+1 yılOlabilir böyle durumlar. Kadınlar normalde de erkeklere nazaran çekicilik ve güzellikte daima önde oldukları için birbirlerini beğenme durumları da olabiliyor. Eğer his anlamında etkileşim oluyorsa birlikte de olabiliyorlar. Biseksüelliğin heteroseksüel (normal) ilişkiden çok bir farkı yoktur. Sadece cins ayrımı yapmazlar. Genellikle karşı cinsle hayat kurarlar ama kendi cinsleri ile de bir şeyler yaşayabilirler. Erkeklere karşı hisleri biterse lezbiyen yani eşcinsel olurlar. Korkacağın bir durum yok. Eğer arzuluyorsan da bunu paylaşabilir hatta birlikte deneyim de yaşayabilirsin. Bastırdığın duyguların üzerine gitmezsen karışırsın.
1110 Yorumla
Soran+1 yılAh o kadar güzel soyledinki ama kendimi anlayabilecegim hem cinsimden biriyle ilişki hic yasamadim
- +1 yıl
Karşındakine güvenin ve kendine özgüvenin geldiğinde doğru zamanda deneyebilirsin. Kaybedeceğin bir durum yok. Tut ki zevk almadın diyelim. Heyecanı da yeter ;)
Soran+1 yılHaha bir yandan ailem öğrenir mi korkusu var o yüzden kendimi hep sınırlı yorum
- +1 yıl
Erkek olsaydın öğrenmeleri daha kolay olurdu. Genel de aileler kızlarının durumlarını anlamazlar. Rahat ol sen. Bir erkekle odanda olmanın yerine bir kızla odanda olman onların dikkatini çekmez. Duyulur vs diyorsan o da olmaz, doğru bir kız seç ama lezbiyen olmaması daha iyi olur. Sana aşık olursa lezbiyen aşkı erkeğin aşkından daha delidir. Bir müddet sonra sen sıkılsan da onla uğraşabilirsin. O nedenle biseksüel bir partner bul. Zaten o da seni gibi gizli olmak zorunda olacağı için sıkıntı çıkmaz. Zevkinize bakarsınız.
Soran+1 yılHic bir kadarını düşünmedim :) ama söylese birşey var evime getirmem imkânsız olur çünkü guvenemem ne olursa olsun
- +1 yıl
Zaten hemen git birini çevir demiyorum :) Bir erkekle nasıl beraber olabiliyorsan aynı kriterleri bir bayana da uygulamalısın. Yani bunların bütünü " Güven " dir. Bu olmadan ilişkinin hiç bir türü olmaz zaten.
Soran+1 yılTavsiyeler için saol :)
- +1 yıl
Rica ederim sende sağol :)
- +1 yıl
Dünya'nın her yerinde kadınlar çekicidir. İlgi alanıdır. Erkekler de çekici olabilir ama kadınlarla kıyaslanabilecek kadar değil.
En İyi Cevaplar
Dünyanın genelinde girl crush diye tabir edilen bir durum.. çoğu kız dergide ya da tv'de bir kadın gördüğünde 'Göğüsleri ne kadar diri ve dik' ya da 'Kalçalara bak çok iyi' felan diyor.. Bunu bir erkeğin diğer erkeğe söylediğini göremezsin.. Biz anca pono izlediğimiz 'oha l*n adamdaki s*ke bak çüşş' felan diyen cinsiyetiz.. Kadınlarda hem cinslerine olgan ilgi erkek tarafından da bilinen bir durum.. Baksa dışarda çoğu kız elele gezebiliyor.. kızlar hemcinsleriyle fiziksel anlamda yakın olmayı seviyor.. ama bu senin hemcinsle seks yapacaksın bunu arzuluyorsun anlamına getirmek de pek doğru değil..
04 Yorumla
Soran+1 yılSu dediğini mantıklı buldum
Soran+1 yılNe yönden mesela?
+1 yılBir arkadaşımada aynı böyle olmuştu şu an biseksüel, tam olarak. Bende biseksüelim ama ben çocukluğumdan beri öyleyim. Bu ilerler ben sana söyliyim. Sadece hislerini gizleme sakın kendine karşı. Yakında bunun en güzel duygulardan biri olduğunu anlicaksın
010 Yorumla- +1 yıl
Tbr ederim gzl söylemişsin bende bir bisex olarak az önce söyledim
Soran+1 yılBendede küçüklükten gelen birşey bu ve kendime bir turlu acikliyamadigim durum icerisindeyim
- +1 yıl
Açıklamak zorunda değilsin bırak onlar kendilerini açıklasınlar. Duygularına isim koymak zorunda değilsin
- +1 yıl
@arminabasak insanları düzgün yönlendirmek önemli :)
- +1 yıl
@childofgod katılıyorum sana :)) çoğalmamız lazım :))
Soran+1 yılPeki simdi ne olucak :)
- +1 yıl
Hiçbir şey olmicak, sadece kendini baskılama boşver senin gibi olan bir sürü insan var
- +1 yıl
Ne diyon?
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılObsesif komplusif bozukluk da olabilir sende. Acaba biseksüel miyim sorusu takıntı yapabilir her güzel kız gördüğünde k acaba hoşlanıyor muyum yoksa biseksüel mi oluyorum diye düşünememye çalış. Bizim sınıftaki bir kız kafayı yiyodu az kalsın
02 Yorumla
Soran+1 yılOff iste bende sürekli düşünüyorum bunu
- +1 yıl
Biraz çekiniyorsun da aslında birde hoşlandığın için bir şüphe var korkuyorsun biseksüllikten bunlar takıntı belirtisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
sana tek bişey söylicem. Lgbt'li olmak ya da eş cinsel olmak ayıp değildir. çünkü insan soyunun devamlılığı için kadın-erkek birleşmesi gerekir , fakat kendi cinsine aşık olamazsın diye bir şey yok. bazı erkekler var cidden yakışıklı tipler ben bazen hayranlık duyabiliyorum fakat bu eşcinselim demek te değil :D kısacası eşcinsel olup olmadığından emin değilsen git bir lgbt'li kardeşlerimizle konuş durumunu onlardan iyi kimse bilemez (:
16 Yorumla
Soran+1 yılO zaman buradan sesleniyorum LGBT üyesi olan bir arkadaş bana yardim edebilrimi
Soran+1 yılNasıl bulcam yeniyim urfa
+1 yılBir kizla opusmen lazim ozaman anlarmisin biseksuelmisin ben kesinlikle olmadigimi farkettim kiz arkadasim gittigimiz clupte yiyisenlerden feyiz alarak dudagima yapismisti gram zevk almadim 😀😀
18 Yorumla- +1 yıl
Ne varsa erkeklerde var dimi :)
Soran+1 yılşu an yas sıkıntı sından dolayı klup isleri olmuyo
- +1 yıl
Erkeklerde de yokk erkeklerin cogu opusmeyi bilmiyor diye baslik actigim icin tepki aldim suc bizdemi erkeklerde kendilerini gelistirsinler bayanlarda guzel opusuyordur opusmuyor demiyorum ama erkek ici kiprastiriyor bayanda bu yok lezbiyen deilim belki ondan oyledir :)))
Soran+1 yılŞuana kadar her iki cinsten biriyle de opusmedim :(
- +1 yıl
Kiz iki eşliymis iki cinslede olabiliyormus
- +1 yıl
Bence ilk erkekte dene sansini ilk tecrube olmasi gerektigi gbi olsun iki cinslede bisey yasayamadan anlayamazsin biseksuel olup olmadigini
Soran+1 yılDeniycem
+1 yılcanım ben bir bisexim bunuda hep açık dille ifade ettim. Senin durumu nu tam olarak bilmesemde yardımcı olmak isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bazen bana bakan ve gerçekten beni isteyen gözler olduğunun farkına variyorum hem cinslerimden ve bu çok hoşuma gidiyor cinsel ve duygusal olarak birşeyler yasamak istiyorum ve korkuyorum ailem ogrense hayatımın kararacaginida biliyorum kimseye güvenmiyorum o yuzdenn
- +1 yıl
Ailenin öğrenmesi gerekmiyor ki , korkma öncelikle ne İstediğini bilmen lazım. Sana yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılAile konusunu geçtim peki
+1 yılHer iki cinsin de güzel yanları olduğunu gören, bunu değerlendirmenin hiç de fena olmayacağını düşünen kişisin belki de... Herkese atlıyor olmak geçerli değildir, en azından tercih güzellik kaynaklıysa seçicilik esastır..
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik biraz on planda ve kisilikte
Bir kere böyle oldu diye lezbiyensin anlamına gelmez, birkaç kez daha başka kızlara deneysel amaçlı olarak bak, ondan sonra karar ver
10 YorumlaAynı durum bende var ben lezbiyenim diyorum ama :Ddd
13 Yorumla
Soran+1 yılAmaa neee ama :D
Soran+1 yılBen anladimm
+1 yılBunu sadece bununla anlayamazsin ben biseksüel oldugumu 3 yilda anladim
21 Yorumla
+1 yılOlabilirsin kardeşim.. zaten kadınalrda biseksüellik var diye biliyorum ama sizler frkında değilsiniz birbirinizden hoşlanabiliyorsunuzda.. ama kendini frenlersen vazgeçebilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılFrenlemek istemiyorum bu konuda tecrübe istiyorum
- +1 yıl
o zaman ne yaparsan yap bize sormanda saçma o zaman biseksüelmiyim diye..
+1 yılerkeklere ilgi duymamandan kaynaklanıyor ve kızlara ilgi duyma düşüncesi beynine zehir gibi yayılıyor. henüz biseksüel değilsin ama erkeklerle ilgilenmezsen ve bu fikri kafandan çıkarmazsan lezbiyen bile olabilirsin.
00 Yorumlaolabilirsin evet
ama olduğun içinde kendini yargıla :)02 Yorumla
Soran+1 yılYargila derken
Bir erkekten darbe yemişsen kendi cinsin seni üzmeyecegini düşündügün için olabilir fakat etkilenmek ayrı bir boyuttur.
08 Yorumla
Soran+1 yılşu an su iki dediğin şeyde var
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılDaha güzel seviştiklerini kesinkesin zaten
Soran+1 yılO ani yasamak istedim resmen
+1 yılYaşasın güzel kızlar! Yasaşın #Lgbt
13 Yorumla
Soran+1 yılOvv yuzumde bir Gülümse oldu :)
- +1 yıl
Tanrı bizi sevmeseydi bu kadar renkli yaratmazdı kii
- +1 yıl
Sen adamsın
+1 yılBazı erkekler var hayranlık duyuyorum bunuda aşk olarak görenlerde var tabi öyle değil olabilir böyle şeyler.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa benimki biraz daha farklı :) cinsel fanteziler kuruyorum mesela ayrıca duygusal olarak ta şeyler haylay ediyorum
- +1 yıl
Erkeklerede ilgi duyuyorsan seçimini karşı cinsten yapmanı tavsiye ediyorum çoğu kız biseksüel zaten birde bize sapık derler , cidden çoğu kız biseksüel bu aralar neyse..
Sitedeki cogu kisi bisex var anasini bir normal benim
02 Yorumla- +1 yıl
İyi işte normal kal :)) boşver bisex olup napacan :))
kendini bu duruma bağladıysan pskolojik olabilir bilinçaltı meselesi yani sen bunları boşver erkeklere bakmaya devam et
00 Yorumlaİnsanlar hemcinslerini beğenebilir bu normaldir ama ilişkiye girecek kadarsa anormaldir senin hislerin ne yöndedir önemli olan budur
01 Yorumlabence bu hastalik zihinde biter ben kadinim ve erkeklerden hoşlanmaliyim diye şartlamalisin kendini
14 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden de hoslaniyorum zaten
Soran+1 yılHic mantıklı gelmedi
+1 yılhemcinsle ilişki kadınlara yakışıyor da erkeklere yakışmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo bence her şekilde yakışıyor
Bence bunlar bilinçaltı belki sen lgbt yi araştırmışsın dır ve aklında kalmıştır ama unutulmamalıdırki her hetetonun içinde bisexsüellik yatar
05 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım ama ben kucuklugumden beri boyle farklı hissettim
Soran+1 yılMesela göbek kaslarım falan olsun istemisimdir dikkat çekilmek istesimdir bir kız tarafindan
Soran+1 yılPeki saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılaman ol nolcak sanki biseyler hisettysen oylesndr yoksa siradan hemcinsin ne hissedcenki
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmavi en sıcak renktir filmini izlednmi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılfilmi izledysen ztn anlarsn oylemsn deglmsn burada agzi olan konusr cnku
Soran+1 yılZaten o günden bu yana hep kendimi sorguluyorum küçüklükten de kızlarla farklı anlamlarda arkadaşlık kurmak istemistim
Cevap sahibi+1 yılbnde oyle saylrm aslnda itiraf gbi oldu amA
Soran+1 yılPeki izledikten sonra ne gibi değişiklikler oldu sende
Cevap sahibi+1 yılbenim zatn vardi oyle bir erkk arkadasm o sekilde isde anladn gbi
Soran+1 yılEn azindan deneyimin olmus
Cevap sahibi+1 yılama şu an bir kıza asıgım hayatmda ikinci defa ruyamda bir kîz gordum onu cok seviyorum erkek olanla 1.5 sene oldu kuseli
Soran+1 yılPeki sonradan o erkek sana sorun yaptimi
Cevap sahibi+1 yılhayr bnden brz kucuk kndi istegmzle ayrlmadk zatn mecbur kldk ama cok bska bise ya anlatamam yasamayan blmz cok guzel duygular yssadm
Soran+1 yılUmarım bende yaşarım :)
Cevap sahibi+1 yılins.. :-)
+1 yılhoslanmissin iste guzel syler bunlar rahat ol icinden geldigi gibi davran :)
01 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlisin 😉
+1 yılmanyakmısınız nesiniz sizin yüzünüzden türkiyede abaza sayısı çoğalıyor aferinnn :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende duygusal olarak asla bir şey olmuyor. bazen cinsel istek duyabiliyorum gerçek hayatta değil ama video izlerken falan
12 Yorumla
Soran+1 yılVideo tercihlerim hep lezbiyen oldu...
- +1 yıl
😻😺
+1 yılkuvvetle muhtemel. bir erkeğe bakıp heyecanlanmam mesela ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyarbakirlimisin? Alsancaktaki travesti gay ve lezlerin bisexuallerin cogu diyarbakir ve cevresinde. Galiba kürt halkindan cok cikiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBurada kurt türk felan diye ayrım yapılma degilki konu
Cevap sahibi+1 yılKürt ya da türk yazdimmi burada tanidigimin cafesi var alsancakta surekli takilirim gordugumi soyledim ben
+1 yılDegisik bir durum hissettigin ne ki tam olarak begeni mi
08 Yorumla
Soran+1 yılBeğeni falan cinsel arzulama
- +1 yıl
Sexi mi geldi kiz sana peki hic erkekler etkilemez mi seni
Soran+1 yılErkeklerde etkiler mesela bir Alex turner
- +1 yıl
O zaman anlik sehvet olabilir sexi gelmis olabilir bu durum yani eglim var ama tam degilsin gibi
Soran+1 yılHep seksi geldi
- +1 yıl
Hmm o zaman egilim baya var belkide kizla sevisme meraki var sende bazi bayanlarda bu var
Soran+1 yılMerak evet
- +1 yıl
O zaman bu bisex sayilmaz cunku olsa belki sevmiyceksin sadece istek arzu olabilir senin ki
+1 yılBen olsam bende kıza bakarım erkeğin neyine bakacam kilinami
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir bende bisexuelim kendine itiraf edemiyosundur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem ve arkadaş cevremden kaynaklaniyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyedeki Travesti filmlerin izlenme oranına bak birde eşcinsel sayısına bak kaç bin katı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYanii? :)
Cevap sahibi+1 yılsitedekiler, in yüzde 70i saklı veya kabullenmeyen eşcinsel
Soran+1 yılGüzel tespit
+1 yılLgbt= lez gay biseksuel transeksuel.. bu dernege uye bir kizla tanismak istiyorum :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. muhtemelen o tarz dürtülerin olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1869061-bana-hangisi-yakisir buldum seni :)
Biseksüel kız iyidir, erkeğini sevmem. :D:D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahhaaa
erkeklerden etkılenmıyorsan bıseksüel değil lezbiyen oluyorsun ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle dedim
Bizi dışlandım mı yani sen şimdi :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Bir an once erkek bull
020 Yorumla
Soran+1 yılAslında yazan çok var ama hiç biriyle muhattap olmak istemiyorum
Soran+1 yılEn son çıktığım çocuğun bana yasattiklari ve çoğu erkeğin bir kıza sadece seks yapma gözüyle bakması yuzunden
Soran+1 yılŞuana kadar hep boylesini gördüm bir erkek ile bir kız çok farklı sevgi konusunda
Soran+1 yılBiliyorum :(
Soran+1 yılşu an var
Soran+1 yılHep aklımın bir köşesinde olucak o yüzden BJ konu hakkında bir deneyiminin olması lazim
Soran+1 yılCinsel olarak hayir
Soran+1 yılHem cinsimle dedim
Soran+1 yılBakireyim daha bir erkekle opusmedim bile
Soran+1 yıl17..
+1 yılolabilir, neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılBiseksuellik iyi ya :D gel sevisek
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah olur :D
- +1 yıl
Her cevabimi eksileyen g*vat kim *
+1 yılBence bu hastalık zihinde biter
00 Yorumla
+1 yılO kız sen ve ben iyi bir üçlü olabiliriz.
00 Yorumla
+1 yılKoca türkiyede erkekmi kalmadi be kizim
11 Yorumla- +1 yıl
katiliyorum
wowowowowow
Haram.01 Yorumla
Soran+1 yılAh evet oda var demi haram.
olabilir neden olmasın :(
00 Yorumla
+1 yılağır işsizsin
00 Yorumla
+1 yılBende de aynı canım
015 Yorumla- +1 yıl
Yani
Soran+1 yılEvet genellikle oyle
- +1 yıl
:)) yeni bir askmı doguyor :))))
Soran+1 yılBaşka neler hissediyosun
- +1 yıl
Böyle ne bileyim çok hoşuma gidiyor gidip hemen konuşasım geliyor
Soran+1 yılBen göz göze ve ten tene temastan yanayim
- +1 yıl
Onu burdan yazarsam erkekler profile hücum ediyor xper sıkıntısından mesaj da atamıyorum
Soran+1 yılşu an yeniyim xper ne
- +1 yıl
İşte bilemiyorum öyle bişe
Soran+1 yılO nasil oluyo
- +1 yıl
Hem kızları seviyorsun hem erkekleri
- +1 yıl
Hem kızları seviyorsun hem erkekleri öyle eşcinsel olan yazsın lütfen
- +1 yıl
Lütfen yazın
+1 yılsevişirsen anlarsın
00 YorumlaAynen oylesin
021 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılAriyorummm
Soran+1 yılAynen çok düzgün acikladi:)
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yılOda var ama bu devirde guvenilcek kız yok :(
Soran+1 yılYa bir yerlerde bir şekilde reklam yapılmasından cevremdeki insanların duymasından korkuyorum o yüzden hic bu şekilde birşey yasamadim
Soran+1 yılYa hep bir tedirginlik var bilmiyorum iste
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİlk deneyimim kız olsun istiyorum :)
evet öylesin
00 Yorumla
+1 yılO senin sorunun
00 Yorumla
+1 yılBen gayim :D:d:D
11 Yorumlaevet öylesin
00 Yorumlasen lez olabılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi sehirdesin
00 Yorumla