Geçdipnot:Geç edit demiştim.
Aynı sınıftaki kızla nasıl tanışılır?
Geçdipnot:Geç edit demiştim.
abi ben bir taktik denedim ve olmuştu anlatayım sana.. ilk başta takıldığı çevreyle iyi ilişkiler kurmaya çalış kulak misafiri ol muhabbetlerine yarımcı oluyomuş gibi davran beceremesen bile.. zaten takıldığı arkadaş çevresinde erkek varsa olay çok basit o yaşlarda erkeklerin ortak muhabet noktasını herkes biliyor zaten :) buraya kadar herşey yolunda giderse dışarda takılmaya başlayın ve davet et aynı ortamdaki kişileri.. ne bileyim sinema avm falan filan.. zaten sınav stresi bilmem ne diye kandırırsın tahminimce dikkatini çekersen birebir muhabet etmeye çalış ne bileyim o boşlukta telefonunu falan kapmaya çalış.. gerisi kızla ortak noktalarınıza bakar uyuşuyorsanız zaten yürür gidersin
kardeşim elini çabuk tut kaparlar hatununu bu hep böyledir , aynı sınıftaysanız ve tanışamıyorsan tek yapacağın şey bu çekingenliğini atman , yoksa bir kız sana daha yakın anca dizinin dibinde olabilir , ben sana şöyle yap böyle yap diye uzun yoldan taktik vermekten ziyade GİT AÇIL KONUŞ MASAYA YUMRUĞUNU VUR derim , ne diyeceğini çok düşünme ''şerefsizin kızı tillahım kurudu aşkndan'' bile diyecek olsan git de , çünkü senin problemin falanca kızla değil kendinle çık sahneye kendini gör zaten zeki adammışın bak eksiklerini uygulama yapa yapa kapayacaksın emin ol
ortak arkadaş en iyi çözüm ortak arkadaştır bir bak bakalım ortak arkadaşınız var mı eğer o ortak arkadaş güvenilirse ona söyle hoşlandığını oda kızın yanına gitsin sende onla git konuşurken işte sana soru sorsun o ortak arkadaş sende cavapla ortama karış akanze işte :D ortak arkadaşınız yoksa yorum yap düşünürüz :D
Ortak arkadaş var da kızın şu ana kadar konuştuğunu görmedim. Türkçe biliyor, tweetlerinden anladım onu da.
vakti geçmiş artık
Cevap
102Cevap
Zeki değilsin.. En ineksin.. Zeki insan ne yapacağını bilir.. sorun ve çıkmazlara çözüm bulur. Önce birkeç kez bakışlarını çakıştır.. sinirli değil de sempatik bakışları var ise bir ders arasında Çay veya Kahve içmeye davet et..Ama öyle ders çalışır, sığır vari değil.. biraz mizah ve benzetmeyle.. mesela gidip kıza " Merhaba, çok kısa birşey rica edecektim" de önce sonra o sana söz hakkı verdiğinde " Şey bişi içmeye ineceğim ama yanlız olmuyor, sana da birşey ısmarlama izin verirsen Kahvem daha tatlı olur gibi..." gibi bişi söylemelisin.. yani gülümsetmelisin. Ama şunu da söylemeliyim.. senin gibi inek değilde zeki bir kız ise muhtemelen sınav öncesi Aşk - meşk- sevgili durumlarına kafa yoracağını hiç sanmıyorum. Kim bilir nereleri kazanıp zaten ayrılacak, uzakkalacaksınız..pek doğru zaman değil aslında yani..
Nasilsa bigun olucez.. olum tek gercektir hayatta.. yani ya sevdiginle beraber mutlu yasarsin..yada o kizi baskasi kapar genc.. bunu aklina kazi iyice.. sacma olmayan sempatik bir " tanisma bahanesi " yarat.. bu dersle alakali bir soru bile olabilir..ve kizi iyi gozlemle.. zevkleri , sevdikleri vs vs.. kendini kasma.. kadinlar; parali , tripli , boburlenen vb. Himbilligi yapan erkeklerden hoslanmaz.. oyle olsaydi bmw lerde 6 erkek beraber okuz gibi gezenler olmazdi... kadinlar , kendisi olan erkeklerden hoslanir...tanisma bahanesi yaratamazsan uzulme.. daha kolayi var.. gulumseyerek onu gordugunde bir merhaba veya gunaydin la olaya basla... birkac gun sonra nasilsinlar gelir.. ondan birkac gun sonra aa sende mi o filmi seviyosuna donen bu dialoglar daha sonra " bugun biseyler yapalim mi? :) " olur..kolay gelsin.
Ölümle burun burunaymış gibi soğuk kanlı ve dik başlı ol unutma ki sen gururları olan bir erkeksin sen yapı taşısın kendini hidrojen gibi gör sen olmazsan su olmaz şimdi , her zaman ağır olacaksın ilk dostça yaklaşımını yap daha sonra da fazla ilgi gösterip kızı bunaltma ilerleyen seviyelerde ise ortak nokta bulma yollarını dene , dersleri takip et bir fırsat sana onun çok iyi olduğu bir ders bul bir soruyu çözemediğini söyle sadece git ondan yardım al , böylelikle ilk adımlar projesi hayata geçmiş olur , ciddi tertipli düzenli ol cıvık cıvık hareketler ve heyecana kapılıp kendini aptallaştırma , daha sonra tekrar tekrar böyle devam et ve sonra sınıfta çok ses var gel aşağıya terasa kafeteryaya inelim ayağına sınıftan uzaklaşıp yalnız kalma yollarını keşfet şimdilik bu kadar dahası olayların gelişim sürecine bağlı , ne kadar bilgi ( para ) verirsen o kadar inegöl köfte yersin.
ayy bu hoslanma insani yiyip bitiriyor sen bide utangacsin yuzun kizariyor dur simdi ya, bence giyimine cok ozen goster baska erkeklere benzeme ve onunla goz temasi kur konusmadin simdiye kadar konusman biraz fazla zaman alabilir yeterki gozlerini kullanmayi bil, dilinin soylemedigini gozler soyler ona,
Peki o senden hoslaniyormu bakiyor sana hic?
Bak bunu kullan bence çok iyi bir taktiktir hep ben kullandığımdan %90 tutma ihtimali var ama kıza sen gitmen lazım :)
bu yorum bana miydi?
Hiçbir şey olmamış gibi gayet düzgünce ondan bir eşyasını iste mesela kalemini ya da kitabını, ertesi gün ona aldığın şeyi geri ver ve yüzünden gülümsemeyi hiç eksik etme. Böyle böyle muhabbet kur ve seviyeli ol. Böylelikle zamanla birbirinizi tanımış olursunuz. En azından merabanız olur :)
guzel kardesım sen daha bu yaslarda bukadar cekıngen olursan hayatın zor gecer iş yasamında ve unıversıtede ozellıkle cok sıkıntı cekersın zeki olmanı basarılı olmanı golgede bırakabılır utansanda sıkılsanda gıt yanına bır bardak cay alıp bu sekılde korkularının uzerıne gıt soguk dawranırsa rededersede sakın kendını suclama gül gec ben unıversıtedeyken korıdorda yururken selam vermekten mıllete boynum agrırdı girişken olmanın hiç bir zararı olmaz hadi bakıyım goruyum senı aslanım :)
Önce biraz kaynaşman lazım kendini psikoloji olarak hazırla bu işe.Yanından geçerken filan biraz artislik yap ne biliyim.Ama önce kızın senden ilgi duyup duymadığını öğrenmen gerek.Yoksa hayal kırıklığına uğrarsın bir kız arkadaşıyla konuş durumu anlat o zaten ona söyler..Bizim okulda öyle bir sorun.Bir erkek bir kıza baksa kızlar neredeyse kendini verecek :) Nihayet o terbiyesiz okuldan kurtuldum
özgüven patlaması yaşaman için knkların seni cesaretlendırsın sonra gıt tanışabılırmıyız de korkma sakın asıl o zmn kaybedersın ayrıca yemicek ya seni şu an o kdr kötü bir devirde genç oldukki kıza teklif etmeden öpüşelimmi sorusu soruluyor uyanma çeknme içe kapanık olma :D
valla dostum aynı durum bendede vardı 4 sene aynı lisede aynı sınıfta okuduk sadece günaydın merhaba merhaba vardı aramızda ama kızı kesiyodum uzaktan uzaktan ama onların arkadaş grubuyla konuşurdum bir o kızla konuşamazdım sonra gittim en yakın arkadaşına söyledim numara falan aldım öyle işte mesajlaşa mesajlaşa 2 ay yürüdü gitti sonrada çıkmaya başladık :))
çekingenlik iyidir özünde hep olsun ama bir erkek yerine göre kızdan rahat olmalı gibi hm? "pardon bugün 3. ders ne?" falan de arkadaşça başla.. listeden adını bul faceden ekle.. kabul ederse zamanla sohbeti ilerletip görüşürsünüz.. herşeye de hazırlıklı ol.. ama önce arkadaşça yaklaş bir süre..
Öncelikle Dershane ortamından başka bir yerde sanki tesadüfen görümüşsün gibi yapıp yanına git. Nereyi kazandın sınav nasıldı tarzı sorular sor. Sonra numarasını iste ve yoluna koyul. Akşamda mesaj atarsan bu iş olur. :D
Bu zamana kadar farkettirmediysen kendini boşuna uğraşma. ya da küçük notlar yaz o görmeden deftr arasına ya da çantasına at. Ufaktan belli et kendini. . Yap bişeyler işte. ya da Kendin ol eniyisi başkalarının tavsiyesiyle olmaz.
Lisedeyken bir çocukla kedi köpek gibiydik her fırsatta birbirimizr laf sokuyoduk. Herkes hiç anlaşamadığımızı net görüyodu. Bende hiç anlam veremiyodum. Bigün öyle bişey yaptıki herkes şok oldu. Erkenden gelip sınıfa tahtayı doldurana kadar adımla beraber seni seviyorum yazmış defalarca. Tabi ben naaptım kesinlikle reddettim :)))
kıza git merhaba falan de sonra müzik konusuna filan gir ve oradan yürü.çok işe yarıyor ve sadece müzik muhabbeti yapmazsınız kelime kelimeyi açar.sana tavsiyem yanında konuşamıyorsan sanaldan muhabbet etmeye çalış.önce okul muhabbeti sonra kafa dağıtalım biraz de ve bir müzik videosu gönder.muhabbetiniz olur ve kanımca denenmiştir.sinemadan da anlıyorsan sinema da olabilir.
Git meraba naber de sonra Butun yıl boyunca nasıl geçtiğini hangi hocalardan hoslanip hoşlanmadığını sor baska konular ac iyice kaynasın sonra neden daha once hic konusmadik kii diyin ;D
Ben birisini severken, o kişiyle konuşurken kelimeleri bir araya getiremem. Kekelediğim olmuştu öncesinde.
Bende öylee :) kendi kendine sor ona soracaklarını , sonrada kendin cevapla :) alistir kendini :) kolay gelsin
Pratik yapmayı denemişliğim var, ama gel gör ki onu denediğimde sadece pratik yaptığımı söyleyebildim gerisi doğaçlama oldu.
Galiba normal tanismak istiyosun tenefusde sinifta oturuyosa yanina gidebilirsin oylesine konuşmak tanismak için eve giderken yakalayıp birlikte yuruyup konuşabilirsin böyle seyleri değerlendirerek konuşabilirsin ama sunu diyim gidip bence direkt seni seviyorum falan deme bu hos olmaz ilk tanis konuş bir arkadasliginiz olsun sonra acilirsin.
en zoru da aynı sınıfta olduğun kızla tanısmak yoksa otobus de metro da başka şehirde görsen hemen tanısırsın ama aynı sınıfta olunca hiç bir yolu yok gidip herkes gibi ona da selam vercen sadece nie bu kdr zorluyosun ki ya da sınıfta herkese dondurma ısmarla hayrına o zmn mutlak konusrsan bir kaç kelime tabi onun geldiği ama sınıfın az oldugu bir gün tercih etmelisi nki ekonomik olsun
Dershane cok iyi bir tanışma ortamı kıza integral sorusu sor biraz zor olsun ama alan hesaplama falan sor yani :) ugrassin hemen cozemesin sen de o arada muhabbete gir bence gerisi gelecektir. Sanaldan ekleyip yazmayı düşünme derim.
Cok samimiyetsiz bir yol olur :)
Eger oda sana karsi bisey hissediyo gbi dusunuyosan acil gitsin sonradan grisi gelir nasilsa sinif arkadasisiniz muhabbet falan dersken isler ilerler bir bakmissin evlenmissin:)
bence direk git konuş yani utanmayı sıkılmayı bir kenara bırak okul bitti son bir haftan falan kaldı büyk ihtimalle dershanede olduğuna göre son şansın yani iyi kullanmazsan belki bir daha hiç şansın olmaz. etkili bir konuşma yap eğer sevgilisi ya da hoşlandığı birileri yoksa bence iyi şeyler olabilir
Bir an ben yazdığımı düşünmeye başladım bu yazıyı...
aynı durum bende de var 1 hafta önce ders bitti ben kaçırdım fırsatı.
git bir mektup yaz. sevdiğini söyle söylemek içi utandığını yaz bir kaç güzel şey yaz ver eline..
bunu sana yazdım de gözlerine bakarak
buradan gazı alıp orada senin olmayan davranışlar sergileme. kızın aklını karıştırabilirsin ama önce ilgilen sonra sadece onunla ilgilenmediğini düşünsün sonra açıl.
Bak şimdi zaman kısıtlı ise derste yanına git otur.
Başkası varsa ara verildiğinde söyle kaybolsun.
Hiçbir şey deme direk otur.
Silgi iste, kalem iste ne varsa onda ise.
Sonra dön gözlerine bak.
Çıkışta çorba içek mi de.
Tamamdır.
Önce sevgilisi olmadığını araştır.İyice tanımana vesile olacaktır.Sonra klasik bir muhabbet olarak kalemimi sırasının altına atmıştım tenefüste tam zil çalarken sonra hiç haberim yokmuş gibi istedim göz göze geldik tebessüm ettik.Sonrası geldi zaten klasik sonra uç istemeler felan filan :)
Direk konuya gir tanışabilir miyiz? diye. Sana söylüyorum ama bende çok utanırım. :D Hatta bir muhabbet olsada ortak bir konu onla ilgili konuşup tanışsakk samimileşsek filan diye hep ortak konuyu beklerim. Gördüm mü av başlar. :D
''selam- nasılsın -iyimisin- eee karnen nasıl -derslerde anlamadığın bir yer var mı -bende film izliyordum öyle bana film önersene '' gibi bir mesaj atabilirsin özellikle sana önereceği kitap ve film onun özelliklerine yakın olduğu için hakkında bir önbilgi edinmiş olursun
Sanırsam bir ergen daha :).
neyse bak kardeş bu işler gecti boşver nasıl tanıscağını felan git kızla konuş eğer ondada bir kıvılcımlaşma varsa halledersin zaten devamı gelir
Allah Aşkına Açık Açık Söyle Hoşlandığını Onuda Yapamıyosan Yaz bir Kağıda Koy Defterinin Kenarına bir Yerine Süprizler Yap Mesela Sırasına O Gelmeden Dolu Çikolata Al Ama Tabi Adını Verme Hemen Merak Etsin Belli bir Zaman Sonra Çık Karşısına Erkek Gibi Sevdiğini Söyle Emin Ol Hoşuna Gidecek ;)
Gidip körkütük acılacaksın utanılacak birşey yok rededebilir ederse boşveri çekiceksin eyer teklif etmesse ve gerçekten aşıksan plotonikler seni yer bitirir. Ağlamaya üzülmeye yer ararsın.
git yanına otur muhabbeti aç işte meraba falan sonra ipleri kendi eline al konuş onunla ama konuşmadan öncede ağzından çıkacak kelimeyi düşünerek düşündükten sonra konuş. bol bol espiri yap güldürmeye calış onu mutlaka bu herzaman işe yarar. sonra aranı yaptıktan sonra sakın kimseyi gönderip teklif vermek için gidip dobra dobra doğruya doğru gelip geçiçi değil bir ömürlük işte seni seviyorum kendin teklifini ver işe yarar :)
Gayette güzel tanışılır.Git rastlantı gibi yanına otur muhabbet aç derken gayet de güzel oluyor ya bir kere aynı sınıftan birisiyle çıkmıştım da ah ah inşallah sevgilin olur
Klasik ama ödev sorarak ya da kalem ucu isteyerek muhabbete başlasan? aa bu arada tanışmamıştık ben xxx desen. Dersten ya da hocadan konuşma derken uzar zaten.
birinci sensen eğer sınıfında iyidir muhtemelen kıza ders anlamında yaklaşman onun dikkatini çekmez. bende son sınıf öğrencisiyim bunu yapmak işe yaramaz. kızla çok fazla uğraşmakta çocukça olur. kızlar karizmatik erkekleri sever. biraz net olup numarasını almakla başlayabilirsin bence
karizma dedinizde beni çağırdınız galiba..:D
yok beni çağırdı akrdeşim :D
Gözlerinin içine bak kızın eğer göz göze gelirseniz. Gelmezseniz sohbet et. 1 hafta sonra falan dışarda buluşmayı teklif et yavaş yavaş açılmaya başla.
kız ilk adımı senden bekleyecektir böyle utanmaya devam edersen bir yere varamazsın
aynı sınıfta olup hala muhabbetin olmadıysa hiç tanışma
al oku https://goo.gl/AEwNPz
ben üzerine su dökmüştüm kız çıkma teklifi etmişti başka sınıftaydı neyse ilginç olaylar oluyor bazen
Canını sıkmak gibi olmasın ama bu saatten sonra birşey olmaz gibi...
Panpa kitapları falan yere düşerse direk kaldır belki böyle amerikan filmlerindeki gibi aynı anda eğilip göz göze falan gelirsiniz ahhshs
Bence önce kendine özgüvenin olsun ama ne çok fazla ne de çok az orta karar. Sonra kıza git. Merhaba, nasılsın de. Bir konu hakkında fikrini sor.
Bence Rahatlık en önemli adım ve açık sözlü olman utanılacak bir şey göremiyorum ben gidip konuşacaksın insan ilişkisinde en normal olan şey ben bir kız olsam rahatlık ve açık sözlülükle gelip karşımda konuşsan dikkatimi çekerdin :)
bir yerden numarasını bulup mesaj at. Ayrıca arkadaşlar son sorduğum soruya pek cevap gelmedi ve merakımı gideremedim cevap yazabilecek olanlar yazabilir mi özellikle bayanların cvplarını merak ediyorum
o da varken derste :D sen eminmisin birinci olduguna?
neyse konuşmak istiyorsan şunu dene.. Aaa biz aynı sınıftaymışız ama daha bir oturup muhabbet etmişliğimiz bile yok.. Gel iki lafın belini kıralım senle gibi espirili bir yaklaşım ((: dene..
Ya allah askına lys gecsin öyle yap ya kız seni reddederse o sokla sınavamı giriceksin ya?
Çalışkanlıkla zeka farklı kavramlardır da neyse konuna gelicek olursak okulda 1. isen o kadar zeki isen buraya yazmana gerek yoktu bir kızlada tanışmak çok kolaydır selam diye başla gerisi gelir zaten kız sana karşı ilgi besliyorsa konu açılır
zaten sınıf küçücük bir yer kardeşim.
asosyal olmasan zaten herkezle iletişimin olur sınıfta..
Bu kadar da olmasın sınıftaki arkadaşla da nasıl tanışacağım diye sorma.
Gizliden çıkar kendini aktif ol pasif gibi durma çekingenlikten kurtul. :)
kafasına silgi fırlat sert şekilde sonra dönüp sana bakınca özür dile sana atmıyordum valla ya falan de öyle tanışırsın:D
direk git konuş, cesur ol. kaybedeceğin bir şey yok sonuçta. kendi kendini gaza getir, bir şeyler yap ve kızı kap :D
Onun iyi olduğu bir derste bir konuyu anlamamış gibi yap ve "sen şu soruyu çözmüş müydün?" gibi bir cümleyle giriş yap
Git sınıfta kalabalık ortasında bilerek ayağına bas...Görmedim çok özür dilerim de...Devamı gelir...Bir çay içelim dersin..
Seviyorsan aç konuş bence :D Burak Özçivit replikk :D:D
facebookdan ekle, arkadaşlıktan cıkar yine ekle cıkar yine ekle farkına varacaktır.D ben bunu yaptım 9 aydırda ilişkimiz var cok mutluyuz
çözemediği bir soru var mı diye gözle sonra yardımcı olayım de soruyu çözerken ufaktan muhabbet et çözemediğin olursa yardımcı olurum dersin :) olur bence
dostum surda bir hafta kaldı hayatının en büyük cesaretini göster araya hoca falan sok kız nasıl biri öğren önce sonra git açıl bir şekilde kaybedecek hiç bir şeyin yok belki o kızı daha hiç görmeyeceksin
en kötü ihtimalle reddedilirsin hiç denememiş olmak daha büyük bir başarısızlıktır
Öncelikle muhabbet kurmalısın. Takıldığı kızlardan biriyle arkadaş ol ve aralarına gir. Bu şekilde muhabbet başlatabilirsin :)
Azcik dis görünüse calis, ilk etkilemede kacinilmazlardandir, sonradan corap sökügü gibi gelir
12. sınıf öğrencisi isen :D dersinelerine kas boşver kızı simdilik bak pisman olursun ki olacaksın ;)
sadece dipnot düşmek istedim... Sınıf 1.liği zeka göstergesi dğldir... Zaman içinde anlıycksın ztn..
Sosyal paylaşım sitelerinden kızı bul beğen yorum yap falan , sonraki gün sınıfa girdiğinde gülüşmeler falan başlar tanışırsınız zaten :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar