+1 yılkızlar ıltıfat manyagı oldugu ıcın dogruyu soyleseler uzaklascak kızlar o yuzden aslında ben tam tersını severım bendekı olumsuzlukları gorup sabredene herzaman sonsuz saygım var ıltıfatları bence aptal erkekler yapar ılk tanıstıklarında. tanırsın aylar yıllar gecer ozaman tamam ıltıfat hak edersın ve dogrudurda o ıltıfat yapmacık değil!
01 Yorumla- +1 yıl
bende aynen bunu söylüyorum iştte. zaman
En İyi Cevaplar
yavşaklığın getirisi. Av için diyenler var da işe de yaramıyor konuşmaları anca salak yerine konduklarıyla kalıyorlar ^^
02 Yorumla- +1 yıl
üzülüyorum bazılarına ya. bakıyosun tipi iyi hoş biri. konusurum bunla diyosun. sonra böyle yersiz hareketler.. iltifat diye bişey olmasa keşke :)
Bazı kızlar vardır ve bunlar iltifat duymak ister. Bazı erkekler vardır ve bunlar her kızı iltifat ederek, şekilden şekile girerek elde edeceğini sanar. O yüzden o erkekleri o kızlar beslediği için böyleleri denk gelmiş galiba sana tek dertleri elde etmek olsa gerek.
12 Yorumla- +1 yıl
belli ki laf sokmak amacın. uzun uzun cümleler kurmakla ugrasmasaydın keşke, senin düşüncelerini özetleyen bir sürü atasözü var, mesela; tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş falan:) demem o ki laf kalabalığı hoş birşey değil :)
Karşımızdakinin zeka ve algı seviyesini ölçüyoruz.
18 Yorumla- +1 yıl
değişik.. şimdi siz yersiz iltifat edince ne demeliyiz o zaman
- +1 yıl
atıyorum çok tatlısın dedi. terslemek istemiyorum adımız kezbana cıkmasın diye. kırk saat düşünüp mecbur sağol falan diyorum
- +1 yıl
istisnaları tamamen ayrı tutarak sadece kendi adıma söylüyorum.
Sana çok tatlısın diye gelen birisinin zaten arzusu bellidir. Aklıyla değil penisi ile konuşuyordur. Bu şekilde yaklaşan birisine cevap vermen senin nezaketin kültürün. Ancak cevap verdiğin kişi tam boy bir penisten başkası değil. Doğru bir şekilde yaklaşır ise seninle iletişim kurabileceği izlenimini vermiş oluyorsun. Diğer taraftan diyelim ki cevap vermedin ve ilgilenmedin yok kabul ettin en fazla iki seker üçüncüye seke seke gider. bundan iş çıkmaz panpa kezban bu diye. - +1 yıl
gerçekten cok sağol, konuyu genişce açıklığa kavuşturdun
- +1 yıl
ne diyoruz; ıslah olsunlar inşallah :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılİlgilendiğini hoş buldugunu belli etmek için , sizede yaranılmıyor be ilgilensen kibar olsan iltifat etsen kabahat
Sen ne cevap veriyosun?16 Yorumla- +1 yıl
yaranmaya çalışmayın işte sorun bu zaten. ya şimdi terslesem köylü tribi atıyo dicekler, ondan tesekkur edip muhabbeti yavastan kesiyorum.
- +1 yıl
Senin gibilere ters davranacan aslında :) normalde seni tanısam bu düşüncelerinden sonra konuşurken bile yüzüne bakmam ama benim hoşlandıgım kıza içimden geliyor , saçlarını farklı yaptımı daha bir hoş geliyor Farklı giyindimi ne bilim dilime yansıyor Allahtan o güler yüzlü.
- +1 yıl
adımız huysuza da çıktı iyi mi:) arkadaş ben demiyorum ki iltifat etmeyin, odun olun. tabi ki ediceksiniz, hatta rica ediyorum edin. ama karsınızda ki bayanla belli bir seviyeye belli bir konuma geldikten sonra.
- +1 yıl
tamam ozaman bayan huysuz :) , Kibar Kibar Anlattıgınız için Teşekkür ederim :) Siz Anlaşılan Direk tanışma aşamasında tabiri caizse "yavşamak" tipi ilgiyi begenmiyorsunuz
- +1 yıl
hayy ağzına sağlık!.. aynen dediğiniz şeyden nefret ediyorum:)
- +1 yıl
tamam hanım efendi anladım ben seni :D ama iltifat la yavşamak arasında büyük bir fark vardır.
Mesela bir gün çok süslenirsin bir yere giderken sana kıyafetinin çok yakıştıgını söyler motive eder
Saçlarını farklı bir model yaparsın bu modelin seni ne kadar farklı hoş gösterdigini ve değişik bir havagetirdigini öne sürer vs. sanırım bunlardan rahatsız değilsin?
Evet çok saçma bu haklarını ilerdeki zamanlar için kullansalarda öküz denmekten kurtulsalar :D
22 Yorumla- +1 yıl
tespitin dibinni yaptın şekerim, tebrik ederimm :))
+1 yıltavlamanın çabası şekerim
bu arada profilindeki Türkan Şoray mı?11 Yorumla- +1 yıl
evet canım Türkan Sultan
+1 yılÇevrende sana böyle mesajlar atan kimseler var sanırım. Şimdi yazardım öyle uzunca bir şey ama içimden gelmeyince konuştuğum kadın Adriana Lima olsa ne yazar. İçimden gelecek.
01 Yorumla- +1 yıl
içinden gelerek söylediğin zaman bir şekilde hissettiriyor, samimi oluyorsun zaten. sorun sırf elde etmek için yalan yere iltifat edenlere..
Tabiki tavlamak için hoslandiysa erkek bu yüzden eder yalniz bir kiz beni terslerse yani olumlu bir cevap vermezse evet diyene kadar ugrasirim :-) Kanka demem hic konuşmam daha iyi tabiki bagzilari çamurdan olsun yeter diyenlerde var tabi
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
halbuki yalana ne lüzum var, ama işte herkes aynı değil, sen beğenmeyebilirsin iltifatı ama adamın bugüne kadar karşısına çıkmış bütün kadınlar beğeniyormuş demekki, ben doğruluktan yanayım
03 Yorumla- +1 yıl
ah o begenen kızları bir bulsam. karşima alıp bacım sen salak mısın diye dorucam
- +1 yıl
*sorucam
+1 yılgenelleme yapmamalısın..
ben hoşlanmadığım birine zaten iltifat etmem yani gerek yok..
hoşlandığım biri ise onu etkilemek amaçlı kısa cümleler
söylerim..03 Yorumla- +1 yıl
sen böylesin ama hepiniz böyle değilsiniz işte, malesef
- +1 yıl
her erkekmi yapıyor böyle sana?
- +1 yıl
hayırr tabikidee
+1 yılKendini kanıtlama, karşısındakine değer verdiğini beğendiğini belli etmek istemesi vs. Sen belki hoşlanmıyor olabilirisn ama çoğu kız yalan olduğunu bilse bile hoşuna gidiyor.
02 Yorumla- +1 yıl
ah o kızlar
- +1 yıl
Onların yüzünden zaten erkekler bu kadar aptallaşıyorlar bence. Etkilemek için maymuna dönüyorlar resmen
Karşıdaki bayan yeşil ışık yakmasa zaten hiç yeltenmez anlamaz bile.
04 Yorumla- +1 yıl
her zaman dediğin gibi olmuyor malesef
- +1 yıl
genelleme kötü bişey değil ki geneliniz böyle yani. hepiniz değil asla
cunku kadınlar ıltıfatlardan cok hoslanır genelde. bılmem anlatablıyor muyum
02 Yorumla- +1 yıl
benim sorunum iltifatla değil zaten. tabi ki her kadın hoşlanır iltifattan. benim eleştirdiğim yersiz, zamansız ve samimiyetsiz iltifat. şartları göz önünde bulundurmadan iltifat iltafattır, her türlü gideri var diyorsanız sizi gurursuz kişiliğinizle başbaşa bırakmak istiyorum :)
+1 yılyeni tanıştığım bir kız banada iltifat etmeye başlasa bakış açım değişir, ama iltifat ettiği şey eğitimim kariyerim veya yaptıklarımsa sorun olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
di mi bak sizin açınızdan da böyle
belki verirsiniz diye milyonda birde olsa ihtimal ihtimaldir
03 YorumlaMilyonda bir ihtimal icin bu. kadar kuculmeye gerek car mi be kardes
- +1 yıl
ahaha güldürdün :D
+1 yılBen etmem. Edenin o yeni tanıştığı kız ile ilgili amaçları vardır, durduk yere kimse etmez.
10 Yorumla
+1 yılgereksiz iltifatlar gereksiz kişilere aittir. bu böyledir diyebiliriz
01 Yorumla- +1 yıl
peki madem
+1 yılAşırı Derecede Gereksiz ve Malca Bişi Yüzünü Bile Görmediğim Bir İnsana "Çok Tatlısınız" Yazmak Saçma Olmazmı :)
02 Yorumla- +1 yıl
öylelerin zaten yatacak yeri yok:) ama bir kaç fotoğrafını görüp yine bu şekilde davrananlar da samimi değğil bence. sonucta yeni tanıgın bir insan ne bu gereksiz samimiyet
- +1 yıl
Katılıyorum :)
yeni tanışan iki kişinin konuşacak fazla birşeyi olmadığı ve kızların büyük bir çoğunluğununda bundan hoşlanıyor olmasından dolayı ne yapıcan bir yerden de başlamak lazım :)
01 Yorumla- +1 yıl
hahah iyiydi tamam:)
ben genellemenin dışındaki özel nadir kişilerdenim, öyleyse bu soruya cevap vermeme gerek yok.. gidebilirim.. :D
02 Yorumla- +1 yıl
yok ya kal sen. kalsın senin gibiler :D
+1 yılÖnce bir iltifat edip bakarlar bunda iş var mı diye eğer kadın tersler veya başka şey yaparsa kankaya dönerler :D
03 Yorumla- +1 yıl
kibar olup hoşlanmaya hoşlanmaya teşukkur edenlere karşı nasıl bir tavır alıyosunuz peki
- +1 yıl
bir zamandan sonra sıkıyor bizde vazgeçiyoruz :D
- +1 yıl
tamam o zaman :))
kızlar iltifattan hoşlanıyorlar erkeklerde bunun farkında
03 Yorumlayok yanlışınız var.
- +1 yıl
öyle kızlar tanıdım bak bana böyle böyle dedi onu çok seviyorum diyenler oldu bana bende kızım kızları etkilemek için bazı erkekler yalan söyler dedim kırıldı sen yalan söylüyorsun kaba şey o söylemiyor hem söylüyorsa dahi gönül almak için söylüyor sense bayanların kalbini kırıyorsun senin için ölürüm öl desin öleyim diyen erkek senin için ölsün bakalım kızım yalan bunlar dedim ben kötü oldum yalan söyleyen erkekler iyi oldu
- +1 yıl
ya kimin ne dediğinin bir önemi yok aslında. genellemeler de hoş değil tabi. bir kere insan cinsiyet farkından sıyrılarak düşünmeli bunu. ya arkadaş bir insan hiiç tanımadığı bir insana sadece bir kaç kez gördüğü (hiç görmeden iltifat edenleri damızlık katagorisinde inceliyoruz) niye böyle davranır diye.
Samimi olmadigimizi bile bile. Iltifatlardan cok hislaniyorsunuz ve bizde bunu biliyoruz da o yüzden
04 Yorumla- +1 yıl
yo nerden cıkardın bunu. samimi olmadıgınızı biliyoruz, iltifatlarınıza karşı ters bişey söylesek kezban damgası yicez onuda biliyoruz
- +1 yıl
konuşmanın başında yapılan iltifat ister samimi olsun ister olmasın, her türlü itici. begendiin mi kızı bekle biraz samimi olunca söyle.
Kadinlar iltifat eden erkeğe bayilir itelemesinden olabilir 😊
06 Yorumla- +1 yıl
kim bu kadınlar yahu
- +1 yıl
yok kardes kandırmıslar sizi. yok oyle bişey :)
- +1 yıl
aday ve taliplerimi bekliyorum diyosun
+1 yılİşin gerçeği bayanlar iltifat ister her ne kadar umrunda değilmiş gibi yapsalarda iltifati kaptimi yürüyüşü bile degisiyor
06 Yorumla- +1 yıl
dogruysa bile karsınızdakini boyle havalı duruma getirmek sizin alehinize olur. ve bence yapmamanız gerekkiyor
- +1 yıl
Zaten öyle oluyor fazla iltifattan sonra bu bana aşık oldu yol vereyim durumlarida olabilir sonuç olarak böyle iltifat beklentisi olduğunu farkediyorum gözünün içine bakiyo hadi gerizekalı güzel bişeyler söyle der gibi
- +1 yıl
ipler sizin elinizde aslında. baştan ağırlığınızı koydunuz mu kız sizden etkilenmişse bir kere isterseniz ömür boyu iltifat etmeyin yine de olur o iş. en yakın örnek; kimin babası annesine iltifatlar yağdırıyor. konumuz yersiz iltifatlar ama buda bir dipnot olsun :)
- +1 yıl
Zaten sürekli iltifat edip tekrara girdimi etkisini kaybedeer İlişkinin başlangıcında gerekli diye dusunuyorum hiç Bişey soylemmekte olmaz bir kaç güzel kelimenin zararı olmaz bu arada kızlarda fena iltifat lar ediyor hoslandik lari zaman
- +1 yıl
yani kötü bişey değil iltifat neden etmeyelim :) önemli olan yeri ve zamanını iyi ayarlamak..
- +1 yıl
Kesinlikle
Çünkü sizin cinsin çogunluk salak olduğu için inanıyor böyle şeylere hemen yelkenleri suya inidiriveriyor.
05 Yorumla- +1 yıl
ha o yuzden hepiniz abazanlıktan kime ne diyeceği şaşırmış (üzerine alınana). inanıyor olsak hepinizin elde ettiği bir saf oludu bu vesileylede belki bizlerde rahat etmiş olurduk..
- +1 yıl
Allah buldursun
+1 yıl2 3 tane mal böylelerinin bir yerini kaldırıyor sonra bize gelip adana limanı kesiliyorlar hıalsmfngmm
03 Yorumla- +1 yıl
O iki uc malda herkese mi denk gelir
- +1 yıl
Abazanlık yoksulluk neler yaptırıyor millete bir bilsen
- +1 yıl
Ondan hep di mi ya
+1 yılZemin hazırlamak için. ilerde yazılırsa kıza sorun olmasın diye ^^
02 Yorumla- +1 yıl
zemini baştan sorunlu hazırlıyor haberi yok :)
- +1 yıl
yapan arkadaşa hoşlamadığını söylemen gerek. boşa çabalıyor demek :D
+1 yılbeyler gereksiz yalan söylemeyin :D gerektiğinde söyleyin :D :PPPPP
04 Yorumla- +1 yıl
her türlü yalan söyliceksiniz yani :D
- +1 yıl
şimdi o her iki tarafa göre değişir. hemen iltifata başlamışsa acemidir belli ki. Zekasıyla durusuyla dusuncelerı ıle etkıleyemıyor kı ıltıfat ıle kandırmaya calısıyordur...
ya da zor ama ıkıncı bır ıhtımal gercekten güzel bulmuştur hemen itiraf ediyordur. :) - +1 yıl
ilk önermen evet daha mantıklı. ikincisinin ihtimali çok düşük hakkaten :))
- +1 yıl
güzel bulmuşsam kızı, arada iltifat ederim de seranat okumam. kısa ve net sekılde dıle getırırım gözlerinin içine bakarak ve gülümseyerek.
Diğer türlü zaten beni tanıyarak etkılenmesı ıcın mantıklı hareketlerde bulunurum. :)
zeki cümlelerle iltifat etmeyi tercih ediyorum acıkcası ;)
1- Genelleme yapmayalım lütfen. 2- Belkide tüm samimiyetimizle iltifat ediyor bazılarımız...
04 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapıyorum herkes böyledir demiyorum 1. bu konuda bişey diyemicem bu da 2 :)
- +1 yıl
ilk bastan olumsuz bii izlenim bırakırsa üzerimde, neden konuşmaya devam edeyim ki
Dediklerini uygulamıyorum , en iyisi bence orta düzeyde konuşmak.
02 Yorumlaaferin, sende kazananlardan olacaksın :D
Yapmazsak da trip atarsınız. Beğenmedi beni dersiniz. Gözü yükseklerde dersiniz.
04 Yorumla- +1 yıl
yok ya. baştan seviyeyi koruyup adam gibi konusun, belli bir zaman sonra diyin diyeceğinizi.
- +1 yıl
ıslah olsunlar bişey diyemiyorum artık :))
Yalakalık tabiki, küçük beyinlileriyle iş yapacaklarını sanırlar..
01 Yorumla- +1 yıl
ya bunları savunan hemcinsleriniz var bide ona yanıyorum
öyle olsa bile itiraz eden yok hoşunuza giden birşeyi neden eleştiriyorsun :D
04 Yorumla- +1 yıl
itiraz etsek kezban olucaz. hem hoşuma gitse neden eleştireyim arkadaşım.
- +1 yıl
yersiz iltifatta elbette ki sinir oluyorum
+1 yılNezaket denen şeyden haberi yok galiba bu kız çocuğunun
02 Yorumla- +1 yıl
yalakalık nezaketse pistten çekilin lütfen
- +1 yıl
Yalakalıkla iltifatı birbirinden ayırt edemiyorsan çakarım piste, ya sorun yanlış ya da sen
E yetki gerçekten hakediyor sa iltifat ederim etmiyorsa da etmem ama o gereksiz yere iltifat edenler ayıyâ dayı diyorlar köprüyü geçene kadar
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle belki ekmek çıkar burdan diye seviye düşürüyorlar
Memati gibi masaya. Oturup kadinimsin derim bu kadar:)
00 Yorumla
+1 yılBu tip insanlardan direkt uzak duracaksın ucuzluktan başka birşey değil
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
etkilemeye çalışıyor seni ama abartıya kaçılmaması gerek arada bir iki defadan birşey olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
iki mii? birinci yersiz ve vıcık iltifattan sonra ikinciye fırsat bulur mu bilemem :))
- +1 yıl
dogrudur
- +1 yıl
aa kezbana bak demicek mi bu seferde
Karsi tarafin hoşuna gidecegini düşünüyorlar, iltifatlar etkiler ama daha ilk başlarda söylediğinde anlamsiz oluyor
00 Yorumla
+1 yılPidikolojik bir durum refleks öyle yaparsa çok çabuk ayarlıyacağını düşünür
04 Yorumla- +1 yıl
yanlış düşünüyor
- +1 yıl
o anki heycandan ne yaptığını bilemiyo ne durumda olduğunu fark etmiyor
- +1 yıl
ya biliyoruz kendimizi, o kadar heyecanlandıracak tipimiz yok yani
- +1 yıl
onlar için tip önemli diil o an sizi dünyanın en güzel kızı olarak görürler
elde etmeyi birkaç iltifatla yapmaya çalışırlar. aslında susmak da bazen işe yarar.
05 Yorumla- +1 yıl
yani ağır olup samimi cevaplar verse elde edecek ama haberi yok
- +1 yıl
benide şu prenses lafı bitiriyor ya o nedir
- +1 yıl
hahah :D
+1 yılBir mantar böyle herkese aynı mesajı atıyormuş bilginize
01 Yorumla- +1 yıl
kökü kurusun o mantarın:)
İltifat dedigin kisa ve oz olur asiri susleme yapmak batirir.
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
demekki bende bir bozukluk war :D ben hiç iltifat etmem kanka :S
02 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana, kazananlardansin:)
arkadaş bende iltifat etmiyorum düz konuşuyorum diye eleştiriliyorum hep nasıl iş bu :/
02 Yorumla- +1 yıl
ortası yok mu bunun :))
Hiç etmedim inan. Gerek yok sevgili olursak ederim ama bokunu çıkarmadan:-)
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle. herkes olsun senin gibi ne güzel işte :)
var öyleleri onlar ama onlar erkek değil oğlan :) :)
04 Yorumla- +1 yıl
Aman siz olmayin oyle..
- +1 yıl
silip engelliyorum:)
+1 yılAptal bayanlara ne iltifat edecem ya onlar bana ediyor ,-)
00 Yorumlagereksizmi görüyorsun hayranlığını belirtmek için bundna sonra düşünücem iltifat ederken
02 Yorumla- +1 yıl
ya belli bir seviyeye geldikten sonra elbette iltifat hoş birşeydir, insana değerli olduğunu hissettirir. benim lafım daha yeni konusmaya baslayıp ıltifatları yağdıran kardeşlere
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha görmeden konuştuğuna çok güzelsin diyenleride var :)
02 Yorumla- +1 yıl
ıslah olsunlar insallah :)
Cevap sahibi+1 yılAmin :)
Allah evlerine ateşler salsın :)))
+1 yılHerkesin egosunu oksadigin kisi sana pas verirde o yuzden :)
00 Yorumlayatma işini bir nebze olsun kolaylaştırmak için
21 YorumlaUmut dünyası bacı işte. Ne yapsınlar garipler.
10 Yorumla
+1 yılGenellemelerinize kafam
<301 Yorumla- +1 yıl
deme öyle yazık kafana
Yok öyle bir şey. Hiçbir hatunu pohpohlamam.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi, oyle olmali
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Kadınların çoğu buna düşer.
00 YorumlaTavlayıp sonra peşinden koşturtucak :D
01 Yorumla- +1 yıl
cok bekler :))
+1 yılKonusmaya çalışıyodur işte napsın
00 Yorumlatavlama çabası " ben romantigimin
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle.. papucumun romantiği
- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılkısa sürede işlerini halletmek için.
04 Yorumla- +1 yıl
işleriniz batsın :)
- +1 yıl
kızlarda aynı durum yok mu? :) az da olsa var.
- +1 yıl
vardır tabi. ama beni rahatsız eden sizler tarafından olanı doğal olarak:)
- +1 yıl
divan şiiri döşeyeniyle bile karşılaşırsın :D
Yavşak oldukları için olabilr mi?
01 Yorumla- +1 yıl
yüksek ihtimalle:)
+1 yılavı garantiye almak için
02 Yorumla- +1 yıl
öküz deyince kızıyosunuz bide. av nedir ya. yaban tvcilik mi oynuyoruz :)
- +1 yıl
erkek ilk çağlardan beri avcı bir canlıdır önce gündüz akşam yemeği için yiyeceği geyiği avlar sonrada akşam ona o geyiği pişirecek ve gece kendini ısıtacak kızı avlar tabiatın gerçeği bu
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat