle Oturup Playsitation Oynaman Gerekir Veya Kalkıp Başbaşa Vakit Geçireceginiz Bir Odada Onu Tahrik Edip Tentene Degmesi Gerekir Veya Oturup Edebiyat Yapabilirsiniz En iyi Tanıyan Sensin Kalkıp Burdan Birşey Demem Belirsiz Olur Gördügün Gibi Yaklaşıp Şansını Dene Şimdiden Bol Şans :)30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. arkadaşınsa işin biraz zor. ama duygularını belli et. kaybetmeyi göze alarak
24 Yorumla
Soran+1 yılediyorum ama onda hiç bir değişiklik yok sanki gün geçtike uzaklaşıyor benden
Soran+1 yıl.s yapcak bişe yok yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılfiziksel temas olmalı.konuşurken kola dokunmayla başla.bunu 3 kere masumca yap.sonra kasıtlı olarak kısa süreliğine yap.hadi bakalım
17 Yorumla
Soran+1 yılya rahtsız olrsa
- +1 yıl
masumca yapacan dedik.mesela konuşuyorsunuz, komik ya da seni gülüdürecek bir şey dedi.sen de bir tepki olarak gülerken bir kaç saniyeliğine koluna dokunacaksın.ilk aşamada sadece kol.bu tarz masum (kasıtlı yapılmış görünmeyen)dokunuşları 3 kere yaparsan artık kola dokunmaya hak kazandın demektir.ama çok rahatsız olduğunu hissedersen daha sonraki bir karşılaşmanızda denersin
Soran+1 yılişe yararmı
- +1 yıl
en azından arkadaşı olarak görme ihtimali azalacak,senin de sonuçta karşı cinsten biri olduğunu anlayacak.şu ana kadar hiç temes oldu mu onunla aranda
Soran+1 yılpek oldu sayılmaz
- +1 yıl
tam tahmin ettiğim gibi.dediklerimi dene.sana bakışı arkadaşlıkla sınırlı kalmayacaktır.
Soran+1 yıltsk edrim nş işe yarar
ona iyi davran. bir şey diyince canım hayatım de. alıştır yavaş yavaş sana da o diyecektir. sonra ilerde aşkıma dönüşür bu.
08 Yorumla
Soran+1 yılztn biz birbirmize hep canım hayatım diyoruz
Soran+1 yılo onları söylyo zaten bana
Soran+1 yılonun bna karşı bişeler hissettiğini düşünmyorum hayarında birisi var ama benimlede ble knşyor
Soran+1 yılewet yapıyor
sohbet esnasında mümkün oldukça yakına sokul..el teması ve küçük fiziksel temaslar da bulun...zaten aptal değilse ilgiyi farkedecektir...
010 Yorumla
Soran+1 yılilgimi farketti zaten ama onda hala hiç bişey yok
Soran+1 yılyk fizksel temsta bulnmadım
Soran+1 yıltsk edrm denrm işi yarar inş
Soran+1 yılya rahtsız olursa
Soran+1 yılteşekkür ederim inş işe yarar
Karşındaki kişiyi iyi tanıyorsan zayıf noktalarından vurmaya başlayabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır tanıyorum onu ama şimdye kadr hç bir zayıf noktasını görmedim
ona sevgilin olabilecegini hissettirmeyi dene.
00 YorumlaArkdas olarak goruyorsa zorlama bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmalı mülkü sergile
01 Yorumla
Soran+1 yılfayda etmez
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Beni arkadaşı olarak görüyor. Onu elde etmek için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat