Bir kıza duyulan duyguları belli etmek için Tek bir kırmızı Gül vermek mi daha iyi yoksa bir gül demeti mi? Hangisi daha anlamlı?
Cevabın nedir?
Farketmez bunlar ayrinti seyler. Tek bir gul de kizin hosuna gider demet de. Tabiki demet daha cok hosuna gider ama sart degil
12 Yorumla
Soran+1 yılYani hani 'sana aşığım kadın' demek için hangisi çok daha anlamlı sence yani hangisi bu anlamı daha güçlü ifade eder sende? internette tek kırmızı gülün daha çok bu anlama geldiğini duymuştum
- +1 yıl
Bilmem internette her okuduguna inanma. Valla bana erkek arkdsm tek gul getirince bana aşik oldgnu hic dusunmedim. Demet gul getirincede dusunmedim. Yani bana deger verdigini dusunurm sadece. Daha fazlasini dusunmem. Yani gülle dusunmem. Ama hal hareketleriyle bana aşik mi degil mi anlayabilrm
+1 yılTek kırmızı gül bence. Tek olan her zaman daha değerlidir.
Ötekisi abartı olur.01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende abartı olmasından çok korkuyorum yani kızın oha bu ne abartmış buda iyice demesinden...
demet daha iyidir.. tek gül ucuz kaçıyor dostum. kızlar ucuz jestleri sevmez. demet daha gösterişli
04 Yorumla
Soran+1 yılKardeş elimde koca bir demetle ünversitede beklemekten utanıyorum yav :/ Tek gülü ceketimin iç cebine koyup kızı görünce verecektim ::D Hem kız içinde taşıması muhafaza etmesi daha kolay olur :D :D
Soran+1 yılDemeti saklayacak bir yöntem bulmam lazım :/ Bide üniversitede bilirsin kıl arkadaşlar vardır dalga geçerler :( Kızın tam olarak kaçta geleceğinide bilmediğim için fakülte kapısında elimde koca bir demetle bekliyecem :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
0Cevap
+1 yılBir demet gul, hem daha farkli hem daha degerli hem daha sevindirici
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende demet gülün abartı olmasından çok korkuyorum yani kızın oha bu ne abartmış buda iyice demesinden... Hani tek gül daha romantik gibi me geldi
- +1 yıl
Ben abartiyi severim :) kiza asigim diyosun, duygularini belli edicekmissin ilk olacak sanirim boyle daha cok gozune girersin kendini daah degerli hisseder bence
+1 yılYeni tanıştığın birine tek gül vermek yeterli çiçek demeti abartılı olur bence
00 Yorumla
+1 yılkız senin ondan hoşlandığını hic bilmiyorsa hiçbiri bence. ben olsam hoşlanmazdım. bir belli et, açıl saçıl ondan sonra jestin olsun derim
04 Yorumla
Soran+1 yılKı ondan hoşlandığımı biliyor...
- +1 yıl
o zaman 1 gül yeter
Soran+1 yıl1 gül daha mı romantik daha mı anlamlı?
- +1 yıl
bana sorsan ben istemezdim de:) kızların çiçeğe olan düşkünlüğünü düşünecek olursak 1 gül daha zarif ve anlamlı evet
+1 yılşimdilik bir tane gül ver bakarsın devamı gelir demet verrirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha anlamlı yani değil mi? Hem seni seviyorum anlamına daha çok geliyor sanırım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGül olduktan sonra bir tane olmus bir demet olmus farketmez ikisi de mutlu eder bence :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabi ama hangisi 'Sana aşığım' demek için daha anlamlı tek bir kırmızı gül mü daha yoğun şekilde taşıyor bu anlamı?
Cevap sahibi+1 yılBir demet al ozaman 19 yasindayim ben de arkadaslarima falan bir demet gül gelmedi hic bir tane gül falan geldi ama bir demet gelse ucarlardi heralde
Soran+1 yılGül demeti elimde üniversitede beklemekten utanıyorum :( Tek kırmızı gülü ceketimin iç cebinden çıkartıp verecektim
Demet daha güzel olur
00 Yorumlateeekkkk güüülllll
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha mı anlamlı? Duyguları daha çok mu ifade eder?
+1 yılTek bir kırmızı gül
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha anlamlı yani değil mi? Hem seni seviyorum anlamına daha çok geliyor sanırım?
- +1 yıl
Evet bende ondan dedim zaten :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Bir kıza duyulan duyguları belli etmek için Tek bir kırmızı Gül vermek mi daha iyi yoksa bir gül demeti mi? Hangisi daha anlamlı? Lütfen kararsızım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat