Adim Amelya. Her duyan aa amele gibi mi yani oyle isim mi olur, Trabzonlu Amelya mi olur falan diyor. Sizce de ismim tuhaf mi?
Cevabın nedir?
benimki sence cokmu tuhaf? ismim manas kırgızların savaşçı destaganı ama ben ismimle gurur diyorum bide salak salak gelip manasıtr :D felan diye kendi çaplarında birşey yapmaya çalışıyorlar ya anlamını bilmeden o cahillikle yapıyolarya bunu gülüp geçiyorm cok salaklar :D bence ismin cok güzel bir insan ismiyle gurur duymalı ;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence çok güzel isme sahipsin. Her erkeğin arzuladığı bir sevgili ismi Amelya. Biraz dini boyutu var isminin sanırım amel kişinin dünya yaşamı boyunca yapipda kendisi ile ahirete götürdüğü iyilik ve kötülükleridir. Dindar bir aileden geliyor olmalısınız...
01 Yorumla
Soran+1 yılAmelya caliskan gayretli demek. Ayrica musluman bir ailem yok yani dindarlikla alakali degil ismim
+1 yılanlamı ne? evet tuhaf da şöyle tuhaf, uyduruk özenti bir isim gibi geliyor kulağa öyle olmayabilir tabi anlamını bilmiyorum. böyle isimler genelde daha batılı şehirlerden çıkar. o yüzden trabzonlu amelya diyorlardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılRus ismi. Babaannem rus o koymus. Zeki gayretli kiz demek
- +1 yıl
ee rus adıysa haliyle bize tuhaf gelmesi çok normal.
Insanlar bos bos ''am''la basliyor diye saka yapmaya calisicaklardir da, emin ol kucuk dusen onlar. Ismin cok guzel, merak etme canim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
205Cevap
+1 yılnasıl bır hayattayız anlamadım gıttı ne guzel ıste annen baban mı verdı gurur duy kımın ne dusundugu umurunda olmasın cunku nıce cocuklarımız var ısmını annesınden babasından alamıyor yetım kımsesız onlara hakszlık etmkten vaz gecsınler sende kafana takma gayette guzel bır ısmın var ne yanı ıllere gore ısım dagılımımı varmıs bos ver sen adınla gurur duy layıgı ıle tasımaya devam et cokta guzel
10 YorumlaCanım Benim İsmimde Deniz İlk Okul Zamanlarında Deniz Kız İsmi Diyip Dalga Geçiyolarda Deniz Kızı Kara Deniz Gibi Gibi Şeyler Lakin Şimdi Buyuduk Ve Hiç Bir Ortamda Adaşım Olmuyor Buda bir Olanak 'Senin İsminide İlk Defa Duydum' Kulağa Hoş Geliyor Bence Şanslısın Dalga Geçenlerde Ya Kıskanıyordur ya da En Yakın Arkadaşlarındır Bunda Kotu Bişey Yok Kendini Üzmemelisin Bir İsim İçin.
10 Yorumla
+1 yılİsminiz Amelya Olabilir Ve Kimsenin Hadine Değil Sizinle Bu Tarz Konuşmak Ne Güzel İsimli Olan İnsanlarımız Var Ancak O İsimin Hakkını Veremiyorlar Örneğin Muhammet İsmi Bana Göre Çok Güzel Ve Kutsal İsimdir Bu İsimde Olan Bir Kişi Birahaneden Çıkmıyor Çünkü İsminin Anlamını Bilmiyor
10 Yorumlasoruyu şu an gören me sjsjsjh yalnız bu isime aşığımdır ben ya aşırı güzel bence anlamıda. sen soru sahibi beni görmeycen
10 Yorumla
+1 yılAynı soruyu daha önce de sormuştun galiba, öyle hatırladım :D Türk ismi değil gibi, latin ismi gibi... Ama Amele ile alaka kuranlar nasıl bir alaka kurmuşlar anlayamadım, uğraşmak için uğraşmışlar, senden gıcık alıyorlar galiba...
10 Yorumlaözellikle ilk tanışmada ismini duyanların seni güldürmek için iğrenç espirilere maruz kalabileceğin türden bir isim. aslında yüzlerce kez aynı lafı duyduğun için karşındakini boğasın gelir. tıpkı benim 48 numara ayakkabı giydiğimi duyan birisinin bebek mezarı espirisi yaptığı gibi. bigün o bebek mezarını suratlarının ortasına geçirecem ama dur bakalım..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltuhaf degil tam tersi ilham al caliskan ol :) eger amelelik evine helal bir ekmek getirmekse neden onu tufah buluyorsunki, oysa insanlar bir amele kadar bile olamiyorlar, surekli insanlari yargiliyorlar.
Bu arada gozlerin cok guzel, masallah, Allah sevdigine bagislasin :)05 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😊😊
Cevap sahibi+1 yılITU de mimarlik mi okuyorsun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTaskisla iyi yerdir😊 bende mimarlik okuyorum. Itu ye gitmek cok istiyodum ama simdi daha bir yer oldu yurtdisinda😊
senle bunu önceki üyeliğimde de konuşmuştuk diye hatırlıyorum. sanırım göçmendin. amelie filminden bahsetmiştik. izledim demiştin. enteresan olan benim hatırlamam değil. aynı soruyu aynı cümlelerle tekrar kurabilmiş olman. bilmiyorum belki dejavudur :)
00 Yorumlaadınız tuhaf degil. ancak yabancı biri ismi çagrıştırıyor. bu yüzden tuhaf gelebilir. ama sizmilletinnesöyediğine bakmayın. herkes başkasının yanlışlarına odaklanacagına kendi yanlışların baksa ortada yanlış diye bir durum kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBan hic ole gelmedi aksin rus kizi havasi veriyo sanki :-\ :)
10 YorumlaDalga geçenlerin terbiyesizliği. Bence çok hoş bir isim Amelya.
10 YorumlaAmelya hiç tuhaf bir isim değil. Haline şükret benim bir arkadaşım var ismi Hörü.
10 YorumlaAçelya falan gibi bir isim. Bilmiyorum ilk defa duydum değişikmiş, iyi ya da kötü diyemeyeceğim. Herhangi bir his-düşünce uyandırmadı bende bu isim. Dalga geçenleri boşver, sen seviyorsan adını başkalarına ne?
00 Yorumlabknz: amelia earhart
yabancılardan esinlenmiş bir isme benziyor ama fena değil eğer beğenmiyorsanda değiştirebilirsin beğeniyorsan gerisi önemli değil zaten00 Yorumla
+1 yılHayir bence tam tersi cok degisik ve mukemmel bir isim farklisin yani seninle dalga gecenler alismislar ayse fatmaya amelya yi duyduklari zaman dalga gecmeye calisirlar.
10 Yorumla
+1 yılaleyna, açelya, almila gibi isimleri duyan bir toplum olarak amelyayı garipsemek saçma :D guzel bence ve sana ozgu. benim adımdan tonla var mesela. tadını çıkar :)
10 Yorumlaİsmin Gayet hoş ve kimsede kolay kolay bulunmayan isimlerden biri :) :) Benim ismimde Menaf ve Anlamı Hedefine çabuk ulaşan kişi :) Bazen Manav Diyen Oluyo ama takmıyorum :) :) Farklı olmak Farkındalıktır ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAmelya olmak Menaf olmaktan iyidir :))
+1 yılAbsürt şakalara teşne bir isim, her yerde üzerinden prim yapacak insanlardan bulursun...
31 Yorumla
Soran+1 yılPuf
+1 yılYok la ne tuhafı benim ilkokul arkadaşımın adı "sasha mia" tam olarak böyle bir adı vardı biz saliha diyoduk valla
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D.
Valla Türk Dil Kurumu'nun kişi adları sözlüğünde senin adın yok.. belki de Açelya olacaktı da nüfus memuru yanlış yazdı.. Sonra sizinkiler de bozuntuya vermedi.. Ben de aslen Trabzonluyum küçük yeğenimin adı İlayda.. seninkine yakın gibi :))
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir dogru yazilmis :) babaannem rus o koymus adimi turkce degil
Sen babaanne olgun gun Turkiye çağ atlamış olcak. Babaannenin ismi ne amelya vay vay vay. Ha bide unutmadan imzamı basayım --> tuhaf hissini yenmek icin All you need a little lahmacun kank
00 Yorumla
+1 yılhayır çok değişik ve farklı çekici isim oldugu için kıskanıyorlar canm benim :D adın harika :-*
10 Yorumlaçiçek ismi gibi çok hoş vede değişik bir ismin var bence mükemmel :)
10 YorumlaIsmın tuhaf degıl ama genelde bulgarıstan agırlıklı olmak uzere slav toplumlarında bu ısım cok kullanılıyor... hatta bayıldım bır sarkıcı bıle vardı:)
02 Yorumla
Soran+1 yılHim
ilginç bir isim, eğer isminden rahatsızsan mahkemede değiştirebilirsin, yok ben böyle seviyorum dersen dalga geçenleri dikkate bile alma.
00 YorumlaValla bence çok güzel Yunan mitolisinden firlamis gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol :))
+1 yılhayır tuhaf değil çok farklı ve sıradışı.. ben çok beğendim...
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurleeer :)
İsmin çok güzel bence. De onlara seslerini kessinler tersinden bitane çak onların ağızına. Kibar olsunlar :)
10 Yorumla
+1 yılYoo güzelmiş :) Bende rizeliyim :) Hemşeriyiz :)
İsminin anlamı ise çalışkan, gayretli bir kız demekmiş :))10 YorumlaTurksen tuhaf evet ama amele falan gibi dusunmedim tabii.
03 Yorumla
Soran+1 yılHahah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli olan ifade ettigi anlam değil midir? Mutlu olmalısın insanların isimleri bile hayatını etkileyen bir etmendir. Dalga gecenlere aldırıs olma ruhen olgunlasamamıslar daha, büyümelerine izin ver :)
00 YorumlaAaa amele gibi mi yani öyle isim mi olur? Trabzonlu Amelya mı olur?
Not : Her duyandan ziyade, demekki gören de aynı tepkiyi verebiliyormuş. . s00 Yorumla
+1 yılBenimde aklıma Amélia filmi geldi gerçekten çok güzeldi 😊 isminde gayet güzel bencd
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
Rica ederim simdi farkettim senin kadar guzel ismin maşallah 😊
Benimde aklima direkt o geldi, tuhafmis ismin. Anlami ne merak ettim:D
02 Yorumla
Soran+1 yılZeki gayretli kiz
+1 yıldalga geçen ergenlerle bozma moralini isim çok orijinal :)
10 Yorumlayok ne tuhafı. bir vine vardı diyor sevgilim adı yara kızı sahiplenemiyorum mesela elifim falan dersin yadiyorben diyemiyorum :D onun kadar tuhaf ve kötü değil :)
00 YorumlaFarklılık iyidir güzel isim insanların önyargılarını yıkamazsın takmaya değmez
10 YorumlaTrabzon da amelya olur neden olmasin :)
Ben izmirde kezban gormüştüm bir kez10 Yorumla- Nasılım? konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl@heyahee... öyle :D Amelya gerçekten ilk defa duydum farklı ilginç... Severim ben yle duyulmamış farklı isimleri ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılSagol :)
- +1 yıl
Amelya senin babanı da severdim :O :d :D
+1 yılİsimleri değilde o isime sahip olan insanları yargılamak daha doğru diye düşünüyorum. İsmini yargılayan onu alay konusu eden kişilerde seviyelerini işin en başında göstermiş olur zaten.
00 YorumlaÇok hoş bir isim ve oldukça farklı yani insanların nadir şeylere karşı bir zaafı vardır ki hele o nadir şey kendilerinde değilse onu kötülerler. :D
10 YorumlaHayatlarında kaç kere Fransız Amelya görmüşler de sana laf ediyorlar. En azından diğerlerinden farklısın nadir bir isme sahip olmak güzel şey.
10 Yorumlabence güzel bir ismin var.
onların geri kafalı olması yüzünden kendini kötü hissetme :)00 Yorumla
+1 yılArafat ve Azimet isimlerini duymuş bir insan olarak bence güzel bir isim. Ayrıca kendine has bir havası var
00 Yorumla
+1 yılBence güzel isim, Arnavutluk kökenlisin sandım ismi duyunca
00 Yorumlaben çok begendim :) aklıma da gelmedi öyle bişey :)
10 Yorumlayoo gayet güzel anlamı sanırsam çalışkanmış netten baktımda
10 Yorumlailk defa duyduğum bir isim kolay kolay alak malzemesi olabilir ama nedense sevdim ismini
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir adın var bence. Benim adım da değişik senin gibi :)
-Lalenaz mı?
+Hayır beyfendi Lavinya
(Nasıl Lalenaz'a benzetiyorlar her seferinde anlamadım)00 YorumlaShe is so pretty and i want her amelia lalala alal alalaalaala
11 YorumlaAslında güzel isim yurt dışından geldim desen her kez harika der hatta
10 Yorumla
+1 yılİsmi güzel ya da çirkin yapan davranış ve karakterdir.
10 Yorumlabir kıza yakışır bir isim dalga gecenleri aldırma sen kendilerine baksınlar :)
10 Yorumla
+1 yıl"Adım Amelya " okuyunca ne kadar guzel bir isim dedim amele falan gibi seyler soyleyen insanların basitligindendir o gerçekten ismin cok guzel
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol canim
https://1.fwcdn.pl/po/14/16/31416/7515197.3.jpg
aklıma bu film geldi :)10 Yorumla
+1 yılİlk defa duydum ve Amelya / açelya gibi bir isim. İsmin fazla duyulmadığı için tuhaf geliyor. İçini ferah tut cancan kim ne derse desin sen memnunsan başka kimseyi de ilgilendirmez ;)
00 Yorumlayooo değil anlamı Çalışkan, gayretli ayrıca nedeni burnun galiba :)) o burunla trabzonlu olunmaz bencede :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBurnum ruslardan geliyor sanirim :)
Soran+1 yılBabaannem rus :)
+1 yılPeki isminin anlamını biliyor musun Amelya eğer güzel bir anlama geliyorsa onlar istediğini söylesinler sen kafana takma saçma sapan insanları.
10 YorumlaDaha ilk tanışmadan kimin ne "mal" olduğunu anlıyorsun işte, daha ne?
00 Yorumla
+1 yılAmelya diye yazılır Emilya diye okunur ; ) Dalga geçenlere cevap olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (220)
Devamını Gör(265)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri