Bİ KERE bı buluşma yaşadım neyse sahil tabı denıze sıfır masada oturuyoruz ben paso çay içiyorum sigara çay arada sigara alıyorum o kek vs alıyo bir çatal alıp bırakıyo garson geliyo ben çay sen ne alırsın diyorum şu karşıdakı kremalı pasta varya ondan olsun iyi garson getiriyo 5 saat oturduk inan kıçım uyuştu :D dedım hesabı getir tabi bir çatal alınan kek vslerde komple toplamışlar bir tepsi baklavadan bir tane bile yense tepsıyi bız yedık saymış öyle yazmışlar 30 çay ben içmişim bardak fırt bitiyo o kadar da değil diye içinizden geçmesin oda ne kadar pasta varsa hepsınden birer dilim aldı çay tane 4 lira :D toplam 325 lira hesap geldı neyse yok bende yarısını verım dıyo dedım olmaz ödedım parayı çıktık bir hafta sora çat tel bir yerlere gıdelım ıyı bu kez benden dedı dedım ohoh :D ne varsa yedım hesap geldı baktım sıkıştı yüzü kızardı kızçağızın yaww kıza hesap ödetilmez kardeş eğer bir yerlere gideceksenız o erkek ödesın bence... kız kısmı aynı senın gıbı soru işaretlerıne takılıyo bence nasikce davran o ödesın zaten taş fırınsa senın elini cebine göndertmez unutma..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılya karakter olarak rahatsız olacaksan açık açık konus bir dur de biraz zaman geçsin alışiyim sana o zamana kadar ben beni çekiyim sen kendini çek de anlayısla karsılar heralde her kızın hosuna gitmez böyle şeyler bazıları sıkılır hissederim ona göre davranırım bende
00 Yorumla
ahahah aynı ben :D ben de bir ara böyle bir soru sormuştum başka bir yerde. ertesi gün çocukla ilk buluşmamızdı filan. ee şey yapcaksın; mesela biz sinemaya gitmiştik o gişenin önüne gitti cüzdanını çıkardı hemen ödedi ben kaldım sonra hadi girelim dedi girdik filan yani hiç garipsemedi o olayı ama ben böyle durumlara çok sinir oluyorum yani ne demek benim hesabımı ödemek sen benim velim misin? biraz agresif bir yapım var:D yani şimdi diyelim ki kahve içtiniz hesap geldi garson zaten hesabı erkek kişisinin önüne bırakıyor sen de hesap defterine elini uzatacaksın ondan sonra o da aa olur mu öyle şey gibisinden davranabilir veya senin kolunu ittirebilir hani hayır anlamında, sen de şey dersin aa neden canım filan o da yok olur mu öyle şey filan sen de tamam ama bir dahakine mutlaka benden diceksin o da tamam gibiisnden dicek. bir taşla iki kuş hem hesabı kitledin hem ikinci bir buluşma sözü aldın. merak etme ikincisini de sana ödetmez amaa sen istersen ödeyebilirsin nezaketen.. ikincisi olursa bana mesaj at çatlarım vallaaa:D
00 Yorumla
Erkeklik yapanlara aldırış etme. Hesabı ortaklaşa öde. Bir öder iki öder ona da yazık. Herkes kendi yediği yemeği odesin. Nasıl alıstırırsan öyle gider
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
İlk buluşmada ilk ayda erkek
Ki bu bana cok saçma geliyor bu işler karsılıkdır ya
aranızda bir aşk sevgi varsa bunları dert etmezsiniz beraber odersiniz
yok ben erkegim ben oderim demek cok sacma
meseal biz sevgilimle arada tartısırız genelde ben kırarım cunku onun danasıyım :D neyse gonlunu tam alamadıgımı dusundugum zamanlar yarın atesşı bır lahmacun yemek ıster mısın benımle derım yemege cıkarırım bazen de o bana aynısını yapar00 YorumlaUlan biz kızlar ne beleşçiyiz be var ya gidiyosun restauranta kol gibi giren pahalı yemeği yiyosun sonra erkeğe bakıyosun imalı imalı hemen parayı erkek ödüyo sonra ayrılınca erkek o ödediği parayla kalıyo s.. kerim böyle işi.
15 Yorumla
Soran+1 yılsen nasıl davranıyosun o zaman :)
- +1 yıl
Fıstık ezmesi yiyordum kaşık ağzımda kaldı. bir kızdan bunu duymak ilginç :)
Soran+1 yılçok seviyeli degilmi böylede,
+1 yılhesabı kadın mı erkek mii dıye ayırmak sacma ordaki maksat gecirilen güzel keyifli dakikalar sen ödesen ne olur o ödese ne olur erkegın yanın da kadın hesap ödemez mantıgını savunan art niyetlidir bence. ben cok karşılaştım arkadaş ortamın da sıra hesaba geldigin de para hangi cebin de oldugunu bilmeyip mahsustan bir sag bir sol cebıne sokup dıger kışının coktan parayı cıkartıp ödemesını bekleyen uyanıklar gibi...
00 Yorumlagayet sakin olcaksın bunun doğal olması gereken asıl şey oldugu için.. ilk gün erkek sana karsıma iç çamasırınla çıkarmısın dese şok olmazmısın? ilk gün hesabı senın odemende veya bunu teklıf etmen bile buna benzer bir olaydır.. tabii sen ödersen şok olması gereknde sensin.. hatta o erkekten uzaklasması gerekn
10 YorumlaBen ya da sevgilim odese ne olacakbhesabi o karsilikli biseydir bugun ben yarin sen olayi cok sacma birsey ama size birsey soyleyecegim :D
Ben 3 senedir almanyada yasiyorum (evlenerek geldim buraya) yemin ederim alman usûlü derler ya bu gerçekten de burara war ve bunu yapanlarin cogunlugunu almanyada dogup yetismis erkekler ve kizlar buna cok kez sahit oldum :D00 Yorumla
+1 yıltecrübelerimden yararlanarak açıklıyorum erkek parayı çıkarır kızda cüzdanı çıkarır kız ortak ödeyelim teklifini söyler. erkek , kızla kasiyer arasına perdeleme yaparak parayı öder.
04 Yorumla
Soran+1 yılortak ödeyelim kabamı olur :S
- +1 yıl
yok olmaz. istersen ortak ödeyelim filan deme. elini cüzdanına at para çıkarıyomuş gibi yap :D erkek o zaman içindeki o hırsla özgüvenle şehvetle gururla parayı kasiyere uzatır :D
- +1 yıl
valla yapmayanda var :D giren bize giriyor
- +1 yıl
düşünmesi yeter :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya erkek adam gibi erkekse ılk buluşmalarsa kıza hesap felan ödetmez haa ılışkının üstünden uzun zamanlar geçer zaten çok şey paylaşılmıştır kımı zaman kızda hesap öder ama zaten o günün planı önceden yapılmış olur. ama ılk buluşmada kıza düşmez en azından bızde böyle.
20 YorumlaYa şöyle olur genelde erkek öder ama senin tutumun tabiki benim de katkim olsun sonuçta ogrenciyiz falan olmali :D erkek kabul ederse thanks etmezse öküz zaten :D
04 Yorumla
Soran+1 yılkatkım olsun diyerek :D kendi hesabımı ödemeliyim?
Soran+1 yılçok istemiyorum cok kaba olmaktan korkuyorum
+1 yılBırak ses çıkarma o ödesin çünkü yemekten sonra sana hesap ödeteceğini sanmıyorum suyu bulandırma yok yere asdfg
Yemekten sonra sen teklif sunarsın
"kahve ısmarlamak istiyorum" diye..
Öyle yani ^*00 Yorumlaben senı anladım. hesap anı geldıgınde mutlaka bı hamle yapıp ödeme istegını göstericeksın hem bu karsındakı erkegı etkıler bence. erkege yüklenilmesine karşıyım.
17 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle. ama cümle kuramıyorum işte :D ben öderim demek olmaz sen ödeme de diyemicem :S
Soran+1 yılkız sadece kendini öderse ne düşünürdün
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılbencede
+1 yıldünyalar yıkılsa da alman usulü ödenmeli arkadaş. mesela yemeği ödettirmedi zorla sinemaya götürecen sinema parasını sen ödeyecen bilmem anlatabildim mi
00 Yorumla
+1 yılTabiiki erkek ödemeli ilerliyen zamanlarda bereaberde ödenebilir ama bunu fırsata çevirecek olan beleşçi kızlardan olma yeter.
00 YorumlaErkek ödemeli. Kız teklif etmeli ama zaten erkek gerçekten erkekse kabul etmez kendi öder. Bir kere teklif etmeniz yeter ikinci de kızabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılteklifim nasıl olcak peki?
Erkek ödemeli sende zıplayıp elini ayağına dolandırma çocuğun. Çıktıktan sonra ama bu olmadı bir dahakine ben dersin.
00 Yorumlasorununu anlıyorum :D o zaten ödemek isticektir sende ben ödiyim falan dersin oda zaten olur mu canım ya falan dicek :D rahat ol yani sonuçta 200 liralık bir hesap gelmiycekse dediğim gibi olur
00 Yorumla
+1 yılkarşındaki kendisi ödemek ister tabiki ama ikinizde öğrenciyseniz alman usulü yapın herkes kendininkini ödesin ikinizde rahat edin.
01 Yorumla
Soran+1 yılkanka degiliz ki. ne dicem herkes kendini mi ödesin dicem.
en iyisi garsona itelemek, herkesin kafası rahat olsun
00 Yorumlahış karısma teklıf dahı etme, ben olsam fena bozarım:)
00 Yorumla
+1 yılerkek öder fakat kızda ödemek istemeliki arada anlaşmazlık çıksın dahada kaynaşılsın
00 Yorumlaİster sevgili ister kız arkadaşı olsun bir erkekle bayan bir yere gittiginde erkegin hesap ödemesi yakışır biz böyle ögrendik böyle yapıyoruz
00 YorumlaÖdemeden kaçın en iyisi hem ekşın olur hemde ilerde torunlara anlatacak anı olur.
00 YorumlaBirinin ödemesinden yana değilim kimde varsa o ama en güzeli alman usulü :D
00 YorumlaBence ilk bulusmada erkek odemeli samimi oldukca senin odemene izin veririse odersin dersin askim boyle olmuyo bende arada odeyim de izin vermezse icin rahat olsun die sende ona arada hediye felan alirsin
00 Yorumla
+1 yılBirak odesin. Bir dahaki yemeginize sen davet eder sen odersin. Bunun için öncesinde anlasmalisin tabiki
00 YorumlaKesinlikle erkek odemeli ama sen nezaketen yok mok dersin... icinde rahat etsin yoksa erkek bu sefer tedirgin olabilir...
00 Yorumla
+1 yılPahayali yerlere gitmemek şartıyla ilk 2 3 hesabı birak karşı taraf ödesin, sonra ki zamanlarda 1 sen odersin bir o ödesin v. s v. s
00 Yorumlabidahaki sefere benden dersin. tabi erkek kabul etmez ama bu senin düşünceli olduğu hissini verir erkeğinde hoşuna gider.
00 Yorumla
+1 yılDavet ettiyse o öder tabi de. Erkek odemeli diyenler ileride sirtini erkege dayayacak olan asalaklardir.
10 Yorumlakızın niyeti gönül eylendirmekse alman usulü yaparım. sıcak kanlı bir insansa zaten gereği yapılır :)
00 YorumlaSen teklif et yine de erkek öder genelde ilk buluşmada.
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapmam ne demem gerek peki? taktım baya
+1 yılbiz evleniyoruz gün aldık hala ortak ödüyoruz başkasına ödetmek adilik bence :)
00 YorumlaYalandan para çıkar flan işte.
Birkaç Yapmacık hareket.00 YorumlaEğer bir erkek seni yemege davet ettiyse hesabı o ödemesi gerekir :)
02 Yorumla- +1 yıl
Haklı
ilk buluşma ve o davet etmiş onun ödemesi daha mantıklı ama madem rahat edemiyeceksin ve öğrencisiniz hesap ödeme anında nezaketen beraber ödemeyi teklif edebilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılkaba degilmi öylede :D
- +1 yıl
neden kaba olsun kesinlikle değil. bilakis kibar bir davranış. şimdi şöyle olucak muhtemelen, o hesap ödemek için harekete geçicek ve sen zaten cüzdanını çıkarana kadar ödemiş olucak, sende olmadı böyle en azından beraber ödeseydik dersin.(öğrenci olduğunuz için diyorum bunu). direkt çocuğa yarı yarıya ödeyelim filan deme :)
fazla önemi olmayan şeyler kendini bilen erkek ödetmez nezaketen.
10 Yorumla
+1 yılBu bir ritueldir erkek öder ilk bulusmada hesabi hem bir centilmenlik göstergesi ama zaman gectikce sende odemeye baslayabilirsin
10 YorumlaKarsilikli olmali sonucta ikinzde baba parasi yiyorsnz.
Arkdaslarm olursa oderim ama.02 Yorumla
Soran+1 yılsende nasıl oluyor sevglnle cıktıgın zaman? genelde nasıl bir diyalog geciyor?
Tabii ki erkek odemeli eger sen ödersen yanindaki kisiyi ezmis olursun ama madem utaniyosun elini dümenden çantana at :)
00 YorumlaKafanı yorma yanındaki adam gbi adamsa gerekeni yapar
00 Yorumlaister ilk buluşma olsun ister son hesap hep bize giriyo
00 YorumlaOlurmu öyle sey ya aç kalırım gerekirse ama hesabı ben öderim
00 YorumlaErkek öder tabiki de ancak kız olmaz falan demelii çok ısrar ederse bidakine ben falan demeli bence
00 Yorumlasen herkes kendi hesabını ödesin de erkek ısrar ederse ona ödettir ama kesinlike hesabı tek basına ödeme
00 Yorumlaher seferinde erkeğe kitlenir hesap bu hep böyledir
00 Yorumla
+1 yılBen kendi yediğimi öderim mutlaka :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkarsı taraf ne yapmıstı? öylede kabalık degilmi :S o senin hesabınıda ödüyor ama sen kendini ödüyorsun sadece.
- +1 yıl
tabi kabul etmedi :D bende dedim bir daha seninle yemeğe gitmem :D yarısını ben ödeyecem diye :D neyse yinede inadını yenemiyorum :D o öder genellikle :D birde arkadaşım sevgilim değil yani :D bazende ben ısmarlarım yemek ikimize :D karışık :D
Alman usülü herkes kendi yiyip içtiğini ödesin :D
10 YorumlaHerkes kendi yediğini-içtiğini ödesin.
01 Yorumla
+1 yılTürkiyedeyiz tabiki erkek
02 Yorumla
Soran+1 yılkız ne yapmalı? nasıl bir teklif sunmalı?
- +1 yıl
Ödemeyi teklif edersen onu çiğnemiş olursun o yüzden bir icraatta bulunma. İşler ilerlesin yeri geldiğinde sende ödersin ama şimdi olmaz :)
İlk sefer beödemiştim ki olması gereken o zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılkız ark ne yapmıstı?
+1 yılAlışırsın zamanla ona ödetmeye.
00 YorumlaErkek hesap ödetttmeyecek halledecek hemen !
10 Yorumla
+1 yılIlktede sonda da erkek öder.
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmada erkek ödemeli tabiiki
00 YorumlaO zaman herkes yediği kadar ödesin ;)
00 YorumlaBen öderim kı< çok ısrar ederse ona ödetirim
00 Yorumlaçok inceliyosun sende ye iç keyfine bak.
00 YorumlaKesinlikle erkek
00 Yorumlatartışmasız erkek
02 Yorumla
Soran+1 yılkız ne yapmalı? nasıl bir teklif sunmalı?
+1 yılHerkes kendi odemeli
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkimin parası varsa
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat