Babanın verdiği sözü tutmaması

Arkadaşlar ben 20 yaşındayım . Üniversite sınavına 2. kere girdim bu sene ve kazanma ihtimalim çok yüksek diyebilirim malum puanlar geldi. Neyse babam lise 4 teyken demişti bana : '' Eğer üniversiteyi kazanırsan sana araba alicam '' demişti . Bende defalarca sordum söz mü falan diye söz dedi bilirsin ben sözümü tutarım falan dedi . İyi neyse dedik ders çalıştım ( araba için ders çalışmadım yanlış anlaşılmasın ) Dediğim gibi akşam bu konuyu açtım . Kıvırmaya başladı önce bi okuluna başla bakalım falan .

Annemde atladı araya ise başla biz sana yardım ederiz araba almana falan dediler . Ben zaten almayacağını biliyordum.

Beni üzen o kadar söz vermesi oldu . Zaten yüzünede dedim madem almayacaktın niye söz verdin gibisinden laflar ettim bakarız falan diyor . Sizce ne yapmalıyım sonuçta ben sözümü tuttum boş sözler veren tutmayan birisine arkadaşım olsa güvenmem babam olunca ne yapayım ?

Not : bazılarınız diyecek ben kazandım telefon almadılar vs. karşılaştırma yapmayın maddi durumumuz ne iyi ne kötü orta halli çok şükür
Babanın verdiği sözü tutmaması
Cevapla