kızla herhngi bir konuşması olmamıssa sizce nasıl davranır yardımm :(
Cevabın nedir?
+1 yılBiliyormuşum aynı sorun bendede var ben akrep burcuyum ve yengeç burcu erkeğini seviyorum çocuk benimle aynı sınıfta ve çok az konuşuyoruz eskiden çok samimiysen şimdi birbirimize soğuk davranıyoruz ben açılamıyorum ama bazen çok güzel göz göze geliyoruz bitmiş birbirimize gülümsüyoruz çok iyidir yengeçler ama çokçektirirler bende daha çözemedim ama duygudaşlar benim gibi çabuk kızarlar bende çok fena Valla nemama açılacam haziranda
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgilim yengeç. ve iyiki yengec burcu biriyle olmusum.. cok duygusal ince düşünen her detaya önem veren sana kendinden cok değer veren her zaman yıkıcı değil de yapıcı olan gözü dısarda olmayan senin ona deger verip sevmenden baska bişey istemeyen paraya değer vermeyen dahaa cok sey anlatabilirimm.. :)
57 Yorumla
Balık+1 yılsenn burcun ne
Akrep+1 yılakrep :)
Balık+1 yılbenim hiç sansım yok bn aslanım
Akrep+1 yılhımmm biz ikimizde su grubuyuz ordan kazanıyoruz. ama seninde söyle bir sansın var sende akrep gibi liderci baskın karaktersin. yengec burcu her zaman alttan alan ve baskıları kabuul eden bir burctur.. ordan kazanabilirsin
Balık+1 yılinş canım yaa :D
Yay+1 yılYengeç dengesiz ve utangaç açılma konusunda zarf atar senden bir ışık bekler.. biz arkadaş olarak başladık bana bir yıl boyunca ilgisi varmış ama hiç göstermedi çok iyi sakliyolar kendilerini sana tavsiyem arkadaş ortamında başla bir iki görüşme sonrasında kendini rahat hisseder sende o arada istediği ışığı yakmış eline vermiş olursun :)
Ben aşık olmadığım kıza çok soğuk davranırım kız benim yanıma bidaha gelmez. Aşık olduğumuz kızı ynlış seçeriz, elde edemeyeceğimiz ve bize değer vermeyen kıza yöneliriz, değer verenleri ise beğenmeyip ömrümüz boyunca hem kendimize hem başkilarına zarar veririz.
Yani sana soruyorum onca erkek arasından yengeç burcu sevilir mi, ben kız olsaydım asla yanımıza yaklaşmazdım56 Yorumla
Balık+1 yılcünkü ben normal bir kız degilim :)
Balık+1 yılaslan :D ykselm de basak düşün bunu coverla kafanda
Balık+1 yılnie öyle diyosun bnce benim yükselen yengeci cekiyo basağın hkmeti bunlar
Çok duygusalız aşırı baglanıyoruz gidince kabız ve ishali aynı anda yasıyoruz çok değişik canlılarız ama eglenceliyiz. Her neyse senin soruna gelirse yandan yandan hafif hafif sinsi sinsi yaklasir ama çekingendir pekte abartmaz utangaçtır garip :.(
03 Yorumla
Balık+1 yılöyle mi görecez bkalım denicm sansımı hayırlısı
Balık+1 yılevet onlar da vr
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
29Cevap
Has yengeçlerdenim öncelile bunu söyleyeyim soru cevabında
soğuk davranır ama burada önemli olan senin tavrın. eğerki yakın davranmazsan onun alışma süresi artar sana karşı yakın davran bir hafta sonra göreceksin oda yakınlaşacak hani varya bir söz sen bana 1 gel ben sana 5 diye yengeçte tam tersi sen 5 geleceksin o 1 :)010 Yorumla
Balık+1 yılcok ugrascaz onunla o zaman
Balık+1 yılbnde cok severm bazı seyleri asmam gerek
Balık+1 yılhoslanmadan da fazlası ask bnmkisi
Balık+1 yılahahaha bnde o cesaret olsa smdiye söylemstm :D
Balık+1 yıl:D bnce öbür tarafta anca orda da gelmez piç hurilere gder :D
Çok zor güvenir kendi kendine kuruntulanır bir de o kuruntularına inanır aksine inandıramazsın her şey için bir kanıt ister sana inanmaz gider bir arkadaşıyla konuşur ikna olur illet bir burçtur uzak dur derim.
116 Yorumla
Balık+1 yılanlasılan sana cok cektrms yengec :D
Balık+1 yılbn ilk adımı atmak zorunda mıyım ya cdden su an arkadslarıyla iddiaya grip bnle cıkmaya calıstıgına dair süphelerm bile var bütün inancımı yitirdim
Balık+1 yılbn maco seviyorm kıskanc olsun biraz bir de sosyal olsun beraber gezip dolasablecegm anne baba kardes takılalım birbirimize karsı :D
Balık+1 yılgözü dısarı bakar mı sence sadık olur mu
Balık+1 yılay o ne öyle nazlı erkek kız gibi trip mi atıyolar yoksa herseye
Balık+1 yılsence bnimle cıkacagına dair iddiaya girecek kadar serefsiz olma ihtimali var mı
Balık+1 yıldurmaya basladım cünkü süphe etmiyor değilm 2 gn cıkıp bırakcak gibi duruyor
Balık+1 yılbnce de bnden kıymetli değil :)
+1 yılCok nazik olur cok ince hassas davranir. Kirmak uzmek istemez. Romantik olur duygusal dusunur. Severse herseyi goze alir. Bir yengec ask icin sevdigini sevgiden cildirtmak icin yaratilmistir. Tam bir ask adamidir..
02 Yorumla
Balık+1 yıldısardn hıyara bnziyo vlla
Yengeç+1 yılTabi herkes ozelliklerini tasimayabiliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyengeç erkeği nası davranır bilmem, ama ben yengeç erkeği olarak karşımdaki kızda bir belirti görmeden hayatta gidip konuşmam, gelip konuşanlarıda çok basit geldiğinden sallamadım bugune kadar hiç, oldu 3-4 tane kız çok olmadı gerçi ama, koştur peşinde işte biraz... bişeyler hissediyosa illaki gelir, ilgisini artırır her geçen gün...
090 Yorumla
Balık+1 yılya sorun su ki bn cok ckngenm gözüne bile bakmaya cekiniyorm cdden
Cevap sahibi+1 yılçocuğun sana karşı bişeyler hissettiğinden emin misin peki?
Balık+1 yılbakıp duruyo böyle caktırmadan ama blemyorum
Cevap sahibi+1 yılsenden bir olumlu bir hareket bekiyor o zaman, bakıp bir gülümsemenle çok değişir emin ol çocuk için...
Balık+1 yılah bıraksam su cekngenliği nasıl kurtulcm bilmiyorm yaaa
Cevap sahibi+1 yılyengeç burcu erkeğinde emin misin peki?
Balık+1 yılevet bu zamna kadar kmi bgensem yengcti desem
Cevap sahibi+1 yılben kendim gibi biriyle olmak istemezdim ya kız olsam :D bilemedim karar senin tabi... 1 saniye gülümsemek öldürmez seni bu arada emin ol, gülümsediğin için ölürsen de söz bak sana mezar taşını yaptırcam
Cevap sahibi+1 yılsadece gülümse :)
Balık+1 yıl:D normalde cok güleç bir insanım ama nasıl oluyosa ona olmuyo işte
Cevap sahibi+1 yılsuçu neyse çocuğun :D o zaman unut onu sen, niye gelsin, herkese gülüp ona suratsızlaşmana mı?
Balık+1 yılhklısın bak bunu hiç düşünmemstm doğru ya blkide ondan cekiniyodur cnkü bir ara nefret eder gibi davranıyodum :D
Cevap sahibi+1 yıldayaklıksın tam, ben olsam çocuğun yerinde bu düşüncelerini öğrenince iyice bir döverdim seni :D
Cevap sahibi+1 yılpek öğrenebilcek gibi durmuyo gerçi ama :D
Balık+1 yılarkadsları sevdiğimden süphelenmsler sence söylems olablrler mi
Cevap sahibi+1 yıl:D bir yengeç erkeği olarak tepkim şu olurdu " ya bir xtirin gidin kaldırıp kafasını bakmıyo bile, belli ki rahatsız oluyo" der geçiştirirdim
Balık+1 yılcdden mi oha ya ynlış izlenm veriyorm yni bn gördükçe kacıyorum bebeden vlla :D arada sırada bakmayı denicm o zaman
Cevap sahibi+1 yılçocuk yakışıklı bişey mi bari?
Balık+1 yılevet cekici cok yakısıklı değil ama artiss :D
Cevap sahibi+1 yılha o zaman acele etme :D olur illaki...
Balık+1 yılinşallah olur :D
Cevap sahibi+1 yılben çıkıyomuşum ne gülerim var ya :D allahtan artiss değilim, iyi geceler hadi :D
Balık+1 yılahahah. d hngi ildensn
Cevap sahibi+1 yılyok yok değilim ben :D söylemicem ankarada olduğumu, nolur nolmaz
Balık+1 yılyok artık bnde Ankara neresnden bn fatihte oturuyorum
Cevap sahibi+1 yılben de oralarda bir yerlerde oturuyorum diyim :D sen hangi burçsun peki? 517ye mi 520ye mi biniyosun bide :D
Balık+1 yıl520 benim :D yok artık o cıkmazsın heralde :D ismin ne sadece adın soyadın değil yni
Cevap sahibi+1 yılsöylemiyorum tabiki de !! şuna bak dibimde oturuyo bide isim soruyo :D boşuuna mı gizli kullanıcı oluyorum ben :D
Balık+1 yılburcum aslan yukselenm basak
Balık+1 yılya sensen sacmalama ya söyle cabuk !!!
Balık+1 yılbak gtcem smdi kalpten isim sadece ona göre o musun değil msn karar vercm :D
Cevap sahibi+1 yılbunları söylüyor olman adımı söyliceğim anlamına gelmiyor bunu bilde :D şu an harikalar diyarına 5 dk yürüme mesafeli bir yerde oturduğumu bil sadece, heralde onunki de o kadar yakın değildir, anlarsın ordan ben olmadığımı :D
Cevap sahibi+1 yıldeğilim dedim ya :D
Balık+1 yılya ltfen söyle ltfen
Balık+1 yılbildiricinin orda mı oturuyosun acaba :D cnkü o orda oturuyo
Balık+1 yılsen cık da kalpten gdeym
Cevap sahibi+1 yıldeğilim diyorum ya yok burada bildirici falan :D için rahat olsun
Cevap sahibi+1 yılyaşı kaç çocuğun?
Balık+1 yıl21 diye bliyorum
Cevap sahibi+1 yılazcıkta küçükmüş benden ;) unutmadın de mi sen? napıyodun çocuğu görünce?
Balık+1 yılsenın yasın kaç ki valla görünce bir şey ypmıyorum ifadesizm
Cevap sahibi+1 yılya öğrettim ya gülümsicektin hani !! senin yaşın kaç söylede bi, tanıdık olma ihtimalimiz yoksa resmimi kaldırıp gizliden çıkayım sen de rahatla ben de :D
Balık+1 yılbn 18 im su an sen üniversiteye gidiyo musun spor yapıyo musun cabuk cevapla
Cevap sahibi+1 yılözelden yaz istersen hayatımı anlatmayayım burada millete, sorduğu sorulara bak ya !!
Cevap sahibi+1 yılyazmıcan heralde geri gizli oldum ben :D bekletiyon beni ! gerek yok demen yeterliydi...
Balık+1 yılya sacmalama pc yavasladı kapatıp actım sen soruma cevap at bir şey sorcm burdn o olup olmadıgın anlasılır yakın zamnda arkadsın antrenörlük kazndı mı acaba
Cevap sahibi+1 yıldeğilim dedim anlamıyon ki laftan :D kazanmadı, bildiiricide yok, 21dende büyüğüm... sen çocuğa gülümse, iyi geceler hadi :D
Balık+1 yıloff ya o olmanı cok isterdm cdden btn ümitlerm yıkıldı :(
Balık+1 yıltühh ya baska türlü acıklayamazdm zaten bu sans da gtti. s
Cevap sahibi+1 yılneden o olmamı istediğini merak ettim ama sormucam :D söylemek istersen söyle hadi
Balık+1 yılo olsan söylemekten kurtulmus olurdum yedekte kadere inanmamı saglardın
Cevap sahibi+1 yılsöyleyip kurtulmak mantıklı yani :D ne duruyosan hala.. ben yardımcı olurum istersen ne gerekiyo yaparım akıl verme adına, çıkıp karşısına ne bakıp duruyosun bişey söyliceksen söyle, öküz gibi bakıp durma demesi bir kızın hoşuma giderdi mesela benim :D
Balık+1 yılbn cesaret edemyorm herkesle konusurum ama onla konusamıyorum herlde ölene dek böyle kalcak içimde
Cevap sahibi+1 yılturşunu ben kurayım o zaman senin :D kaya tuzu mu diyolar ondan al gel buraya sirke sarımsak vardır kesin bizde
Balık+1 yıl:DDDD hiç saka yapma bir an cdden o olablrsn die ümitlenmstm :D arkadsım olsa da yeter bn razıyım :D
Balık+1 yılböyle bir siteye girip yakın yerlerde oturmamız bile saka gibi zaten
Cevap sahibi+1 yılaşıksın ama arkadaşın olsada yetiyo :D ilginçmişsin sen de hadi git madem bu muhabbetten çok sıkıldım ben :D şakada yaptırmıyosun
Balık+1 yılsenn yasın kaç peki üniversiteye gidiyo musun onu söyle ne olcak ki
Cevap sahibi+1 yılaynen :D ben de anlamadım... gün gelir tanışırız belki belli mi olur, tanışsakta bilemicez gerçi hiç bir zamanda burada bu muhabbeti yaptığım kişinin sen olduğunu ama neyse artık
Balık+1 yıladını söyleseydn böyle olmazdı bu konusmayı yaptıgımıza dair bir sifre yaz bir gn tanısrsak bnde sifreyi söylerm :D
Cevap sahibi+1 yılhaha :D yok sana şifre falan, bilme bişeyimi... dedim ya boşuna mı gizliden yazıyorum diye, sonra biri denk gelir bişey olur isim bu, şurda şunu okuyo ya da okumuş, yaşıda bu :D gizliden çıktığımda sorsaydın keşke :)
Balık+1 yılya pc kapalıydı vlla cdden yni crazyrichbeach lakabm
Cevap sahibi+1 yılmesaj gönderilemiyomuş sana :D onuda kaldırda yazayım özelden hadi
Balık+1 yılaa bilmydm vlla nasıl yapılcagını da söyle ya da bir dha denesene
Cevap sahibi+1 yılolmuyo yine takip ettim işte bul ordanda sen gönder
Balık+1 yılyok o değilsn atcm kndimi birazdan yeter yaaa :(
Cevap sahibi+1 yıldeğilim dedm ya bir sürü
Balık+1 yılbn yatıyorum hayalerle sevmeye devm ozamn :D yrn görüsürüz
Cevap sahibi+1 yılbak ya o deilim dedim sordu o kadar şimdide yatıyo... by.. görüşmeyelim mümkünse :D
Balık+1 yılnapıyım ya sevgi işte insn ümitleniyy :D
Balık+1 yıl:DDDDD
Cevap sahibi+1 yılkaybol hadi :D
Balık+1 yıltamam gidiyorum blki otobüste flan denk düserz caktrmam gördüğümü. D
Cevap sahibi+1 yıl:D konusmak istedigin bisey olursa yazabilirsin, kardesim yasindasin asilmam merak etme
Balık+1 yıltamam abicim :DDDDDDD
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler de bide hadi
Balık+1 yılii geceler hadin :D
Cevap sahibi+1 yılburdan değil ama :D
Balık+1 yılnrden :)
Cevap sahibi+1 yılmesaj atta özelden bundan sonra konuşursak ordan konuşuruz... milleti rahatsız edip durmayalm
Balık+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılbeceremiyo musun, uğraşmıyo musun :D
Balık+1 yılatamıyorum sen atarsn cnkü 2 lk seviyede olmam gerekiiyomus
Cevap sahibi+1 yılben de sana atamıyorum :D ayarlarından saklamışsın
Cevap sahibi+1 yılanlaşıldı burdan yazacaz !!! :D sinirlendirmesene l*n beni sen :D
Balık+1 yılherkes bna atar yapıyo :DDDD sen hayırdır?
Cevap sahibi+1 yılbir tek ben yaparım nası sen hayırdır ya !!
Balık+1 yıl:D kske sen yapsan da evrende km varsa bana atarlı :D
Cevap sahibi+1 yılhaha haketme sende... ben kızmakta haklıyım mesela !!
Cevap sahibi+1 yılnoldu peki oldu mu o iş?
+1 yılEski sevgilim yengecti baglamasini biliyosan cok cabuk baglaniyo ama belli etmemeye calisiyo surekli soguk davranir givi salak salak seyler iste
019 Yorumla
Balık+1 yılbnmki de bu turden bnce bildiğin öküz
Başak+1 yılAman tatlm sn bilirsn tabi ama hic bulasma bn bir sene katlandm salak gibi, bir kiskanc bir kiskanc dayanamadm artk
Balık+1 yılkıskansa da olur seviyo olması yeterli benim için
Başak+1 yılYok ciddn cekilmiyo bak bana evden cikma kimseyle konusma telefonunu ver sifreni ver demesi sıkti artk baydi ciddn ins. Sizin oyle olmz
Balık+1 yılsennki paranoykmıs kızım o ne öyle sevgi bir yere kadar yni
Başak+1 yılAynn yaa diyrm ya ins snn ki oyle olmaz
Balık+1 yılinş canım olsun da bir bn adam ederm zamnla :D
Başak+1 yılAyy asik bu ciddn yaa kiyamm :)))
Balık+1 yıl:D asıgım maalesef ne illet symiş aşk yaa
Başak+1 yılBn olmadm hic daha hayirlisi :))) umarm snn de hakkinda hyrlisi olur tatlm :)))
Balık+1 yılumarım canım olma bosver olmak basa bela
Başak+1 yılKiyamm yaa bak sn ne zmndr tanisiyosnuz :))
Balık+1 yılvalla 2 yıldır görüyorum bu yıl bişeyler kesnlesti içimde ama konusmuslugum yok arkads ortamalrımız zt desem yeridr bnmkieri onlar sevmez onlarınkne de bn düşmanım
Başak+1 yılOyy fenaaa bide umarm olur tatlm yaaa
Balık+1 yılinsallah canım benm ya :D
Başak+1 yılInsallah :) bir sorun olursa veya gelisme mesaj at olur mu tatlm merak ettm ^_^
Balık+1 yıltamam tatlım bu bir ay içinde olmzsa bırkcam artık ne olursa
Başak+1 yılSosyl ortamlarda falan konusmayi denedin mi hic peki twttr face gibi
Boğa+1 yılAynen wallahi yaaaa kıskançlığı bitirdi beni
Her iki durumda da karşıdan ilk adımı bekler. napak özgüven eksikliği değil ama ters tepki duygusal burç olduğu için uzun bir süre o cesareti bir daha bulamayacağı için cesaret edemez.
045 Yorumla
Balık+1 yılonunki can da bizimki patlıcan mı yani ne yapayım bnde cekngenm blki
Balık+1 yılya cok utangacım böyle bakıyo flan bn kafamı ceviriyorm bakamıyorum bir de braz güvn duyamıyorum cünkü arkadsları havalı tipler 2 3 gnlük bir ilşki istemiyorm bn
Balık+1 yılbn onu sporda görüyorm sahsen alan büyük istese baska yerlere kosuya gidebilir zaten arkadsları yokken pek gelmezdi normalde bnde arkadslarıyla kavgalıyım simdi tek geliyo sahada kosuyo bakıyo gülüyo baktıgını görüyorm yine gülüyo dalga mı sevgi mi cözemedm
Balık+1 yılama diğer kızlarla konusurken hiç çeknmiyo masallah bize gelince mi sadece bakıyo onu anlamıyorum işte onlara nie ceknmiyo sende var mı böyle arkadsın olan kızlara ceknmeyp sevdiğine ceknme flan
Balık+1 yılo zaman hoslanma ihtimali var yani diyosun :D peki kıskanc mısınız yani yanımda bir kaç erkek görse spor ypma amaclı yni soğur mu sence
Balık+1 yılsen öyle diyosun da o gelmezse bnle cıkmazkn bana kızma hakkına sahip mi cıkıyo olsak yanlıs yptın diyeblr o gelmezse diğer kurtlar hücum eder tabi bnde konusmamaya calısıyorm ama geliyolar işte yaa ayrıca bnde cok kıskancım o kızları parcalayablrm o zamn o da onlarla konsmasın yaa
Yengeç+1 yılUsta sende de bir yengeçlik var gibi :) yerinde olsam çocuğa bir kapı açarım kendini anlatıp tanıtması için ne bilim yanında koşarken ayağın burkuldu gibi yap hapşur (gerçi hapşursan utancımızdan 'benimle yaşa' deriz sadece içimizden dışa da yansıtamayız) saat sor bu tarz şeylerle bir merhabalaşma kapısını arala emin ol gerisi ondan gelir
Balık+1 yılya bn önceden buna uyuz uyuz bakıyodum bu da bana laf sokuyodu sonra sevdiğimi fark ettm arkadsım kazara bunun arkadslarına söylems diyeblrz bunlarda buna dems ama bn gördüğüm yerde kacıyorum yani gidiyo cantamın oldugu yere oturuyo gün boyu gidene kadar cantamı almadım arkadasım sahada yok dedi bnde gördüm hani yoktu dedm bagırdım dondu baktı gttm sahadan sonra bir tandıkta sahaya inmişti 6. hissi cok manyak insan sarrafı gibi bisey dedi ki caktırmadan yukarı bakıyo sen var mısın die bnce seni arıyo dedi kapıdan cıkarken karsılastık sert sert baktı bugn yine geldi bugnde bn caktırmadan bakmaya calıstım spor yaparken arkadsım bakıyo dedi kazara baktım güldü flan bilemiyorm off ya ne dengesiziz ikimzde sıkıntılıyz :(( simdi bir de burdn bak olaya
Yengeç+1 yılben olaya değil olay bana bakmaya başladı resmen ama buna da cevabım büyük aşklar kavgayla başlar felsefesi üzerinden gidebilriz şimdi. yarın bir kaç erkekle yalandan da olsa (kısa süreliğine) normal sohbet et onun görebileceği zamanda ve ölç bakalım tepkisini moral sıfıra inerse bildiğin 'şapşik' modunda aşıktır
Balık+1 yılzaten daha önce bir kaç tane erkek vardı spora gderken bnmle takılan biri telefonumu aldı ver diye bagırdım tribünde pesnden kostum direk bagırdı sizi mi dinlicem gecin oturun dedi bnde sanane die bagırdım bişey demedi sonra sevdiğimi duydugu zamnda aynı gn iki cocuk bnle voleybol oynamaya basladı gülüyodum falan sahadan gderkn gercekten kızgn baktı bilmiyorm ama cekngnliğini asması lazım cünkü bnde cekngenm reddedilmektn korkarım gururlu bir aslan kızıyım :D
Balık+1 yılyukselenm basak işte ckngnlk hep yuzden ya aslında basak da yengecle ii anlasıyo diyolar ama bilemiyorm :D
Balık+1 yıl:DDDD senn pşmanlıgım benim bu halmden ii dr dostum :D
Balık+1 yılaz kaldı bir aya kalmaz kurtulurum bu cekngnlkten arkadsları piç bn napıyım tbi güvenemiyo insan öyle olunca inş olur da su durumu oldu die güncellerm artık :D
Balık+1 yılinş biraz gülümseym bari yengece :D
Balık+1 yılbn napıyım aslanım sonucta bunun sulu hali benim atesimi söndürüyo aslanlıktan eser kalmıyo ynnda benliğimi calıyo pis yengec :D
Balık+1 yıl:D burcdaslarına da sahp cıkarmıs aman aman peki sevgln mi arkadsın mı önce gelr senn için
Balık+1 yılöyle ise bnde öyle olurum konusma dese samimi oldugum erkek arkadslarımı da bırakırım ama bnde kızlar hakkında kısıtlama getrrim:DDDD
Balık+1 yılyok yok bişey olmaz ona sen aslan kızına acı o bu hallere düsecek kız mıydı haa:D siz yengecler cektririyonuz bana babamda yengec ondanda az braz tahmn ediyrm :D
Balık+1 yıl:D vlla bak bu benm cocugun arkadsları da yengec briyle ksüm öteknn de bana ilgisi oldugundan bir ara süphe ettm normalde ikisi yanyana geziyodu simdi gezmiyolar işte cok karısık durumlar cok
Balık+1 yılya önce nefret ediyodum bbeden böyle basladı işler sonrabunu sevdiğimi fark ettm simdi sıkı dur bir yıl görmedm hiç sonra yazgeldi spor falan sahaya gttm iki tane merve die arkadsım vardı biri sarı degeri kara merve diyoduk bir de benim cok yakın arkadsım vardı sarı merve kara merveye benim hoslandıgım cocuktn hoslandıgını söylüyo benim yakın arkadsta bna ondn hoslandıgını söyledi tbi bnle kara merve karaları bagladık ::D sonra kara mervede bnde seviyorum dedi sonra bnde ona itiraf ettm kara merve askımdn ölüyorm flan dedi benim cocukda onla konusuyo sohbet ediyodu bnde ondn hoslandı die üzlüyodum sonra kara merve dedi ki kusura bkma bn söylicem dedi bnde askımı içime atıp tamam söyle dedim sonra seviyorum dedi o da dedi ki bn seni kardesm gibi görüyorum sen bana bu gözle mi baktın dedi 2 yıldr görüsmüyolar bnmki diziyi de asar dallas gibi anlatsam
Balık+1 yılbunları da 200 kişilik sahada gelip arkama oturup sordu merveye seviyomusun bni böyle diyolar die düşün yanı
Balık+1 yılsaka değil kimeanlatsam ne bahtsızsın diyo biyılda 4 kız bunu sevdik benim arkads biraz kasardı bakar die düşünüyodum allahtan ona bakmadı yni sonra arkadaıma da itiraf ettm o da ögrendi ama sogudum zaten dengesiz o bebe dedi :D terazi o da :D
Balık+1 yılevet bnde öyle düşünüyorm demekki sende haklısın sevdiğine cekiniyo olablr cünkü merve ile hergn beraberlerdi dogum gununu flan kutladılar ettiler mervede güzek kızdı yani istese cıkardı bnce ama küstü sevdiğini söyledkten sonra
Balık+1 yıl:D merve km bilir kmnle askımdan ölüyom dedi bir ay sonra biriyle cıktı sonra biri biri biri derken..:
Yengeç+1 yılohooo banka kuyruğuna döndü mesele fiş mi alcaz müşteri hizmetlerine bağlayın beni :P hacı sizin mesel özetle olcak gibi o sonucu çıkardım ben https://www.youtube.com/watch?v=6YXsDtvORRk al dinle kafayı dağıt biraz relax ol
Balık+1 yılolur inş ya bkliyorum bakalım hayırlısı :D
Güzel bir kadın göze, iyi bir kadın da kalbe hoş görünür. Birincisi pırlanta, ikincisi de hazinedir. »burç murç tanışırken sırtında yazmıyor milletin...
012 Yorumla
Balık+1 yılgnümüzde kalbe bakan bir erkek göremyorum bn
Balık+1 yılEVET SANIRIM O KÖTÜ ADAM OLUYO CÜNKÜ BEN İYİ BİR KIZIM :(
Aslan+1 yılKadın sevgi uğruna herşeye hazırdır, hatta sevişmeye de. Erkek ise sevişmek için herşeyi feda etmeye hazırdır; Sevmeyi bile... bikere ben bu sevmelerde evlilik olmucaksa ilişkiye karşıyım kesinlikle böyle birşey yapma... düşün evlenceğin kişiyi butun iffetinle onun ol... bir değerin kalmamışsa bu hiç güzeldeğil...
Balık+1 yılsacmalama konu nasıl buraya geldi seviyorum onu ama tabiki bnmde ailemn bir serefi var
Balık+1 yılne yyp içiyosn aynısına bnmde ihtyacım oldugu kesn
Balık+1 yıl:DDDD
Balık+1 yılanladım kardes
Ben yengecim ve bir kez cok tutkulu aşık oldum tabi karsiliksiz kaldi ancak soyle diyim oyle hissediyordum ki butun insanlik dizilse ve ben onlarin onunde ayaklarina kapanip o kızın kölesi olmaya hazırdim
025 Yorumla
Balık+1 yılbnde onun için bu hsleri besliyorum peki sen nasıl blli edrdn
Oğlak+1 yılBen eriyip bitiyordum zaten yanindayken ben kovasi gelirdi neredeyse gideyim diye ama ayaklarim hep ona giderdi surekli onun için bir seyler yapardim cicek tatli poster film afisi hediye supriz onun islerini hallederdim ailesi dahil her derdine kosardim on planda hep onu tutardim sürekli mutlu etmeye calisirdim jestler suprizler... en cok da sabrettim askimi ilan icin 1.5 sene beklemek zorunda kaldim
Balık+1 yılpeki sonuç bnce bunları yptıysan askını ilan etmene gerek yok hersey ortada bariz
Balık+1 yılcok üzüldüm inş bir gün ondan daha cok sevdgn bir insan olur ve mutlu olursun
Balık+1 yılbence bir psikologa gt takıntı haline dönüseblr sevgn kesnlkle faydasını görürsün rahatlarsın
Balık+1 yılbak senin durumunda bir arkadsım vardı yıllarca sevdi bir türlü unutamadı sonra psikologa gitmiş ve takıntı hastası oldugu ortaya cıktı hasta olmasan bile bnce gtmen rahatlamana sebep olur psikologa gtmek ayıp bir şey mi
Balık+1 yılha iyi ozamn :D bn takılı kaldın sandım
Balık+1 yılbnce kölen olacak kadar seni seven birini iste böylesi daha güzel
Balık+1 yılyni seni seveni sende seversn sevmiyosn öküzsün :D
Balık+1 yılevet :D
Balık+1 yılbncede :D
Balık+1 yılhayır desem :)
Balık+1 yılyanlış anlama sevmyorum böyle seyleri
Balık+1 yılbilmem sevmiyorm işte
+1 yılErkek yengeç olsaydı; yan yan yürürdü. En azından öyle davranırdı.
067 Yorumla
Balık+1 yılcok komik
Aslan+1 yılBana pek öyle gelmemişti ama şöyle düşününce geldi; Yengeç burcuna mensup tüm erkekler meğersem yan yan yürüyormuş.
Balık+1 yılevet de hoşlanma ile alakası?
Aslan+1 yılDirekt olarak konuya girmez, etrafından dolaşırdı.
Balık+1 yıl:Dddd
Aslan+1 yılŞimdi her şey mantıklı geliyor değil mi. Neyse ki bir yengeç erkeği özelliği taşımıyorum :D
Balık+1 yıl:D burcun yengec mi pki
Aslan+1 yılHayır. Ben bu tarz konulara direkt girerim. Ayrıca bir kaşım havada cevap verdim. Sanırsam sarhoş oldum. Yani bir kaşım havada cevap verdiğimden anlıyorum bunu.
Balık+1 yılhmm kafalar güzel
Aslan+1 yılYunan mitolojisinden fırlamadığım için olsa olsa kafam güzeldir. Kafalarım değil. Ayrıca alkole karşı bir cephe mi hissettim?
Balık+1 yılyok öyle bişey :D
Aslan+1 yılHmm demişsin ama. Üzüldüm ya :(
Balık+1 yılhmm la ne alakası var ki
Aslan+1 yılYadırgar gibi geldin. Alkol tüketiyor musun sen?
Balık+1 yılhayır ama yadırgamıyorum sigarayı sevmem ama alkole karsı tutumum yok
Aslan+1 yılSeninle niye bu kadar yazıştığım hakkında, senin alkol veya sigaraya karşı hissettiğin fikre sahip olsam yazmazdım herhalde.
Balık+1 yıltam olarak ne demk istiyosun
Aslan+1 yılSana niye cevap verdiğimi bile bilmiyorum. Kafasını duvara vurur bir smiley olmadığı için paylaşamıyorum.
Balık+1 yılacıkcası niye cevap veriyosun bilmiyorm ama kisisel bir yargm yok
Aslan+1 yılAçıkçası sen niye cevap veriyorsun ona dair bir fikrim de yok. Bu arada seni sıkboğaz mı ediyorum?
Balık+1 yılhayır etmiyosn
Aslan+1 yılÇok tatlısın ya.
Balık+1 yılelmde değil
Aslan+1 yılEngellemen için yapabileceğim bir şey varsa söyle çekinme. Her türlü yardımda bulunabilirim.
Balık+1 yılsu an ihtiyacm olan tek ssey uyku beyefendi ii geceler
Aslan+1 yılSağolun sayın gizli kullanıcı. Rahatsız ettiğim ve uykunuzu böldüğüm için özür dilerim.
Balık+1 yıluykumu bölmüş olmanız için uyuyo olmam gerekr bn simdi uyucm fkat :)
Aslan+1 yılAma ben sizi anlamıyorum :S
Balık+1 yılbnde kendimi
Aslan+1 yılAma siz kendinizi anlamıyorsanız, benim şahsınızı anlamamamla eşdeğer tutamazsınız.
Balık+1 yılbn kndimi anlamyorum die sizin de anlamyor olmanız mı gerekr?
Aslan+1 yılNeden? Sizinle ben bir miyiz kuzum?
Balık+1 yılbir değil ikiyiz kuzum :)
Aslan+1 yılKuzum ikimiz bir araya gelirsek başımıza bir çoban gerekebilir. Olmadı bir koyun. Sürüye döndük iki dakikada.
Balık+1 yılkendini güdülecek hayvan yapan sensin. d
Aslan+1 yılBenimle kendini eşdeğer tutan kadar da sensin :D
Balık+1 yılbn esdeğer tutuyorum demedm yorumlarıma bakablrsn :)
Aslan+1 yılBir değil ikiyiz dedin ama. Ama dedin yani. Dedin ama.
Balık+1 yıltamam işte biriz deseydm esdeger derdn ama dememişim :)
Aslan+1 yılOy canım. Dalga geçiyorsun benimle...
Balık+1 yılhayır su an cok ciddiyim ::.:.:::
Aslan+1 yılTamam aramızdaki tek hayvan benim. Mesele bu mudur yani? Yok olabilirim sıkıntı yok bence
Balık+1 yıl:)))) hayvansın da demedm KENDİNİ GÜDÜLECEK HAYVAN YAPAN SENSİN :D dedm
Aslan+1 yılBeni gütmeye niyetlenmediğin sürece sıkıntı yok. İstediğini diyebilirsin.
Balık+1 yıl:D kmseye coban olacak halim yok bnim :D neyse iii geceler
Aslan+1 yılTeşekkür ederim bayan yengeç iyi geceler :D İleride yine bir gizli başlık altında buluşmak üzere.
Balık+1 yılbn aslanım canım :D
Aslan+1 yılOnların özelliğini bilmiyorsun tabi.
Balık+1 yılbiliyorm :D gt zıbar yat ya saat 4 oldu
Aslan+1 yılDur ya hazır başbaşa kalmışız yarın da sevgilimle buluşacağım az burç öğreteyim sana.
Balık+1 yılögret bakalım ne diyeceksn
Aslan+1 yılAslan burcunun dişisi daha yırtıcı olur bir de yeleleri yoktur XD
Balık+1 yıl:D bn yatıyorm vlla yarına devam
Aslan+1 yılMesaj at bari de, kim olduğunu bileyim.
Balık+1 yılyarın ekler atarım
Aslan+1 yılYarın çok geç olabilir ... Al Gore bir belgesel bile çekti bu konuda. Bence bugün yap. Şimdi yarın unutursan ben atayım.
Balık+1 yılunutmam bn kafamda yer ettn kndine :)
Aslan+1 yılAma ya ben unutursam :D Bence bu kadar eziyet etme bana. Sence bilemem ama bence etme yani.
Balık+1 yıltamam takip etcm mesaj atma uyucm artık yeter :D
Balık+1 yılbn mesaj atamıyorm sen bni takip et crazyrichbeach
Aslan+1 yılAma seni bilmedikten sonra susmam. Diğer türlü, yarın akşam girdim diyelim, ben kime saracağım. Hiçkimseye. İşte bu beni üzer ve ben üzgün olduğumda genelde sinirlenecek bir durum yoksa sinirlenmem :D
Balık+1 yılbni tkip et bn seni edemiyorm mesajda yollanmıyo
Aslan+1 yılBana bir mesaj gönder adıma tıklayıp. Bulamıyorum seni.
Balık+1 yılya 2 lik seviye istiyo bn birim
Balık+1 yıliki edememişiz senle :D
Aslan+1 yılSoruyu gizliden çıkarırsan yeterli olur sanırsam.
Balık+1 yıltamam cıktım hadi ii geceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok çekingendir. sevgilisi mutluysa o da mutludur :) kızla konuşması olmamışsa mı? onun çevresindeyseniz ve size ilgiliyse duygularını açmanın bir yolunu bulur anlamazsınız bile :)
03 Yorumla
Balık+1 yılyni o bir yolunu bulur dyosun
Cevap sahibi+1 yılbulur ama çevresinde olmaya bak. dikkatini çekmeye çalış
Balık+1 yıldenicm
+1 yılBen başak burcu erkeğini temsilen yeryüzündeyim ya:)
02 Yorumla
Balık+1 yılbnmde ykselen basak
Oğlak+1 yılHe işte ben o kadar ileri gitmedim:D genel özellikleri beni anlatıyor temizlik duygusallık falan
+1 yılKosarak uzaklas :) saka bir yana burç değil kişilik meselesi ama hepsi aynıysa yengec erkegini gormemezlikten gel
10 Yorumla
+1 yılYengec burcu hassas ve duygusaldir cok yakin davranir romantiktir :)))
04 Yorumla
Balık+1 yıldısında öküz içinde evinn erkegi :)
Yengeç+1 yılAynen ama öküzlügü cabuk asar birazcik ona güven vermen lazim terslenmekten cok korkar
Balık+1 yılbnde cok ters biriym böyle uyuz uyuz bakıyorm bazen :(((
Yengeç+1 yılÜzülebilir hemde cok..
+1 yılYengeç hareketlerinden belli eder zaten sen anlayamamışsan biz napak :)
07 Yorumla
Balık+1 yılhareketleri nasıl oluo yan yan yürüyerek mi. d
Oğlak+1 yılYok koşarak. d :)
Balık+1 yılbenmki kosuyo valla desem. D
Oğlak+1 yılAhahahha :)) yengeç burcu candır bukiraan kaçırma aradigin bir çok özelliğe sahipler ;)
Oğlak+1 yılBulursan kaçırma :)
Balık+1 yılbuldum da hareketlerini cözümlemeye calısıyom :D
Oğlak+1 yılAnladım :D
+1 yılİlk adimi atamaz genelde beklersen o da bekler ve beklesirsiniz
ilk adimi at ilgi gosterir seviyosa ve ilgini eksik etme020 Yorumla
Balık+1 yılarkadsları benim sevdiğimden süphe ettklerni söylems ama bnde uyuz uyuz bakıyorum konusmuyorum hiç o da bakıp duruyo sürekli sence neden
Aslan+1 yılPis pis bakarsan iyice urker arkadaslarina bakma sen
dedigimi yap ilk adimi atmalisin
Balık+1 yıl:D nie ürksn ya korkmasın glsin yicem mi onu bn bndeki sorun da sevdiklerme kötü davranmak heralde
Aslan+1 yılBanada bir kiz pis pis baksa urkerim :D
cok bekledin git konus cocukla yoksa kiyamet kopsa konusamazsiniz :D
Balık+1 yılbir iki kere caktırmadan bakıyım bari blki anlar :D
Aslan+1 yılAnlasa bile gelmez hatta senelerce bile bekleyebilir
Balık+1 yılanlasa bile gelmiyosa sevmiyo demktr o zamn
Aslan+1 yılSevmediginden degil utancindan gelemez buyuk ihtimalle
Balık+1 yılutanc da bir yere kadar bn utanırsam o utanırsa km kavuscak yaa
Aslan+1 yılYengecler reddedilmekten korkar utancin asil kaynagi bu
bir erkek reddedilirse (ozellikle yengec) tum ozguveni iyice batar
ama bir kadin genelde reddedilmez yani cok sknti olmaz
Balık+1 yılinş reddedilmem yoksa cok kırılırım bnde. sss
Aslan+1 yılReddedilmezsin buyuk ihtimalle :)
Balık+1 yılnerden biliyosun ki reddedilmeyeceğimi cesaretime mi asık olacak cocuk :D
Aslan+1 yılBen bilirim :D
Hem niye reddedsinki genelde kiz arkadasimiz yoktur cekingen oldugumyz icin gelen insana hayir demem sahsen
Balık+1 yıl:DDD sen öyle diyosunda benm cocuga bir kız gtti seviyorum dedi simdi cocukla konusmuyolar direk reddetti
Aslan+1 yılSende dene bir olmezsinki :)
Bu arada bu cocuk iyi cocuk sevdim bunu :DD
Balık+1 yıldeli misin ya kızı reddetti die mi seviyon :DDDDDDDD bnde o kızın yernde olsam reddetse kndimi aclık grevine sokarımmm
Aslan+1 yılSen bir dene dedigimi yap surekli bakistigin birine bisey hissediyosundur mutlaka yani ben oeyim en azindan
Balık+1 yılyani değer vermese bakıp durmaz herlde :)
Aslan+1 yılBen oyle yaparim sahsen
+1 yılGenelde çekici oluruz ama biraz yakinlasinca utangaclik ön plana çıkıyor bu yuzden ilk adımı sizin atmanizda yarar var ayrıca romantizm seviyosanız bizden iyisi yok
10 Yorumla
+1 yılbence biraz gercekci olmayi deneyin ^^
Erkekleri burclarina göre degil hal ve tavirlarina göre yorumlamaya baslayin. ^^04 Yorumla
Balık+1 yılburclarla tavırların uyustugunu söyleyblrz ama
Balık+1 yılyanlis yöndesin. ^^
Balık+1 yılevet :(
Balık+1 yılo yüzden kolay gelsin bence aklini basina alip karekterli insan bulmaya bak yengec burcu balik burcu kova burcu diye degil ^^
üstüne gitmen lazım tam olarak niyetini belli etmezsen siddi sene ağzından laf alamazsın..
06 Yorumla
Balık+1 yıloff ya nie yengec allahım nieee
Balık+1 yılhaklısn bu konuda ne diyim ki
Balık+1 yılinş yapablrm denemeye calıscm
+1 yılHoşlandığını belli etmez utangaçtır ilk adımı ondan beklememek gerekir.
01 Yorumla
Balık+1 yılcok zor cok cekngenm
Yengeç erkeğiyim ve detaylıca anlatrdm ama k. bakma zamanm yok.
013 Yorumla
Balık+1 yılo zamn yorum atma zeus1905
Balık+1 yılgaza glmem ugrasma bosuna :D
Balık+1 yılgt yat yorma beni
Balık+1 yılgit yat vaktin yok madem
Balık+1 yılya yardımcı ol ya da yorum atma
Balık+1 yılhaklısın
yengeç olup olmamasıyla alakalı değil onun kişiliğiyle alakalı bir durum bu
00 Yorumla
+1 yılduygusal içine kapanık olur ama seviyorsa bir şekilde belli eder
017 Yorumla
Balık+1 yılo içine kapanıklıgı yenemez mı yni
Yengeç+1 yılyok yener tabi ama birine alışanakadar öyle görünür sonra çok neşeli olur
Balık+1 yılah alıssak keske :D
Yengeç+1 yılniye alışamıyorsunuz uzak mı duruyon adamdan :)
Balık+1 yılevet cekniyorm reddedilrm die
Yengeç+1 yılbende senin durumundayım kız beni tanımıyor bile sence gitsem konuşsam ne der yani sen olsan ne yapardın
Balık+1 yılhiç blli etmedn mi yani tam olarak nasıl durum
Yengeç+1 yılyok kızı birkere gördüm onda da fırsatım olmadı tabi sonra hiç alakası yokken facebooku denk geldi biraz kurcaladım çok hoşuma gitti şimdi arıyorum bitürlü çıkmıyor karşıma bir bulsam belli edecem ama yok :(
Balık+1 yılfaceden mesaj atıver olmaz mı peki yüzyüze konusmandan daha kolay
Yengeç+1 yılo benim tarzım değil insanı ezik gösteriyor biraz hem gözlerine bakarken söylemek daha güzel olur bence
Balık+1 yılgözlerine bakabilmen bile gzel onu yapamayanlar var :((
Yengeç+1 yılyok benim yapım o önce gözlerine bakarım elektirik alabiliyorsam iyi yoksa dünya güzeli olsa boş
ama yengeç erkeğinin karakteristik özelliği bu seninkini bilmem
Balık+1 yılbnde gözlerine bakcam ama reddedilmekten korkuyorum
Yengeç+1 yılaslında türkiyede kızların gidip konuşması genelde yanlış anlaşılır bence farklı yöntemler dene
Balık+1 yılhaklısın bnde o yuzden cekiniyrm konusmaya haff kız olmak istemiyorm
Yengeç+1 yılozaman belli et sende ne bileyim kaçmak bakış at ilgi göster ona çay neskafe falan yap anlar zaten
Balık+1 yıldemesi kolay yermde olsan anlardın halimi :D
+1 yılvalla şahsen ben olursam o kişi konuşmam :) birilerinden numarasını falan bulurum. / yengecim :)
04 Yorumla
Balık+1 yılneden konusmazsın pki
Yengeç+1 yılçekingenim anasını satıyım :)))
Balık+1 yılo cekngn bn cekngn öbür tarafta kavusuruz artık :D
Yengeç+1 yılahaha :D
Ona kıskaçlarının ne kadar güzel olduğundan bahseder.
00 Yorumlaazından baloncuk çıkarır kıskaçları arasında bişeyle oynamayı sever bide deniz sabah akşam yaz kış deniz ister bunlara alışman lazım
10 Yorumlakızın tipini görmem lazım olayın yegeçle kargayla yayla kılıçla alakası yok
00 YorumlaBen konusamiyorum kac yil oldu :-) utangactir. :-) dilim tutuluyor benim :-)
00 Yorumla
+1 yılÇekingen oluyolar.. Sevdiklerine kolay kolay açılamazlar
07 Yorumla
Balık+1 yılacılması için ne ypmalı
Yengeç+1 yılOna karşı ilgili olduğunu göstermelisin. Bundan emin olmadikça ilk adımı bile atamazlar
Balık+1 yıloff off cok seviyorum ama onunla aynıyım cekngenlkte duygularıma karsılık alamamktn korkuyorum
Yengeç+1 yılİkinizde cekingenseniz bu is zor birz.
Balık+1 yılbnce de (
Yengeç+1 yılUmarim acilmanin bir yolunu bulur :)
Balık+1 yılumarım
+1 yılBende bu sorunun cevaplarini şu an cok merak ettin :(
013 Yorumla
Balık+1 yılsende mi sevdalısın acaba :D
Kova+1 yılCoook:D
Balık+1 yılne cektk bee. D
Kova+1 yılAynen ya ama karsiliksiz gibi duruyor :/ üfff delircem haha senin yüzünden yine aklima geldi bak :(
Balık+1 yılinş karsılıklıdr ikmzde mutlu olalım sevnler mutlu olsun
Kova+1 yılInsallah canim ama sanmiyom :/
Balık+1 yılöyle deme kız hiç blli olmaz bu işler
Kova+1 yılHaklisin hadi hayirlisi :)
Kova+1 yılBiraz kosacaz pesinden :D
Balık+1 yılbaktın kostun durmuyo kosmayı bırak derm yenisini bul en gzel ask karsılıklı olandır
Kova+1 yılBeni sevenide ben sevmiyom? Gercekten bisey elde etmek istiyorsam savasirim :)
Balık+1 yılsavas elnden geleni yap ama karsındakii caba göstermyosa yorma kndini bnce
Kova+1 yılAynen iste elimden geleni yapiyorum bekliyorum zamanla belki bisey olur :/
+1 yılSeviyosan git kıskaçlarını batır bence
03 Yorumla
Balık+1 yıl. D bnde aslan gibi kükrerm ona artık
Akrep+1 yılTabe l*n kralsın sen kükreee ^^
Balık+1 yıl:DDD
çok çekingen oluyor yengeç erkekleri.
010 Yorumla
Balık+1 yılbnde cekngen nasıl blli eder kacamak bakıslar falan mı
Oğlak+1 yılben, onun benden hoşlandığını hiç anlamamıştım. aylarca aynı ortamda bulunduğumuz halde profesyonel bir biçimde benden saklayabilmişti. sonra tesadüfen konuşmamız gerekti, ondan sonra yanıma gelip ara ara selam verdi konuşmaya çalıştı falan. dışarı çıktık biz bununla ama hala itiraf edememişti karşımda resmen dokuz doğuruyordu. tabi o öyle davrandıkça bende geriliyordum çünkü ben çok net bir insanım (oğlak burcuyum çünkü) o ise bir o kadar belirsiz davranıyordu. sonuç olarak zor insanlar bunlar.
Balık+1 yılbnde aslanım ama ona cekngenm belirsizlik bni de mahvediyor ii ya da kötü sonucu olsun artık
Balık+1 yılbnce de iş bana kaldı denesem ne kaybederm ki en azındn olup olmayacagını bilirm
Balık+1 yıleger gülümsediğim bktıgım halde gelmezse daha da ugrasmam cok seviyorm ama o cesaret yok bnde en fazla bu
Balık+1 yıltesekkr ederm haklısınız cekngenliğimi üstümden atıp denicem :D
+1 yılbenim abim yalakalık yapar
01 Yorumla
Balık+1 yıl:)))))
Gereginden fazla iyi davranir
02 Yorumla
Balık+1 yılbunu btn erkekler ypmaz mı :D
+1 yılmerhaba merhaba anca bu.
245 Yorumla
Balık+1 yılyuh ya bu cekngenlkle nereye kadarr
Yengeç+1 yılHoşlandığı ve konuşmadığı kızla diyosun. Yapıcak bişey yok ilk adımı sen at gerisini getirir :D
Balık+1 yılbnde cekngenm ama :((
Yengeç+1 yılAnca bakışıp durursunuz o zaman :D
Balık+1 yılcaktırmdan bakıyo genelde havalı bir tip ama bu aralar durgun kosuyo bakıyo topa vuruyo bakıyo artss yaaa
Yengeç+1 yılgit topunu patlat çok dikkatini çekmiş olursun :D
Balık+1 yıl:DDDD bence kafasına top atayım nasıl fikir cünkü kndisinin bana patlak top vermsliği var :D
Yengeç+1 yılo itici olur. dediğimi yap topunu patlat gece seni düşünür la bu niye topu patlattı amacı ne açılsammı vs vs ^^
Balık+1 yılahaha sasırt diyosun yani :D
Yengeç+1 yıldirek gözüne girersin demedi deme ^^
Balık+1 yılhaftada bir gn görmesem smdiye olmustu bu iş :D
Yengeç+1 yılçadır kur çocuğun takıldığı yere ^^
Balık+1 yılher gn gidyorm daha napıyım :D
Yengeç+1 yılgörme umuduyla mı?
Balık+1 yılevet :D işte calısıyo izni ne zamn oluyo bilmdiğimden
Yengeç+1 yılvay anasını be. çocuk harbi kör o zaman.
Balık+1 yılne alakası var calıstıgı yere gtmiyorm spora gidiyo bnde oraya gidiyorm :D yni bir gün sadece
Yengeç+1 yılbu kadar uğraşacağına gidip bir merhaba deseydin keşke ^^
Balık+1 yılo demiyo da ben nasıl diyim zaten cekniyorm bn bakamıyorm arkadslarm bakıyo bakıyo mu diye bir kaç kere gözgöze geldm zaten güldü yaa
Yengeç+1 yılsen çocukla konuşana kadar çocuk başka birini bulup evlenecek. ^^
Yengeç+1 yılbu kadar çekinme yemez heralde seni
Balık+1 yılevlensn de nikahı basayım :D
Yengeç+1 yılSen kimsin diyomuş ahahahahhaa
Balık+1 yılo kadar dda değil ikisine de sıkarım ozaman :D
Yengeç+1 yılbunu yapıcak kadar kendine güveniyosun ama bir merhaba diyemiyosun tüüüüüüüüüüüüüüüüü
Balık+1 yılya bskasıı olsa basında ayrılmam da asık oldum herhalde yoksa ceknmem bn kmseden :((
Yengeç+1 yılahahaha gidip açıl yoksa pişman olucaksın :D
Balık+1 yılolucm herlde acık acık dyemem ama blli etmeye calısrm
Yengeç+1 yılgidip yerine ben konuşayım sen açılamıcan yoksa ^^
Balık+1 yılfena fkr degl :D
Yengeç+1 yılDicem hafız şu kız senden nefret ediyomuş. yüzünü görmekten gına gelmiş bidaha gözüne gözükme:D
Balık+1 yılseni de vurayım istiyonn :DDD
Yengeç+1 yılahahahah yok yok vurma ^^
Balık+1 yılsıkacam topuguna görecen gınayı :DDD
Yengeç+1 yılahahahah tamam o zaman şunu desem. Şu kız seni görmeye tahammül edemiyormuş :D
Balık+1 yılbnmki uyuzlugundan bakmasın o zaman derdi ne dicek :D
Yengeç+1 yılçocuğun hiçbişeyden haberi yok benimki diyo ahhahaha
Balık+1 yılya moralmi bozma bak benmmmmmm yengec msn sende
Yengeç+1 yılO yüzden burdayım :D
Balık+1 yılpeki sence bir yengec bu kızla cıkcam diye arkadsları ile iddiaya grms olablr mi
Yengeç+1 yılOlasığı yok diyemem. ama kesinde konuşamam.
Balık+1 yılyani bu kadar adi bir insan olamaz heralde
Yengeç+1 yılçocuğu tanımam etmem o yüzden ne desem boş ^^
Balık+1 yılhaklısın tabi (( ii geceler
Yengeç+1 yıliyi geceler.
Olduğu gibi durmaz gider konuşur
04 Yorumla
Balık+1 yılburclarda da cekngn olur diyo yani cekngn olmaz mı
Balık+1 yılbu byuk bir başarı :D
+1 yılsana karşı yan yan yürüyorsa tamamdır.
00 Yorumla
+1 yılYandan yandan yaklaşarak kıskaçları arasına alır.
00 Yorumlakendini beli etkigüveni gelsın
016 Yorumla
Balık+1 yılbaksam caktırmadan olmaz mı gidip konusamam bn :((
Balık+1 yılgözüne bkamıyorm bile nasıl olcak o iş acaba :(((((((
Balık+1 yılbnde bilmiyom :(
Balık+1 yılinş anlar da olur ne dyim
Balık+1 yılaynen :(
Balık+1 yılamin :D
Balık+1 yılolur atarm olursa bizim iş yazarım buraya
Balık+1 yılneyi anlamadın cıkarsak durumu güncellrim
romantik kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılÇekingen olur
06 Yorumla
Balık+1 yılsonundacekngn diyen bri cıktı. D
Yengeç+1 yılAranan cevap bu muydu :)
Balık+1 yılevet her yerde öyle yazıyo. dd
Yengeç+1 yılÇok sıradan cevap vermişim tühh :)
Balık+1 yılsen doğru olanı yptın :DDDDDDDD
Yengeç+1 yıl:DD yine olsa yine yaparım
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yengeç erkeği hoslandığı kıza nasıl davranır asık oldugu kıza nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler