siz 7-8 ay flört ettiğiniz birini hemen unutrmusunuz? tam 9 gun once ılıskımı btrdm.ilgisizlik ve soguklugu yuzunden.bana bu hayatta guvenecegm tek kızsın demişti.22 yasındayım.daha kimsenin güvenini sarsmadım.cok temzsin güzelsin diyordu ama öteye gidemeyrdk.sanırım işin içine cinsellikte girince ben uzaklastım.okadar deger verdmki.pek özlemiyorum ama bu kadarmı insafsız olunur.ben doner demiştim acık kapı bırakmıstım ama bu saatten snra bitti benim için.galiba o baskasına acık kapı bırakmıs.hep böyle sevenler mi kaybeder? yada 2 soru sormus olayım.sizi cok seven birini kaybettikten sonra pişman olmuşluğunuz oldumu?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. bazen terketmeye zorlar durumlar seni..zaten değerinin en iyi anlaman için fırsattır aslında,lakin gitmek zorunda bırakılanlar için..çabalar ise ne ala..ama çabalamaz ise..en azından zamanını boşa harcamamış olursun..okuluna vs.bakarsın.. ama kapris vs kçk şeylerden terkeden sen isen,geri dönmesi gerekende sensindir..kalan zaten terkedilmiş biri beklemez zorunda..ama sevgi varsa alışmışlık vs..duramaz insan..kimileri soğuktur yapı gereği,inat eder,gurur vs..sen ufacık bir adım atarsın cesaret verirsin..oda onu bekler..çok yönlü düşünmek lazım..sen tanıyorsun kişiyi.
10 Yorumla
Kaybettim kıymet bilemedim pişman oldum ama ne fayda..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
+1 yılsen benim şuyumsun buyumsun... 7 ayda söylenen bu sözlerin hepsi yalan...
7 ay kadar kısa süre beraber olduğum hatunu da, evet çok çabuk unuturum...
ağzınla söylemişsin, işin içine cinsellik girmiş. adamın niyeti senden cinsel menfaat. bunu da alamayınca seninle olmanın mantığı yok ona göre...
istediğini verseydin de sonun aynı olacaktı ama, bu nedenle için rahat olsun...11 Yorumla
Soran+1 yıliçim o yonden cok rahat sukurler olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven bırakıp gitmez.Arkada kalanı suçlamak adaletsizlik.yaptığın yanlış hemde çok.savaşmayıp bitirmek kolaya kaçmaktan başka bişey değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılben cok savastm.hatta o bi ara btrdi ben yine baslaması için tek bi sans istedm.ilginin alasını sevgimi saygımı herseymi verdm.onun bana 7 aylık ilşkmzde 1 defa bile olsa seni seviyorum demedi.snra ünivden eski kız arkdsyla gorustgnu soyledıler.ben bitirnce tamam bitirelm öyleyse ben kararlıyım dedi.bende okyledm napablrm baska? varsa bi önerin buyur..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Pişman olacak olsa sana adam gibi davranırdı.
Üzülme.
Ondan kurtulduğuna sevin.
Hakkında hayırlısı olsun.20 Yorumla
+1 yıl7 ay ne ki damarıma basarsa 5 senelik ilişkimi bitiririm.Millet 20 seneden sonra boşanıyor.Bu kadar büyütülecek bir şey yok 1 ay sonra unutursun.
10 Yorumlaüzüldüm durumuna. Ama pes etmekte doğru değil insanın her zaman seveceği, hakedecği birileri çıkar umutsuz olmamak gerek
10 Yorumla
+1 yıl1ayı geçmez üzüntüsü merak etme 3senelik ilişkim bitti şuan hatırlamıyorum bile:) pişmanda olunur tabi sevdiği için sonuçta ama sorunlar.. sorunlar..sorunlar.. olmasa bitmez keşke olmasa..
10 Yorumla1 bucuk sene cidden sevdiğim kız bıraktı gitti sen ne diyon bacım
10 Yorumlabirşey bitmesi gerektiği için biter.
10 Yorumlaoluyor bazen.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 7 aylık ilişki hemen silinir mi? Sizi seveni kaybettiğiniz için pişman oldunuz mu hiç?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat