Eski sevgilim en yakın arkadaşıma aşık olduğunu söyledi !

nerdeyse 10 ay çıktık, ve bir çok boş nedenlerden dolayı ayrıldık,ama ayrılmamıza nokta koyan şey bir kızla konuştuğunu öğrendim sonra çok büyük bir tartışma oldu ayrıldık, sonradan öğrendimki o kızla bir alakası yokmuş,herneyse biz ayrıldıktan sonra bana sürekli "ben istemediğim sürece beni hayatından çıkaramazsın, istersem 58 yasında evli çocuklu olayım yinede hayatında olucam, sen benim canımı yaktın bende senin hayatını mahv edicem"... bu tür şeyler dedi sürekli hatta ayrıldıktan 1 hafta sonra bana " madem o kızla konuşmam canını yakmadı ben senin en yakın arkadaşlarından birini ayarlarım dedi ben git zaten seni bekliyolar demiştim ona" yaklaşık 3aydır ayrıldık ve tam 1buçuk aydır onunla hiç bir şekilde konuşmadım ama çarşamba günü benim en yakın arkadaşımı aradı ve görüştüler ona aşık olduğunu onu sevdiğinin onun aklından gitmediğini ve eğer onunla evlenmeyi kabul etmeseymiş intihar bile edeceğini dedi, arkadaşım onunbu saçmalıklarına ters cevap vererek gitti, perşembe günü eski sevgilim beni aradı ve acil görüşmemiz lazım dedi bende gittim ve bana " ben aslında başından beri onu istiyor ona aşığım onsuz yaşayamam onu her gördüğümde 1 ay boyunca doğru düzgün uyumuyorum seninle neden çıktım bilmiyorum falan" ben şok geçirdim sustum sadece dinledim sonra bana dedi ki "evlenip başka biri ile hayatını kurabilirmisin ? hayatını mahv ettim biliyorum ama ben onu seviyorum, onunla evlenmede bir sakınca varmı ? eğer o olmazsa ben artık yaşayamicam" dedi ben de sadece evet evlenirim diyerek gittim. Lütfen bana bir yol gösterebilirmisiniz, onu gören ve bizi tanıyan herkez bana nasıl "aşık olduğunu" bilirdi annesi ablası bizim ilişkimizi biliyodular benim için o kadar çok şey yaptı bana birşey olsa herkezden önce koşardı, ve bugünde kalkıp böyle bir şey yaptı ve çarşamba gününden beri arkadaşıma sürekli her gün mesaj atıyo seni seviyorum benimle evlenmezsen kimse ile evlenemezsin benimsin diye onun peşini bırakmıyo sizce başından beri herşey oyunmuydu yoksa beni çok kötü mahv etmek için mi böyle bir şeye kalkışti
Eski sevgilim en yakın arkadaşıma aşık olduğunu söyledi !