Arkadaşlar nedir bizim bu kovalardan cektigimz nedir :) baş edebilenler varmı aranızda :)
Cevabın nedir?
+1 yıla a ;)) bende aynı şeyi paylaştım.ama ben alıştım artık canım.aslında çok ta burca takmamak gerek evet bazen ama ;)) kova erkekleri sevgisini belli etmez,bigünü bi gününe tutmaz ama cok da güsel yönleri var,çok eğlencelidir,kız arkadaslarını yada sevgilisini çok deger veriri onu korur kıskanır,olmadık zamanda hadi geldim ben cıkalım mı der ;))) olamdık zamanda bi öpücük kondurur ;)) olmadık zamanda sevgisini belli eder.sporu cok sever atletik vücüutlu bayanlardan hoşlanır,fazla üstüne düşünülmeye gelmez sıkılır ve kaçar sizden.daha dahaaa :)))
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 senedır bas edıyorum ve o kadar ozgurlukcu , sevdıgını paylaşamayan , kendı hayatını dusunen cevresını yonetmeyı cok sevmeyen ama on planda olan ıyı kısılerdır ve ben katlanıyorum cok zor olsada valla zor ısımız :)
021 Yorumla
Akrep+1 yılvalla ben cok kavga edıyrdum bı kac ay hatta 5 ay falan ona ters gıttım hep sonra anladım kı bole olmucak azcık alttan al ben sımdı o sınırlıyken sırınlık yaparım ben sınırlıykn o yapar anca oyle oluyr bıde benım burcum akrep cok aksıyımdır ama valla ona karsı bıraz duzelıyorsun onuda tasımak ııcın :)
bence insanları burçlarına göre değerlendirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama burçlarda insanların özelliklerini yansıtıyor azda olsa o yuzden senın kova burcundan cektıklerın var bellıkı ama genel olarak ıyı olur kıskanc olurlar sahıpenırler sevdımı tam severler bır kova burcu erkeği olaraktan bunu dıyebılırım kendım ıcın :)
014 Yorumla
Kova+1 yılbenımde 24 ama benımde batacagım cok camur batacagım cok batak var dıyorum oyle degerlendırıyorum yanı acele etme dogru ınsan bu dersın ama bı yanlıs olur bırsey olur vazgecılır yollar ayrılır sen uzulursun o sallamaz yada ne bılıyım farklı seyler olur o yuzden soyle hayatının en guzel zamanlarını bunlarla kafanı doldurma derım ben sana :)
Balık+1 yıl@Leylaay kova erkegi bir kere severse tam sever. Ama biraz dengesizdir. Oda cok zeki olduklarindan tek biseye uzun sure ofaklanamzlar. Bu asla onlarin seni sevmedigi anlamina gelmez sakin bu hatayi yapıp ona beni sevmiorsun filan deme en sinir olduklari basit kiz cumlesidir. Ona akillica ve olgunca cumleler kur. Olgun cozumlemelerle yaklas. Cani biseye skildiginda ona destek ol sakin trip atma. Bir anda sevgisi Allahu ekber daglarina cikar. Asla olgun bir kadina karsi koyamazlar. Ona olan sadakatini hissettr ama sakin vicik vicik da davranma. Agir nazik akilli ve ciddiye alınan bir kadin oldugunu bilsin. Ideallein olsun bos kadin olma. Haaa bide !!! Sakin ama sakin onunla uzun konusmlaar yapmaaa ! Birseyin 2 kez dahi soylenmesinden hoslanmazlar hemen sikilirlar kacarlar. Tartışma fikrini ve sikintini bir kez dile getir sonra davranışı na ölçülü bir şekilde tavrini mesafeni koy. O zaman yapmasını gerekeni bilir. Cunku fazlasiyla duyarli ve ince ruhlu erkekelrdir asla ve asla sevdigi kadin
Akrep+1 yıl@Tansellll yorumunuz içşn teşekkürler aynı anlattıgınız gibi biri. Ama elimden geleni yapıyorum. Durup duruken beni terketti sonra ben arkadaslaırı ıle konustım durumun düzelmesi için bunu duyunca dhda sınırlendı tamamen kıpardı ipleri. 20 gun sonra bir mesaj atti konusmaya basladik nasilsin filan diye. Sonra yuzyuze goruselim yeter artik dedim. Gorustuk ben umutlu gittim barisiriz diye. Aslinda beni ozl digi belli idi sonra bir anda arkadas olalim eger duzelirsen yine sevgili oluruz dedi. Nasil duzelme dedi biraz akilli ol bukadar iyi niyerli olma dedi. Bende ben snein tanidigin gibi biri degilim cikar bu dusunceyi aklindan. Neyse ozaman 1 ay sevgili gibi deneyelim dedim sonra karar veririz dedim. tamam dedi. Fakat 1 hafta doldu yine terketti. sebebide cok gec mesaj yaziyordu b nde aynisini yaptim 1 gun boyunca yazmadim. Ona bozuldu biraz tabi yine cok konusma yok kisa kisa msjlar atarsk tepkisini belli ediyor. Bende ara konusalim dedim baya israr ettim aramiycam dedi. Sabah gunaydin dedim
Akrep+1 yıl@Tansellll sonra yeter bende sunirlendim dedim aramiycam dedi. Nicin dedim yalniz basima kalmak
Istiyorum dedi. Yinemi ayrildik dedim evet dedi sana karsi birsey besleyemesigimi farkettim dedi. Ofkeyle sacmalma dedim. Bir 10 gun bekle k ndime gelyim
Gorusuruz dedi bukadar simdi 10 gunu bekliyorum neyapayim litfen yarismci olun
+1 yılben kovayım özlem...kova severse tam sever..lider olur..mantıklı olurrrr...süprizleri sver ve yapar...çok çabuk sıkılır ama sevdıgı gerekeni yaparsa kova çok mutlueder
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
neyimiz varmış yaa bizim?kova burcu erkeğinin kıymetini bilin.kimsenin aşkı onların ki kadar tatlı gelmez.kova erkeğini çözdükçe hayatınız güzelleşecek.
221 Yorumla
Aslan+1 yılben aslanım ama :) bazen ona karşı cok caresiz kalyrm ne yapacagımı bilemiyrm öyle bi soguk oluyor ki yada farklı ama 1 saat snra o insandan eser yok hele kavga anında gözleri hiç birşeyi görmüyor :( kırıyor incitiyor daha neler neler... ama aşkı yaşaması gercekten cok güzel.
Kova+1 yılkovalar hedefine ulaştıkları zaman çabuk sıkılan tiplerdir.deli gibi sevdikleri kadından bile sıkılabilir seni çok seviyor olabilir ama senin sevgini kazanınca ya da kazandığından emin olunca böyle yapması normaldir.senden soğuduğunu düşündüğünde fazla üstüne gitme yavaş yavaş yaklaş o da farkına varacaktır hatasının
Aslan+1 yılgercekten öylemi düşünüyorsunz ilk zamanlar zaten öyle bir felakettiki yavaş yavaş çözfüm dediginiz gibi ama benden sıkılır diye cok korkuyorum ya öyle olrsa ya sogursa bendenn :( bu bi kaç kez olmuştuu degiştin degiştin drdm üstüme gelme yeter ama artk bunlar olmuyor fakatt yinede korkuyorum :(
ne vamış ki la burcumda ne güzel burç işte alla alla :D:D
20 Yorumlakova erkekleri zor yani ben kovayım kova sevgilim oldu yardırıyoduk ama başka bi burçla anlşaması çok zor kova erkeğinin:D
00 Yorumla
+1 yılya ne yaptı kı kova burcu ..bende kova burcuyum ama ıyı gecınırım yanı :)
07 Yorumla
Oğlak+1 yılsevdıklerımı kısıtlarız ama kendımız kısıtlanmayı pek sevmeyız...durust guvenılırız genelde..karsımızdakınden de bunu beklerız.cekılmez dıye goruyorsan bırak gıt kovayı.o senı cekılmez gorurse 40 takla atarsan bosa.bıttı dedı mı bıtmıstır.tukurdugu yerı yalamz yanı :) ama sevdı mı en kral sekılde hakkını verır..budur benım bıldıgım kova :D
Oğlak+1 yılderdın ne o zaman surda acıksa yazsaydın ya :D o kadar yorum okuttun bana
Aslan+1 yılck zor biri sevdigim insan.. ilk başlarda hele.. birgün soguk birgün sıcak birgün ilgili birgün ilgisiz. sıkılmalar olurdu cok gel gitler yaşadık.. durduk yere ortada birşey yokken sonra düzelirdi ama.. haklda haksızda olsam ben yutarm alttan alırm cogu seyi içime atmşimdir cok mücadele ettim ilişkimz için cok.. bunlar be benzeri seyler onun dışında gercekten mükemmel biri.. aşkı yaşamaya degen biri. ama çözmek anlamak ayak uydrmakzor
Oğlak+1 yılbu konuda haklısın...ılgılı oldugunu pek bellı edemez karsısına...ve rahat takılmayı sevdıgınden arada sana soguk gelıyor olabılır :)
Kova burcu iyidir.Ben severim.
11 Yorumla
Yengeç+1 yıl;))
+1 yılKovanın hangisi bayanı mı erkeği mi?
03 Yorumla
Kova+1 yılKova erkeklerini bayanlar yanıtlasın...
Astroloji & Burçlar konusunda 696 cevap paylaştı. kendim kovayım ve çok severim kendimi <3
02 Yorumla
+1 yılsadece 1 sene dayanabildim malesef :D
03 Yorumla
Akrep+1 yıldürüst ama bana güvenilmezi yada çürüğü denk geldi herhalde :)
Mikemmel bir kovayim <3
20 Yorumla
+1 yılkova işte doldur boşalt=))
00 Yorumla
+1 yılben kowayım heyyy.ağır olun az bi yaa :D
08 Yorumla
Kova+1 yılhee iyi toparladn walla :D eheheh
Kova+1 yılnedir ne sıkntın war ya kovalarla?
Aslan+1 yılsevgilim kova burcu.. çözmesi cok zor ama yavaş yavaş anlyrm artık 1 sene geçti.. cok dengesiz oluyorlar birgün cok soguk diger gün cok sıcak birgün seni seviyor digergün sevgiden eser yok cok degişkenler ama bunun haricinde cok güvenilir ve dürüst benm sevglim aman seytan kulagına :)
Kova+1 yıldenge sorunumz war ewet:D ama yine de en delinaklı burç kowadr be.bazen çekilmezizi ona da eywalla.ama adam gibi adam ;)
Kova+1 yılyapcak biş yok biraz da kabul etmek mesele :))
bütün kovalar bura mı toplanmış ne :D
00 Yorumla
+1 yılkörolasıca kovalar
12 Yorumla
Yay+1 yılerkeği dert hatunu hiç çekilmez
+1 yılPembe olmuşşşş :D
00 Yorumlaben :))
04 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Kova burcu sevgilisi, eşi, nişanlısı olanlar baksınlar :)
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler