erkeklerın egosunda sapıklıkmı var? akılları hep seksemı çalışır? hayatlarında seks olmadan hareket edemezlermı? her güzel bayan görünce neden yavşarlar?
Cevabın nedir?
Ul*n ne kadar art niyetli adamlarsınız! Soru sormuş hemen huysuz ihtiyarlar gibi yanıt bırakmışsınız. Sizin sorularınıza da aynı HUYSUZLUKLA tepki verilse hoşunuza gider mi?
Hele kendini bir b*k sanan şu expert guru üyeler yok mu? Neyse cevap vereyim:
Cinsellik erkek ya da kız olsun her insanda vardır. Cinsellik hayatınn ta kendisidir. Çünkü cinsellik olmadan ne sen ne ben ne de bir başkası doğabilir. Akılları sekste mi çalışır demişsin ya herkes bir yaşa kadar bu seks ihtiyacını gidermeye çalışır. Seks olmadan devam edemez. Rüyada rüyalanır ya da normal hayatta tek başına/bir partnerle bunu doyurur.
ERkeklerin güzel bayan tercih etmesinin sebebi ise tamamıyle ego meselesidir. Güzel bayan zor bayandır, çoğu insan eşinin güzel olmasını, sokakta yürürken bazılarının onlara gıpta ile bakmasını ister. bundan büyük zevk duyar. Dediğim gibi tamamıyla diğer rakiplerinden bir adım önde olmak için.
Genellemek yanlış olur. Bazıları kıskanç olduğu için güzel bayan istemez.
Saygılar31 Yorumla
Çünkü bir erkekle bir kadın bir araya geldiğinde artık doğanın kuralları işler.
Çoğu hareket istem dışı olabilir. bakmamak, ilgisiz kalmak çok zor hatta imkansız olur.
Elbette, bu hayvan gibi atlayın anlamına da gelmiyor. Her şeye rağmen, insan "bazı şeyleri" - zor olsa da- iradesi ile kontrol edebilir00 Yorumla
sonucta dunyadakı en guzel yaratık kadındır derler.bundan bır erkegin yanında güzel bir kadın gormek istemesi cok dogal... soyle dusunelımkı bız kızlarda yanımızda bodur pısırık biri yerine erkek gibi erkek diye tabir ettiğimiz yakısıklılardan bırını gormek isteriz.. tabiki karakter onemli fakat goze hıtap etmeyen gonule hiç hitap etmez...:)
00 Yorumla
evet var böyle bir dengesizlikleri hem de yaşları kaç olursa olsun yahu 40 küsur yaşında adam yolda yanımdan geçerken çok güzelsin diye laf atıyor berbat bir durum bu. Tabii bu her erkek için geçerli değil yavşamayan erkekler de yok değil var ama nesilleri tükenmek üzere maalesef..
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
51Cevap
+1 yılAslında bu genellemeyi sorgulamak yanlış olur.Eğer böyle olmasa idi
yani erkek sexe düşkün,kadın biraz daha sakin görünümde olmasa idi
kimbilir üreme olmayabilirdi.Yüce yaratıcı bunu dengelemiş.Erkek
heran tohumlarını saçmak için can atıyor kadın ise tohumları
tarlasına alıp büyütmek istiyor..Bu bir yaratılış gereğidir.Sapıklık
diye nitelendirmen saçma olmuş..Sapıklık çok farklı bambaşka
bir kavram.20 Yorumla
+1 yılbence yavşak dediğin erkeklerin ortamına kendini itersen hem erkeklere yavşak dersin, hem de iki gün sonra sen de yavşarsın. bir daha genelleme yaparken bütün erkekleri değil bazı erkekler diye başlarsan iyi olur. bu en yumuşak cevabımdı. serti ağırına gider...
23 Yorumla- +1 yıl
yavşak başka yavşamak başka arkadaş. sen karıştırıyor olmayasın sakın. :-(
- +1 yıl
@temelistan yavşama işini sanırım inşaat mühendisleri değil yavşaklar yapıyor
@soran yaram olsa bilki tuzu ilk kendime basardım...
Durumum farkında olduğumdan dolayı karşımda ne kadar güzel bir kız varsa o kadar sert oluyorum.
Arkadaşın dediği gibi erkeklerimiz kadınlarımız hep ŞEY peşinde...Yazık millete ya acıyorum halimize...İnsan hiç birşeyden utanmasa kendinden utanır insanın kendisine saygısı olur az..
Söylenecek çok şeyvar arkadaşım ama susmak en iyisi.Herkes kendi bacağından asılır sonuçta.10 Yorumla
+1 yılistemez ister gibi görünür çünkü her türlü kişiyi tanımak isterler ama öyle ama böyle insanlar kolay evlenmiyor seçici olmak lazım .Kibar davranırsın yavşadı derler sert yaparsın biraz insanlık ögren odun derler. erkekler ne yapsın yanii. Hayatlarında seks olmadan da hareket ederler ki hiç işinize gelmez çünkü sizi sallamazlar bu tiplere CoolMan denir :D
00 Yorumla
+1 yılbu sapıklık değil belli bir aşamada kadınların beyinleri ve erkeklerin beyinlerde gerçek olan bir şey var.cinsellik kadınlarda çok az bie yeri kapsıyorken erkeklerden limbiğin yarısını kapsıyor. güzellikle de ilgili şunu söyleyebilirim.. Erkekler kadınalrın dış görünüşüne aşık olurlar ilk etapta sonra da onu sahiplenmek isterler. Kadınlarsa sahip olunabilmek adına aşık olurlar.Çıkar ilişkisi gibi görünse de aşık olmak bunu çıkar ilişkisinden ileriye götürür.
14 Yorumla- +1 yıl
Billimini yirim ^^
- +1 yıl
mckkk<3
- +1 yıl
Özledimm <33
- +1 yıl
bendee :((((((
+1 yılGÖRÜNÜŞÜNÜZLE AĞIRLANIR
KİŞİLİĞİNİZLE KABUL GÖRÜRSÜNÜZ
DEMİŞLER
GÖRÜNÜŞ İLK ETAPDA ARTI PUANDIR
AMA ARKASI GELMEZ İSE
(YANİ KİŞİLİĞİ DE DÜZGÜN DEİLSE)
O İLİŞKİ FAZLA DEVAM ETMEZ.
SADECE BAŞLAR AMA DEVAM ETMEZ.
YANİ SEXY OLMAK BİR BAYAN İÇİN GÖRÜNÜŞTÜR SADECE
KİŞİLİĞİ DÜZGÜN DEİLSE O İLİŞKİ YÜRÜMEZ.00 Yorumla
+1 yılbu çok yanlış bir genelleme her erkek içinde geçerli değil,
bazı erkekler için geçerli olabilir.
şimdi ben kalkıp desem biscolata reklamını izleyen her kızın neden ağzının suyu akıyo?
doğru olurmu? belkide olur? :P10 Yorumladünyanın çivisi çıkmış arkadaşım. sen kalkmış ne soruyorsun. kadınıyla erkeğiyle bitik durumdayız. sizin aklınız bize, bizim aklımız size çalışıyor. başka da bir boka yaramıyoruz.. ye, iç, sıç, seviş, uyu.. bu kadarız biz :)
20 Yorumlabayanlar senin söylediğin erkekler gibidir. Fakat erkekler kadar özgüvenleri yoktur. Toplumsal baskılar nedeniyle duygularını gizlerler. Sen şu cinsellik bölümünde kızların yazdıklarını önce okuda ondan sonra karar ver. Kucak kucak gezen o kadar çok kız varki
20 Yorumla
+1 yılErkekler ve kızların var oluş nedeni ibadet etmek ve bunu sürdürmektir.O yüzden üreme olur.
ama insanlar düşünebilen tek varlıktır.Yani bir erkek köpek dişiyi görünce böyle bir duygu kabarmaz.Taki dişide evet diyinceye kadar.Ama insanlar düşündükleri için karşısındaki kişinin güzelliğini görür.Ve onla birlikte olma arzusu kabarır.Bu bence her iki cinstede var.Kızlarda erkekleri çeken şeyler vardırl.Ve bunu gören erkeklerde bu arzu daha çok kabarıyor.
BENCE.:D10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak yanlış ilk olarak..suçu erkeklerde ararken teşhircilik yapıp erkekleri peşinde dolandıran kızlarıda ekliyelimm tiksiniyorum onlardan...
10 Yorumlabirazı aç nefis kızların giyim ve hareketleri de etkiliyor fakat geneli aynı değil,etrafta erkeklere laf atan kızlar görüyorum şimdi kızların hepsini aynı kefeye mi koyalım?
00 Yorumlaher guzeli elde etmeye calismiyoruz, bize guzel gelenleri belli bir doneme kadar elde edip sonra yenileri istiyoruz o kadar. ama herkesi guzel gorup de yavsadigimiz donem sadece ergenligimiz suresi ya da hic iliskiden anlamayan saf donemlerimiz.
00 Yorumla
+1 yılBiz bayanlar dış görünüşe takmıyor muyuz ki?! gözümüzün baktığı güzel olsun istemez miyiz. Bunun seksle alakası yok bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı. Ne kadar kötü erkeklerin içinde kalmışsın, benim çevremdeki erkeklerin çok azı öyle. Çevreni değiştirmeyi dene bence.
10 Yorumla
+1 yılnefsani arzular ve aç gözlülüktendir belki fakat herkes için geçerli olduğunu sanmıyorum. mesela ben. hayatta yavşamam. :-)). banane güzelse.?
11 Yorumlabence bu sadece erkeklere bağlı değil sonuçta tüm kızlar da yanında yakışıklı bir erkeğin olmasını ister..
10 Yorumlaerkekelrin yaratılıişında vardır ancak ckendini eğitebilmiş erkek bunları frenleyebilir (%10umuz fakat)
10 YorumlaErkekler kadınsiz kadınlarda erkeksiz yapamaz o yüzden brakın isteklerimize karşılk gösterelim erkegin dogasinda var ben kabullendim:-P
00 Yorumla
+1 yılşuuraltı hemen hemen her haksız fiili tecavüz olarak kaydeder.zira çeşitlemesi yok.çok sade bir yapıda yaratılmış.bu da ezik toplumların ayaklı penis gibi gezmesine neden oluyor.
00 Yorumlao zaman bende şöle cevap vereyim, neden kızlar parası arabası olanın yanından eksilmezler sürü gibi hemde hııı?
20 Yorumla'güzele güzel demem güzel benim olmayınca' mantığıyla hareket ediyolar.evet %80inin aklı sexe çalışıyor.
00 Yorumla
+1 yılgüzellerin cazibe ve kışkırtıcılıgı fazla oldugu için sanırm =) kadınlar için alışveriş neyse biz içinde güzel hatun aynı anlamda =)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. sevgilisi yoktur herkese yazar tabi herkes güzel olsun ister sevgilisi...
00 Yorumla
+1 yılher erkekle tanışmışsın maşşallah!...ama bir handikap var ben seni tanıyamadım. muhtemelen votkayı fazla kaçırdım...
01 YorumlaÖpülmeyen güzel kadın gereksiz kadındır, masaya çiçek diyemi koycaz :((
10 Yorumlainsan doğası gereği güzelliklerden hoşlanır erkek güzel isterde kadın yakışıklı istemezmi sanki :)
10 YorumlaYanımda sevgilim varken bile çok güzel bi kız görsem bakıyordum açıkcası içgüdüsel gibi bişey bu
00 YorumlaBende bütün yakışıklı erkekler benim olsun istiyorum soru neydi :D
21 Yorumlabiz arıyız bayanlar ise çiçek. her çiçek güzeldir gideriz. bilmem anlatabilidim mi?
10 YorumlaGenel konuşman yanlış olur. Bence sorun sende gereksiz tiplerle örülü bi çevrede barınıyosun.
00 YorumlaBiz sapıık değiliz ! Micazımız böyle : ) Sapık olsak güzel çirkin aramazdık .
01 Yorumla- +1 yıl
rina! :D
+1 yılyok be ilk etapta güzellik önemli olur ama iş ciddiye binince biraz arka planda kalır... yani sadece güzellikle olmaz...
00 Yorumlasanırım yanlış düşünüyorsunuz herkesi aynı kefeye koymayın evet güzel kadınla herkes beraber olmak ister ancak bundan illa cinsellik aramayın
00 Yorumlasen hep yavşayan erkekleri gördüğün için sana öyle geliyor
00 Yorumla2 tane araba var biri şahin biri mercedes clk hangisine binersin :)
02 YorumlaYavrum kadınlarda bakıyor , onlar niye bakıyorsa bizde o yüzden bakıyoruz .
20 Yorumlaher güzel bayanı elde etmek istemezler.bir tane güzel bayan elde ediyim der.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sen buna sapıklık diyebilirsin bir başkası demez.
00 Yorumla
+1 yılgüzel bişey görünce bakma isteği uyandırır böyle yaratılmış insanoğlu
00 Yorumla5 parmağın 5 i de bir değildir dostum senin etrafındakiler yavşak o zman
00 Yorumlayaşların yanında kurularda yanıyor..çok terbiyeli arkadaşlarımda var...
01 Yorumla- +1 yıl
eğer erkekse olay sextir, sexi düşünmeyen erkekler tavernada müzik yapıyor fatih ürek gibi;)
+1 yılhadi kızlar bırakın bu ayakları sizinde hoşunuza gider çoğu zaman
00 Yorumla
+1 yılinsanoğlu herşeyin en güzelini elde etmek ister bu ev içide gecerli araba içinde kadın içinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsyrena çok güzel özetlemiş. Onu dinle.
13 Yorumla- +1 yıl
Yoo benım tandıklarım sapık değil.
yavsaklarin ortaminda bulunmazsan sorun kalmaz.
72 Yorumla- +1 yıl
alkışlıyorum<3333
- +1 yıl
Vuhuuuuuu beyb
Sevgi 20 yil onceydi şu an para ve menfaat = sevgi
20 Yorumlayaradılışa aykırı bişi söledin şimdi be
00 Yorumlayani adı üzerinde güzel..
00 Yorumlasenın karsılastıkların demek ki öyleymiş...
00 Yorumla
+1 yılgüzeli elde etmek sevaptır
00 Yorumla
+1 yılne alaka genelleme yapma
00 YorumlaMantolama güzel olduğu için sekse çalışır.
00 Yorumla
+1 yılbiraz empati yap istersen
00 Yorumlaherkesin kendi fikri düşüncesi yapıcak bişey yok
00 YorumlaO içgüdüsel bi şey
00 Yorumlagüzelde ondan :D
10 Yorumla
+1 yılGüzel misin Meltem?
02 Yorumla- +1 yıl
değil.
aç gözlülerde ondan
00 Yorumlagüzel olduğu için
00 Yorumla- Devamını Gör (3)