Aslında bende senle aynı durumdayım 9. sınıfım ama 11. sınıf bir kız arkadasım var sebebini soyleyeyim 1.78 boyum var ve 60 kiloyum yasıtımdaki kızlar ohaa deve hayvan dıyolar ve arkadas canlısı yaklasmıyorlar bende hep yasımdan buyuklerle takılırım kız arkadasım 9. sınıf oldugumu bılır ama nasıl davrandıgımı bıldıgı ıcın benle takılırı zaten amacımız opusmek vs. değil bir birimizle anlasdıgımız ıcın takılıyoruz
00 Yorumla
17 yaşındasın 13 yaşında aslında çokta bişey yok arada sen 20 olunca o kız 16 olacak ne güzel işte ilk sende bilir herşeyi bence en doğrusu toplumdan çekinme herkes bişey der hiç duyma gitsin
22 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyosnda insanlar buna bakmıyo.. yorum yapanlar detayları bilmeden ohaa öyle böyle diyo.. yaşı duyunca hemen ön yargı..
Olum sen 25 olsan o 20 falan olsa bir parca dicemde şu an cocuk yani sen ergenligini bitiriyon be universiteye gitcen 8. Sinif nedir ya saka gibi 12ler 9 dan biriyle cikinca bile yuhluyoz sen 8 diyon
00 Yorumla
Lisede öyle kızlar varken nasıl oluyor da belki ergenliğe bile girmemiş çocukla çıkıyorsun, çok ilginç geldi bana. 8. sınıf bebek daha
02 Yorumla
Soran+1 yıltabikide çocuk tiplerle değil .. biri almandı yaşının üstünde gösteriyodu.. diğeride olgundu yaşına göre ama saçmalıyolardı bazen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arkadaşlar okadar abartmısınız ki alt tarafı 5yas bende 3sene önce aynı durumu yaşadım 8. sınıfken lise sonda sevgilim gibi biri vardı yeri geldiğinde abilik yapıyodu kollayıp gözetiyodu aynı mahalledeydik bide bende yaşıttlarıma göre olgundum boy pos falan o da büyük gösteriyodu 19-20 falandı buluşuyoduk kafede iyi oluyodu arasında 20yaş olan eşler var yaani
10 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum ;( bende 7 sınıfın yazında olduğum bir ara 12. sınıfa giden bir arkadaşım bana sevgili olma teklifi etmişti. Ama o zamanlar yaşıtlarıma göre uzun boylu ve olgundum.(hâlâ da öyleyim) boyum 168''di. ve 10. sınıfa gidiyormuşum gibi gözüküyordum. O zamanlar yazlığımızdaki üniversiteli bir barmen vardı ya şimdi hatırladıkça psikoljik bozuluyor onunla da az bir flörtleşmedik😂😂😂
00 YorumlaBence kız yaşına göre olgunsa bayacak hareketler yapmaz ve böylece ilişki uzun sürebikir.
02 Yorumla
Soran+1 yılilk 8. sınıfta tanıştığım olgun gözüküyodu.. whatsapptan yazmstı ilk baktm foto çocuk değil laflarda ii falan .. zamanla ne olduğunu anladm zaten 4 gün içinde cevap bile vermedim.. şimdiki ama yalan olmasn fizikende zeka olarakta olgun.. ama işte toplum ön yargılı uzaklaşmak stiyom ondanda
+1 yılEyyyyyy o yaşta biriylemi en küçük kardeşim o yaşta be
00 Yorumlacocuk o bildiğin inş farkındasındır :) en kısa zamanda bitirmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılabliik yapmak için yakın olamam mı :) sen sevgili olmak diyince mesela ne anlıyonn:) ağaçlarn altında çılgınca öpüşüp elleşmekmi.. benim için de o olabilr ama bu durum farklı.. sadece gönlü olsn diye zaman geçiriyorum onla 2 saat öncede whatsapp tan açık açık dedim farkındaym zaten diyo :) ekran fotosu atiyim istersen :)
Soran+1 yılbenim amacım kanıtlamak değil .. sadece sizin ön yargılarınıza sinir oluyorum :)
ayrıca abilik yapmak için sevgili olmadım sürekli bu sizin çocuk dediğiniz kişilerin sosyal ağ ve okula giderken ki tacizlerinden dolayı 3 4 günlük sevgili görüntüsü taşıyan bir durum :)
iyi geceler
Sen soyledn benim beyin yandi be birader ne yaptn sen..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoluk çocuğu kandırıyorsun dimi aciz pislik seni , beter ol s*kin kopsun kuşlar kapsın kaçsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılal işte gelde delirme.. bak kardesim mesaj atmadan önce yorumlara bakacaksn tamam mı eğer ağır üslup kullanacaksan.. bak o yorumlarda o kızlarla nasıl fantasi yaşadm gör
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12. sinifta hayatta isim olmazdi kucuk cunku ama simdi fenalar bana sumuk atmazlar amg :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D inan bana atsalar 2 güne sıkılırsın.. bazıları etkiliyici gözükür ama mal hepsi arkadaşlarn dediği gibi çocuk.. inan bana niyetim kötü olsa amacıma ulaşmam 1 gün sürmez.. allaha Şükür p. çlik var biraz ama o kadar da deilim hiç öyle gözle bakıyosamda bidaha şu foruma giremiyim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen baya büyüksün zaten :D 8. sınıf ne bee çok küçük sana :D
00 YorumlaYok artık yokluktan 8. Siniflami cikion
12 Yorumla
Soran+1 yılyokluk değil tam tersi :)
ya onun düşünceleri çocukça gelmiyor mu sana ?
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :D mesaj atıyo bulusalm dio.. zorla tamam diyom.. parka gel dio. d hadi neyse tamam.. salla beni nedir. s
Yine bir sübyancı daha.
01 Yorumla
Soran+1 yılbak yaa..
diğer yorumları okudunmu?
13 - 14 yaşındaki kızla mı çıkıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende enst. lik de vardır...
02 Yorumla
Soran+1 yılokulun yüzde 80 i kız. d
Cevap sahibi+1 yılsen neyin ayağısın, neyin kafasını yaşıyon olm leeeyn,,,, o yaşta ki bebelerle sallıyon az salla...
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha sübyanncı
43 Yorumla- +1 yıl
çocuk 12. sınıfa gidiyor bunun yaşı ne olacak sanki
Soran+1 yılne alaka
Cevap sahibi+1 yılyazık dıyorum
+1 yılKardeş abicim kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorm :) ama herkese aynı şeyi demekten sıkıldm yorumlarıda okuyun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin o yaşlarda aşk meşk vermı mk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar