İnternette güvenilir arkadaşlık siteleri var mıdır?
Genelde hepsi güvensiz ve para tuzağı olarak görülüyor da...
Belki kıyıda köşede vardır diye düşündüm.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnternette güvenilir arkadaşlık siteleri var mıdır?
Genelde hepsi güvensiz ve para tuzağı olarak görülüyor da...
Belki kıyıda köşede vardır diye düşündüm.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamm,
Ben vardır diyerek hemen konuya dalmak istiyorum :) Date uygulamaları sayesinde yeni insanlar tanımak, yalnızlığımıza kendi seçtiğimiz kişiyle son vermek çok kolaymış meğer 🤩 Elbette kaliteli zaman geçirebilmek için güvenilir date uygulamasını bulmak şart.

Kalbinizin ritmini değiştirecek aşkı hala bulamadıysanız happn uygulaması sayesinde şansınız çok yükseliyor :) Doğru kişiyi bulmak için, üye olurken çıkan ‘’Ne tip bir tatil sana uyar, ne tip bir aşçısın’’ gibi çok mu çok eğlenceli sorulara içtenlikle cevap vermeye çalıştım. Ne de olsa ortak özelliklerimiz ne kadar fazla olursa o kadar iyi anlaşırız 😍

Öncelikle Crush’ın ne olduğundan bahsedeyim :) Üye olduktan sonra happn karşınıza konumunuza göre size en yakın olan kişileri çıkarıyor. Görünce kalbinizin ritmi değişmediyse hiç vakit kaybeden çarpı ikonuna tıklayarak eleyebilirsiniz. Görür görmez hayran kaldınız, konuşmak için can atıyorsunuz, peki ne yapacaksınız? 😍 Kalp ikonuna tıklayıp sakince bekleyebilirsiniz 😁 Eğer o kişi de karşısına çıktığında sizin profilinizi beğenirse, tebrikler yeni bir crush’ınız oldu demektir 🎈

Crush olduktan sonra dilediğiniz gibi mesajlaşabiliyorsunuz. Eğer dikkatini çekmek istediğiniz bir profil olursa, flashnote göndererek sizi öncelikli olarak görmesini sağlayabilirsiniz. Profilinizi beğenip Crush olmanız için göndereceğiniz notun ilgi çekici olması önemli 🥰

Harita özelliği sayesinde Crush’ınızla konuşacak konu bulmakta hiç zorlanmıyorsunuz açıkçası :) Bulunduğunuz ortak alanlardan, sevdiğiniz mekanlardan bahsederken konu konuyu açıyor.
Ben hayatımın aşkını happn’da bulmaya çok yakın olduğumu hissediyorum 🤩 Crush’ınız bir profil oluşturmanızı bekliyor olabilir, happn’ı indirmek için buraya tık tık!
Sahtekar olduğunuzu elinizde değil belli ediyorsunuz. Çok bariz yani. İş eninde sonunda Para avcılığına dayanıyor.
Cevap
10Cevap
Büyük global uygulamaların bile bir çoğu güvenilir değildir.. En azından sahte profiller açısından güven vermemektedir.. Arkadaşlık siteleri ve uygulamalarında sistem tamamen uygulama ve site sahibinin para kazanması üzerine kuruludur.. Sistemde var olan kullanıcıların büyük çoğunluğu bot hesaplardan oluşmaktadır.. Bu sebeple çok bilindik uygulamalar dışında, diğerlerinden uzak durmak gerek..
Senin aklındakini anladım sanırım ortak.
ama oralardan fayda gelmez emin ol.
Tüm samimiyetimle söylüyorum her türlü amaca yönelik taleplerini face'den karşılayabilirsin ;)
Ortada deniz olduktan sonra her türlü balık çıkar yani :)
yok abi ya
karşındakinin erkek mi kadın mı belli değil ki
nerden anlican ?
ben buyum diyo
mecbur kabulleniyosun
İnternetten kimseye güvenilmez.. Milyonda bir vardır belki, o da nadiren kısmet olur..
reklamlar cıkıo ya yanda arada :) eçift, pembe panjur:D
Denedin mi ?
yoksa ölesine mi sölüyosun ?
BANA GÖRE PARA TUZAĞI O 2 SİTE
Hem gizli kullanıcısın hemdee güvenilir arkadaslık sitesi -.-
Ben prensip olarak %100 güvenmem hiç birşeye
yada hiç kimseye (tanımadıkca tabi)
Bu hayet doğal bir durum
hem senin profilinde gizli ?
prensip olarak devam et sen .
ukela
Açıkçası pek de güvenilir değil çoğu fake hesap kullanıyor o yüzden pek de güvenilmez yani, ben denemek için açmıştım büssürü sapık yazdı bildiğin anında. Pek de aldanmamanı öneririm :)
İstanbul . net , ankaradaysan Ankara . net izmirdeydsen İzmir . net. bunlar 10 yıldır var. ben de üyeyim
Tabikide bu siteler sana yarar https://bit. ly/1gxr860 https://bit. ly/1gxr46v boşlukları silin (noktadan önce)
aha bura var işte.. zuhhahahha.. :D:D
burası bilgi paylaşım yeri
HAVAsız nefes alınmıyo aga :)))
Face varken para vermek niye
Face de güvenilir değil bence
Hiçbiri güvenilir değil inan bana.
öyle saglam bir yer bulacagını sanmam.
bi umut işte
belki vardır.
ücretli ama karizma olman sart.genelde görüntüye geliyorlar.
ÜCRETLİLER SAKAT
sikayetvar.com sitesine gir bak
bi sürü dolandırılmış insanın mesajı var aç oku
ımm..abi gerek yok bosver.burayla sınırlı kal :)
Netlog badoo tıpın varsa herturlu tutunursun
hmm
gayet.net
istanbul.net
nasıl sence ?
Para tuzağı gibi sanki bunlar ya
deneyen varmıdır bunları ?
yok kardeşim burası da beş para etmez.
profillerin hepsi sahte
ve kandırmaca
(deneyerek söylüyorum)
siberalem, e-çift, pempe panjur,nasipse,