Biz kocamla 2 senedir evliyiz, karşı komşumuz var.1 hafta önce taşındı, çocuklarıda kocasıda var. Kadın aynı o* gibi, götü kocaman ortada, bide dapdar, dekolteli giyiniyo. Ve asla perdesini örtmüyo. Mutfağın perdesi hele sürekli açık, kocamı her zaman barkonda buluyorum, bahanesi de ya sigara içmeye çıktım, ya da bunaldım hava alıyorum. Ama biliyorum onu izliyo. Kocamdan boşanmakta istemiyorum, ama napçağımı da bilmiyorum?
Cevabın nedir?
Kadının suçu yok mizacı öyle.. güzel kadınsa kendine güvenir. perdesinide kapatmak zorunda değil... sen kocana suç bul. Gözü dışarda olmasaydı... Bu beyin yapısyla bizim türk kadınları daha cok aldatılır.. Çok yanlış bakıorsunuz olaya... Katili değil maktülü sorgulayıp yargılıorsunuz gibi bişey... Evlilige karşı oldugum için bu kadar sert bir yorum yaptım... biliorm derdimi anlatamayacagım ama yine yeniden söylemek istiorm. evlilik insan dogasına aykırıdır.. insan ister istemez kimyası tutan birini hissedince duygulaına soz geçiremez çünkü.. her evlilik aldatılmayı tadacak bu yuzden... o imzayı atınca işler değişior.. insanlar değişior... istekler arzular değşior... anlatabildim umarm
42 Yorumla- +1 yıl
bir erkek düşmanı daha, soran; kadın resmen "oros... pu" diyor, bu da hala erkeğe b*k atmak için yer arıyor, sen nerden biliyorsun kadının mizacının öyle oldugunu
Soran+1 yılevet çok iyi anlattın.
En İyi Cevaplar
sende onun kocasını baştan çıkart ne ya olmadı partner değiştirin töbe töbee. bir orspu yüzünden kocanı kaybetmiceksin herhalde tasının baksa yere kadını uyar kocanı uyar kadının kocasıyla konus ne bili yapıcak sey var götü açık gezene herkes bakıyo kocanı elinde tut dışarıya baktrma aynı şey benm basıma gelse taşınırdım uzaklaşırdım ordan. kocama karsı farklı bir ilgi gösteriyosada cinayet çıkardı yolardım karıyı !! Kocamı baska karılara yem etcek değilim ve susma dile getir konus -.-
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen, çingeleşmekse onu da yapıcam. sözkonusu evliliğim
Git konuş eşinle bu olayı bağır çağır kır dök falan ya senden boşanır ya da sana daha çok Bağlanır zaten eğer ucunda boşanma riski var diyede yapmam diyorsan bence yapmalısın ki sana sormadan eline boşanma dilekçesi gelmekten hatta onları bir odada yakalamaktan iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılima ettim ama konuyu değiştiriyo
+1 yılSende kadınlığını kullan cezbet kocanı baştan çıkar. Biliyosun o karıyı cinsellik için dikizliyor aşık değil yani sende bulamadığı bişey var demek ki onu bul ve ver kocana kadınsınız biraz düşün neyin eksik olduğunu bul. Cinsel hayatınız renklensin vs vs
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
74Cevap
+1 yılKomşunu perdesini kapaması konusunda uyar. Eşinede düşüncelerini belli etme. Biraz daha kendine özen göster. Cazibeni kullan. Biraz dekolteli giyin, kur yap, seks hayatınıza hareketlilik kat. Değişikliği eminim fark edeceksiniz. Komşuya baktı diye boşanırmı insan
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın boşanmaz, ama bugün komşuya bakan yarın yaparda.
- +1 yıl
sen dediğimi yap dene o zaman senden gözünü alamaz. denemeden bilemezsin. gözüyle baktı gidipde dokunmadıya.
+1 yılEğer ev sizin degilse yani kiradaysaniz bence hemen taşının. Sonucta daha hafta olmus tasinali ve sen simdiden korkuyorsun.. 1 haftada boyleyse sen daha nekadar beklemeyi düşünüyorsn?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama evi satın aldık ve borçları hala var. çok zor kocamı ikna etmek.
O kadının kapısını kocan yokken Çal ve nap biliyomusun kardeşim, sert çık perdeni çek rahatsız oluyoruz senin amacın ne de sert konuş ama giderken alımlı gün Gözünü Korkut sesini yükselt bağır çağır kocanı verme
01 Yorumla
+1 yılböyle önemsiz şey için yuva yıkılmaz kardeşim kocanla konuş günahını da alıyor olabilirsin psikoloğa da danışabilirsin ama yuva yıkmak en son düşüneceğin şey olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılne günahı, insan sürekli barkonda mı olur. hele gözleri karşıda.
- +1 yıl
seni görsüğünde aniden toparlanma oluyormu mesela birden heyecanlanma şaşırma telaş gibi
Soran+1 yılbozuntuya vermiyo sözde, ama görüyorum o gözlerindeki korkuyu, vücudundaki tedirginliği.
- +1 yıl
bakın amacım yuva yıkmak değil günah da almak istemem galiba bir ihtimal kocanızın gözü dışarıda
Soran+1 yılevet, karılığımı doğru düzgün yapmıyorum sanırım
- +1 yıl
peki sakın yanlış anlamayın özel değilse cinsel hayatınızda aksaklıklar oluyormu mesela eşiniz istemiyor gibi
Soran+1 yılevet 2 aydır yapmıyoruz
- +1 yıl
...
- +1 yıl
konu beni aşar bundan sonra
Ne yani bakıo diye kocanımı boşicen :) bende evliyim 3 yıllk ama sen daha huzur vermiyon belikki adama sallaa :) kocişkom ne guzel kadın degil mi de :))))
11 Yorumla
Soran+1 yılay ben seni yerim ne güzel cevap :)
+1 yılbiraz kendine bak ve dişiliğini kullan. fazla kilon varsa onları ver, evde eşofmanla dolaşma, güzel güzel giyin. göz kalemi dahi olsa her zaman makyajlı ol. seksi iç çamaşırları giy ve yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibi yatma, aktif ol.
21 Yorumla
Soran+1 yılya boşuna sormamışım bu soruyu, hem cinslerimiz siz bitanesiniz :)
+1 yılGuzel kardeşim o kadin o.. dahi olsa siz haksizsiniz kimsenin evine bakmaya dikizlemeyehakkiniz yok gittin kadina perdeyi kapat dedin misal kadinin cevabi hazir sizene benden kocana sahip cik der ve hatta siz suclu cikarsiniz iyisimi kocana ALLAH tan ve kul hakkindan bahset oolmadı otjr ona dua et
00 Yorumla
+1 yılBen olsam kocamin agzini ararim kadin hakkinda bir seyler konusurum bakalim ne dicek diye beklerim. Ilgili ol ona karsi baktim ipin ucu kaciyor kadini uyaririm o da olmuyor kocasina soylerim
00 YorumlaErkekler hiçbir zaman kadına doymaz. seni sever yerin başkadır ama nefsini tatmin etmek için mutlaka başka kadnlara bakar karşı komşun olmaz sokakta olur. bütün kızları kadınları öldürmen gerekir o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılazcık efendilik bekliyorum çok mu? bekarken neyse ama evlisin be adam ilerde çocuğun olcak belki de.
Taşınmak en güzel çözüm diyeceğim ama senin herif niyeti bozmuş ise dünyanın öbür ucunda olsa yapar bu işleri onun için eşinle açık açık konuş. Bu konuyu
10 YorumlaSorun komşunda değil kocanda. Senin kafayla düşünürsek teşhir edende tecavüzü hak ediyor...
Bu kafadan kurtulun. Eşine durumu anlat umursamazsaa boşan10 Yorumla
+1 yılyav cevabı sende saklı git kocanla s i k iş kocanı rahatlat a m m ına k o y u m bunu da ben mı soyluyum gıt onn y ar ragını yala kenınde gelır :) Marıfetlerını goster kocana -
12 Yorumla
Soran+1 yılyavaş ol, abart demedik.
- +1 yıl
A mq dogru dıyorum vermıoyrsun kocana sonra kocan baskasının g o tune baktı dıye uzuluyorsun ben olsam bende bakarım hatta durbunlle bakarım
Konusmaya ya da kadini hirpalamaya calisirsan sen haksiz olursun cinsel hayatiniz doyurucu degilse adam arar tabi ki fantezi falan gelistirin ya da en zevkli yerinde kesip devami sen beni etkilediginde diyin yapin biseyler adam gidiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılevet gidiyo. sorunlarımız var o konuda.
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılKocana deki ya da deme ellerini hayalarina at iyice sik testislerini ve eger birdaha balkonda o kaduna bakarken gorim seni uyurken keserim bu avuclarimdakini de!
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılKocan o kalçalara dekolteye dayanamıyor. Kadın öyle bişi yapsaydı çoktan vurdururdu.. Biraz akıllı ol. Kadını suçlama hemen. Kocana bunu söyle rahatsız olduğunu yapmamaaı gerektiği şeyleri belirt...
05 Yorumla
Soran+1 yıltam konusunu açıyorum ama öyle bir trip atıyo ki ben suçlu oluyorum
- +1 yıl
Valla eşin tam neyse :) trip atmayı kenara bıraktıracak ciddiyette ol. Alttan alma. Eğer bu işine geliyorsa kocan tam bir hıyar. Göz kulak ol ona. Baskı yapma ama hissettir bunu.
Soran+1 yılevlenmeden önce böyle bir insan değildi.
- +1 yıl
Güzelim evlendikten donra ne olacağı önemli. İnsan yaşlandıkça düşünceleri fikirleri değişir. Sadece eşinde bir kabahat yok elbette o kadındada ve en önemlisi sende. Çok özel konular bunlar. Ama eşini en iyi sen tanırsın herkesyen çok. Çünkü ailesiniz. Özele gelirsen sana kendimden bir kaç özel şey anlatacağım vr ozaman tam olarak ne demek istediğimi anlıcaksın. Tabi sakıncası yoksa..
- +1 yıl
Anlaşılan yanlış anlaşıldık.. Neyse daha gelsende olmaz o iş..
Rekabet kaliteyi arttırır
Sekilde giyip evde salınacaksın
Büyük bir yerin varsa göz önüne sereceksin04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef yok.
Soran+1 yıldenim işe yarar inşallah
+1 yılKadının düşmanı kadındır kocanın ilgisi kendine çevirmek senin elinde
02 Yorumla
Soran+1 yılçekersemde orası biraz sorunlu, yani ne biliyim çok sorunlu bir şeyimiz var, anladın sen.
- +1 yıl
Anladım sorunları düzltmen gerekiyor biran önce
sen adresi ver bayanın gerisini bana bırak istediğini fazlası ile veririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadarda değil :)
+1 yılbaşlarım öyle kocaya daha fazla aylak aylak o balkonda oturup karşıya bakmaya devam ederse inş kör olur ohhhh :D
12 Yorumla
Soran+1 yılyok o kadarda değil, kıyamam kör olursa :)
- +1 yıl
bakmasın ozaman alla allaa adamın sana aşkı ve iradesi yok sanki.. nasıl savunabiliyorsunuz hala anlamış değilim. bir şüphem olsa ki genelde de böyleyimdir içimde tutmam direk sen hayırdır ya der çekidüzeni ona ben veririm :)
Emin ol kadın kocanı baştan çıkarmak adına öyle giyinmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam olabilir, ama insanın azcık mahremi oslun.
idare etcen pacoz olmasaydin baskasina gitmezdi garibim
02 Yorumla
Soran+1 yılben mi paçozum? paçoz ne bari onu da söyle.
erkek adamın gözünü açmasına fırsat vermiceksin. son damlasına kadar çek enerjisini:)))
rihanna gelse kıpırdayamasın02 Yorumla
Soran+1 yılben anlamam sexsilikten felan. :)
sahip çık kocana. ya da baktın olmuyor bikaç defa tatsızlık çıkar bakıyor diye sogur zaten kadından
04 Yorumla
Soran+1 yılemin misin ki? kadın aksine sanki hergün daha da sexsi oluyo.
Soran+1 yılaa bak bu iyi fikir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin haberin bile yokken kocan kadını götürmüştür bile.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 aydır ilişkiye girmiyoruz demişsin, öyle olunca tabi başka yerlere kayar. Biraz cilve yap
01 Yorumla
Soran+1 yılonun yüzünden soğudum. tepkimi koymasaydım daha da kötüydü, hergün istiyo.
İndir camı çerçeveyi bir alışırsa daha da bırakmaz
00 YorumlaSoran kişinin bir cevaba yorum attığını gören var mı? Yok mu? Geçmiş olsun iyi keklendik
02 Yorumla
Soran+1 yılne diyon ya ben evli bir insanım sürekli sitede olamıyorum.
Sende onun yaptıgı gibi yap bak bakalım kocam o zaman napıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Yaaa bu neee kısasa kısas hiiiiccc iyi degil bir kadin icin!
Soran+1 yılöyle bir kadın adamı da çürütmüştür ömrünü.
+1 yılSen daha güzel ol, sen perdelerini kapat, balkona eşinle beraber çık.
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba artık öyle yapmam gerekiyo.
ulan bahaneye bak süpermiş :D Anında uydurmuş yalnız. ne yapıcan sende onun gibi giyinip bigün iş dönüşü kapıyı öyle açıp baştan çıkartıcan ;)
00 Yorumla
+1 yıl2 aydır ilişkiye girmiyoruz demişsin ben olsam bende bakarım.2 ay nasıl dayanır insan, İhtiyaç bu ihtiyaç
10 YorumlaEsinde surekli balkondaysa yavas yavas o tarafa dogru kaymaya baslayabilir onlemini al simdiden
02 Yorumla
Soran+1 yılevet sigara kokusundan rahatsız oluyorum ama evde içsin daha iyi.
+1 yılkadın soyunuyor mu perde açık adres ver geliyoruz :))
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) yok o kadarını da yapmim
- +1 yıl
koca faydalansın bizim başımız kel zaten :)
Sende ilgini kadınlığını göster biraz gözü dışarı gitmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Bahanesi hazır sıgara çiyorum ((((((((((: koptum gulmekten
10 Yorumlasen ondan daha cekıcı olll ondan daha guzel ve onun herseyı verebılecegını gosterr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalkona duvar ör :D
Kocayı boşamak işin kolayı elde tutmak mesele git yırtarım ağzını de yol saçını başını02 Yorumla
Soran+1 yılahh keşke elimden gelse... :)
Cevap sahibi+1 yılKocanı kaptırma :D o kadar diyorum
Suc kadinda degil suc kocanda neden milletin evini izliyor!
01 Yorumla
Soran+1 yılbir bilsem. ben giyinmiyorum diye mi acaba
Kocanı sert bir dille uyar ve baktn ki olmuyo babanın evine git o sana tekrar dönecektir !!!
00 Yorumla
+1 yıle sende boş durma sende ondan daha seksi olmaya çalış ;)
00 YorumlaKomşu komşunun külüne muhtaçtır :) Kocanız bir hoşgeldin süprizi yapsa fena olmaz :)
10 YorumlaAynisina kocana yap. Benimsin de ona cok gec olmadan :/
00 Yorumlaevı tasıyn. ama senın esındede sorun var galıba. evı tasımak çözum degılse esınıde boşa
00 Yorumla
+1 yılkomşunda değil kocanda sorun var canım resmen seni aldatıyo
02 Yorumla- +1 yıl
@sonmermi :D:D:DD:dD:
adresı ver sızın daıreye ben tasınıcam bide ben sıgara ıceyım :D
00 Yorumlao kadın nen yapıyosa iki katını yap kanka gözü dışarı bakmasın
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan boyle oldukca karsi komsun pencereye zirh dösetse deler gecer.
10 Yorumla
+1 yılKadin erkegini elinde tutmali bence sorun sende adamin ilgisini cekki adamin gozu disarda olmasin
00 YorumlaSadece filmlerde olur saniuordum boyle seyler cok sasirdim ya
00 YorumlaKoptum gülmekten vallahi sende kocana dekolte giy ozaman hahahah
00 Yorumla
+1 yılizlemesi snei üzüyo mu sonuçta değişik bir vücut görüyoo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende öyle bir anlatmışsın ki kadını o gotü merak etmemek elde değil
00 Yorumla
+1 yılYolla banaaaaaaaaaaa o kadını ah ah.
01 Yorumla
Soran+1 yılhemen yollarım bitir işini :)
Evden taşın abla taşın
01 Yorumla
Soran+1 yılof of keşke öyle kolay olsa...
sen daha çok o.. ol oına değil sana baksın
10 YorumlaKadını güzel bir dille uyarmanı tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılolay büyüsün istemiyorum. çocukları var sonuçta
- Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılKocan baştan çıkmaya hazır komşunu suçlama bence
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle o komşuya bakmasa bile dışarıda gördüğüne bakar vs vs
Kocanın gözü neden dışar da?
02 Yorumla
Soran+1 yılo konumuz iyi değil. yani anladın sen.2 aydır yapmıyoruz.
+1 yılSen daha çok çıkar. Bu da sorumu şimdi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılben anlamam, öyle şeylerden. hem kapalıyım, evde öyle durmama izin vermez, biri gelir diye.
- +1 yıl
anlamazsan öğren, internet bilgi kaynıyor. biri gelirse de üstüne uzun bir entari başına bir örtü geçiriverirsin ne olacak.
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. kadın sizi umursamıyor bile
11 Yorumla
Soran+1 yılbana pekte öyle gelmedi.
- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?