Bir erkek nasıl bir kızdan hoslandiginda ona çiçek yolluyorsa ayni sekilde bir kiz da hoslandigi bir erkege cicek yollayamaz mi? Erkekler bu konuda ne düşünür? Bu tabu yikilamaz mı?
Cevabın nedir?
+1 yılOlabilir aslında.. Çiçeğin türüne de bağlı bu tabii, iyi seçim yapmak lazım, estetik olarak da hoş olacak ki bu tabuyu düşündürmesin. Nasıl olacak dersen şu an telefon başından fikir beyan edemem, çiçekçi tezgahını görsem edebilirim ama. Yine arada kalmamak için güzel ambalajlı bir çikolata da iyi bir seçim olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılIste çikolata daha iyi ama ya zehirlidir diye yemezse ve arastirma yaparsa bana ulasabilir mi acaba? Benim fikrim cicek yollamak ve karta bir iki cumle guzel söz yazdirmakti ama...(isimsiz olarak)
- +1 yıl
Evet yorumlarda da gördüğüm üzere zehirlidir diye düşünür demişsin, bakan falan mı bu hoşlandığın? ya da bürokrat falan? Eğer öyle değilse de zehir mi değil mi diye düşünecekse de boşver hoşlanma adamdan yahu.. Öyle güzel yapıyorlar ki, zehirli olduğunu düşünmek imkansız. Ki yapan yerin adı sanı da olacak ambalaj veya kutuda muhtemelen, bu da zehirli diye düşünme ihtimalini yok edecek (yabi paranoyak değilse). Notunu da kutunun üzerine karta yazarsın bir iki cümle, zaten etkilenir orada. Tekrar belirtiyorum, çiçeğe karşı değilim; karşıdakinin ne anlayacağı da önemli, o yüzden çikolata seçeneğini sundum.
Soran+1 yılgaliba çikolataya ikna oldum.
- +1 yıl
Umarım en iyisi olur senin için..
- +1 yıl
Teşekkürler eig için..
En İyi Cevaplar
Selam,
Bunun cevabı çiçeği göndereceğin erkekte, ben şahsen mutluda olurdum. Belki cikolata daha mantıklı olabilir. Tabi bunun için göndereceğin yani arkadaşının o çiçeği alacağı ortamı da düşün, jest olsun diye kalabalıkta gönderebilirsin eğer hoşlanacağını düşünürsen...04 Yorumla
Soran+1 yılÇikolata riskli zehirlidir diye yemez sonra da pesime duser. hoslanir mi bilmiyorum zaten.
Soran+1 yılYok canim cicek masumdur. oyle bir niyetim olsa zehirli mektup yollardim zarfi actigi anda booooommmmmm...
Çiçek duygusundan anlayan bir erkekse eğer gayet tabi gönderilebilir... Hem artık söz ve nişan merasimlerin de kız tarafı da erkeğe çiçek götürüyor, bunu da ek bilgi olarak hatırlatayım.. Erkeklere sorulmuş ama bende fikrimi yazmak istedim.
00 Yorumla
ben sevgilime almıştım ve gerçekten çok beğenmişti ( ayrıca beni takdir etmişti ) , tabiki gönderdiğin kişinin biraz zevklerina bağlı olarak değişir bu durum ama çiçek göndermek bir inceliktir kesinlikle
03 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilin o senin. ben göndereciğim kişinin sevgilisi değilim gizli bir hayranıyım.
Soran+1 yıltam çikolataya ikna oldum ki çiçekle ilgili olumlu yorumlar gelmeye basladı. şimdi kafam karıştı.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
42Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 456 cevap paylaştı. Yaaa illa her şeyin erkeklerin göndermesi, teklifi erkeğin yapması gibi bir kural yok ki.. Bunu tabu haline getiren kendilerini ulaşılmaz erkek zanneden gerzekler.. Bir kızın beğendiği ve hayatı paylaşabileceğine inandığı erkeğe açılması kadar güzel bir şey olabilir mi:::
00 YorumlaBenim görüşüm
Kızlar çiçek sever diye yollar erkek.
Ama biz çiçek sevmeyiz.
O yüzden sevmediğimiz bir şey yapmanızdan da hoşlanmayız.
Ama mesela bana tuttuğum futbol takımının lisanslı formasını hediye etsen çok mutlu olurum.
Yani erkeklerin sevdiği şeyleri göndermeniz abes kaçmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılÇikolata daha mantıklı diyorlar. Sence de oyle mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana çiçek gönderildi, kız kardeşim aracılığıyla 3 defa çiçek aldım. İlkinde anlamadım kardeşim öylesine çiçek verdi düşündüm.
Ertesi gün tekrardan çiçek aldım, hayırdır dedim kardeşime dün bir bugün iki.
O da bir arkadaşımın benden hoşlandığını çiçekler de ı yüzden demişti.
Garip bir duygu oldu bende hoşuma da gitti.01 Yorumla
Soran+1 yılilk baslarda cicekle ilgili olumsuz yorumlar fazlaydı. şimdi durum değişti.
Beni istemeye gelirlerken çiçek getirmemişlerdi bende onlara giderken güzel bir buket yaptırmıştım annesinin eline verdim. Çiçekçi kız istemeyemi gidiyorsunuz diye sordu. Bende hayır oğlan istemeye gidiyoruz demiştim:))
00 YorumlaYakın bir kız arkadaşımdan almıştım ben işe giriş tebriği olarak. Saksı çiçeği sevdiğimi bilirdi. Ama hem çok şaşırdım hem sevindim. Bence dene. İlginç bir deneyimdi.
00 Yorumlaşöyle olur: bir dükkan, ofis açar da adam, şöyle kenar köşesi süslü görünsün diye düşünülürse olabilir niye olmasın:)
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim niyetim belli gizli hayranıyım onun.
Soran+1 yılbir müddet gizli hayran olarak devam etmek sonra da açılmak.
Tabu değil ki bu... Gayet de yapılabilir bir jest olarak...
Herşeyden öte bir iyi niyet göstergesidir çiçek, gönderenin alanın kim olduğu farketmeksizin her zaman güzeldir...00 Yorumla
+1 yılBen sevgilime göndermiştim çok da mutlu oldu. Illa erkek kıza almaz ki çiçek. Bence gönder ama iyi seç çiçeği
02 Yorumla
Soran+1 yılama sevgiliydiniz. bu kişi benım kim olduğumu bilmiyor gizli bir hayranından gelmiş olacak.
- +1 yıl
Farketmez
+1 yılÇiçek neden gönderilir öncelikle bunu düşün sonra mantıklı bişe bulursun :D en güzeli kendi düşüncelerin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlara nicin gonderilirse onun icin gonderilir bence. sana ilgi duyuyorum benim gonlumde su sana yolladigim cicekler gibi hassas bir yerin var gibisinden. kizlar da erkeklerden gelen cicegi yemiyorlar sonucta. bana karsi ne kadar ilgili ve ne kadar nazik diye yorumluyorlar.
- +1 yıl
o zman demek ki göndersen sıkıntı olmaz :D bunu anlamış oldun dimi :D
Neden abes olsunki milyon dolarlar dökmesini beklemek abeslik aslında doğal olcak ne isterse en ufak şey bile eğerki seviyorsa mutlu eder o insanı :)
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki gizli bir bayan hayranin yollamissa. kim olfugunu bilmiyorsan yine de mutlu eder miydi?
Soran+1 yılO da iyiymis :)
Soran+1 yılBenim yollamak istedigim kisi de senin gibi dusunse keske.
Soran+1 yılAma sana karşı birsey hissetmiyorum ki. benim gonlumdeki kisi baska birisi.
Soran+1 yılBenim kalbimi biri caldi zaten şu an onun elinde kalbim o yuzden sana veremem Üzgünüm.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılTeşekkür minnet duygusunu belirtmek amacıyla çiçek yollanabilir sıklamen çok uygun mesela.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ask duygusu ama. yine de uygum mudur?
- +1 yıl
Uygun değil.
+1 yılpasta tatli tamam da cicek niye gondericek kiz erkege?
02 Yorumla
Soran+1 yılSonra zehirlidir diye yemesin benim de başım agrisin öyle mi?
- +1 yıl
ilani asksa bilemem ben olsam yapmazdim
Kıyamet alameti aplam yeaa durduk yere sonumuzun geldiğini düşündürtmeyın asdfgf bari şu alametı tersıne çevirmeyelım. asdfh
00 Yorumlaben çiçek gönderdim o bana kendisini gönderdi en güzel hediyedir benim için yanımda olması ellerini tutabilmem bambaşka bir duygu
03 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde sıkıntı yok biliyoruz zaten sorun olan bir kızın göndermesi.
Bir Bayan çiçek gibidir narindirler onun için Çiçek onlar için fazgeçilmezidr ama erkeğe çiçek göndermek de bir o kadar saçmadır doğru bulmuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılçikolata daha mı iyi diyosun yani?
yollar.. ne var ki bunda. Ben sevgilime bir demet beyaz karanfil almıştım, çokta sevinmişti.
00 YorumlaBu top top çikolatalı çiçekler oluyo ya onlardan gönderilirse olabilir :D
00 Yorumla
+1 yılYa bir hediye olsa tamam diycem de neden çiçek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkızlara yollanıyorsa erkeklere niye yollanmasın diye düşündüm.
Cicek degilde soğanlı bir lahmacun gondersin kimden geldigine bile aldırış etmeden yerim
05 Yorumla
Soran+1 yılişte bu cevap kimden gelicek diye bekliyordum ben de. bir erkek duygusuz olmaya görsün.
Soran+1 yılçiçek manevi bir objedir. lahmacun ise bir yiyecek. ikisini nasıl bir tutabilirsin? pes doğrusu...
Soran+1 yıldaha o raddeye gelmedi benim iş. zamanı gelince midesine de kıyaklar yaparım.
Gonderilebilirde daha cok mutluluk verebilecek biseylerde vardir yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönder sen boşver. Tesekkür ederse birsey olmaz terslerse 'farklı menü dene dediydim" dersin :))))
02 Yorumla
Soran+1 yıltepkisini ben de merak ediyorum.
Vala benim sevgilim olsa yollasa hayır demem yani :D
00 Yorumla
+1 yılÇok abes bence hicbir albenisi yok erkek için. Var diyen de yalamalik yapiyodur anca
00 Yorumla
+1 yılya bu meselede karşındaki kişiye bağlı bence. ben çiçek istemem ama başkası isteyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek o kızdan soğurum. Top muamelesi mi yapıyorsun l*n sen bana diye de ararım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun top olmasi icin benim erkek olmam gerekmez miydi?
Bana gönderen olmadı hoşuma giderdi sevdiğini
dūşūnūrdūm00 Yorumla
+1 yılÇiçek değil ama çikolata olabilir. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbknz: aşağıdaki yorumlarım
- +1 yıl
Bknz: işimiz yok da aşağıyı mı okuyalım :)
Başka bir şey yollasın biraz abes
01 Yorumla
Soran+1 yılÇiçek kelimesi neden bayanlarla bagdastirilirki? Erkekler o kadar odun mudur yani?
Cok guzel bir davranis canim...
10 Yorumla
+1 yılolur. Çiçekçiyim ve öyle cok müşterimiz geliyor..
110 Yorumla
Soran+1 yılYani bayan bu sevgilime gidecek diyor adres veriyor ve sizde yolluyorsunuz oyle mi?
- +1 yıl
evet çok gelıyorlar öyle adres veriyorlar abes bir durum yokki ortada?
- +1 yıl
teşekkürler suskun :)
Soran+1 yılEger ciddiyseniz bu riske giricem.
- +1 yıl
Erkek arkadaşını tanımıyorum ki benim yüzümden sonra pişman falan olma yani üzülürüm. Ama gel dükkana fişleri göstereyim :D
- +1 yıl
sonucta her insan cicek sevmiyor olabilir. Erkekler kadınlara oranla 4-5 katı kadar çiçek alıyor ben sadece abes olmadıgını soylemeye calıstım.
- +1 yıl
ve çiçek gönderdin diye sana kızıp bagıracagı yok. Çiçek en iyi kurtulma yöntemidir :D
Soran+1 yılAnladimm sagolun.
- +1 yıl
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden abes olsun ki? Çiçekler her canlıya özeldir.
00 Yorumla Mide uzerinden oyna mide :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbknz: aşağıdaki yorumlarım
Soran+1 yıldoğru yoktur. çikolata en mantıklısı.
+1 yılTuhaf sanki. Hediye neyse de çiçek sacma olur
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman erkellerde sana hep hediye aldinlar. cicek yollamasinlar.
- +1 yıl
Bana garip geliyo canım sen nasıl istiyorsan öyle yap.
+1 yılnormal birşey olmadığı için abes karşılanır...
01 Yorumla
Soran+1 yılzıt yorumlar eşit oldu.
+1 yılNapalım biz çicegi, yiyebilcegimiz bişey olsun :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkızlar da çiçekleri yiyiyorlardı zaten.
- +1 yıl
Bayan gizli, afiyet olsun.
Soran+1 yılyaptığım bir ironiydi anlamadın galiba.
- +1 yıl
Cidden mi? ben nasıl düşünememişim bunu
Bunu yapan kızlar var mı? :O
02 Yorumla
Soran+1 yılIste bilmiyorum ben de.
+1 yılgönderde kendini kız gbi hissetsin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
sanki benim cümlem anormalmiş gbi ne alak diyosun. genelde ertkekler gönderir ondan olabilir mi
Soran+1 yılIste onu diyorum kizlar niye gondermesin?
- +1 yıl
neyse gönder sen
+1 yılerkekler çıçek sevmez genelde. o yuzden olmaz
00 YorumlaBöyleleri kalmışsa Helaaal onlara.
00 YorumlaÇok etkileyici olurdu.
00 YorumlaBir şey yollamak olur da çiçek garip sanki
00 Yorumla
+1 yılIlk TEfa olcağı için Abes Kaçar sonra normal.
00 Yorumla
+1 yılyoo degil neden olsun kii
00 YorumlaÇiçekçi bile şaşırabilir
00 Yorumla
+1 yılBir dene bizde öğrenelim ne düşündüğünü:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabesle iştigal değildir
00 Yorumla
+1 yılNıye abes olsun gayet normal ben aldım acıkcası;))
06 Yorumla
Soran+1 yılkızı tanıyor muydun sevgilin miydi?
- +1 yıl
Hayır degıldı
Soran+1 yılsonra ne oldu peki?
- +1 yıl
Not yazmıstı tefon numarası falan aradım gorustuk 1 yıl cıktık sevgılı olduk
- +1 yıl
Hayırdır bırıne cıcekmı gonderıcen
Soran+1 yılniyetlenmesem neden sorayım?
+1 yılsizlerden çiçek bekliyoz biz hepp
02 Yorumla
Soran+1 yılGercek ten mi?
- +1 yıl
evettt
+1 yılzarif bir davranış...
00 Yorumla
+1 yılAbesin abesi olur:))
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek çiçeği napsın
02 Yorumla
Soran+1 yılkoyar bir kenara. yer mi yok yani? çiçek sevgi imgesi değil midir?
+1 yılBana nargile gönder kanka
00 Yorumlahep bızmı gonderıcez bırde sız gonderın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlarınız ne kadar büyükse o kadar normalleşir
00 Yorumlaabesdir
00 Yorumla
+1 yılsaçma
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden sacma?
- +1 yıl
hediye al çiçek alma
Soran+1 yılO zaman sanada cicek yollamasinlar hediye alsinlar.
- +1 yıl
erkek kıza yollar ama kız erkeğe yollamaz garip geliyo bana ne biliyim ama yinede sen bilirsin
+1 yılHayır abes degil
00 Yorumla
+1 yılhoşuma gider.
10 Yorumla
+1 yılNeden olsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılHosuna giderdi yani.
- +1 yıl
Aynen reis
+1 yılAbes degil
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)