Sevgilimle ilk buluşmada rahat olmak maksatlı arkadaşının evinde buluştuk ama üzerime atladı resmen. Bidaha görüşeyim mi? Amacı ne bunun?
Cevabın nedir?
şimdi ilk buluşmada sende rahat olma amacı güderek arkadaşının evinde buluşunca senin de böyle olaylara açık olcağını düşünerek hareket etmiş olabilir. ikinci buluşma için bir kafe ye gidin. ordan seni ıssız parklara veya boş seanslı sinemalara çekme gayreti sezersen bu oyuna gelmeden bir daha onunla buluşma. normal insanlar gibi davranıyor ve bir önceki buluşmanın mahcupluğunu yüzünden okuyabiliorsan devam derim.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam :) çok teşekkür
+1 yılsen ilk buluşma da eve gidersen o da aha verecek diyip atlar
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ya
- +1 yıl
saçmalamıyorum kim ilk buluşmadan eve gider? ben sevgilimi daha eve getirmedim bile 4 yıl oldu
+1 yılsence ne?
bence bildiğin seks, bu adam fırsatını bulsa seni mafedecek, o yüzden sevgililik kısmını biraz düşün, sonuçta ilk buluşma demişsin, önce biraz birbirinizin yanında nasıl davranacağınızı, nasıl tepki vereceğinizi görmeniz gerekmez mi?
bence bunu onla konuş.00 Yorumla
+1 yılUzak dur bacım. Zararlı sen çıkarsın. Amaç kesinlikle farklı. Sen öyle bir durumda evden çıkıp gittin inşallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılgeri çekildim ileri gidemedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
73Cevap
Sorun çocukta değil , ilk buluşmada bir eve gitmeyi kabul ettiğine göre orada tavla oynamakla vakit geçireceğinizi sen de düşünmüyordun , dolayısı ile sorun sende , asıl senin kendi amacını sorgulaman gerek.
Aklında olsun , herhangi bir şey olsaydı ve bu oldu şu oldu tecavüze uğradım diye şikayete kalkışsaydın ya da hamile kalsaydın , hakim dahil kimse sana inanıp da buna tecavüz demezdi. Sen bile bile kendi ayaklarınla gidiyorsan ya adli tıbba gönderilecek kadar bir akıl yetmezliği sorunun vardır, ya da olay senin kurgu'ndur. Bu durumda da , işi bitirdiğin o kişinin sana manevi tazminat hakkı doğar.
Bir daha görüşüp görüşmemek senin seçimin , ancak görüşürsen bu sefer ucuz kurtulamayabilirsin ve kimse de onu suçlamaz10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada arkadaşının evine gidersen üzerine atlayacağını tahmin etmen gerekirdi.
Pardon da nasıl bir mantıkla güvenip de gittin? Orada 3-5 kişi seni bağlayıp zorla da yapabilirdiler.
Nasıl bir cesaret, azıcık dikkat edin ondan sonra ortada kalırsınız şerefsiz mi yok piyasada?
Böyle bir şeyi yapmak için ya çok saf olmak lazım ya da senin de niyetli olman lazım. Sence çok mu safsın senin de mi canın istedi de öyle gittin?22 Yorumla
Soran+1 yılya ben çekiniyorum başkaları varken konuşaym millet bize bakarken rahat olamıcaktım ondan istedm
- +1 yıl
İyi de kızım ilk kez görüşeceksin adamı tanımıyorsun nasıl güvenip de boşaltılmış bir eve gidiyorsun? Adamın senin hakkında ilk düşündüğü bu kızın da canı istiyor demek ki benimle daha ilk buluşmada eve geldi demiştir. Seninle ciddi bir niyeti olduğunu falan da sanmıyorum. Orada alabildiğini aldıysa bundan sonra sadece senden faydalanmaya bakar büyük ihtimalle.
+1 yıloha çocuk seni resmen eve atmış la :D sen çocuğa harbiden beni... demişsin o da fırsat bu fırsat erkeğin doğası budur hatandan dönmek istiyorsan kıçına bas tekmeyi yoksa seni gafil avlar bu çok kurnaz mış ama ben ilk buluşmada eve atsam bende yapmadan bırakmam ne yalan söyleyim :D
16 Yorumla
Soran+1 yıloff sapıksınız herşeyi fırsat biliyosunuz
- +1 yıl
sapık değiliz bence afedersin ama sen çok salaksın ilk buluşmada eve gidilir mi ulan :D tabi fırsat bilicez biz evlenmeyi beklerken böyle bir fırsatı kaçırmayız :D
Soran+1 yılsapıklar
- +1 yıl
sensin sapık ne kolay kızsın hemen eve attırmışın kendini DS:ASDSAD:SAD:S:D:AS. Sd: komiksin valla ya
Soran+1 yılne alakası var beee
- +1 yıl
ne mi alakası var? sen akılsız mısın öyle mi görünüyorsun? seni eve götürürken rahatlık mı yoksa seni... mek mi var aklında bilmiyor musun? bunu tahmin etmek hiçte zor değil. bir kız olarak zemin hazırlamaman lazım böyle şeylere.
bir kız vardı. bir kaç defa dışarıda görüştük. Sonra beni evine çağırmıştı. Gittim çay falan içtik. Ama dudaktan öptürmedi. Neyse sonra bir atladı kucağıma, mıncıklaması, tırmalaması, boynumu emmesi. Laaannn dedim, dudaktan öpmeye kalktım. Yedim tokatı. Sonra dedim ben gidiyom bye. :D Dengesiz mi ne a m k?
01 Yorumla
Soran+1 yıldengesizmiş :))
Niyeti belli işte seni bir güzel düzüp sümüklü mendil gibi atmak.
Seni ne gözle gördüğü belli
İster git ister gitme o senin bileceğin iş.
Sen or... pu olmadığına göre ne işin var bu tür kişilerle?03 Yorumla
Soran+1 yılne bileym teklif ettiğinde gayet ciddi görünüodu
- +1 yıl
Rol yapmış demekki çünkü teklif ettiği zamanki hareketleri ille arkadaşının evindeki hareket çelişiyo
Ben biraz başka seylerden bahsediyim
Ya erkek arkadaşının evinde gizli kamera varsa ve sana şantaj yapacaksa
Ya erkek arkadaşı evin bir yerine gizlenip sizi çekiyorsa
Ya benle o işi yaparsın ya da benle bu evde buluştuğunu babanda izler derse
ya da o iş olsaydı gizli görüntüye alıp şantaj yapsaydı?
Sence erkek arkadaşının evinde üstüne çıkmaya çalışan biri bunu yapmaya teşebbüs etmezmi
Neden etmesin?
Bence görüşmeyi kes birdaha eve felan gitme derim.
Soran+1 yılhaklısın gitmicem eve bidaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk buluşmada olmamalı eğer amaç cinsellik değilse ama çok feci bir çocuğa denk gelmişsin.
Seviyorsan uysallaştırma yoluna gidebilirsin eğer buna değecek biri ise ama yani hiç hoş olmamış.
Yani çok büyük yanlış yapmış.
Kaldı ki ilk buluşma.
Yani aradan hiç zaman geçmemiş.
Çok kötü gerçekten.02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın çok kötü oldu
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsan ve karekteri düzgün ise yani o ışğı görüyorsan belki adam akıllı konuşup bir şans daha verebilirsin ama buna değmeyecek biri ise zaman kaybetmeye gerek yok.
İlk Kez görüştüm diyosun, sevgilim diyosun. Daha önce görmediğin birisine nasıl sevgilim diyorsunuz anlamıyorum? Bu işleri bu kadar basite indirgemeyin ya. Atlar tabi, kim bilir sanalda neler konuştunuz artık.
13 Yorumla
Soran+1 yılSanalda tanışmadık ki, kendisi teklif etti buluşmayı cafede yanıma geldi tanıştık falan sonra buluştuk işte
Soran+1 yılinşşş
İlk buluşmada eve gidersen, vereceğin tek izlenim yollu olduğundur. Ve sonuçlarına katlanirsin. Az beyin kullanin ya. Bide soruyo ne yapmaliyim diye. Zararın neresinden donersen kardir. Biz elini tutmaya gözüne bakmaya cekiniriz millet üzerine atlıyo. Sizin gibi kızlar olmasa cesaret edemezlerde. Siz hep siz cesaret ve ortam hazirloyonuz.
00 YorumlaIlk bulusmada eve gittiysen ne yapmasini bekliyodun? Rahat olmak maksadiyla eve gidiyorsa 2. bir amac yoktur, tum plan uzerine atlamak uzerine yapildi. Kusura bakma ama hatayi sen yapmissin direkt eve gitmek isteyince niyetini farkli sanmis senin.
00 YorumlaYa güzelim ilk buluşmada eve gitmek demek kime sorarsan sor senin fikrin ne olursa olsun adama beni becer demekdir. Sen bunu dolaylı yoldan söylemişsin. Adamda haklı. bir bayanı geri çevirmek olmaz yani. Geri çevirmek kabalıkdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bişey demedm illa bundan bşi çıkarması mı gerekiyor
+1 yılvereceksen ver ne naz yapıyon oglana ev ayarlıyor bulumak için cafe falan varken ev ayarlarsan bende lsam atlardım balıklama senin amacının sevişmek oldugunu sanmış.
20 Yorumlarahat olma maksatlı oraya gitmemiş miydiniz? o da rahat olmuş işte.
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar değil ama o kadarını isteyen kim
kızım manyak mısın sen üzerime atladı diyosun daha ilk buluşma da git az oksijen al gel amacı ne olcak belli değil mi ne olduğu
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmada eve gitmişin sen ne bekliyodun oturup çay içiceğinizi mi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılAcamı nedir bunun diye sormana gerek yok aslında.. Kendin de olayı durumu çözebilmelisin.. Seni sevmiyor sadece seks yaşayıp rahatlamak istiyor.. Seni kullanıyor..
00 Yorumla sen zaten ev ortamını kabullenerek böyle bir olaya zemin hazırlamışsın. mümkünse tekrar görüşme.
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmada üstüne atladıysa niyeti belli bunun görüşme bence bir daha
00 Yorumlasevgilinle ilk buluşma nasıl oluyor anlamadım, ilk buluşmaya eve mi gittin yuh, ikincide ne yaparsın bilemiyorum, daha sonrakileri düşünmek bile istemiyorum...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 651 cevap paylaştı. Tam Haydar Dümenlik soru:) Bir şey yapamadıysa Anan seni kadir gecesi doğurmuş diyeyim bende hoca gibi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyapamadı izin vermedm ama zor kurtuldm yani
+1 yılbir iki dışarda görüş azını ara baktın niyet belli yoll ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılilk seferde eve giden kız modeli olmuşsun her ne kadar öyle olmasan da.
başka şans verme.01 Yorumla
Soran+1 yılvermiycem
+1 yıldünyanın her yerinde ilk buluşmayı evde yapan kadının üzerine atlarlar.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
kusura bakma ama sende de hiç kafa yokmuş yav, kendi evini geçtim arkadaşının '' evine '' gidiyorsun. Çocuğun gözünde başka nasıl olabilirdin ki? :/
00 YorumlaFazla rahatlık insanı bazen dinden imandan çıkarır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkim rahat?
+1 yılbuluş hatta bir daha ki sefere eve çağır sen eve gitmekle ona ışığı vermişsin iyi yine ucuz kurtulmuşsun.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( ama ben başka bir niyetten görşmedm orda onla
- +1 yıl
bak arkadaşım bazı ayrıntıları düşünüyorsunda bunu düşünmedin mi maksatın ne olursa sen onunla tek başına bir yer ayarlarsan çık sokağa kadın ya da erkek sor sana ne derler. ha yani şunu kabullenin evet ben sevgilimle bu amaçla gitmiştim o yüzden oldu. yani senin ışığın oda seninle cinsellik düşünmüş. neys ebence artık gürşme ya da görüşüyorsan bu durumu göz ardı etme
senin akıl yaşın kaç? bunu anlayamıyomusun yapma cici kız
00 YorumlaBence dolmuş içini boşaltmak için senle cıkıyo kullandırma kendini
00 YorumlaSen şu ilk buluşmamızda sevgilimin evine gideceğim ve ona güveniyorum diyen kız mısın?
13 Yorumla
Soran+1 yılyoo o kim
+1 yılAmacı seni daha yakından tanımayı istemek, korkulacak bişey değil bu, tekrar buluş ve yine git o arkadaşının evine,
00 Yorumlaiyi kurtarmısın baskazaman bukadar sansın olmaya bilir ama niyetinde seninde bişeyler yaşamaksa gidebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben bu kadarını beklemiyodum
rahat olmak istemişsin o da rahat olmuş ne var yani :D
00 YorumlaBecerip bir kenara atcak mal mısın bunun başka açıklaması mı var
00 Yorumla
+1 yılbu da soru mu? amacı başka işte, bırak gitmeyi görüşme bile...
00 Yorumla
+1 yılilk bulusmada ustune atladıysa sana asık falan deıl
00 Yorumla
+1 yılSenin duygularını anlamadan baya atlamissa niyeti seninle sevişmek bariz. Karşındaki abaza
00 YorumlaAmacı seni cinsel obje olarak kullanmak, gerçekten seven biri bunu yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılilk görüşmede erkeğin eve attığı kızdan flaş açıklamalar!!! üzerime atladı resmen bir daha görüşeyim mi az sonra...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen fazla rahat davranmışsın canım. benim bildiğim ilk buluşmada kalabalık yerlerde olunur. devam et... bir dahaki buluşmada sen üstte olursun :))))))))
00 Yorumla
+1 yılBence bir disarida bulusmayi teklif et seninle disari cikarsa bulus
Eve cagirirsa tekrardan amac seks02 Yorumla
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Ama nasils yasanicak seyler bosver git mutlu et cocuguda :)
+1 yılilk bulusmada ewe mi gidilir kizim haketmisin dogrusu niysetin ne senin de acikca sor
00 Yorumla
+1 yıldurma kaç kaç kaç. :D seni seks objesi olarak görüyo ve sevmediği bariz açık. yıllarca sevgili olup el sürmeye kıyamayan aşıklar var ilk görüşmede eve çağırmakta nedir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbirde gelip burada tekrar buluşayım mı diye şaşırdım doğrusu, yürüyen vajina...
00 Yorumla Amacı sana uydurmak ne olabilir başka NURİ ALÇO gazoz verdi mi sana :D
00 Yorumla
+1 yılTamam yok anladıkta insan 3. 4. buluşmadan sonra atlar yani.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
ilk buluşmada eve davet edıyosa nıyetının ne olduğu belli
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ikimizin kararıydı o rahat rhaat konuşmak kimseler olmasn die
+1 yılSeni basit jiz gordu ilk bulusmada eve gidersen atlar tabi bu eve geldigine gore vrrir diye
00 Yorumlahayır bence uzak dur niyetini ilk buluşmada belli etmiş
00 YorumlaBence görüş seni bir güzel becersin o zmana akıllanırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı seni *mek abazaya denk gelmişsin...:/
Yazık olmuş sana.02 Yorumla
Soran+1 yılbişey yapamadı ama daha yazık olmadı yani:))
Cevap sahibi+1 yılYapmasın da zaten ama ilk buluşmada veya ilerde yapılacak şey değil bence... önce iki tarafta razı olmalı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ilk seferinde eve gittiysen ilerde olacak şeylere de hazırsın demektir burada sorman hata senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöptü mü, taciz mi etti, kızlık mı gitti. nasıl atladı açar mısın
04 Yorumla
Soran+1 yıltaciz diyelim
Cevap sahibi+1 yılsuç sende niye eve gidersin tecavüz etse ömür boyu taşıyacaksın. millet tecavüz ediyor sonra nete yayıyor ama siz kızlar akıllanmıyorsunz
Soran+1 yılnpym bşka bir yerde rahat konuşamıcaktık
Cevap sahibi+1 yılo zaman göze alacaksın böyle şeyleri. git cafeye konus
adamın amacı ne die sormuşsun ya bizimle kafa buluyon sanırım hahah ilahi sen :D
00 YorumlaO adamla ciddi bişeyler olmaz amacı seni kullanıp bırakmak boşver bence
00 YorumlaAmacı çok acik bu sevgi ya da sana asik falan deyil ben bida ha buluşma derim ama sana kalmış
00 YorumlaEve giderken sen neyin kafasındaydın?
16 Yorumla
Soran+1 yılyok ben sadece rahat konuşalm die istedm bunu
- +1 yıl
Dışarıda konuşurken rahat değil misin?
Soran+1 yıldeğilm
- +1 yıl
Sen düşünemediysen biz yardımcı olalım: ilk buluşmada birinin evine ya da arkadaşına gidilmez. 2.3.4. buluşmada da gidilmez, yanlış bir algı oluşturur karşı tarafta çünkü seni tanımıyordur. Sen dua et ki başına başka işler gelmedi 10 kişi birden de atlayabilirdi üzerine, uyuşturucu verebilirlerdi...
İlk buluşmada evemi gidilir kızım:) Başbaşa kalırsınız ve bütün saf düşünceler yerini şeytani düşüncelere bırakır. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbenim içn öyle olmamştı ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılya sahab sahab milletle daşşak geçecek başka konumu bulamadın
00 Yorumla
+1 yılÜzülme her genç kızın başına gelebilir:)
00 Yorumla
+1 yıl2. buluşmada da sen O'na atlarsın büyütme. asgsdf
11 Yorumla- +1 yıl
çok güzeldi :) güldürdün :)))
ilk buluşmada arkadaşının evine gidilir mi?
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler