Kızların da tam istediği şey budur.Çünkü böyle durumlarda hemen bir yerleri kalktığı için hoşlarına gidiyor ve konuşmaya görüşmeye devam ediyorlar.Sonra da suçu erkeklere atarlar.Hoş gerçi bizimkilerde de büyük yüzsüzlük var gerçi bir umut yinede devam ediyorlar.Kızlar da bu tip durumları kullanmaya devam ederler dedim ya bayılırlar.Sanmayın benim başıma böyle birşey geldi ama bunları yazmam için illa da gelmesi gerekmiyor.Yanlış anlaşılmasın reddetti diye bir kızı yada bir erkeği suçlamıyorum kızdığım nokta ilişkinin ondan sonraki durumu.
10 Yorumla
+1 yılvalla 1 defa red aldım bugüne kadar bi kızdan. huyunu suyunu bilmezdim sadece güzel ve hoşlandığım için beni tanımasını sağlamadan direk konuya girmiştim. o yüzden red aldım :) bi daha ben görüşme yanlısı değildim ama arada arayıp hal hatır sorar mesaj atar. garip yani nedenini de anlamış değilim.
14 Yorumla
Soran+1 yıltamda merak ettigim konuda bu kardesim olayı örnekle özetlemisin :)
- +1 yıl
:) hiç sormadımda. güzelim sen benimle sevgili olmak istemedin. benim bildiğim kızlar konuşmaz, niye arıyosun yahu? diye :) öğrenmiş olurduk hem:)
Soran+1 yılvalla bi sorsan iyi olur :P konuda tatlıya bağlanır :)
- +1 yıl
tamam ilk aradığında sorucam. 4-5 gündür aramıyor bugün yarın eli kulağında :)
Eger bna karşı hala bşe hissdyosa konuşmam çnkü hep arkadaş kalmayı denedim ama daha çok baglanıyor etkileniyor iyice ve başıma bela oluyor bırakmyor manyaklaşıyor:-)
12 Yorumla
Soran+1 yılfaceden falan silermisiniz samimide dğeilsiniz okadar sonucta ?
+1 yılHayır etmem.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ederler kardeşim ederler ego tatmini diye birşey var.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( yazık
+1 yılbence etmeleri saçma olur çünkü erkek o kıza arkadaş gözüyle bakamaz eğer öyle söylüyorsa yalan söylüyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
bana kalsa konuşmam ama hep konuşuyolar bana hep yüzsüzleri denk geliyor galiba
30 Yorumla
+1 yılhayır konuşmam götü kalkmasın kimsenin onunkini niye kaldırım ki konuşarak
01 Yorumla
Soran+1 yılreddeden sensin .
yani neden olmasın ki sonuçta ben red ediyorum. ve o arkadaş kalmamızı sindirebiliyosa ben sorun etmem normal arkadş kalırız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla 3gün önce sınıf arkadasım'a teklif ettim ve reddetti :/ o günden sonra o beni görmezden geliyor ben de onu.
20 Yorumla
+1 yılyok sonucta bı gururum var
11 Yorumla
Soran+1 yılreddeden sensin doğru anladın dimi ?
+1 yılkendi mesaj falan atıyosa konuşurum ama ben mesaj atmam ya da bi muhabbet kurmaya calısmam.
00 YorumlaYengeç burcu olarak ne kadar acı çeksem bile kesinlikle selamı bile keserim ama uzun süre hayallerimde yaşamaya devam eder.
00 Yorumlahayır devam etmem..kaçarım..
20 Yorumlaediyolar hacı, ikna etme kabileyetine bağlı.
00 Yorumlaneden etmeyeyim ? çocukmuyuz
13 Yorumla
Soran+1 yılya samimi olmadıgın birisi neden daha umut veresin sonucta aynı ortamda olsan isortamı olsa veya aynı sınıfta olsan ona bişey demiyorum.
- +1 yıl
Eğer çok seviyorsa sürekli umutlanacak.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, etmezler devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılederim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat