Boğa burcu erkekleri cevaplasın
Boğa burcu bir erkeği ne tür mesaj atsam onu etkilerim
Boğa burcu bir erkeği ne tür mesaj atsam onu etkilerim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hertürlü pozisyonda mesaj atabilirsiniz. önemli olan ilk mesaj değil gerisinin gelmesi yani sıkıcı olmamalısınız devamlı gülen güldüren bir espiritük yapınız olmalı, bazı konularda ciddi olmalısınız, boğalar için cinsellik çok önemlidir, yemek yemeyi çok severler. gezmeyi dolaşmayı, istikrar vaad eden bir karakter yapınız olmalı.
Tabiki ben bir boğayım.
mesela çok normal konuşurken ne gbi bi mesaj atsa yüzün güler ?
peki bişey daha sormk istiorum ben onun baş harfi olan bi kolye aldım ona resmini atıcm yani takıcm sürekli böle bişey yapsa kız arkın hoşuna gider mydi :)
teşekkür ederm fikirlerin için :)
Ya boğa erkeği için cinsellik önemli demişsin de cidden öyle önce onu söyliyim biz ayrıyız ve konuşuyoruz konuştuğumuzda bir şekilde konu oraya geliyo yani ayrı olduğumuz için normal olarak şey sürekli şu kızlaydım şöyle oldu falan filan diyo bende hani yapma şöyle şeyler boşver diyorum mesela gidiyim bir mahalleye diyo dolanıyım filan diyo bana da diyo ki işte boşver sen çocuk sun ya ben böyle yapınca hoşuna mı gidiyo yoksa sağuyomu sence
@Meryceyn01 Cinsellik için konuşuyorsa, vur kicina tekmeyi, çocum.
Bir boğa burcu olarak şunu belirtmek isterim ki istediğin şekilde mesaj atabilirsin. Bizler bu tür şeylere takmayız yani ben öyle düşünüyorum. Mesajın tarzından çok atan kişiye bağlı bir durum. Yani "Türkçeyi iyi kullanmadım bir daha bana mesaj atma " gibi şeyler olmaz emin ol.
Allah'ım kinci boğalar.uzak durulması gereken erkek tipi.sabah öğle akşam seks odaklı mesajlar at ziyadesiyle etkilenirler.tekrar ediyorum bak onlarla başetmek zordur hesapçıdırlaryol yakınken dön.aa unutmadan tek eşli olmayıda sevmezler
Cevap
12Cevap
Boğa dedin dimi geçen terzi erk arkadaşı olan biri burda yazmış "terazi ya benim erk arkadaşım ondan dengesiz die " sende boğa birini etkilemek istiosun mööööö yaz yeter o anlar düşünme bile . Burçtan karakter analizi yha ne günlere kaldık ölümcül bi soruydu bıırrava ..
Fasulye pişti pilavda olmak üzere gelirken turşu ve türk kahvesi al de
İMesaj içeriğini bilmem ama ilgili olduğunu göster yeterli.
ne yapsan yap ayak yaptıgını anlıcaktır.
ona yalnız olmadığını ve senin onun yanında oldugunu söyle.
gerçekci ve samimi beni inandırmalısın attığın mesajla boğa burcu erkekleri kolay inanmaz.
Üstünde ne var diye sor.Boğası,ikizleri,yayı her türlü burçlusu hoşlanır.
"görmek istemiyorum seni,çık git hayatımdan " yaz. inan bu senin için daha hayırlı olacak.
Boynuzla beni erkekim de.Hoşuna gidecek mesajın burçla ne alakası var ben boğayım ama şuan mesaj gelmesi yeterli sadece
Bugün kırmızı giydim de ^^
Boynuzunu tak bana dersen etkilersin :DDD
Gizli Kullanıcı bacı: boş mesaj.
cevaplıyorum..
## pardon ben ikizlerim :)
çiftleşmeye hazır bir inek gibiyim olabilşir.
Nasıl etkileyecevilirm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar