Kızlar markettesiniz molped aldınız ve kasada Erkek kasiyer var napardınız?
alır mıydınız almadan mı çıkardınız? ,)
alır mıydınız almadan mı çıkardınız? ,)
bundan utanan varsa umarım hep erkek kasiyere denk gelirde altına bez takar böyle saçma iş mi olur uyuz olurum doğanın düzeninin böyle utanılacak saklanıcak bir şey haline getirilmesine
mesela ben prezervatafi almıştım, kasiyer bayan önce prezervatife, sonra da önüme baktı ve yüzüme dönüp gülümsedi utandırdı resmen,
eee yani? olabilir bu tarz şeyler normal
aman bir şey olmaz yani ilkten bakarım erkek mi kız mı diye
sonra erkekse ''ben böyle şansın...' diyerek kendine güvenen bir tavırla alırım kasaya gelirim
hatta o utanırsa diye şakalar yaparım altı üstü aldığım pedi kasadan geçirecek ama bazıları utanıyor
bana hep böyle zamanlarda erkek kasiyer denk gelir de :D
bu güzeldi :)
doğallıktan yanayım ;)
:D ahahahha soru çok hoş. Hep erkek kasiyer denk geliyo. Geçen gün makroda denk geldim 6 paket almıştım adam suratıma bakıp güldü sonra kendi poşetledi 3 tane poşete geçirdi dışarı gözükmesin diye. O kadar kamufle etmeyeydiniz araba vardı dedim gül gül öldük. :D
Erkekler kadin eczacidan prezrvtf alirken ne hissediyosa kadinlarda onu hissediyo :p
biz de zorlanıyoz :) kolay olmuyor hani yanında birşeyler de alıyoruz, asprin gripin, falan filan yarasına koyup alıyoz prezervatifi ;)
İhtiyaç bu ayıp bir şey değil ki niye almicakmışım.
ödeme yaparken görücek pedini? mesela ben prezervatafi almıştım, kasiyer bayan önce prezervatife, sonra da önüme baktı ve yüzüme dönüp gülümsedi utandırdı resmen,
onu nerene kullanıcağını bilicek düsüncek işte aynı şey? ;)
Molped ne ya. Aldığım seksi camasirlari erkek kasiyer geçirmişti utanmistim. biraz. aldi dokundu falan.
Almadan çıkmamı gerektircek bir şey yok ki ortada :D
alırım tabi sanki kızların molped kullandgnı bilmiyo ondan mı çekinicem
Siz prezervatif alinca utanıyo misunz hadi bizimki ihtiyaç
bu kızlardan yediğim taciz 6-7 oldu walla... mesela ben prezervatif almıştım, kasiyer bayan önce prezervatife, sonra da önüme baktı ve yüzüme dönüp gülümsedi utandırdı resmen,
Biz ped alınca oramiza buramiza bakmiyolar :D
walla ödeme yaparken pedi bacaklarınızın arasına, vajinanıza yerlestireceğinizi bilir, düsünür... ;)
Heralde ne ise yariycak
Erkekler kizin eline sikistirip ode diyoda ondan
Kız arkadaşımın pedini genelde ben alıyorum orkidten başka marka kullanmıyor. :)
prezervatif alırken kasiyer bayansa o erkekse ben alıyorum ;)
Al işte demiştim iğrenç bisi o ya iyk
Bunlar olagan ve dogal seyler ne var bunda
Teoman? dostum sende mi? :D
Aman da komik
Niye utanalı doğal bir şey?
Alirim tabi ne cekinecegim
Alırım niye almayayım?
Hyr pek utanmam. d
tınlamam
ben prezervatif alırken özellikle bayan kasiyerden geçirtiyorum :D çok mu pisliğim ne
Alirlar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?