ona bakarsanız erkeklerde damat traşına gidiyor sanki onlar düğün olmasa traş olmayacaklar.
Gelin ağdası duyan yapan yaptıran var mı?
ona bakarsanız erkeklerde damat traşına gidiyor sanki onlar düğün olmasa traş olmayacaklar.
gelin ağdası dedikleri şey extra oln şeyler değil ki işte bütün kllarını aldırmak bir özelliği yok yani kuaföre gidip ağda yaptırmayan gelin olmuo mu yok yok tatlım bildiğin hep yapılan ağda:)
ya mesela sırtındaki sarı tüyler normalde aldırıyo musun
yada dekoltende ki belli bile olmayan tüyler aldırıyo musun
bu gelin ağdasında vücudunun her yerine yapıyorlarmış. bende normal ağdamı yapıyorum kıllı kıllı gezmiyorum ama dediğim gibi sırtıma dekolteme yapmıyorum çok hassas oralar ve belli bile olmayan tüyler var ağda yapmak il seferde çoğaltıyor gerek yok bence.
yani onu duymadım ama alınması hoş değil ki şimdi çok hassas bikre dediin gibi bideşöle bişi var yani bende öyle kıl yok ki yani yok hiç öyle beyaz tenliym stn diğer yerlermde de az var sarı kılarım belli olmuolar yani hiç hemde hiç duymamıştım böle olduğunu normal alıolar sanmıştım ama çok kötü cidden ya hem daha sonra çok çıkr
arkadaşa yapmışlar kız gelinliğin içinde pişik olmuş :S
bence hiç yapılmamalı çnkü aldıkçasert çıkabilr belki çıkmazda ama şansa bırakılmamlı bence yani nebilm kötü olur ya bide benim canım tatlı olağan temizlikte zor alıorum bide gidip oyyy acısını içimde hissettim şuan
ee daha guzel deglmi? smdi napysn peki hc temizlenmymusun :/
bknz: güncelleme
iyi olmuyo işte çok hassas oralar arkadaşın sırtı sivilce doldu kıl kökü iltihabı oldu ve şimdi sırtında onlarca leke var bir arkadaşta yara oldu hep pişik oldu :(
Napacan gerdeğe şeyinde bir avuç kılla mı gireceksin. Oldu olacak örüp örüp boncuk tak bir de...
heee rasta yaptırıcam
töbe töbe normal temizliğimizi yapıyoruz anadan doğma el değmemiş balta girmemiş gezmiyoruz ortalıkta
bu dediğim farklı vücudunda ki her yere yapıyorlarmış
alıyolarmış işte
bizde de düğün traşı var ama her yerimizi kesmiyorlar bildiğim kadarıyla.. :/
Cevap
0Cevap
Mağara adamı gibi gezmekten iyidir. Sen istersen yaptırma, silah zoruyla yaptırmıyorlar.
vardır. damada kıllı gözükmek olmaz hani
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar