bi erkek bi kızı neden sinir etmeye bayılır
mesela benim sevgilim beni kızdırmak için elinden geleni yapio
mesela benim sevgilim beni kızdırmak için elinden geleni yapio
sevdiğinden yapıyordur bence bi nevi erkeğin cilvesi diyebiliriz, kıskandırmaya da çalışabilir hazırlıklı ol... :) sen de ona yap şakalar yap mesela soğuk durma ön yargılı olma doz aşını aşmadan birbirinizi kırmadan cilveleşin işte ne güzel daha ne istiyorsunuz... :D
:) kıskandırıo ztn
hm tm teşekkür ederimmmm :)
teşekkür
normal bir şey ya o öküzlüğü ben de çok sık yaparım :)
:) ama ne yalan sölim yaparken çok tatlı oluo
inş sadece bana öyle yapıodur takmadığına yaparmısın öyle ..?
benim hayatımda belirli az ve öz sayıda değerli insan vardır onlara her haltı yaparım :)
sana bir sır vereyim onu mutlu et yeter sıkma boğma hatalarını aylar sonra yüzüne vurma... çok da trip atma bu öküzlüğü için... bırak seni yanında görmek onun için en değerli hediye olsun :)
çünkü ben hep bunları istiyorum
ilaç gibi geldi teşekkür bende beni sevmio die öyle yapıo sAnıyodum
yok yahu deli misin sevmese neden senin atacağın triplere tokatlara hazır olsun ki şimdiden? :)
bak artık benim sevgilim başka kızlar üzerinden yaptığım öküzlüklere haklısın aşkım diyerek karşılık veriyor ha ne oluyor benim kollar mor değil, trip atmak yerine öndeki kızın giymesi gereken elbiseyi tartışıyoruz :D
benimkinin kolları mosmor olur hepp :)
heh işte onu diyorum... eleman aynı ben sen tıpkı benim sultanımsın... adamın niyeti seni az bi kıskandırmak dişlerini sıkıp onu yumruklayıp sağını solunu mıncırırken o tatlı halini görmek sevildiğini hissetmek :)
içimden bir ses çocuğun mühendis olduğunu bile söylüyor :) kısacası seviyor seni sen de onu sev :)
:)( teşekkür ederim
Ayı yavrusunu severken öldürürmüş o hesap.Sevdiğinden yapıyo.
ayı işte :)
Cevap
18Cevap
Bence senin erkek arkadaşın böyle sinirli, kavgacı ve birazda maço kızlardan hoşlanıyor. Ondan dolayi seninle uğraşıp senin sinirli halini görmek istiyor. Olay bundan ibaret inan bana saçma deme çünkü doğru diyorum.
kendisi sinirlidir normalde benide çok sinirlendirir yani sevdiğindenmidir
bi ara okuldaki kızlar sırf ona asıldı die saç baş sonrada disiplin :) 2 gün boyunca bana yaklaşamadıı
abartmaaa
insan sevdiği insanı sinir etmeyi sever. kızınca çok guzel bir yuz ifadesi oluyor. hoşuna gidiyor insanın :)
:)
zaafı varsa bende sinir etmeye bayılıyorum. haddinden fazla tatlı oluyorlar çünkü
:))
ewt kızıyorum dioki ha böyle kız bak çok tatlı oluon dio gıcıkkk :)
sen çok trip atıosun ya belkide sevgilinin hoşuna gidiyodur.. o yüzden olabilir..
ama trip attığım için beni suçlama genetikkkk :)
o zaman bu koyunu babanla konuşmam gerekiyor :DD
:) denerim
sizi kendınıze cekmek ıcın ve kızlar sınırlenınce cok tatlı oluyorlar
oda öyle dio
doğruyu söylemek gerekirse çok tatlı oluyorlar (: beni eline alıp evire çevire dövse :D
ben döwerimmm :) gel gel
insan kıyar mı benim gibi adama ya ):
kızınca tatlı oluom yaaaaaaaaaa :)
ama burda döverim derken gülüyordun çok çirkindin ya ): öğk yani :P
altta ki öğk yaniyi yazan ben olamam :D
:) pislik
ha efendim :D
sinirlenince çok tatlı oluo kızlar.bazen küstüklerinde öperek gönlünü almalar felan. güzel olur.
ewt kzınca gelio öpüo oyyyy oyyy bana kızarmışta falan dio yumuşuom yine kızdırıo
Siz erkekleri neden kızdırıyorsanız bizde o sebeple sizi kızdırırız ...
yüz yüze olduğumda onun o an ki yüz tipi çok hoşuma gidiyorr, sinirlenince vurmaya çalışıyor cimcikliyor falan kopuyorum o anda onun yüz şekline :)))))
ewt neymiş kızınca çok tatlı oluomuşum
Bazen eğlenceli oluyor. Güzel oyunlar oynardım eskiden :(
saçına sakız yapıştır
hahaha oda alır saçımı keser :)
Ben uyum sağlamak için elimden geleni yaparım :) bazısı sinir edince sevimli geliyor galiba
Sanırım bayanların sinirli halleri biz erkekleri daha çok cezbediyor olsa gerek
sevdiğinden yapıyordur.
inş
Senden nefret ettiğini söyleyip de seninle uğraşıyor sa bir de sürekli peşinde bide gözüme bakıp duruyo bu ne demek oluyor
ben de seviyorum çok zevkli oluyor ;)
ınsan sevdıgıyle ugraşmayı sever
olmazsa olmaz
sadece sevdiğinemi öyle yapar yani takmadığı kızlara yaparlarmı
butun kızlara oyleyım. gıcık ederım sınır ederım. sevdıcegımıde ederım ama onun gönlunu alırım dıgerlerı gıcık kalsın :D
ilkokulu bitirince geçiyo o huyları, çok şeyapma.
bitirdi çoktannn :) ama akıl yaşı bitirdimi bilmiom
çok basit___etki=tepki=aşk veya etki=tepki=hüzün
hııı anladım :P
Ergenlikten çıkana kadar sabredersen düzelir
Sinirlendgınde daha guzel oluyor cunku :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar