Evet beyler uzun süredir konustugunuz kız var diyelim konusuyorsunuz falan bir anda dudağınıza yapıştı ne düşünürsünüz onunda hakkında sizden hoşlanıyor ama?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
öyle bir kız oldu üniversitede final sınavı çıkışıydı geldi yanıma tabi benim kafamda makro ekonomi dolaşıyor sınavdan çıktığımdan dolayı yürüyelim mi dedi tamam dedim bıdıbıdı birşey dedi aklımda sınav olduğu için pek tınlamadım ne desem he he tarzı cevaplar bir anda tuttu bemi öptü ne bu şimdi dedi senden hoşlanıyorum dedi ben açıkca senden hoşlanmadığımı söyledim tabi sonra arkasına bakmadan gitti tepkim olmadı yani insanın kafası doluysa çıplak olsada umrumda olmuyor herkesin farklı tepkileri olur ama boşlukta yapın yapıyorsanız bu eylemi sonra triplere girmeyin..
04 Yorumla
Soran+1 yılkafan dolu olmasaydı?
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın yaratılışı gereği bekleyendir, peşinden koşan değil koşulandır. Nazenindir kimi zaman haraketlerinde, davranışlarında bir davet vardır belki ama hiçbir zaman ilk adımı atan değildir. Peşinden koşturur ama koşmaz koşmamalı. Ne kadar severse sevsin o ona gelinmesini bekler o gitmez. Aksi durumda sevgisi lekelenir, ismi kirlenir. Dudağa ilk o yapışırsa dudağına yapışılan sevgiliside olsa sevgisinden bahsedilmez, azgınlığı çıkıverir birden ortaya. O temiz sevgi güzel birliktelikte yaşanılan artık aşk, sevgi olmaz, Çinsel haz ve duygular sürekli gündeme oturuverir birden.
00 Yorumla
Türkiyede %70 erkek ooo bunda iş var Alırım istediğimi yaparım sıkılıncada atarım diye düşünmezse kafamı keserim. Açık net abi Türkiyede ki düşünce bu bir kız bir erkeği erkekten önce öpüyorsa elini tutuyorsa direk damgayı yiyor. Hadi yine açık konuştum basın eksileri.
104 Yorumla
SoranBen burada fıkırlerınızı merak edıyorum o yüzden sordum. Doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Türk erkeklerinden yana sıkıntın var galiba kardeşim
hic anlamam öyle kizlari hoslaniyorsan belli et en fazla otur konus ama öyle hic bise ortada yokken dudaga yapismakta neyin nesi yaa
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
başıma böyle bir şey geldi ama uzun süre görüştüğüm bir arkadaşımdı çok iyi tanıyorduk birbirimizi ama onda bana karşı ilgisi olduğunu belli bile etmiyordu benim de zaten ilgim yoktu sonra bir gün buluştuğumuzda birden yapıştı dudaklarıma ama kızın beni sevdiğini o anda bana hissettirmeyi başarmıştı ve aklımda herhangi kötü bir şey bile gelmedi bende zorladım kendimi onu seve bilirmiyim diye maalesef olmadı :(
00 YorumlaBen bu kizi yataga atarim diye dusunurum ama sonra da kiyamam cunku beni gercek den seviyor derim ona kotuluk yapamam ciddi dusunuyorsam iliski olur ama ciddi dusunmuyorsam sa oyle birine el suremem vicdanim el vermez
00 YorumlaBen de ona karşı boş değilsem, üstümden yük kalkmış olur. 10 level birden atlamış gibi hissederim kendimi.
10 Yorumla
+1 yılkonuştuğum bir kız olursa uzun süreli bende seviyorum demektir, karşılık veririm. (ama gülerim yani kendimi tutamam :D)
00 Yorumlakim bu iki kişi..
sevgilileri var mı?
bayram değil bu kız beni neden öptü?00 Yorumla
+1 yılKız içinde sorun yoksa devam ama sorun varsa şöyle o kıza bidakine iki dudak arasına karbon kağıdı koysun..:)
00 YorumlaDaha yeniysek valla kötü düşünürüm hakkında bu ne rahatlık benden önce kim bilir kimelre yapışmıştır bu.
10 YorumlaOmuzlarından tutar iterim. Git l*n ağzını temizle gel derim. Hijyenik olması lazım. 😎
00 Yorumla
+1 yılhayatının en büyük hatasını yapar ağzına vakumlanırım bir daha bırakmam
00 Yorumla
+1 yılUzak dur benden iffetsiz kadın der tokatı basar çıkarım (!)
00 Yorumla
+1 yılo birden dudağa yapışırsa az bir öpüşmenin sonunda bize de birden başka bir yerlere yapışmak düşer ;)
00 Yorumla
+1 yıldudaga yapısınca hoslandıgını cozduk ordan zaten :) duygular karsılıklıysa yurur bu iş
02 Yorumla
Soran+1 yılkötümü düşünürsün hakkında
- +1 yıl
uzun suredır bırlıkteyız karakterını bılıyorumdur bunu herkeze mı yapıo yoksa sadece ben mıyım sorusuna cevapı bılıyorumdur heralde o yuzden dusunmezdim
+1 yılCirkinse ağzına vururum güzelse bırakırım sabaha kadar oynasın
10 Yorumlabu çok hoşuma giderdi mutlu olurdum benden hoşalnan bir kızın beni öpmesi birden inanılmaz bir duygu olurdu benim için tarifi olmazdı
00 Yorumlaazmıştır bir an önce evlenmek istiyor derim başkasını farklı olur
00 Yorumla
+1 yılbir kiz benim dudagima yapissa ben onu coktan kazanmisim derim eger bende seviyosam ciddi bile dusunebilirim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu biletler tam 10:30 da satışa çıkar mı diye düşünürüm :S
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGS - FB süper kupa biletleriydi :D
Çok arzuluyordu dayamadı ve dudaklarıma yapıstı bende devamını getiririm
00 YorumlaNooluyo l*n derim :)
10 Yorumla
+1 yılileri giderdim sabaha kadar öpüşürdüm
00 Yorumla
+1 yılÇok film izleme dostum
00 Yorumla
+1 yıldudağını ısırırdım :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıldüşüncesizce öbüşürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılaaaaaaaahaaaaahh
Çeker kenara konuşurum
12 Yorumla
Soranhahaah
+1 yılyapışana yapışırım. :)
00 Yorumla
+1 yılUzaklaşırım daha iyilerine layık
03 Yorumla- +1 yıl
normal bir kız olsaydı sinirlenirdim ama hoşlanıyorsa uzaklaşırım
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
daha iyisine layık ondan. Ben kimi sevsem zarar görür bu benim lanetim. Saf ve düzgün bir kızın hayatını mahfedemem
+1 yılbeni arzuladığını hisseder, kötü düşünmem.
00 Yorumlaİyi düşüneceklerini sanmıyorum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiter benim için hemen..
00 Yorumla
+1 yılBana kızın biri böle yapmıştı pamps
00 Yorumlaanın tadını çıkarırım
00 Yorumla
+1 yılhoşlandığını düşünürüm başkada birşey düşünmem
00 YorumlaAy napıyosun grizkalı der tokatı yapıştırırım
00 Yorumla
+1 yılUstune atlasaymis :-) neoluyoa l*n derdin
00 YorumlaWalla dewamını getirir sewişirim napcam :))
00 YorumlaBöyle fırsat kaçar mı onu doyasıya öperdim :D
00 YorumlaSeviyesizce hareketler...
00 YorumlaBeni ne kadar çok sevdiğini Düşünürüm
02 Yorumla
Soranay senın gıbı dusunse keske herkes:(
+1 yılpolıse şikayet ederım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAteşi cikmiştir sondurmek gerek
00 Yorumlaağzına tekmeyi korum
02 Yorumla
Soranalla alla :D
+1 yılHayırlısı :)
00 Yorumla
+1 yılİleri giderim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kızarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılYine kafası güzel *
00 Yorumla
+1 yılDevam ettiririm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem