Evlendiğimden beri sürekli maddi sıkıntı zaman geliyor ekmek zor buluyoruz... Lütfen bana fikir verin!

8 aylk evliyim,eşim memur,eşimle birbirimizi seviyoruz,mutluyuz,sadece evlendiğimizden bugüne kadar maddi sıkıntı çekiyoruz,karnımızı zor doyuruyoruz,ailesinin borcunu ve bizim düğün eşya v.s borçlar var,benim sıkıntım,eşim sürekli düşünçeli,üzgün,mutsuz,kafasına çok takıyor,bende destek oluyorum,yanındayım ama eşim kendini ezik hissettiğini söylüyor,nasıl davranıcağımı bilmiyorm artık,bende etkileniyorum ben eşime destek oldukça,daha çok üzülüyor,sana bişey yapamıyorum diye söylüyor,çok canım sıkılıyor üzülüyorum,bende bunaldım,evlendiğimden beri sürekli maddi sıkıntı zaman geliyor ekmek zor buluyoruz o kadar,eşime destek olmak için geçer diyorum ama içime atıyorum,lütfen bana fikir verin,düşünçelriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
ben eşime bu kadar destek verirken,eşimin yüzünün gülmesini istiyorum ama eşim daha çok üzülüyorum,senin gibi bayana hiçbişey yapamıyorum diye,bi markete bile rahat gidemiyosun diye daha çok strese giriyor,neden ama neden oalbılır?eşiniz size destekse neden daha güçlü daha mutlu olunmuyor?
Güncellemeler
+1 yıl
hepinize çok teşekkür ederim,paylaşmak iyi geldi bana,
Evlendiğimden beri sürekli maddi sıkıntı zaman geliyor ekmek zor buluyoruz... Lütfen bana fikir verin!