Sık gittiğim markette yeni işe başlayan bir çocuk var. Beni görünce gülümsüyor. Hatta göz kırptı bir keresinde. Bana ilgisi olduğuna eminim. Ama henüz adını bile bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim ismini? Yanlış anlaşılmaktan korkuyorum.
Cevabın nedir?
Benim üzerim de böyle bir taktik uygulanmıştı,
Tanımadığım etmediğim Elemanın teki geldi konuşmaya başladı, işte memleket nere, napıyon burda, falan bir sürü soru sordu , adımı da öğrendi tabii..
Ve evet, o eleman daha sonra tanışacağım kızın arkadaşıymış, kız elemanı göndermiş yani ajan gibi :)11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel taktikmiş. :)) Ben de her kıza aynı davranıp davranmadıgını anlamak amacıyla boyle bır sey yapmaya yeltenmıstım.:D
bizimde markette calisan bir arkadas var yakışıklı biri oda goz kirpmis birine uyum market ise ona dikkat et cok capkindir.baska marketse bilemem.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır uyum market degıl:D Çapkın birine benzemıyor ama bundan da nasıl emın olabılırım bılmıyorum :)
- +1 yıl
Marketin ismi ne?
- +1 yıl
Kimse yok mu burda
- +1 yıl
Heeey
herhangi birşey sor ordan bir muhabbete gir zaten muhabbetin sonunda o sana adını sorup yada söylemiyorsa boşver yanlış alarm demekki..
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte o nasıl olacak? Muhabbete gırmek..
Soran+1 yılÇok mantıklıı tesekkurler :D
Büyük marketse, yakalarında kart olur genelde, ya da alışveriş yaptıktan sonraki fişlerde de yazabilir.. Baktın mı hiç?
06 Yorumla
Soran+1 yılFıslerde kasıyerlerınkı yazıyor evet ama kasıyer degıl maalesef :) yaka kartı da yok. :/
Soran+1 yılsarkuterıde :)
Soran+1 yılevet oyle
- +1 yıl
Fişteki kasiyerin ismini al facebook, instagram onu bul sonra takip ettikleri kisilere tek tek bak onu bulurs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
yalandan birşeyler sor. Sürekli git çikolata al sonra bir daha git meyve suyu al. Ben de markette çalışayım bari yaz bitene kadar bir manita yapalım :)
14 Yorumla
Soran+1 yılAslında hemen hemen oyle yapıyorum. :D Ve kasıyer kızlardan bırı benı sureklı sorguya cekıyor. Calısıyor muydun sen? Nerde okuyorsun kaca gectın... Gecen sefer de hep gelıyorsun vazgecılmezlerının arasında herlde bu market dedı gulerek.
Soran+1 yılBen de o ıhtımalı duusnmustum. :) teşekkurler :)
+ Sizde rezene çayı var mı?
- Var evet ehe ehe :)
+ Adı ne peki?
- Iıı şey.. Doğuş?!
+ Ay, hiç sevmem o herifi de..
- ...11 Yorumlasürekli buraya geliyrum yeni gördüm sizi. yenı mı başladınız işe falan demeniz yeterli.
gerisi gelecektir.00 YorumlaNası yanlış anlaşılacan ki anlamadım :D zaten anlaşılıyorsun ama yanlış değil doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum belkı de markettekı dıger ınsanlar tarafından. :)
+1 yılben sizi şikayet edeceğim adınızı verin de sonra telefonunu al bi yemek ısmarlarsanız etmem de gir muhabbete işte.
sen bi adım at erkek değil mi zaten 10 adım atar sana.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmarketten açık kontür al :) numarayı verdkten snra kaydetmesni söle
02 Yorumla
Soran+1 yılSatmıyorlar:))
Cevap sahibi+1 yılhadi ya bim satiodu :))))) öyle tavladıydım cocu cok şanssızsın .p
+1 yılbir kız vardı çalıştığım markete geliyordu sürekli ama bir türlü tanışamadık nasıl tanışabilirim bilmiyorum. marketten de çıktım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Selam adın ne?" de. Yanlış anlaşılmazsın kaçıncı yüzyıldayız ya.
00 Yorumladirek adını sor,bu kadar basit :)
09 Yorumla
Soran+1 yılo kadar basıt degıl :/
Soran+1 yılAma aramızda hıc dıyalog gecmedı degılkıı:) hatta sanırım sızlı bızlı de degılız. baska bir "istegin" var mı demesıne bakarsak.. :)
Soran+1 yılIyı fıkır ama reyon gorevlısı degılkı onu atlıyoruz :)
Soran+1 yıl:) Pekala tesekkurleer :)
Soran+1 yılDeneyecegıım :)
yaka kartı yokmu ona bak
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef :/
Yaka kartında yazar :))
05 Yorumla
Soran+1 yılYaka kartı yok. Kasıyerlerde var sadece:)
Soran+1 yılAramızda her ne kadar musterı sarkuetırıcı dıyalogu da olsa bırkac dıyalog gectı ve sımdı aa yenı mı basladın dıyemem:D Merhaba ben ... da dıyemem sanırım cesaret edemem
Soran+1 yılTesekkur ederım :)
+1 yılyaka kartı vardır orda yazar:D
03 Yorumla
Soran+1 yılYaka kartı yok kasıyerlerde var sadece:))
- +1 yıl
hangı reyonda ıse o reyonun gorevlısı kım dıe kasıyere sor D
Soran+1 yılŞarkuteri :D Kasıyerlere soramam zaten sık gıttıgımı dusunuyor bı tanesı belkı de laf almaya calısıyor agzımdan bılmıyorum :D
sor...
00 Yorumla
+1 yılgit bak konuş falan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem