Yavru en fazla 3 aylık bir köpek alıcam. Rot biraz daha ağır basıyo ama boxer da güzel.
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve çiftlikten mi, petshoptan mı alayım?
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve çiftlikten mi, petshoptan mı alayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer boxer kansere en yatkın köpek türlerinden biri ve bu yüzden biraz bakımı zorluyor diye biliyorum. rottweiler çok rahat eğitilen bir köpek olmasına rağmen agresif karakteri bazen sorun yaratabiliyor. ne kadar eğitimli olursa olsun sinirlenince kendini kaybedebiliyor. ayrıca beslenmesine çok dikkat etmek gerekiyor bildiğim kadarıyla çünkü aşırı protein ve özellikle işlenmiş ette bulunan nitrat onları daha da sinirli hale getirebiliyor.
ben her ikisini de severim, aslında tüm hayvanları severim ancak köpek alacak olsam tercihim barınaklardaki yardıma muhtaç yavrucuklardan biri olurdu. bu nedenle seçimin hakkında net bir yardımda bulunamayacağım kusura bakma...
rotweiler sevgilimde vardı o yüzden iyi biliorum o köpeği ;
bir kere hiç kendini sevdirmez kendini beyenmiş bir köpek
küçükken çok tatlı birşey oluyorlar ama büyüdüklerindeki görüntleri çirkin bi güzelliği yok
ayrıca ısırırda sahibini kaç bu köpeği besleyen tanıdığım varsa hep sahipleri oldukları halde kendilerini ısırmış ...
boxser a gelince görünüş olarak temiz bir hayvana benziyor ama yaramazlığı seviyor
sürekli gezdirmelisin çok oynak bir köpek arkadaşımda vardı heryeri darmaduman ediyordu
sana tavsiyem link
öyle iyi öyle sadık bir köpekki
özelliklerini falan oku haklı olduğumu anlıyacaksın
sen bılırsın hevesını kırmak ıstemem :)
Yerin müsaitse Safkan Kangal al. Korkusuz,sahiplerine ve özellikle bütün çocuklara karşı sonsuz koruyucu, zarar vermeye yeltenene kabus..
14-15 yaşlarındayken mahallemizin dışında bir tarlada 3-4 arkadaş bir kangal beslemiştik..
Diğer hiçbir köpeğe benzemiyor.
Fırından aldığımız unu süt ile karıştırıp, harçlıklarımız çıkışmadığında da sadece su ile unu karıştırıp verirdik..
Çok dayanıklı, sizin verdiğiniz herşeyle beslenebiliyor.
Alman kurdu besledik bir ara, sorunlu illa arada et vereceksiniz..
Bir gün mahalledeki tavuklara dadanınca vaz geçtik,
başka bir adama vermek zorunda kalmıştık :(((
ikisini de boşwer gel kangalda anlaşalım:)) harbi babacan köpektir... bende vardı... ya bağlama çalardım çiftlikte 30 metreden kalkar kapının önüne yatar beni dinlerdi... derin nefes çekerdi... ben öyle bi tip köpek yok başka diyorum... harbi türk ya:) oturur beni izlerdi azarladığım zaman başını önününe eğerdi. kavgası da sağlamdı koruma açısından...
Cevap
12Cevap
Özünde çok fazla kırmalık içeren cinslerden uzak durmalısın. Safkan cinslere yönelmeni tavsiye ederim. Yaşadığım yerin iklimi uygun olsa Sivas Kangal alırdım ben :)
BENDE BOXER YAVRUSU VAR BOXER YANLIZ KALDIĞINDA EVİ DAĞITA BİLEN Bİ CİNS AMA ROTWEİLER IN KÖTÜ YANI SAHİBİNİDE ISIRMASI BENCE BOXER YADA PİT DÜŞÜN ONLAR DAHA Bİ ARKADAŞIMIN STAF PİT VAR ÇOK İYİ İTAT EDİYO BENCE Bİ DÜŞÜN AMA BOXER DA ÇOK GÜZEL BI IRK ROT İTATE ÇOK KÖTÜ Bİ IRK SEN BİLİRSİN AMA Bİİ DÜŞÜN
kopeklerle aram pek iyi değildir... bilmedigimden soruyorum da rotwellier katil denilen cins kopek değil miydi?
Benim Rotweilerim var 2 aylık daha ...
Çok şirin ve tatlı akıllı :D
ama dikkat et aşılarını tam vurdur benimki hastalandı serum inne falan zor düzeldi ...
bnece boşverin şu rotveileri boxerleri ikisi de can iin tehlikeli dışarıdan ne kadar çok korkunç hikaye var o köpeklerle ilgili, ilk başta çekici olarak gözükse de çok riskli bişey, kendinizi ve ailenizi riske atmayın bence, bildiğimiz normal köpeği alın ille köpek alacam diyorsanız
rotların koruma içgüdüsü yok değil tabi ama bu köpeklerin içinde kaba dille vahşet vardır. bir an sinirlenebilir çıldırabilir hatta öz sahibine eşine çocuklarına bile saldırabilir. yani kısacası rot ve boxer gbi köpekler. terrier tarzı köpekleri ben zaten sevmem ama mesela çobanköpeği yada dalmaçya köpeği güzel olur bence
bnce ikiside degil ikiside sadık olamıyor bnde rot vardı bildigin canavardı boxer da aynı.s bahçen varsa ve bahçeni korumak istiyosan kangal derim ama evde vs bahçeden başka bir yerde beslemek istiyorsan can sadık bir köpek yani 'fin tazısı'
Neden bu iki ırk arasında kaldın? ya da şöyle sorayım neden bunlardan birini tercih etmeyi planlıyorsun? Ne maksatla alıyorsun ?
İkisinden de vazgeç bence Kangal al yada önemi yok diyosan süs köpeği al...
rot u tek geçerim hem korkutucu karizma duruşu olsun hemde sahibine bağlılığı olsun
Evim köpek bakmak için uygun şartları karşılıyor olsaydı rottweiler alırdım.
Bence en güzeli golden retriever
Ayrıca çiftlikten al, yazmayı unutmuşum *-*
Rotweiler daha iyi bence.
Rottweiler!
pit all
tabiki rot
Boxer daha sempatik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar