Aslan burcu erkekleri umursamaz tavırdadır.peki karşısındaki kız da onu umursamıyorsa bu onu etkiler mi .. nasıl davranmalı nasıl olmalı etkilemek için bilgi verin aydınlatın

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslan burcu erkekleri umursamaz tavırdadır.peki karşısındaki kız da onu umursamıyorsa bu onu etkiler mi .. nasıl davranmalı nasıl olmalı etkilemek için bilgi verin aydınlatın

Aslan burcu erkeğine birazda benim gözümden bakalım isterseniz... Aslan burcu erkeği karakteri nasıldır. Hayata karşı sosyallik ve asosyallik bakımından hangi davranışları sergiler? Cinsel yönden nasıldır? Hangi burçlarla uyum sağlar onları inceleyelim.

Aslan burcunun en önemli özelliklerinden birisi ailesine sevdiklerine ve arkadaşlarına karşı cömertliği ile tanınır. Yer aldığı ortamlarda her zaman cömert davranışlar sergileyerek insanların ilgisini çeker. Karakteri tam oturmuş ve olgun insanlardır. Hayata karşı 1-0 öndedirler.

Cömert kişiliği ile öne çıkan arslan burcu bir o kadarda eğlencelidir. Her ortamda kendini sevdirmeyi becerebilen bu eğlenceli kişilik girdiği her ortamda asla elini cebine atmaktan çekinmez. Eğer bir arslan burcu erkeği ile birlikte iseniz hem eğlenip hem de çok güzel vakitler geçirebilirsiniz. Asla paranızı kafaya takmayın. Çünkü o ortamdayken kimse elini cebine atamaz 🙂 .

Tarz ve giyim denilince ilk aklıma gelen arslan burcu erkekleridir. O parfüm kokusu ile ve şık kıyafetleri ile girdiği tüm ortamlarda dikkat çeker. Çok temiz ve titiz giyinerek jilet dediğimiz tabirle herkesin dikkatini çekmeyi her zaman başarırlar.

Tarzı ile dikkat çeken arslan burcu erkekleri: Saçları ile de dikkat çeker. Dağınık bakımlı ve gür saçlarına özen gösterdikleri kadar hiçbir şeye değer vermezler. Arslan burcu erkeklerinin güçlü duruşları birlikte boyları ne uzun nede kısadır. Kesinlikle çok yakışıklılardır.

Çok iyi niyetli olmaları diyebilirim. Bu yüzden çok çabuk kırılıp üzülebilirken duruşundan hiç vazgeçmezler. Çevresindekilerin huzurunu ve mutluluğunu çok düşünürler. Kendinden başka herkesi önemseyerek ne kadar yardımsever ve iyi niyetli olduklarını görebiliyoruz.
Yeni şeyler ve yeni yerler keşfetmeyi cok severler. Gezgin ruhları ile dünyayı gezme gibi bir hayaliniz varsa kesinlikle aslan burcu erkeği ile tanışmanızı tavsiye ederim. Onunla birlikte hem gezip hemde gönlünüzce eğlenebilirsiniz.
Aslan burcu erkeği ile aşk hayatı çok eğlencelidir. Hareketlidir ve monoton değildir. Karşı cinsi çok kolay bir şekilde etkileyebilir. Bu yüzden de ilişkilerinde kıskanç partnerle beraber olmamalıdır. Aşk yaşamında baş döndüren bir etkisi olan aslan burcu erkekleri, gerçekten aşık olmalıdır.

Aslan burcu erkeği cinsel hayatından biraz bahsetmem gerekirse; Cinselliğe çok önem veren ve çok seven burçlardan birisidir. Kendinin zevklerinden çok partnerinin zevklerini düşünerek hareket eder. Onu kırmamaya, üzmemeye hatta bir gelincik gibi elindekinin narin olduğunu düşünür ve partnerine öyle davranır. Uzun gecelerin arslan erkekleri ile romantik ve sexsi doruklarında yaşamak isterseniz arslan burcu erkeği ile birlikte olmanızı tavsiye ederim.

Aslan burcu erkeğinin iş hayatından biraz bahsetmek gerekirse çok çalışkan ve işkolik bir burçtur. Söylediğimi sakın yanlış anlamayın işkolik derken eve iş getirmez. Sadece onlar işte çalışkanlardır. Aslan burcu; ticaret, yöneticilik, uluslararası sektörlerde başarı kazanır. Ticaret konusunda kafasının çok iyi çalıştığını belirtmek mümkündür. Kendini kanıtlamak isteyen aslan burcu, azimlidir.

Aslan burcu erkeklerinin en iyi anlaştığı burçlar arasında ikizler ve kova burcudur. Aslında başka burçlarla da en uyumlu burç yine arslan burcudur.Aslan burcu aşk konusunda son derece öz güvenli, şefkatli ve adaletlidir. Bu nedenle karşı taraftan beklediği güven ihtiyacı da normalden fazladır. Sevildiğini, istendiğini ve önemsenmediğini düşünürse bir anda içine kapanabilir, kaçabilir ya da çocuksu huysuzluklar yaratabilir. Onda heyecan ve ilgi uyandıran bir insanın kalbini kazanmak için rekabete girmeye, sınırları aşmaya ve sürekli çaba harcamaya dünden hazırdır. Üstelik bu uğraşlar onda yorgunluk değil, aksine tatmin duygusu yaratır. Aslan burcu, aşk konusunda her zaman başrolde olmalıdır. Ancak seyircisiz bir sahne de onun için hiçbir şey ifade etmez. Onu değerlendirecek, başarılarını takdir edecek, ondan etkilenecek ve ona destek verecek bir yol arkadaşı bulamadığında, kendini değersiz ve amaçsız hisseder. Yalnızlıktan hiç hoşlanmaz.

Aslan burcu erkeği dış görünüşe önem vermektedir. Güzellik aslan burcu erkeği için olmazsa olmaz bir hoşlanma sebebidir. Aslan burcu erkekleri zarif görünümlü ve şık kadınlardan hoşlanmaktadır. Aslan burcu erkeğinin yanında olmak isteyen kadın zeki ve akıllı olmasının yanında zekasını kullanırken aslan burcu erkeğinin istediklerini yaparken kendi isteklerini de yerine getirmekle mümkün olmaktadır. Aslan burcu erkekleri bakımlı ve naif kadınlardan hoşlanırlar. Aslan burcu erkeği yanında ister kadın ister erkek olsun ondan daha üstün olmasını istemezler. Aslan burcu erkeği onu alt edebilecek kadınlardan hoşlanmazlar. Kısacası aslan burcu erkekleri kendileri gibi insanlar daha cok dikkatlerini çeker yeterki onların güvenini kırmayın.

Peki ya bu burçtaki erkeklerin hiç mi kötü yanı yoktur? Elbetteki var birazda olumsuz bakalım. Aslan burcu insanları, pohpohlanmayı ve hizmet görmekten hoşlanır.Dik başlılardır. Genellikle hep kendi kararlarıyla hareket ederler. Dikkat çekmek için rol yapabilirler. Aşırı gururları nedeniyle yıllarca dargın kalabilirler. Aslan burcu, paraya düşkündür. Güzel ve çekici görünmek için cepteki paranızı son kuruşuna kadar harcayabilirsiniz. Kendini beğenmiş bir kimlik edinen aslan burcu insanları, sadece gösteriş ve görsele önem verir. Onlar için önemli olan budur. Arkadaş edinmek veya birine kendini sevdirmek istiyorsa, onun neyi sevip sevmediğiyle ilgilenmeksizin, parasıyla etkilemeye çalışırlar ve onları da kendine benzetmeye çalışırlar. Onun için aslan burcu erkekleri ile birlikte olmadan bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.
Benim görüş ve düşüncelerim bu kadardı. Aslan burcu erkeklerinin avantajları çok oldukça. Dezavantajlarınada bakarak bir sevgili, ilişki veya evlilik yolunda ilk adımları doğru atmanızı tavsiye ederim. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım hayatınız boyunca sizin gibi insanlarla karşılaşırsınız. Mutlu ilişkileriniz olsun.
25 tl mi ooooo zenginsin
Hiç aslan burcu erkeği tanıdığım yok. Daha doğrusu, olsa bile bunun üstünden konuşmadığımız için ilişkilerindeki seçimlerini bil (e) miyorum. Ben aslan burcu kadını için görüş paylaşsam🤗Öyle bi arkadaşım var da😇 Neyse, oyunbozanlık yapmayıp sağdan soldan görüp duyduklarımı paylaşayım:

Eskiden aranan denilen - Şimdiyse aranılan olan: aşko-kuşko kızlar
Bu kızlar aslan burcu erkeği için sürekli in - hiç de out olmadılar.
Ne var bu kızlarda?

Canım, kendine aşık erkeklerden söz ediyoruz. Bir kadına aşkı; o kadının, ona ne kadar aşık olduğu üstünden biçimleniyor. Kendileri için doğru olduğunu düşündükleri kadını güzel sevebilirler, ancak öyle alttan alacak erkekler değiller. Alıyorlarsa da, kadının başarısıdır. Ağzına bir parmak bal çalarak bi şiyler yapılabilir😉 Öyle sıkıntılı erkekler değiller, aslında. Sevgiye bakış açıları çocuksu. Bu yüzden, temiz de sayılırlar. Güzel severseniz - Güzel severler... Sevgiler💌
Benim görüşüm doyurmadıysa, atıştırmalıklar bırakayım:
Aslan burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?
Aslan Burcu Erkeğinden, İdeal Kadının Tasviri
Aslan burcu erkekleri gururları yüzünden elinden kaybetmek pahasına bile olsa suçlu dahi olsa bir adım atmaz. Ayrıca karşısında ki kadın her ne burcu olursa olsun onun karşısına çıkıp seni seviyorum veya seni istemiyorum diyecek kadar yürekli değildir ona karşı bir beklenti içine girmeyin. Benim eski erkek arkadaşım Aslan burcuydu bu sebepten dolayı bu burcu çok iyi gözlemleyebildim. Eğer Aslan burcu erkeğini etkilemek istiyorsan onun hayatına onun kurallarına fazla müdahele etmemelisin çünkü Aslan burcu erkeği liderlik özelliğini fazlasıyla taşıdığı için onun doğrularını değiştirmek yerine onun doğrularına bir süreliğine alışmak zorundasın aranızda ki bağ tam anlamıyla sağlandığında size bağlandığında onun doğru sandıklarının doğru olmadığını doğrusunun farklı olduğunu gösterir küçük hamlelerle bir iki değişiklik yaparsanız ilişkinizi ayakta tutabilirsiniz. Ve son olarak Aslan burcu erkeği ile ayrıluğınız gerçekleştiğinde eğer sizde onun kadar gurur bekçisi biriyseniz barışma ihtimaliniz yok demektir. Umarım yardımcı olabilirim. Herşey gönlünüzce olsun ☺️
Biz yaklaşık 2 haftadır konuşuyoruz. ama uzakta 3 günlüğüne geldi buraya her gün buluşmak istedi buluştuk. hatta sen buluşmak istemiyor musun tarzında trip attı. en son bir problem yaşadık ve hata ondaydı ama bende biraz fazla kıskançlık yaptık. o kadar egolu ki sana yalvarmıyorum yanlış anlama ama lütfen aşağıya in konuşalım dedi. yani çok etkileniyorum ondan ama ne yapacağımı bilmiyorum. şimdi tekrar uzaktayız. 10 gün sonra tekrar gelecek. sizce nasıl davranmalıyım?
@NazlicanTurkmen Nerde Yasiyor? Ve kac yasinda?
Benim sevgilimde aslan erkeği. İlk başlarını hatırlıyorum da yeni tanışıyorduk çok umursamaz, her şeyi dalgaya vurur ciddiye almaz insanı delirtirdi. Aslan gibi kükredi yani ama şimdi bakıyorum ki usul bir kedi olmuş bana karşı- aşık olmuş- ben internetten okudum da hoşlandığı kadınları tam zıttıyım, yapman gerekenleri okudum hiç birini yapmadım, ya benimki yanlış tarih biliyor doğum gününü ya da ilk görüşte bilemiyorum. Ama ben sadece doğal oldum ve hep bıcır bıcırdım en çok bunun etkisi olduğunu öğrendim. Ama sen umursamaz olursan o 1000 kat umursamaz olur belki aşık ettikten sonra değil ama aşık olmadan önce kesinlikle bu. Vee asla sözüne aldırış etmeme, dinlememe gibi bir hata yapma bak HATA
Aslan Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?
Çok ego yaptıklarından en başta zaman zaman onun egosunu okşayın. Bir başarı yakaladığında takdir edin.
Bazen sitem ettiği bir şey de "-yoo sen öyle değil böylesin çünkü ... " şeklinde konuşun. Sürekli değil zaman zaman ilgilenin. İlginiz eğer hoşuna giderse bunu sürekli ister ve sürekli iletişim kurar sizinle. İlgilenirken ne yüksek ne de alçak seviyede olsun ilginiz. Bir kıvamı olur onun tutturmaya çalışın.

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Giyinen Kadınlardan Hoşlanır?
Seksi giyinen kadınlardan hoşlanır. Süslü ve bakımlı kadınları çok beğenirler. Ateşini üstünden eksik tutmayan giyim, bir Aslan burcu erkeğini hemen tutuşturur. Temiz olmaya da dikkat etmek lazım. Dekolteyi fazla abartmamak gerekiyor. Dış görünüşünüze önem verin, hiç yoktan temizliğinize ve kıyafetinize önem verin. En az bir mükemmel fotoğrafınız olsun, en mükemmel halinizin farkına varması onun sizden etkilenmesinde ayrı etken olacaktır.

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Tavlanır?
Paylaşın. Herkesle paylaşmadığınız bazı şeyleri onunla paylaşın. Kendisini özel hissetmesi onun kendisini size yakın hissetmesine neden olur. Dinleyin, dinlerken "-inş canım yha" şeklinde geçiştirme yapmayın. Bunun yerine sanki onunla aynı dert ve mutlulugu taşıyormuş gibi konuşun, eşlik edin bu hoşuna gidecektir. Üretken ve yenilikçi olun, müzik tarzları, giyim tarzları, genel kültür, dünya gündemi vb şeylerde onun bilmediği şeyleri bilin, bilmekten ziyade paylaşın, bilginiz ve zekanız ile ön planda olun. Bu özgüveninizi de bir yandan kanıtlayacağından ayrıca etkilenir.

Aslan Burcunu Nasıl Aşık Edersin?
Pozitif olun, tabisi her zaman demiyorum velakin zaman zaman durgun kaldığı vakitler pozitif olun ki enerjiniz ona güç versin. Her durgun kalışında bu enerjinizi özlesin, bunu yaşamak istesin. Dürüst oldugunuza ikna edin, Size güvenmesi gerekir, güven önemli. İnsan en çok güvendiği kişiye kendini çabuk ve kolay teslim eder. Güvendikten sonra daha rahat, daha taviz verici olacaktır size karşı. Yeni etkinlikleri takip edin, bu etkinliklerden haberdar edin, buna dair kurgularınız olsun örneğin ; -İşte konsere gidip şöyle eğlenmek vardı, ben şöyle yapardım gibi gibi. Bu tip pozitif aktivite ilginiz onun imrenmesine neden olur. Güçlü olun, aslan burcu güçsüz kadından etkilenmez, en iyi insan ve en taviz verici insan da olsanız her daim güçlü olun, belli başlı konularda çizginizi aşmayın ve taviz vermeyin, bu onu kamçılayacaktır.

Sen ol, Aslan burcunu kazanmaya çalışan kız değil. Çünkü Aslan burcu "ben" sıfatını tam anlamıyla gösterebilen kadından hoşlanır. Aslan burcu erkeğini etkilemek için nasıl giyinmeli sorusuna vereceğim tek cevap çok bakımlı ve süslü olmak gerektiği. Orta boy elbiseler,kalem etekler, volanlı bluzlar etkili olacaktır.

Açılın ben Aslan burcuyum diye ortama direkt olarak dalmak istedim. Kendimden yola çıkarak bir Aslan burcu erkeği nelerden hoşlanır sana bahsedeyim. Karakter olarak hepsi bir olmaz ama genel olarak arayışlar şu şekilde oluyor. Umarım yardımcı olabilirim.
Burada önemli olan faktörlerin başın Aslan burcu erkeği nasıl bir karaktere sahiptir. Eğer bunları gerçekten anlayabilirsen. Bu burca sahip olan erkeği elde etmek daha kolay olacaktır senin için.

Kesinlikle kolay bir av olmadığınızı gösterin. Çünkü ben dahil Aslan burçları hemen teslim olan kadınlardan kesinlikle hoşlanmazlar. Aslanlar avcı olduğu için hedefine giderken biraz mücadele etmeyi isterler. Armut piş ağzıma düş olayını kesinlikle sevmezler. Kadın için savaşmayı ve bu savaştan galip çıkmayı isterler.

Aslan burcu erkeği iltifatı çok sever. Fazla abartıya kaçmadan onları egosuna göre iltifat etmek her zaman avantaj olacaktır sizin için. Bunu yaparken kesinlikle gerçeklik dışına çıkmayın. Çünkü biz erkeklerde sahtelikten kesinlikle hoşlanmayız. Daha samimi ve daha içten bir şekilde yaklaşmanızı tavsiye ediyorum.

Eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa bol bol temas edin. Aslan burcu erkeği temas etmekten ve edilmekten hoşlanırlar. Kollarına, saçlarına ve omuzlarına yapacağınız ufak dokunuşlar çok hoşuna gideceğine eminim.

Aslan burcu erkeği için görünüş gerçekten çok önemlidir. Gözüne hoş gelecek bir kadını saatler izlemeye doyamazlar. Sende bu konuda dış görünüşüne özen gösterirsen. Bu konuda bir adım öne geçeceğinden eminim.

Aslan burcu biraz tutarsız bir yapıya sahip olduğu için böyle anlarda her zaman yanında olun. Destek görmek ve değerli olduğunu hissetmek onun için her zaman çok önemlidir. Onların da şefkate ihtiyacı var.

Buda çok önemli bir kriterdir. Nasıl kadınlardan hoşlanmadığını bilirseniz. Sizin için büyük bir avantaj olacaktır. Şimdi gelelim nasıl kadınlardan hoşlanmazlar.
Aslan burcu geneli itibariyle girdi her ortamda liderlik ve yönlendirme yapma özelliğine sahip bir burç kadında da aynı erkeğinde de.

Aslan burcu erkeği bir kere dış görünüşü önem verir. Zarif ve şık görünümlü kadınlardan hoşlanır. Yanında zeki ve akıllı kadın olmasını ister. Ayrıca da kendinden üstün birisini kabul etmez. Çünkü onların burç özelliği liderliğe yöneliktir.

Aslan burcu erkeği kendisini alt edecek kadından hoşlanmaz. İster ki seveceği kadın güçlü karakterde olsun ama kendisinin yanında geriye çekebilen birisi de olsun ister. Hem karnım doysun hem pastam dursun misali. Zannımca koç burçları da aynı şekilde kendi sözünün geçmesini isteyip liderlik vasıfı taşıyan bir burç olduğu için pek anlaşacaklarını zannetmiyorum istisnalar hariç tabii ki.

Aslan burcu erkeği kendisini düşünen ve ona karşı verdiği değeri her şekilde ortaya koyan kadını sever. Bana göre zor bir burç koç gibi kova gibi daha ikizler gibi. Aslan burcu erkeği sadakat ve güvenin yanında nezaketin de olmasını ister.

Aslan burcu erkeği nasıl ortamda kendini göstermek isterse sevdiği kadından da aynı şeyi bekler. Yani kendisini gittiği ortamlarda taşıyabilecek özellikte ki kadınlardan hoşlanır.

Ve son olarak aslan burcu erkeği güzel sempatik ve zekasıyla kendilerini farkında olmadan yönlendiren kadınlardan hoşlantı duyar. Zor bir burçtur bence. Çünkü liderlik vasfı taşıyan bir özellikleri olduğu için hoşlantı duyması konusunda epey bir çaba sarf edilecektir.
Etkilemez. Aslanda kaçmıycaksın üstüne gidiceksin kaçarsan kovalamaz yapısına ters. Adımları atan tarafta olmanda fayda var zira ilgiyi kesersen ondan ümidinide kes derim.
bu konuda yanlış yapıyorum o halde.. mesajlarına cevap bile vermiyorum.
büyük yanlış hemen taktik değiştirmelisin
@zeyneprana90 özelle gel takip gönderdim ben sana bılmek istedıgının fazlasını anlatayım bnde de bir aslan, burcu erkeği var hayatımda İnan aslan burcunun kitabını yazacak şekilde iyi tanıdım onları
@nimet11 bana da anlatir misin
Ya ben anlamadım şimdi biriniz Aslan burcunun üstüne gidin diyorsunuz ilgiyi kesersen ümidi kes diyorsunuz diğer tarafta çok üstüne gitme azar azar ilgi göster diyor ben şimdi napayım 😂
@Gizlikişiiiii134 ilgi manyagidir sen bakma kimseye supriz ler yap dibi duser tutku ister bide onuda becerebilirsen ama guzel olmalisin bakimli diger turlu olmazzz... butun bunlar varsa aslan olur kedi 😉
Cevap
61Cevap
Genellikle kendi gibi olanlardan hoşlanırlar
Yorumlarin cogunu okudum. % 80‘i yanlis cünkü instikt’i hesaba katmadan yapilmis ciliz yorumlar. Cünkü Arslan %80 instiktif yasar, ki cok ve saglamdir icgüdülere sahiptir. Bunun sebebi icgüdülerinin feci Zeka ihtiva etmesidir. iste o bunu hayatta basarili kilar ( hayatta tutar demiyorum ) Natura’si geregi zaten cevresinde baska Alfa kabul edemez. Geriye kalan %20 ise Akli’dir ve yas ve sosyal cevresine cok baglidir. Burclari bilmem bile. Sadece cevremdeki tüm kadinlar devamli konustugu icin dikkatlice dinliyorum.
Poh poh‘u sevmez, hakli olarak kendinden o kadar emindir ki sorgusuz kabul bekler. Bunu Poh poh‘lamak ile karistirip öyle zanneder ve davranirsaniz karsisindakini silmez ama kara liste‘ye alir. Yani güvenilmez kategorisine hoş geldiniz ;) Kosulsuz Saygi ve hürmet bekler cünkü Jest‘lerin, onore etmenin ve hayatin ustasidir, bunu kendinde hak görür ve güvendigini ucurur da. En büyük problemi güvenemez ama. Paradoks degil, naturasi bunu emreder o‘na. Cünkü her Arslan güvendigi an‘da bir gün bile olsa, bir kere bile olsa, kendi Asalet‘ine uymayan bir tavirla karsilasacagindan emindir ve iste o an karsisindakini silip atacagini bilir. Iste bu yüzdem tam güvenmemeyi tercih eder ( tam kaybetmemek icin ) Saygi duymasini saglamak en saglam yol‘dur. Ama Arslan neye saygi duyar? Bunu bilmiyorsaniz ne yapsaniz bos.
Dip’te positive Zeka ile beslenen – o’na bagimli degil, bagli olan –Akil usta‘sina saygi duyar Arslan. O zaman bilir ki dünya ile savasirken, kadin‘i ise ev‘i– Is‘i ise ortagi–arkadas‘i ise Nam‘i yara alamaz. Dikkat edin, arkadas dedim, DOST degil! Kendisi cok saglam bir dost olmakla beraber Arslan‘in dost‘u olmaz. Aslinda tek kadin‘i da olsun pek istemez. Sebebi cok basittir. Sur‘un da gedik olmamalidir. Cünkü hep en sevdiginden vuracaklarini bilir düsmanlarinin yani Aile’sinden. Arslan bunu yine koruma icgüdüsü ile böyle yasar. Yoksa sadik olmadigindan degil, tam tersine sadik olabilmek onun icin onur ve onore etme meselesidir.
Haa bütün bunlari ve devaminda paylasacaklarimi, yükseleni de Arslan olan bir erkek olarak yaziyorum 🦁🦁
ilgileneler‘e devamini severek anlatirim. Daha binlerce özelligi vardir karsi tarafin bu ne ya dedigi ama aslinda korum icgüdüsü ile alakali olan.
Asalet maalesef bu Arslan dahi olsa, hak‘kini veremiyorsa adami rezil eder.
Hepiniz bu yazdiklarimi iyice belleyin ve aklinizi zekaniz ile birlikte kullanin. Yoksa isiniz zor.
Peki terazi hakkında yorum yapabilir miisn rica etsem
@Vmslvmslgkx
Yazdigim gibi burc‘lari pek bilmem ama iki tanidigim terazi oldu. Bir kere cok cesurlar ama mantiklari yatana kadar biraz zaman geciriyorlar. Dürüstler, inandigina, sevdigine sonuna kadar savasirlar ama bir son‘lari var maalesef. Arslan mesela sonuna kadar gitmez, direkt sonuclandirir;)
Biraz dominant taraflari vardir ama bunu karsisindakinin iyiligi icin kullanirlar. Arada bogduklarini göremezler;)
Ama kalbini birak korkma. Hem kadin hem erkek terazi’ye. Daha cok tecrübem var, ilgilenirseniz paylasirim.
Erkegi Arslan’i caktirmadan kiskanir o gözü karaliga ve sonuca varma becerisine. Kadin‘i illa da kontrol etmek ister, gider-kacar diye ama büyük hata. Aslinda Arslan Terazi‘ye tapabilir ayarini kacirmasalar😉
Bu burçtaki erkeği sürekli övün. Onu kötülemeyin. Destek olun. Bu erkekler kovalamayı sever ve rekabetten korkmaz.

Aslan erkekleri şehvetli ve onları her zaman heyecanlandıracak kadınlara karşı ilgi duyarlar. Onu kıskandırmaya çalışmayın. Sert görünüşünün altında Aslan erkeği bazen biraz savunmasızdır.

İşleri planladığı gibi gitmediğinde, hayal kırıklığına uğradığında sevgi ve şefkat ihtiyaç duyabilir. Aslan erkekleri hiçbir şeyin kötüsünü istemez. Bu yüzden lükse düşkün olun.

Unutmayın burç ne olursa olsun önemli olan iki kişinin birbirini sevmesidir.

Aslan burcu erkeği için en ideal olan koç kadınıdır. Bunu biliyoruz. Bunun sebebi adı üstünde aslan olan bu burç erkeklerinin, kendilerine olan sonsuz özgüveni, kendilerinin dünyanın en zeki insanı olduğunu düşünmeleri, sürekli lider/yönetici konumda olmayı istemeleri, eğlenmeyi sevmeleri fakat kendi eğlence anlayışı dışına çıkmayı sevmemeleri yani ilgi alanı dışında yeni şeyleri denemekten genelde kaçınmaları gibi gibi. Yani ormanına hakim, ormanının kralı olan ve kral benim ben yönetirim diyen bir burç tabi ki yanında dişisini de öyle görmek ister. Her ne kadar lider benim dese de sevdiği insan için yelesini indirebilen bir burçtur fakat onu kendine bağlamış olman esas mesele tabi ki. Bu burç erkekleri ortama girdiğinde dikkati çeken o kadından hoşlanır, özgüveni olan temiz ve bakımlı kadınlardan hoşlanır. Çok fazla vurdumduymaz tavrı olan bu burç erkeği pratik ve zeki kadınlardan hoşlanır. Bu kadın sorumluluk sahibi olmalı ve yeri geldiğinde ipleri eline alıp yönetebilen bir kadın olmalıdır. Aynı zamanda eğlenmeyi seven, partnerine SADIK ve ilişki döneminde kıskandırmak gibi küçük saçmalıklar ile uğraşmayacak ve aslan burcu erkeğimize, kendisinin olduğunu hissettirebilecek güvenilir ve onun yeri geldiğinde egosunu okşayıp kendisini yeri geldiğinde altta bırakabilecek bir kadın lazım. Aslan Burcu çok çabuk sinirlenen ve birden parlayıp sönen bir burç olduğu için böyle anlarda krizleri yönetebilecek ve onu alttan alabilecek, her şeyi yakıp yıkmayacak, neye kırıldığını neden kırıldığını o sakinledikten sonra sakince ifade edebilecek dobra ve anlayışlı kadınlardan hoşlanır.
Merhaba
Aslan burcunun kadını erkeği yani geneli aslan burcu olan kişiler insanlar sözünü dinlettirecek insanları severler Emir gibi konuşmayı severler karşısındaki kişinin onun dediklerini ona karşı itaatkar olacaksın onu böyle lider gibi göreceksin bunu ona inandıracaksın ve sen ondan güçsüzmüş gibi yani onun senden güçlü olduğunu kabulleneceksin yani lider ruhlu bir burç zaten seviyor muyum hayır yani bazı yönlerini sevmiyorum tabii ki de ben de aslan burcuyum şimdi aslan burcu çok zıt çok ters düşebiliyoruz çünkü ikimiz de aynı şeyi istiyoruz o nedenle dediğim gibi biraz liderliğini ona göstereceksin yani lider olduğunu hissettireceksin ona
Aslan erkekleri övülmeyi çok severler. Her şeyi iyi yaptığını düşünür, bunu da duymak isterler. Özgüvenleri tavandır. Sevilmeyi çok severler. Dünya onların etrafında dönüyor zannedeler. Onlara iltifat et, canını ye. Bencil tarafları max olsa da içten içe bir duygusallık gizlerler ve sevdiklerini kanadının altına alıp sahiplenirler, sevdi mi tam severler. Lider olmayı, her işte başarılı olmayı çok önemserler ve genelde bir yerde bir birinci varsa o aslan erkeğidir. Hedeflerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yaparlar. Çok sadık oldukları söylenemez çapkınlık huyu vardır bekarken ama işin içine aşk girince kadınından başkasını gözü görmez. Birlikte yaşaması renkli ve çok zevkli olan bir erkektir aslan erkeği.
Nerden mi bu kadar iyi biliyorum?
Sevgilim aslan burcu ♌️ 😂
Aslan burcu erkeğine ne yaparsanız yapın yalnızca kendisinden hoşlanır mesela şöyle siz onu översiniz o övülmekten hoşlanır bunun size özel bir yanı yok yani başkası övsede hoşlanır ya da fikirlerinizden bahsedersiniz o son fikrini söylediğinde muhteşem bir dehaymış gibi ona bakıp hayran kalmış izlenimi vermezseniz sizden hoşlanmaz sürekli onaylayıp mükemmel olduğunu eşsiz olduğunu neredeyse tapılacak kadar harika olduğunu hatırlatırsanız sizden hoşlanır diyceğimi sanmayın gene sizden değil kendisinin mükemmeliğinin dışardan farkedilmesinden hoşlanır.
Bence bu saçmalık hahahha ciddi olamazsınız. X ayında doğuyor ve kolayca bu özelliklere sahip mührü vurabiliyorsunuz bu saçmalıklarınız yüzünden birçok ilişki başlamadan bitiyor "kova akrep anlaşamaz ayrıl bence", "Bence de knk"
Aslan ismi verdiğiniz burca sahip olan ve zerre alttaki özellikleri taşımayan insanlar çok fazla enerjik olamayan duygusal olan sözde yaylar fazlasıyla var. Ahmet bey interneti açar ve insan olduğunun her duyguyu ve karakteri bir kez de olsa yaşadığını ve yansıttığını bilmeden aaaa aynı ben der Dddsld ikinci gün özelliklerine güncelleme geldiğini görür ve beynine bu olmalıyım sinyallerini gönderir dhshss
Şu an bile herkes bir şey yazmış aynı siteden bakmıyorsunuz sanırım :D
ukala vurdumduymaz umursamazdırlar her$eyin en iyisini en kalitelisini isterler. dikkat çekmek uğruna her$eyi yaparlar duygularını belli etmezler o yüzden bazı tereddütler ya$arsınız sıkıntıya gelemezler üstüne dü$ülmesini hiç sevmezler hemen daralırlar. sevdiler mi sonun kadar severler her ne kadar kıskanç olmadıklarını söyleselerde yalandır çünkü kıskançtırlar ama hiç belli etmezler kolayı değil zor olanı severler. eğer aslan burcu erkeğiyle güzel bir ilişki yaşamak istiyorsanız onun gibi vurdum duymaz davranacaksınız üstüne dü$meyeceksiniz kar$ısındaki kızla uğra$mayı sever kolay lokmadan hemen sıkılır avucuna hemen dü$en kızlarla hevesenin alır ve hemen bırakır
Arkadaşlar bende 8 ay oldu aslan burcu ile birlikteyim ilk olarak guclu kadinlara onem verirler hemen yikilmayan, pes etmeyen kadinlara zaaflari vardir hep pozitiftir negatiflige gelemez dertlessenizde en az 10.20 dakika fazla surmez hemen konuyu degistirir sizi mutlu edecek konular acar. Kimi zaman umursamaz tavirlari vardir deli ederler resmen. Kimi zaman askini siirlere sarkilara doker cok sever. Bakımlı, kendisiyle barisik, kendini seven kadinlari cekici bulurlar ama yinede dunya tatlisi bir sevgilim var onu cok seviyorum.😍
Zeka olacak önce çünkü kendisi fazlaca öz güven sahibi oluyor... Yoksa dönüp bakmaz, tecrübe sabit...
Zeki bir kız nasıl olmalı ?
Zeki olmalı nasıl olacak?
Güzel hatunlar tabiki aslan erkeği sevgilim oldu ilgiden çok hoşlanırlar al koynuna sar sarmala beraber gül gez toz ona yeter aslan erkekleri aşık olunca çok farklı oluyor gözünün içine bakarlar sahiplenirler yaşadım ama şu gerçek seks aşığı erkekler her gün versen hayır demez libidosu yüksek olduğu için libidosu yüksek hatunlara tav olurlar
Egosu yüksek bir burç bu yüzden bu burcun erkeklerinin egosu tavan yapıyor, sürekli pohpohlanmak, takdir edilmek ister. Çok hoşlarına gider. Hatta yanında hiçbir şeyden çakmayan biri varsa çok mutlu olur. Asla üstün olmaya çalışma hatta kendini göm
Umursamaz ve vurdumduymaz tavırlarına alışmak gerekiyor. Ona ters gelen şeyleri ona inat olsun diye yaparsanız bir anda her şey bitebilir ve ne olduğunu anlamazsınız. Egosunu kırmamak gerekiyor. Ego zedelenince saldırgan oluyoruz.
Aslan burcu Erkeği Oteriterdir Sert mizacli ve yonetici bir kisiliğe sahip olmakla birlikte anaçtirda ayni zamanda cõmerttir genel hayati sosyalleşmeyi sever eğlenmeyi çaliskandir pes etmez hiç asla yılmaz sosyal hayatida aktiftir devamli mucadele halindedir koşturmayı sever Õzel hayatinda ise hakimiyetin kendisinde olmasini ister fazla kısıtlanmaya gelemez aşki doyasıya yaşamak ister Aşik olduğu kadını tam anlamiyla mutlu eder her tűrlű😊👍
Aslan Burcu erkekleri sanılanın aksine çok yumuşak yüzlü sevgiyi saygıyı iyi bilen nerde nasıl hareket etmesi gerektiğinin bilincinde bir erkektir. Aslan Burcu erkeğinin etkilemenin en basit yolu ona saygılı ol sonra isle ve gör sonucu seni başının tacı yapar. (:
Aslan burcu erkeği dış görünüşe önem vermektedir.
Güzellik aslan burcu erkeği için olmazsa olmaz bir hoşlanma sebebidir.
Aslan burcu erkekleri zarif görünümlü ve şık kadınlardan hoşlanmaktadır.
Aslan burcu erkeğinin yanında olmak isteyen kadın zeki ve akıllı olmasının yanında zekasını kullanırken aslan burcu erkeğinin istediklerini yaparken kendi isteklerini de yerine getirmekle mümkün olmaktadır. Aslan burcu erkekleri bakımlı ve naif kadınlardan hoşlanırlar.
Şimdi arkilerim aslan burcu biriyle sanaldan sevgili oldum adam 30 yaşında çocuk falan da deg hani önce tanıştık sanaldan samimi olduk aşık olduk ben maddi sebeplerden dolayı utandım ciddi ilişkiye acilamadim adam bildiğiniz afedersiniz köpek oldu yalvariyor heryere benim adımı yazıyor ask acısı çekiyor ben yok dedikçe umursamadikca çıldırdı
Hala heni bekliyor evli olmama rağmen şu an da da aslan biryle evliyim tam tersi adam ilgi istiyor vermiyor umursamadikca aklina bile gelmiyorum çok tuhaf yanı aslan diyip hepsini aynı şeyle nitelendiremeyiz hepsi çok farklı
Aslan burcu yönetmeyi değil yönetilmeyi sevmez. Aslan burcu egoist değildir mesafelidir. Yeterince samimi olduğunuzu anlarsa ne kadar mutevazi olduğunu görmemeniz mümkün değildir. Aslan burcu erkeğinin duygusal ve sosyal zekası yüksektir yapılan övgünün veya eleştirinin hangi niyetle yapıldığını hemen anlayacak kapasiteye sahiptir. Eğer övgünüzde veya eleştirinizde samimiyseniz övgünüzü de eleştirinizi de kabul edecektir. Ama pofpoflama taktiği yaparsanız hemen anlarlar ve sizden uzaklaşırlar çünkü çok şüphecidirler her hareketinizi her cümlenizi sorgularlar her samimiyetsizliginizde sizden daha da uzaklaşırlar onun dışında anahtar kelime samimiyet ve içtenlik samimi ve icten en önemlisi dogal olursanız aslan burcu bir erkekle gayet mutlu ve dolu dolu zamanlar geçirebilirsiniz.
bi ortam içinde ''çok havalısın be'' ''artistmisin lan sen'' dediklerini çoğu kez duydum artık nasıl davranıyosam onların yanında bilmiyorum
eğer ona yükseklerden bakarsan onu unut derim
çünkü zaten o seni unutmuştur
devamlı pohpohla :)
ama sakın ona giyim tarzının kötü olduğunu filan söleme yani sölüyosanda açık açık söleme bu sana daha çok yakışır falan filan dolaylı yollardan söle dikkatli davran çünkü bir kez silerse bir daha geri dönmez
Bir kadına bağlanırsa sımsıkı bağlanır ancak o bağlar zedelenirse kopuşu da sağlam olur. Nazlı kadınlardan hoşlanmaz yani Türk kızlarının burnu havada tavırları ona çok ters gelir, indirin burunlarınızı tanrıça değilsiniz
Bunu soruyu sorana ve yorumdaki Sayın arkadaşlara dile getirmek istediğim bir şey var o da şudur:Bir insanın neyden hoşlanıp hoşlanmayacağını astroloji karar veremez, hepsi batıl inançtır. İnanmayın efenim
Bu tavır herhalde aslan burcunun en itici yanıdır. Bu şekilde davranan bir kadın da varsa ikisinin bir araya gelmesi imkansız. Boşa kürek çekmektir. Karakter gurur meselesi yapıp da ad atmaktan cekinmeyin
Aşık olurmuyum bilmem, ama ne istediğini bilen ilgilenen ve dürüst kişiliklerden her zaman etkilenirim. Bunun yanında çok ama çok çekici olması lazım etki tepki meselesi. Sıcaklık ve samimiyet ön plandadır..
《ASLAN BURÇLARİ》
●Yönetmeyi severler
●Onları hep övmen gerekir
●En iyisi olman gerekiyor
●Fazla ilgi sevmezler ama ilgilenmezsen bunu bahane yapip soguyabilirler
●Aşırı umursamazlardir
!!! Hayatıma giren her erkek aslandi nasıl tesadüf ama hepsi ayniydi
Bir aslan burcu erkeği olarak söyleyebilirim ki eğer bir kadın beni umursamıyorsa ben de umursamam. Kimse benden değerli değil. Bir ilişkide karşılık bulamadığımı düşünürsem o ilişki biter. Etkilemek istersen eğer ilgili olmalısın. İlgiyi severim ben. Bana karşı ilgili olan kadın benim için birkaç adım öndedir. İlgili ol, arayıp sor, onu motive et, huzur ver. Bunları yaparsan etkilersin.
Dişi aslan olarak yazayim🤭. Asla etkilemez.. Asla asla asla.. dunyaya ben demeye gelmis bi aslan insanini umursamazsan en fazla bir iki kere dikkatini cekersin, o da - bu hayirdir ya kim ki bu beni iplemiyor- der.. yani sadece merak.. sonrasinda yuzune dahi bakmaz, baska limanlara yelken acar.. rehberinden bile siler.. bu adami asik edeceksin kendine, sonra kedi olur kedi.. aslan kadini da bu konuda ayni ☺️
İtaatkar kadın severiz, ciselliği aşırı severiz, sinsi değiliz düz adamız bu yüzden gizemli kadın sevmeyiz, egomuzu okşicak, bütün hayatı bizden ibaret olacak kadın severiz
Genelde bakımlı temiz doğal güzelliği olan kadınlardan hoşlanır yönetmeyi çok sever tamamıyla aşık olduğu kadınla birliktelik düşünür sevdiği kadının kendisi gibi dikkat çekici olmasını ister Temas bağımlısıdır eğlencelidir anlaştığı kişiye zamanı olmasa bile zaman yaratır gezmeyi çok sever sosyaldir
Aslan Burcu Erkeği Nasıl Kadından Hoşlanır?
egolu kadından asla hoşlanmaz çünkü kendisi egolu
ve en önemlisi kendine güvenen kadınları severler
Ego
Kendi ile ilgili şeyler
Kendisinden bahsedilmesi
Övülmek
Marka şeyler
Gösteriş
Para para para
Napolyon
Ay bunu ben de çok merak ediyorum ya kızlar cidden. Görüştüğüm biri vardı ve gerçekten adam kötü söze gelemiyor asla. Yani eleştiri diye değil ama kilo almışsın dedim yüz kez yok almadım abartma falan dedi. Çok enteresan gerçekten 🤷♀️😅 bir de kendini aşırı beğenmiş oldukları için sıkıyo ya bir zaman sonra ukala geliyo bence
benim davrandığım gibi davranırsa asla etkileyemez beni :D ben den hoşlandığını belli ediyosa dikkatimi çeker , güzelse kaçırmam , değilse kaçarım :>)
açıkça söylemeli miyim ?
öyle pat diye de değil tabi de , hareketlerinle onu beğenmelerinle gösterebilirsin . bir nevi en iyi cevapta ki arkadaşın başta dedikleri gibi geri kalanı okumadım , aslanlar uzun yazı okumayı sevmezler :D
umursamaz davranırsan yüzüne bile bakmaz.
bir aslan erkeği olarak beni umursamayanı ben ölmüş farzediyorum.
umursarsa ekime umursamazsa .. şeklinde hareket ederiz genelde .
Aslan burcu erkeği zekaya da aşırı önem verir zeki ve güzel bi kadına aslan burcu erkeği hayır diyemez bence
kendine aşırı güveni oluyor egoları oldukça yüksek çantada keklik olduğunda onun için tüm cazibeni kaybedersin yumuşak olurlar fakat tekmeleri oldukça serttir dikkat et çok sinsi olurlar
beni çantada keklik görmemesi için ne yapmalı ?
önceliklerinden vazgeçme hayatını sadece ona odaklarsan yanlış yaparsın o zaman kendini sıkışmış hisseder ve bunalır senden uzaklaşır sevgini belli et kurnaz ol zaaflarını sakın ama sakın belli etme ona dedim ya çok sinsi oluyor ama bunun burçla ilgisi yok ya da kız veya erkek olmasıyla insanların %85 i bu şekilde
çok sinsiler saman altından su yürütürler
pohpohlaman alttan alman her daim elinin altında olman lazım... zor
Ben ona hayran hayran bakıorm , oyle birisiyim. Olur herhalde, flört asamasındayız. Yengecim. O da beni begendigini söylemisti ama bulusmaları ben söyliyorum. O da her gün ama beni arıyor
Olgun ağırbaşlı zeki bakımlı güzel masum ve tatlı kızlar iyidir şimdi böyle kızı da hangi erkek sevmez o da var tabi
Abimden yola cikicam, aslan burçları bi kere çok egolu oluyor cidden ama aşk da bence gerçek aşkı ariyorlar
Bir aslan burcu erkeği olarak insanlar ne hayal kuruyor okumak istedim, ama şunu unutmayın aslan var aslan var.🦁
Kız umursamaz ise sorunun fotosunda olduğu gibi erkek ellerini kızın göğsüne koymalı, böylece kızın dikkatini çekmeyi başarır 😂😂😂
Özgüvenli ve bakımlı kadınlardan hoşlanır şefkatli yanında huzuru bulan yanında bebekmis gibi hissettiren kadınlardan hoşlanırlar
Ben bilmiyorum yengeç burcu erkeğini iyi tanıyorum kapıdan kovsam bacadan yine giriyor başımın püsküllü tatlı belası 😍
Koç yengeç ilişkisini çok görüyorum evliliğe gidiyor. Koç kadını dobra olur nasıl hassas yengeç erkeğini çekiyor anlamış değilim 😂
@Neolmusyani8 valla doğru tespit romantik duygusal melankolik yengeç ama dışarda ciddi kararlı güçlü bir duruşu var sert kabuğunun altındaki o duygusallığı o istemezse kimse göremez okadar duygusal olmasına rağmen dik duran her istedigine evet demeyen dik başlı kendiyle çatışan zor kadınları sever e oda ben😂 bazen oy oy kim üzmüş benim Koç'umu diyorum bazen de 5dk içinde kendine gel bak elimde kalırsın oğlum diyorum Koçum ya birazda delilik var e oda deli kapıdan kovsam bacadan giriyor şimdilik yuvarlanıp gidiyoruz bakalım kısmetse Nisan 'da evleniyoruz 😍😂
Öyle saçma sapan uzun uzun yok aslan şöyledir böyledir yazmaya gerek yok. Aslan işte kral yani, krala kayıtsız şartsız itaat edinki kraliçe olun...
Peki ya aslan burcu erkeği ile aslan burcu kadını birbirini nasıl elinde tutar. En zor kısım bu sanırım😁😁
Ayna o egoyla durur durur bakarlar kendilerine
Evet umursamaz bir tavrı var ama umursamıyorsan yanılıyorsun
aslan burcu erkeği libidosu yüksektir kendi gibi kadınlardan hoşlanır
Aslan burcu erkegi parfumden hoslanir. Ve onu onemsedigini. hissetmekten.
Seks yapan kadınlardan ve genel olarak üst düzey güzelikte olan kadınlardan hoşlanıyorlar.
Aslan burcunun ilgisizliğine maruz kalmış, uzaklaşmış biri olarak hediye mediye yok😂😂
Kendimden emin kadınlardan hoşlanırlar bence, dediğim dedik
gtüne sokim nerde aslan burcu erkeği varsa egoist pzevekler
Ayyy aslan erkeği sevmediğim için. Hiç bir fikrim yok. Egolarından önünü göremeyen kişiler..
Estetikten , zekadan , entellektüellikten , dişisel özelliklerden hoşlanırlar
Aslan burcu seksi kadınlardan ve de seksi giyinen kadınlardan hoşlanır...
Aslan savaşmayı sever , karşısında dişli kadin ister
Cinsellik, para, iltifat. Bu 3'ü tam olarak özetledi bence.
valla ben aslan burcu erkeğiyim şimdiyekadar hiç böle aman çok hoşmuş dediğim beğendiğim kız olmadı ama şu sıralar bir sarışın var nerde görsem bidaha göresim geliyo
Bir kere çok egolular sevgilerini belli etmezler ama ama karşı tarafın belli etmeleri hoşuna gider zor beğenirler övülmeyi severler güç onlar için hemen hemen herşeydir bunuda duymak isterler taktir edilmekten hoşlanırlar her kız etkiliyemez onları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?