Yeni mezun oldum bu yıl başladım çalışmaya, psikoloğum, bir hastam var bayan. 5-6 kere geldi herşeyi anlatıyo tabi lezbiyen olduğunuda söyledi ben bu kıza çok bağlandım şu an ilişkiside yok resmen aşık oldum ama danışmanım o benim, napıcam bilmiyorum, daha önce hiç bir kızla bir ilişkim olmadı ama bir arkadaşımı çok fazla sahiplenmiştim o da aşk derecesine geldi nerdeyse ama geçti şu an bunu ne yapacağım?
Cevabın nedir?
+1 yılHmm hmm.. ben de eşcinselim (lezbiyen diyince böle şey gibi oluyo p*rno başlığı gibi geliyo bana ateşli lezbiyenler wuhuu tarzı neyse geçelim bu konuyu) ve psikolog adayıyım. Şimdi birincisi bir psikolog olarak bu yaşadığın çelişkiyi burdaki çok bilmiş arkadaşlara (bunlara ben de dahilim) sorman biraz absürd kaçmış sonuçta işin uzmanı sensin. Yani işin ehli isen eşcinselliğin bir hastalık olmadığını bilir üzerine araştırmalar yapar hatta kimbilir belki öyle kişilerle bile tanışmışsındır. Neyse diğer bir konu bu zamana kadar bir erkeğe böyle bağlandın mı peki? Hayır ise demek ki sen kadınlara baglisin. Aşağıdaki arkadaş bildiğin saçmalamış beyinde kodlama olayı ne lan ben 5 yaşında mı kodlamaya başladım kendimi. Enee bunun kukusu ne güzel ben bundan hoşlanayım mı dedim tabi ki hayır. Eğer bu bir seçim ya da beyin olayı olsaydı emin ol bugün homo olan herkes hetero olabilirdi. Aynı şekilde heterolarda homo yapılabilirdi. Duyguların hormonu ya da kodlaması olmaz dolayısıyla hislerini değiştiremezsin. Sen şu an çelişki dönemindesin kabullenme durumu yani. Ama karşındaki kişi senin danışmanın ve bu tür vakalar çok sık rastlanan durumlar. Psikologuna âşık olanlar danışmanına âşık olanlar çok var. Ya da buna hayranlık ya da yönelim diyebiliriz. Yapacak tek bir şeyin var karşındakini başka birine yönlendirmen. Çünkü kariyerine sana ve karşındakine olumsuz yansayacak bir durum bu. Eşcinselliğin değil kötü olan
14 Yorumla- +1 yıl
sen kesin matrak bir psikolog olacaksın "hadi anlat bakalım haftasonun nasıl geçti corç" falan ahaha :D
- +1 yıl
Yaaa üff sen anca ben tam burada havaya girmişken dalga geç benle tabi :D
- +1 yıl
müthiş havaya girmişsin zaten özellikle "enee bunun kukusu çok güzel ben bundan hoşlanayım mı dedim" kısmına bayıldım :D:D
- +1 yıl
Hahah mizah önemli bişidir yani o kadar ciddiye bağlamaya gerek yok makale yayınlamıyorum sonuçta burada :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBuradaki çoğu insan bunun her anlamda yanlış bir şey olduğunu izah etmiş hatta olaya bilimsel açıdan yaklaşanı bile var, tebrik ettim bu üstün zekayı.Bana soracak olursanız, siz farkında olmadan gizli bir eşcinsel olabilirsiniz çünkü gerçekten heteroseksüel bir insana ne yapılırsa yapılsın hemcinsine karşı bir şeyler hissedemez çünkü imkansıza yakın bir durumdur.Bunu anlamak için bir kadınla yakın dialoğa girmeniz gerekir.
Tabi böyle hissetmenizin altında sadece bu nedende olmayabilir başka bir şeyde olabilir, en yakın tabiri ile size içini açan bir kadına karşı sevgi ve yardım etme düşüncesi ile ona bir şeyler hissetmiş olabilirsiniz.Tabi bu karşı tarafın üzüntüsünün sadece lezbiyen olması ile alakalı olduğu zaman geçerli çünkü eşcinsel insanlar çok zor hayatlar yaşıyorlar.Ya da.. Merak ediyorsunuz.Size anlatılanlar ilginç dolayısıyla ilgi çekici gelebiyor olabilir.Konuştuğunu kişi gerçekten çekici birisi olabilir.Bunları da bir düşünün derim.Ben size asla uzak dur, yanlış düşünüyorsunuz demiyorum.Kimseye bir zararınız olmadıkça hiç bir şekilde yanlış bir şey yapamazsınız çünkü.Oturup bunları düşünmenizi isterim.11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun teşekkür ederim
sevgili psikolok hanımcığım geçmiş olsun ama tedavı edılebılır bır durum şöyleki siz o lez bayanda aslında bır erkekde aradıgınız hoş davranışlara kapılmışsınız nasıl ki insan erkek ıken bıle babasına ozenır bazzan hayranlık deecesıne kadar olur bu sızın durumda oyle sadece o bayan lez oldugundan sızın içinzden o şekılde yaklaşım geçıyor aslında öyle bırı olmasa çok saglam kankası olmak ısteyeceksınız dplayısıyle sıze özeını actıgından kafanız karısmış:) ama onun gıbı olursanız asıl mutluluk weren bayları unutp belkıde ömur boyu gerı dönusu olmyan hataya kapıla bılır sınız, ben hep şöyle derım içinden çıkamadıgın bı durumda çok basite ındırgeyerek olayı bir düşünün anlarsınız ne demek ıstedıgımı sağlıcakla kalın...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
önemli deıl bı bayan neden bayan olarak yaratılmış ya da öyle doğmus nasıl dersenız fark etmez aynı durum bır erkek ıcın de geçerlı, gunumuzde erkeklerın bayansı dawranışları gay felan bunlar aslında sızın alanınnz geçmıste bı psıkolojık tradejık waka sonucudur hıçbırı bay/bayan durduk yere zewk ıcın yapmaz abartılı bı sekılde yanı bayan anlatabılıyo muyum. mesela bı masadan beklentımız uzerıne sandelye gıbı oturma deıldır bazı arkadaslar şöle dıyor ya hanı içinden geldıgı gıbı yaşa, soruyorum sana insanın içinden gecen her şeyı yapsa ınsan ınsan olabılır mıher ınsanın bay bayan olarak kıstasları war hayıını ona göre sekıllendırmek durumunda, bıraz da bence ınsanlar tek yasadıgı ıcın farklı arayışlara gıdıyorlar. Kib..
+1 yıllezbıyenlık ya da homoluk beynın kodlanması olayıdır.yanı kafayı o taraflara yorarsan beyınde algılamada secıcılık baslıyo.sen bır kadınsın ve bır kadın bır erkekle bırlıkte olur ancak.nasılkı bır ata aşık olman sacma ve anormalse bır bayanlada aynısıdır.kendıne bır erkek arkadas bul ve onu sahıplen bence sende guven yeresızlıgı var
28 Yorumla
Soran+1 yılÇok bağlandım o kıza ve kopamıyorum
- +1 yıl
kopacaksın bır sekılde yoksa hayatını mahvedersın.adın bır cıkarsa hele ufak cevreyse evde kalmayı bırak kımsenın gozunde ıkı lıralık degerın kalmaz.dusun aynı ıs yerınde calısan ıkı erkegın bırbırıne aşık olmasına bırlıkte olmasına sen nasıl bakarsan baskalarıda sıze oyle bakar
- +1 yıl
o senin dediğin değer erkekler için geçerli. kadınlar üstünde bu kadar etkili olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
bohembalık2 değer derken tam anlayamdım acarmısın lutfen
- +1 yıl
Bir psikolog olarak bunu en iyi cevap seçtiysen senin danışanlarına acıyorum.
Soran+1 yılErken karar verdim
- +1 yıl
sen psikologsan ben ordınalyus profum senın danısanlarına acıyorum dıye bır kelıme kullanan psıkologda sana özeldır sanıyorum.şurda verdıgın tepkıden en cahılı bıle yalanını ve lezbıyen oldugunu çakar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
48Cevap
+1 yılÖncelikle bir psikolog olduğunu söylemişsin ama bunu geç baştan sanırım ortaokul öğrencisi filansın.
Ben bir eşcinselim ve bütün psikologlar eşcinlerin anormallik ve bir hastalık olmadığını savunurlar ki doğrusuda budur.
Sen gidip bir bir adamın atlara aşık olmak ne kadar saçmaysa kadınla kadının aşkıda okdar saçma diyen bir adamın cevabını onaylıyosun.
Cidden danışanlarına acıyorum.
Bir kadınım ve bir kadına delicesine aşığım belkide başka hiç kimseye nasip olmayan bir ilişki yaşıyoruz.
Sende kendini sorgulamayı bırak...yaşa !38 Yorumla- +1 yıl
ben de sana delicesine aşığım lannn <333 canımıniçi :*
Soran+1 yılYani burada gelip seni psikolog olduğuma inandıracak değilim eşcinselliğe karşı olduğumu söylemedim hatta gayet normal bişey olduğununda farkındayım ama burdakiler benim sorumu baştan anlamamış zaten karşımdaki insanda lezbiyen benim sorunum ilişkinin iki kız arasında olması değil psikolog ile danışanı arasında olması, bunun hakkında bir yorum istedim
- +1 yıl
Aşktan bahsediyoruz ya konumun ne önemi var?
Soran+1 yılYa nasıl söyliyim ben kıza
- +1 yıl
eşcinselliği normal karşılayan psikologların insanlığına gidiğ geliym desem çizgimi bozmuş olucam... bir de bütün psikologlar diyosun... bütün psikologların bu konu hakkkındaki yorumunu okudum dinledim vs. de ki saçmalığının tescili olsun
- +1 yıl
Kimenebundann seninle bişey konuşmam gerekiyo bu konu hakkında, mesaj atar mısın lütfen?
- +1 yıl
Sen beni sürekli takip eden dingilsin demi :D bana bak gizli eşcinselliği bırak sende açıl rahatla okadar araştırma yaptığına göre var bişeyler söyle kurtul bebek :)) istersen sana bizim arkadaşlardan birini yaparız sende yakalarsın mutluluğu ;)
Bütün psikologların yorumunu okuyup, dinlemek vakit almadımı ya :D:D başka işin yok herhalde.Yaptığın yorumun zeka seviyesine bak sen baştan hadi sie şimdi - +1 yıl
kimenebundann?
Nedense psikolog olduğuna hiç inanmadım. Birincisi, net konuşmuyorsun, varsayımlarla konuşuyorsun. İkincisi, o senin danışmanın değil danışanın ve üçüncüsü eğer gerçekten psikolog olsaydın beyninin sen neye inanmak istersen ona inanmak için bahaneler bulacağını yani sen buraya bu soruyu yazarken dahi aslında olmayan bir şeyi kendine kabul ettirmek istediğini biliyor olurdun. Ve bir de böyle bir durumda tedaviyi bitirmen gerektiğini bilmen gerekiyordu. Ama gerçekten de psikologsan (ki inanmıyorum) tedaviyi bitir ve tanımadığın bir psikolojik danışmanla görüş.
20 Yorumla
+1 yılPsikologsan yani ne?
Sen de bir insansın.
Doktorlar hasta olmaz mı? Elbette olurlar.
Bu hayat senin.
İstediğin gibi yaşa elbette.
Sadece uzun vadeyi de düşün.
Ve kendine şunu sor:
"Ya adım atarsam sonra ne olacak?"
Planlamanın iyi yap.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sevgiyle kal arkadaşım
bir psikolog olarak böyle bir sistede akıl danışmaman gerektiğini bilseydin keşke. normal psikolojisi olanlar burada zaman geçirmez :)
24 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloğum diye herşeyim 4x4 olacak değil ya bende insanım benimde sorunlarım var sadece daha fazla insanla paylaşıp daha fazla fikir almak istedim bence bunda yanlış biriey yok :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılherkes hikaye anlatmış, senin istediğin cevap burada yok, sen çözüm istiyorsun, şöyle bişey gibi: onunla biraz ilişkim olsun ama beni dışlamasın fişlemesin söyleyince kötü şeyler olmasın sonra yine hayatıma devam edeyim.
psikolok olman üzerine ağır bir yük yüklemiş bence, psikolok makina değilki okulda bunu hatırlatan bir dersiniz olduğunu sanmıyorum.
psikoloji okurken falanca kişilik bozukluğu falanca rahatsızlık diye diye kendi gibi yaşamayı unutturur insana bu eğitim sistemi07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle açıkçası, insanı kendi duygu düşüncelerinden kopartıyor bu dayatılmış dersler
- +1 yıl
hem dünyanın ilgisi kadınlar üzerindedir ve kadınlarında zaman zaman kendi cinslerine ilgi göstermeleri normal bence, dünya erkek egemen bir bakış açısına sahip nede olsa
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
ee o kadar yardım ettik bir sorunumuz olursa gelemeyecekmiyiz, burada bedava tedavi ediyoruz resmen ya
Soran+1 yılEderim tabi :)
- +1 yıl
ee nasıl bulucaz o deli muayenehaneni, fal mı baktırıcaz, astroloji ve psikoloji arasında kafayı mı yedrtmek istiyorsun
- +1 yıl
arkadaşlar adresi vermeye zorladım ama olmadı galiba, tüm sitenin gidip kapıya yığılması gibi bir fantazi kurmuştum gaflete düşüp ama olmadı, ben bırakıyorum diğer arkadaşlar devam etsin yerime :)
erkeklerden hiç bahsetmemişsiniz , hoşlandığınız ve birlikte olduğunuz bir erkek arkadaşınız oldumu? , olduysa buna yönelin , kadınlardan hoşlanıyorsanız bunu baskılamamalı ve kadın arkadaşlarınızla cinsel deneyimi yaşamalısınız belkide bundan sonra erkeklere yönelebilirsiniz veya hayatınıza lezbiyen olarak devam edebilirsiniz , üzülmeyin endişelenmeyin hayat size ne verdiyse onu yaşayın.mutlu kalın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunun doğuştan gelen bir şey olduğunu ve utanılmaması gerektiğini düşünüyorum.Malesef Türkiyedeki herkes böyle düşünmüyor.
Lezbiyen de olabilirsin biseksüel de.
Ama hastanla bir ilişkinin olması etik olmaz senin için..cinsiyeti önemli değil yani. erkek hastandan da hoşlansan bu etik olmaz.
Çünkü insanlar psikologlarının yanında açarlar kendilerini.ve kimseye anlatamadıklarını anlatırlar.
Onun hassas durumundan yararlanmak gibi de olur bu.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın o da lezbiyen zaten o açıdan sıkıntı olmaz ama benim bu soruyu sorma sebebimde bu, o yizden napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBir şekilde unutacaksın ya da herşeyi göze alıp açılacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kızın vereceği tepkiyi düşün..onu istediğini hissettir...sonra da onu istediğini soyle ama duygularini çok samimi anlatman lazim ve anlatırken ellerini tut :) .zaten sana herşeyi anlatıyor az çok nasil davranacagini biliyorsun..ama dikkat et sevdiği ya da hoslandigi bir kiz olmasin yoksa aranizdaki şey olmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBana anlattığına göre şu an kimse yok, yalan yanlış anlatıcağını düşünmüyorum sonuçta zaten içini dökmeye geliyor :)
Cevap sahibi+1 yılBence olacak seviş onunla..ya bu arada bende bisexim daha çok lezim diyelim :) gecen psikologa gidicem dedim sonra kendi kendime dedimki simdi psikologa cinsel isteklerimi anlatirsam cani ister :D onuda bozarim sende boyle yazinca garip oldum :D
bence bunlar normal. bir insanı koruma güdüsü.o insan senden bir şeyler umarak gelmiş sana, sende elinden geleni yapmaya calışıyorsun. aşk sadece bize yutturulan bir yalandır. ben pekala bir erkeği korumak isteyebilirim. bu benim gay oldugumu göstermez ki. ona bakarsan her ilgi duydugun kız için acaba ben lezbiyen miyim demen yanlış bence. psikolog falan değilim. öğrenciyim henüz. ama bence bu bir süreliğine böyledevam eder. sonra aklına bile gelmez böyle bir olay yaşadıgın.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
O senin hastan diye sevmeyeceksin diye birsey yok. Sonucta kalp bu. Etik olmayan sey ofiste bir iliski yasamaniz. Seanslar bittikten sonra hala onunla gorusup konusabilirsin. Faceden ekle farkli seylerden bahsetmeye baslayin. zamanla o da alisir. iliskiniz ileri duzeyde bir arkadasliga donusunce yaklasimda bulun. reddederse zaten sen tipi degilsindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın doğru bir yaklaşım teşekkür ederim
+1 yılyani sana fikir vermek hiç haddime değil gibi geliyor.acaba kızın durumuna üzülüp sahiplendin mi belki de normal bir sevgidir.tabi onu arzuluyorsan bişey diyemem.cidden ilginç bir durum git ders kitaplarını oku :D
01 Yorumla
Soran+1 yılO da bir ihtimal aslında olabilir
+1 yılBir Psikolog olarak kavriyamamişsin olayi.
Vay halimize.
Pencereni genişlet ve gelişimini pratikleşdir dostum.
Terazili gunler dilerim.00 Yorumla
+1 yılAcilen bir erkek arkadas edin ve cnsellik konus telefondan veya sosyal agda korlestirir o güdünü
04 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum lezbiyen olmaktan, yanlış bişey değil biliyorum ama kendimi tutmak istiyorum ço bağlanıyorum o kıza
- +1 yıl
Işte dedigim gibi seni oyalayacak seylerle ugrasirsan ne o kiz kalir nede lezbiynlik dedgim gibi bir sevgili bul eve cnsellik konus halllolur
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim abartma cnsellik konusurken :)
hiç birşey yapmıycaksın yoksa hapse girersin (çok amerikan vari oldu)
psikolok daha kendini tanımlayamıyo gelip bizden yardım istiyo ne günlere kaldık ya
sen git bir tekstil atölyesinde son ütücülük yap00 YorumlaTerzi kendi sökugunu dikemez dedikleri bu olsa gerek ayrica panik yapma olmuyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet z:(
+1 yılBiseksüelsin muhtemelen. Hormonel bir durum. Sen istesende istemesende dürtülerin seni bırakmayacak
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok bağlanıyorum
- +1 yıl
Yapacak birşey yok içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa.
En iyi seçtiğin cevaba katiliyorum, O değilde sizin bu seans ucretleri tam olarak ne civarlarda oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılDevlette çalışıyorum ben 60-70 civarı ama bizim maaş sabit
+1 yılsoruyu görünce kahkahayı patlattım valla kusura bakma. bir an önce tedavsini bitirmeye bak. sonra şikayet falan gelir işten kovarlar valla duyarlar :D
00 Yorumla
+1 yılerkeklerle cinsel ilişki yaşamaktan korkup bu tarafa doğru yöneliyor olabilir misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, o kız çok farklı benim için
- +1 yıl
daha önce sevgiliniz oldu mu, erkek tabi?
Soran+1 yılOldu tabi
- +1 yıl
onunla çıkarken nasıl hissediyordunuz
Lezbiyen olsan bile , etik olmadığını sende biliyorsun.
Milyon yıldır yapılanı yap , bir adam bul :D
200 kişi saldırır bu posta , seç beğen al xD00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence ters birşey yok ben lezbiyen değilim ama aşağıdaki linkteki hikayeyi okuduktan sonra tecrube ettim
00 Yorumlateşvik etmek gibi olmasın ama anlattığına göre ise çok güzel bir ilişkiniz olabilir :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya :D
Soran+1 yılİnşallah :D
Soran+1 yılGüzel bir ilişkimiz olur'a :D
psikoloğa git..
du bir dakka lan!
ee nolacak şimdi:)01 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
Gizli Üye(36-45)+1 yılcidden psikologmusunuz bazı konularda yardıma ihtiyacım var görüşme imkanımız var mı özel mesaj atarsanız sevinirim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanırım cevap vermiyorsun fkat cidden psikoloğa ihtiyacım vardı neyse teşekkürler ginede
yasadiklarini kendine yakin hissetmissindir alakasi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çok bağlandım
bu psikolojik bir durum insan fıtratı erkek-kadın ilişkisine uygun yaratılmıştır ve de bu sıralar sana ilgi gösteren bir erkek ya da konuştuğun biri yok gibi geliyor bana
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhmm
ozaman sen gel ben seni tedavi edeyim.sen kendini tedavi edemezsin.2 bilemedin 3 seansta seni erkek hastası yaparım10 Yorumlaerkek arkadaşın varsa birlikte çözün.erke arkadaşının artılarını gözden geçirmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılşu an erkek arkadaşım yok
Soran+1 yılKimle konuşucam nerden bulucam ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh anasnı psikolga gdicek olanlr bidha dşünsün :)))
10 Yorumlapara almazsan bana bir terapi seansı uygularmısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen ölüden döt istiyosun bide millete akıl vereceksin nasıl olcak bu iş :))
10 Yorumlaona bir dokun tepkisi ne olacak ona göre haytına yön ver..
00 Yorumlaerkek varken neden bayan ilişkiye girmektenmi korkuyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenle bir kere birlikte ol erkeklere olan bağlılığın artacak bebeğim.
00 Yorumlabenim de psikoloğum ol :D
12 Yorumla
SEVİYORSAN GİT BURNUNU ISIR BENCE.
10 YorumlaVer kurtul kanks ıcınde kalmasın :)
20 YorumlaCinsel istek oluştu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla değil, daha çok aşk anlamında
bir kere dene hoşuna gider belki -_-
10 Yorumla
+1 yılBence senin bana danışma vaktin gelmiş :)
00 YorumlaKelin merhemi olsa dedikleri bu olsa gerek.. :)
10 Yorumla
+1 yılaşkını itiraf et yaşa doya doya çelişkim
10 Yorumla
+1 yılbir ilişki dene o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
ekle beni anlatayım bilmiyosan
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu akşam herkes lezbiyen :p
00 Yorumla
+1 yılKendine git diyecemde saçma olacak :D
00 Yorumla
+1 yılGünahına razıysan seviş :D
00 Yorumlayakınlaşma oldumu hiç bir kız ile
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılBnce sacmalama.. İç passiflore geçer.
00 Yorumla
+1 yılhacı ben seni düzeltirim :D sadasasf
00 Yorumlakend'ne gel normal insan ol be kizim
00 Yorumlahemen bir tane erkek bul :D
02 Yorumla
+1 yılhımm piskolog sun birde valla şaşırttın beni:)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
yaa üzülmen için söylemedim hastanla arandaki konuşmayı bilmiyorum ön yargılı diğilim..
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girmeyi dene...
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama danışmak için geliyor bana çıkmazdayım of
Cevap sahibi+1 yılO zaman etkilenmişsin onun durumundan ve denemek geçiyor aklından. Sevgilin yoksa eğer kendine bir tane edin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerden hoşlanıyor musun?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılVay arkadaş yorumlara bak ya..eşcinsellik bir hastalık diil, psikolojik bir durumda diil. O yüzden burdaki dangalakları dinleme..
Soran+1 yıl1 seneye yakın eşcinsellikte okudum ben neyin ne olduğunu biliyorum ne sorduğumu yanlış anlamışlar sanırım
Cevap sahibi+1 yılBence seninki hayranlık gibi bişi..
Soran+1 yılOlabilir ama kopamadığım bişey
Cevap sahibi+1 yılSevgilin var mı? (Erkek)
+1 yılBir psikoloğa görünmenizde fayda var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende lezim bana gel bana gel...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin bu iş yatağa gider
00 Yorumladenemeden bilemezsin
00 YorumlaBecerrr onuu..
10 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > lezbiyen miyim neyim bi̇lmi̇yorum ve psikoloğum ama ne yapacağımı ben bile bilmiyorum, fikir verseniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler