Bir erkek geçmişinin olduğu kızın kucağına yattığı zaman kız onun saçlarını sevip okşarsa ne hisseder? Merak ediyorum. Dürüst olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldoğruyum dürüst olarak söyleyeceğim şu ki aşk sevgi eski geçmişlerinin aklına gelip saçını sevip okşaması veya onu eskiden değilde şimdi arkadaş olarak görüp öyle yapması olabilir veya da teselli etmek olarak yapılabilir bir şey olmuştur
012 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin evde sadece ikimizdik... Romantik bir andı
- +1 yıl
o zaman duyduğun bir aşk ya da sevgi ya da hoşlantı hala ona karşı öyle bir şey olabilir eski anılar canlanıp ona karşı aniden içinde bir şey olabilir
Soran+1 yılPeki ya sonra birden sessizliğe gömülmüşse nedenini açıklamadan bu arada eğlenmelik kızlara takılmışsa ve onu seven her anlamda masum kız onu en sonunda terk etmişse?
- +1 yıl
bak anladığım kadarıyla eğlenmelik kızlarla takılıp aldatmış oldu seven o masum kızda terk etti demi o zaman erkek bu aşkı bu sevgiyi bu değeri bu şefkati hiç hakketmemiş en başından hemde kıza durup dururken böyle bir ihanet yapması gerekmiyordu ama yapmış demi üstünde durmaya gerek yok ama insan yaptığı her şeyin bedelini de öder her şeyin bir bedeli vardır ve ödemesi gerekir onun cezası da ömür boyu geri kalan hayatında bu aşkı bitirmesidir bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılEvet anladım. Sevgiliyken yapmadı ama sevgiliyken de pek güven vermemişti zaten. Sonra ben ona umut verdiği için 4 ay daha sadık kaldım o gönül eğlendirirken. En sonunda beni kaybetti.
- +1 yıl
anladığına sevindim seni kaybederek hatasını anlamış olur inşallah da bir daha ki ilişkide yapmaz öyle bir mallık ama hala sen onu seviyorsan senin bileceğin iş
Soran+1 yılBen onu hep seveceğim. Sadece bana eşlik etmeyecek
- +1 yıl
hmm cezasını çeksin diyorsun yani kalemi kırmışsın hakim bey ödesin cezasını
- +1 yıl
asıl öyle bir dünya yok yapıp da sonra af felan diyemez o haltı yapmadan düşünecekti çeksin cezasını
Soran+1 yılSürüm sürüm sürünsün :P
- +1 yıl
aynen arkandayım birader
En İyi Cevaplar
bugün bu konuya ikinci kez rastladım. hayatımda yapmaktan en hoşlandığım şey kucağına yatıp saçlarımın okşanması o şekilde uyayabile kaldım. o an dünyayla bağlantın kopuyor nasıl anlatsam sanki başka bir boyuta geçmişsin gibi sadece sevgilim için değil arkadaşlarımla bile yapıyorum kısaca anlatılmaz yaşanır diyebilirim
ve tahminimce sende aynı kişisin :) artık vazgeç şüphe duyuyorsan konuşmazsın eğer üzülmeyi göze alırsan yani üzülmeyi kabullendiysen git konuş00 Yorumla
Empati yaparak konusoyurm, neler hissetmezki? askin verdigi sicaklikla önce dudaklari sonradan bütün vücudu icten ice terlemeye baslar. Öz güven gelir, aynisini oda ona ypamak ister hic bir daha ayrilmak istemez herseyi birlikte ypamak ister, onu korumak ister zarar gelmesini istemez. Ayni seyi kendim gercekte yasasam inan daha cok yardimci olmaya calisirdim , empatiyle bukadar oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılayrıldığım sevgilimin saçlarımı okşamasını bana sevdiğini söylemesini o güzel bakışlarını ve samimi olmasını hiç unutamıyorum.o anda her iki tarafta duygusal hisseder.her duygu açığa çıkar hoş ve anlamlı bir yakınlık olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
mutlu olur erkek ama sen biraz erkek arkadaşının ihityacını karşılamamışsın o da başka gönüllere kaymış..
017 Yorumla
Soran+1 yılAma bana dokunmayan kendisiydi. Ben çok istiyordum. O da istiyordu ama kontrol ediyordu.
Soran+1 yılÖyle değildi emin ol. Kalbimi paylaştığım zaman diğer parçalarımı da paylaşırım ben. Kalıplarım yok
Soran+1 yılSırf o zihniyetle de yaklaşacaksa hiç yaklaşmasın zaten
Soran+1 yılAsıl ben sıkıldım ben o kadar yüzünü güldürürken o bana soğuk davranıyordu
Soran+1 yılÖnce o çok çabaladı sonra da ben çabaladım. Kolay elde etmedi, edemezdi de... Ben çok zor biriyim kolay teslim olmam ve kolay güvenmem ama bir kez güvenirsem her şeyi yaparım o kişi için
Soran+1 yılKendimin yanında ona da güvenmiştim...
Soran+1 yılOldukça açık ve net açıkladın anlamamak ne mümkündür.
Soran+1 yılAcı ama gerçek...
Soran+1 yılAşk dolu bir hayat dilerim senin için :) Kendine iyi bak
+1 yılbir erkek için en mutlu edici andır, tek geçerim.. siz kızların bahsettiğiniz o abazalığın yerini direkt mutluluk alır.. kızlar bunu bol bol yapsınlar:)
00 Yorumla
+1 yılseni seviyosa mutlu olur senle seks için birlikteyse aklı başka yerlerindedir ne olacak
00 Yorumlabu soru daha önce sorulmuştu sanki yine bir gizli kullanıcı tarafından : )
010 Yorumla
Soran+1 yılAynı kişiyim :) Farklı kişilerden yorum almak istedim tekrar sordum
Soran+1 yılTerk ettim
Soran+1 yıl:( Ona olan güvenimi yerle bir ettiği için... O kollarımın arasından sıyrıldığında başka kollara koşmadım. Onun yerine kendime sarıldım. Ben sadık kalırken onun için teklifleri reddederken o kızlarla eğlenmeye devam ettiği için... Kalbimde kırılacak yer bırakmadığı için... Beni oyaladığı için...
Soran+1 yılBahaneler uydurdu kendince anlamadım tam mazeretini. Hata da yapmamıştım beni ertelemek istedi beklemiyordum
Soran+1 yılAyrıldı ve hemen eģlendi insan biraz üzülür beni cepte saydı resmen. Sevgimden ve kolay vazgeçmeyeceğimden emindi bunun rahatlığıyla hareket etti.Ben de terk ettim mesaj atıp cevap da vermedi ama ilahi adalet, pişman olacak ve ettiğini bulacak günün birinde
+1 yılDaha annemin kucağına bile sayılı yatmışken bir kızın kucağına yatmak bilmiyorum ağlardım heralde
10 Yorumla
+1 yılVajinasi temizmidir acaba? Off sanki koku geliyor. Bu kız pasakli bit geçer bundan filan. ...
00 YorumlaEski sevgilim in kucağına yatarım o saçma oynarken bende göğüslerini okşardim yani aklıma hic de iyi şeyler gelmezdi ne niyetle yatmak önemli tabii
00 Yorumla
+1 yılBence odun olduklari icin bir sey hissetmiyorlar biz kadinlar gibi degiller
31 Yorumlahem geçmişi var hemde kızın kucagınamı yatmıs. ıkı ozellıklı dıyorsun yanı
019 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi de...
Soran+1 yılBiraz... Niye ki?
Soran+1 yılDemelisin... :) Söyle hadi
Soran+1 yılSöylemezsen daha çok kızarım.
Soran+1 yılSöylesene merak ettim...
Soran+1 yıl:) Ben de bir şey ima etmek istediğini düşündüm neyse seni ciddiye almam olur biter :)
Soran+1 yılŞaka :P
Soran+1 yılSeninki de öyle durmuyordu ama neyse
Soran+1 yılDalga geçmek de şaka değildir. ..
benim hayalini kurduğum şey bu
birgün seversem gerçekleşir00 YorumlaAnne şefkati her erkeğin sevdiğinden beklediği güzel birşey :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. o kızın ne kadar şefkatli olduğunu düşünür :) anne eli değmiş gibi :)
00 Yorumlaben hiç yaptırmadım istemem hep tersledim.jöleli saçımı niye karıştıracak
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) Saçları yumuşak ve parlaktı... Ve kesinlikle jölesiz...
Soran+1 yılO da güzel...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilim hiç yapmadı la :( sadece yattıktan sora saçlarımı oksuyordu
00 Yorumla
+1 yılKucagımda kasar erıyorrr pampaaaaaaaaaaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç komik değil
Erkekte nasıl bir izlenim bıraktığına bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılKarmaşık...
Ben kızın saçlarıyla oynamayı tercih ederim.
00 Yorumlasevdiğimse huzur sadecw huzur
00 Yorumlaguven var demekki bu kıza kalpten
00 Yorumlaseni ister... sen onu istiyormusun
08 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum
Soran+1 yılBen sadece biraz gergindim... Daha önce hiç birine karşılık vermedim veya öpmedim. Zorla öpüldüm bir kez, ve öpüşmek benim için bir kabusa dönüştü. Bu doğru...
Soran+1 yılÇünkü beni kaybetti.
Soran+1 yılOyalayarak kaybetti. Kalp kırıklığına uğradım. Ben ona olan sadakatime devam ederken o bir sürü kızla flört halindeymiş meğer...
+1 yılaslında bir öpücük kondurması daha cazip :)
024 Yorumla
Soran+1 yıl:) O güne dönmek istiyorum
- +1 yıl
bir bayan için çok basit erkeğin dinler seni sen programını yap dön o güne tekrar :)
Soran+1 yılYapamam :(
- +1 yıl
Sebep?
Soran+1 yılVeda mesajı atarak çıktım hayatından 1 hafta kadar önce
- +1 yıl
istemeyerek mi ayrıldın yani
Soran+1 yılBiraz öyle oldu. Kaldıramadım onu paylaşmayı.
- +1 yıl
tekrar barış sen mutlu ol paylaşmak istemiyorsan onu paylaşma zaten elinde tutmayı bil
Soran+1 yılTutmama engel oluyor hemen başlıyor ben dedim sana erken tanıştık sevgili olamayız kararım değişmicek ben bir kere karar verdimmi sonuna kadar arkasında dururum vs... diye. Ben de olmayalım zaten, dediğin de oldu. Seninle değil sensizlikle olgunlaştım ben. Hatırla, hiçbir zaman sana rağmen değil, her zaman senin için severdim seni. En çok da kendi kalbimi severdim. Içinde sen vardın. Sen tam oradaydın. Seni tanımak güzeldi. Yine de hayatından tamamen çıkmam gerektiğine karar verdim. Yokluğumun fark yaratmadığı bir yerdi senin yanın. Varlığımın ne anlamı vardı? Gidiyor musun diye sorarken kalmalı mıydım? Sen kollarımın arasından sıyrıldığında, ben diğerleri gibi başka kollara koşmadım. Onun yerine kendime sarıldım. Şimdi gitme zamanı, vedanın tam zamanı. Zamanında verdim bu kararı. Sevgiyle kal. Hoşça kal... dedim ve gittim
Soran+1 yılBeni elde ettiğinde tutmayı bilmezse böyle de kayar giderim ellerinden
Soran+1 yılGüya üzmemek için ayrılmıştı! Beni asıl böyle üzdü
- +1 yıl
anladığım kadarıyla zaten yürümüyormuş ama veda sözlerin çok iyi ama bayansın sonuçta o kadar erkek var ben erkek olarak etrafımda kızlar fır dönsün istesemde olmuyor sen haline şükret :)
Soran+1 yıl:) Oh çok şükür... Sence pişmanlık yaşar mı?
- +1 yıl
Yaşarsa döner zaten ama senin ona az bir açık kapı bırakman gerekirdi o bişeyler anlamalı
Soran+1 yılFaceden sildim ama engellemedim numaram da onda vardı silmediyse tabi
- +1 yıl
bir erkek ister istemez güzelliğe önem veriyor ona göre döner veya dönmez..güzelmisin
Soran+1 yılModellik ve özel yüz teklifi aldım. Sence? :)
- +1 yıl
Mükemmel sen ozaman biraz bekle o pisman olur :)
Soran+1 yılNe kadar bekleyeyim mesela?
- +1 yıl
30 - 45 o birini bulur derki eskisi daha iyiydi sonra döner ama dönüşü güzel olur :) kıymetini anlar
Soran+1 yılBelki ben de başkasıyla çıkıyor olurum o sıralarda :) Yetti 4 aydır
- +1 yıl
istanbul'damısın
Soran+1 yılİstanbuldayım
- +1 yıl
faceden eklermisin?
:) annem diye sarılmazsa n.p
00 Yorumlanefes alıp verişini ne hissedicek kıza bak :D
00 Yorumlao durum anlatılmaz yaşanır ama çok zevkli olur
00 Yorumlamutluluktan saçmalarım :)
00 YorumlaEskiler hatirlanir mutlak
04 Yorumla
Soran+1 yılHatırlandı elbet... Kollarımdaydı ve bana zorla hatırlattı.
Soran+1 yılHayır böyle bir şey geçmedi aramızda
+1 yılya bu soruyu aksam da sormadın mı sen
00 YorumlaHayat o an durur du Benim için ;)♡♡♡♡♡
00 Yorumlasevgi... aşk...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne hissediyossan mutluluk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonra tersini isterim ama
00 Yorumlahuzur
00 Yorumla
+1 yılDinginlik ve huzur
00 Yorumla