+1 yılDominant birisini hep arzuladım. Çocukken benim öylebir kız arkadaşım olmuştu. Aynı apartmandaydık. Abisini sevmezdim hep sorun çıkarırdı. Kız abisinin bile karşısına dikilip (benim için) ona dokunamazsın demişti. Bana ne yapacağım konusunda hep direktif verirdi ama hiç üzmezdi. İyiliğimi düşünürdü ve ben de ona güvenirdim söylediklerinden dışarı çıkınca kendimi suçlu hissederdim. Ben de bir erkek olarak başkalarına karşı onu savunurdum tabi görevimi yapardım ama son söz hep onundu. Farklı şehirlere gitmiştik. Bir daha da görüşemedik ismi Burcuydu. Odur budur sıradan hiçbir kız veya kadın beni etkilemeyedi. Hep o baskın karakteri arıyorum ve o güveni ve o şefkati. Kendimi ona ait hissetmiştim ve o da beni benden fazla düşünürdü ama egosu yoktu. Çocuktuk bir de 8 ya da 9 yaşlarındaydık. Doğrusu onun gibi birisini hep arıyorum yaş farkı da önemli değil veya birçok şey aynı güven olduktan sonrasında gerisi önemli değil işte. (Gözlerim doldu yazarken). Çok özledim onunla olduğum o günleri. Şimdi de sadece cinsel amaçlar güden ve finansal köle anlayışı ile birbirinin parasını sömüren garip bir anlayış var. Domine edilen erkek ya da bu tür ilişkiler bunlar yüzünden hep yanlış anlaşılıyor. Aslında bu tür ilişkiler cinsellikten çok duygusallık üzerine olduğunda masumdur. Diğer türlü sapıklığa dönüşür
20 Yorumla
+1 yılSosyal faaliyetlere katılman gerek, yeni etkinlikler denemen gerek.
Baskın karakterli kadınlar daha aktif olacakları şeylere yönelirler. Plan yapılan işlere. Mesela eylem ya da yürüyüş yapmak gibi.
Etkinliklerin planını yapabilen bir kadın baskın karakterli bir kadındır.
Kendine güvenir, hedef belirler, çalışır çabalar ve başarır. Ama her dominant insanda olduğu gibi risk teşkil eden huy "ego"'dur. Bu detaya da dikkat etmelisin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz dominantlar sevilmeyiz genelde haha :) ama sevglm mecburen sevio :)
420 Yorumla- +1 yıl
Keşke sizin gibi bir tanesi karşıma çıksa.. Mesela bana arkadaşlarımla buluşmak istediğimde kendisinden izin alma şartı koşsa , ya da evin içinde hizmet ettirse...:)..
Cevap sahibi+1 yılyaa aynı ben :)
- +1 yıl
Hatta o kız arkadaşlarıyla sohbet ederken bana çayları ve pastaları servis etmememi söylese , ya da eve geldiğinde çizmelerini çıkarttırsa... o film izleyip keyif yaparken ben ev temizliği filan yapsam ve sonra o kontrol etse..:)..
Cevap sahibi+1 yılsen erkek olduğna eminmsn. bu kadını sen nasıl koruycksn misal yolda bitartışma yaşandı serserinn briyle naparsn
- +1 yıl
Dışarda sahiplenirim , beline girerim , hatta kıskançımdır da... Ama onu giyinme , şuraya gitme filan demem , çünkü akıllı bir kadın nerde nasıl giyinileceğini bilir zaten ve kimlerle görüşeceğini.. Zaten benim aradığım kendini saygısı ve özgüveni yüksek , eğitim ve kültür seviyesi yüksek fakat erkeğini yönetmekten ve hükmetmekten hoşlanan bir kadın.. Dışarda kapıyı tutabilirim mesela , sigarasını yakabilir ya da alışveriş poşetlerini taşıyabilirim... ya da bağcığı çözülürse eğilip bağlıyabilirim..:).. exper 2 seviyesine gelmem için ne yapmam lazım..
Cevap sahibi+1 yılsüpersin ideal erkeksin sen bnce. bn sevglime bunları yaptrıorm :)
- +1 yıl
teşekkür ederim.. O sizin bakışınız... Çünkü sizde ideal kadınsınız bence... Fakat Türkiye'de sizin düşüncenizde ve hayat tarzınızda ki kadınlar malesef çok çok az... erkek bence kadına duygusal , psikolojik ve cinsel olarak bağlı ve muhtaç hale getirilmeli ki hiç bir şartta itiraz edemesin , karşı çıkamasın kadınına... Kendisini onsuz bir hiç gibi hissetmeli , ona muhtaç ve mecbur olmalı her anlamda... İşte o zaman kadına boyun eğmekten başka bir çaresi kalmaz...:)..
Cevap sahibi+1 yılayy ne güzel knuştun yaaa.. aynen bnde hep öyle dşünüorm. erkekleri kadınlar komuta etmeli yönlendrmeli her konuda
- +1 yıl
Erkek kadını kaybetmekten korkmalı , hep taşımalı bu korkuyu içinde... hatta ve hatta onu bir lütuf gibi görmeli kendine ki değerini ve kıymetini bilsin yoksa elde var gibi görürse cıvıtabilir..:)
Cevap sahibi+1 yılewt bnde hep böle yapıorm. hep hakaret ediorm ya
- +1 yıl
Ben kadının hem fiziksel görünüş olarak , hem zeka olarak , hem kültür , hem de kendisiyle barışık ve özgüveni özsaygısı yüksek olması halinde , doğrularından taviz vermezse bunu başarabileceğine inanıyorum... Daha doğrusu kadın bence erkeğe iki yol sunmalı , birincisi kendisine kayıtsız şartsız teslimiyet , boyun eğiş ve iliskide onun üstünlüğünün kabullenilmesi ya da o erkeğe kapıyı göstermek...
Cevap sahibi+1 yılsüper harika. ve sen buna rağmen bir sevgili bulamadysan yuh diorm
- +1 yıl
Kadın bence belli aralıklara erkeğe onsuz bir hiç olduğunu , peşinde bunca kişi varken onu hayatına aldığı için çok şanslı olduğunu ve kapıda halen bir sürü kişinin beklediğini... Eğer itaatkar ve istediği gibi olmazsa onu her an kapıya koyup başka birini deneyebileceğini hatırlatmalı... Hatta erkeğe şöyle sormalı :" sen bensiz nesin?".. Erkekte " bir hiçim şeklinde " cevap vermeli.. ya da "sen bana nesin "demeli... Erkekte " muhtaç ve mecburum " demeli Atilla İLhan ustanın dediği gibi.. ben sana mecburum şiiri..
- +1 yıl
Sevgili kavramı çok yozlaştırılmış bir kavram artık aşk gibi aynen.. Bir diğer hususta bu tarz bir kadın bulmak özellikle Türkiye'de oldukça zor , çünkü kadınlar ataerkil kültürle yetiştiriliyor , sosyoekonomik özgürlükleri yok vs vs vs.. Bir çok sebep yani... siz istanbuldamısınız?
Cevap sahibi+1 yılewt İstanbul
- +1 yıl
Şimdi benim msg atabilmem için exper2 olmam gerekiyormuş... Nasıl olabilirim exper 2? .. Yaşınız ve mesleğiniz nedir..:)?
Cevap sahibi+1 yıl22 muhasebeci.
- +1 yıl
Topuklularla gezip ayaklarınız yorulduğunuzda masaj yapmasını istediniz mi hiç sevgilinizden , ya da ojelerinizi sürmesini parmak aralarınıza pamuk koyup..:)..
- +1 yıl
Günaydın nasılsınız , dominant bayan..:)..
- 1 yıl
Ben istiyorum benim efendim olur musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cevap sorunun içinde, sen bulamazsın o seni bulur, dominant ya hani ;)
23 Yorumla- +1 yıl
Keşke bulsa bir tanesi..:)..
- 1 yıl
Ben çok istiyorum dominant kadın sahibem olur musun
+1 yıldominant kadın isteyen tek erkek olarak tarihe geçtin.. bu arada dominant kadın bulamazsın o seni bulur..;)
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelde seni bir döveyim
37 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisiniz?
- +1 yıl
Cidden cekicisin
- +1 yıl
Zaman zaman izmire geliyorum... Hilton'da kaldım iki kez... İZmirlimisiniz aslen..:)
- +1 yıl
konuşmamıza izin verirmisiniz efendimmmmm
- 1 yıl
Lütfen
okadar zor ki dominant kadın bulmak, uzun zamandır arıyorum... ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yıltanışalım o zaman.
44 Yorumla- 1 yıl
Tanışalım çok istiyorum
+1 yılezik olucan o senı domıne etmeye gelır zaten
00 Yorumla
+1 yılDominant kadın candır, aranandır.
00 Yorumlaburdan kaynak yapabiliyor muyuz? ^^
00 YorumlaOnlar seni bulur😉
01 Yorumla- 1 yıl
Beni bulmuyorlar
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri