evet erkek genelde çekinir kızın tepkisinin ne olacağını kestiremez... ama bazı kızlar bekliyor sanki...
bu durumda bu kızlar:
aşık mı?
kaşar mı?
yoksa hesapçı mı?
bu durumda bu kızlar:
aşık mı?
kaşar mı?
yoksa hesapçı mı?
ben ilk aşkımı ilk görüşmede öptüm daha doğrusu o beni öptü . hatta onla kaldım ama birlikte olmadık . o ilkti yani .. deneyimsizdim . o deneyimliydi kapıldım gittim öpüştük sarıldık . ilk defa bir erkeğin kokusunu tadını aldım ... çok değişik bir deneyimdi . ama ayrıldık ...
şimdi biri çıksa asla ama asla öpüşmem ilk görüşmede hatta 5-6 ay bekltiirim mümkünse evlenene kadar öyle ateşli bir şekilde öpüşmem . masum kızı oynarım ..çünkü erkekler doğallıktan samimiyetten anlamıyor işte ... bende oyunu kuralına göre oynarım . ama bak benim ilk öpüşmem henüz tanımadığım adamla olurken evleniceğim adamla belkide hiç öpüşmeden doğru düzgün evlenicem .. yani sonuç kızlar isterseler kendilerini en masum en saf şekilde tanıtabilirler . o yüzden sınıflandırmamak gerek ..
sizden korkulur*.. son cümlen için diyorum bunu... ama bizde çok saf değiliz ha ona göre
28 yaşındasın ve bakiresin!
öpüşmek sizin için neden bu kadar önemli? bu kadar anlamı var mı bu işin? erkek için yok emin ol... dudakların tadına bakmak istemiş hepsi bu...
erkek bırakıp gitmez... sen yolu açmışsındır gider... gerçekten alıcağını alıp giden de vardır.. onların adı başka birşey...zaten öylesi seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmemiş de demektir.
valla alıcağı ne bilmiyorum ama lıcağından kasıt bekaretse onu alamadı . öpüşme bence önemli ... sonuçta ben hayatta bir onla öpüştüm . birdaha olmadı . artık kocamla inşş ... sadece dudaklarımın tadını bakmadı işi oraya getirmek istedi tabi ... bırakıp gitti valla hacı ... ben yolu açmış olabilirim evet aldattığı için onu terk eden bendim ..
hah..işte bu.. işte uğur dündar..istediğim cümleyi nihayet bir hatun kişi kurdu!
adam için ''bıraktı gitti'' dedin...yani yapan eden giden o..cümlenin aktif süjesi o..''gitti''..giden o..ama sonrada dedin ki 'beni aldattı ve terk ettim'.
yani şunu demek istiyorsun.. terk ettiğim halde ısrar etmedi.. kendini affettirmeliydi en azından.. o denyo bunların hiçbirini yapmadı ve suçunu kabullenip döndü arkasını gitti... yani 'beni bıraktı' oldu.. halbuki onu sen yolladın!
ah kızlar ah
e tamam gerçekten beni isteseydi sevseydi zaten beni aldatmazdı hadi aldattı bir şekilde beni kazanmaya çalışırdı . yani yolu ben açtım ama sonuçta giden o oldu ben sadece yol verdim . üstüne düşseydimde affetseydimde bu sefer belki yine terk edicekti bilemeyiz . yani gerçekten beni sevmedi sevse zaten farklı olurdu sevmeyi bırak fırsat bile vermedi . ama benim ilk aşkımdı onu unutmayacağım hiç ...
ya bunun aynısını yaşadım ben... kız istemiyorum dedi... olamıyacağını anladım dedi.. hayatımda böyle bir dönem istemiyorum dedi... sana kaç defa şans verdim dedi...
ben de demek ki olayı kafasında bitirdi ve başkası var diye de düşündüm ve ona veda mesajı attım.. kız bana çok öfkelendi... halbuki kendisi istemiyordu... üslubunca elveda diyince sevinmesi gerekird... ama bana kin güttü... hemen sevgili yaptı...çevremden insanlarla çıktı... sevmediğim adamlarla dost oldu.
ama ben bıraktım!
Bizim milletimize göre kaşarlık ama daha önce bir tanışmışlık varsa rahattır ondan yani ve kaşar diye düşünme çünk bir kız kaşada olsa dikkat çekmemel için safa yatar
evet kaşarlar kendilerini hiç belli etmezler... bizzat başıma geldi... ve çok da kötü oldu...
kadının kaşarlığını onu ancak test ederek anlayabiliriz.. tabi sonuçta onu kaybetmiş de olacağız... bu yüzden tehlikeli bir test...
kaşar olmanın giyimle, dekolteyle, rahat olmakla hiç alakası yok... bunu acı tecrübelerim neticesinde öğrendim... hiç umulmadık hanım hanımcık kızlar motorun dik alası çıkabiliyor..
Düşüncelerimiz aynı
bir kız vardı..hiç erkeklerle yüzgöz olmazdı..dekoltesi yoktu, etek giydiği görülmezdi
daha sonra öğrendim ki aynı ortamdan 4 kişi ile çıkmış..yani 4'ü ile de düşünebiliyor..aynı anda değil ama bunu yapabiliyor.. birkaç ay ya da yıl arayla
4 adam da birbirini biliyor bu arada...ız adamları da birbirine düşürmüş oluyor içten içe
adamlardan birini diğerine çocukluk arkadaşım ve komşum olarak lanse ediyor.. diğer adam o çocuktan işkillenmiyor..daha sonra o kız komşu ile birlikte oluyor
İlk buluşmada öpüşem kız daha iyidir yani
ne alakası var?
Gizli gizli yapandansa
gizli gizli nerde yapacak?
Ah sorunuz öyleydi ya öpüşen kaşarmıdır diye bende ondan dedim
sen hiç öpüşdün mü?_? nerde ve nasış? aşık olduğun adam mıydı yoksa deneyim olsun diye mi yaptın?
Aşık olduğum adamdı ve her kendini bilen bir genç kız gibi
Cevap
2Cevap
Öpmek aşkın göstergesi onu öperken nasıl olduğunu anlarsın kaşar mı hesapcı mı aşk mı uzaktan anlaşılmıyor...
bir kaşar nasıl öpüşür?
sana şöyle söyleyim o kızdan hayır gelmez boşver. bu durum normal değil..
o zaman da erkekliğimize laf ediyorlar..
öpüşmeseler kezban,öpüşseler kaşar,anlamıyorum gerçekten erkekleri
Bence doğru bulmuyorum önce konuş gez sonra o haltı yiyeceksen ye
bence kızdan kıza göre değişir kaşar olan bir kız hiç öpüşmeyede bilir, aşık bir kız hemen öpüşedebilir değişir yani
öpüşme ne hacı neler oluyor :D genelde çirkin oluyorlar bir umut bastırıyorlar işte:DD
bi eşiği geçmeye çalışıyorlar
neler oluyor?
türlü seks pozisyonları sıvı transferleri
verseler suç vermeseler suç.
büyük ihtimalle 2.şık
kızlar kaşar kızlara nasıl muamele eder ve nasıl davranır?
kaşarları dışlıyor musunuz? yoksa kaşarlık erkeklere mi anlam ifade ediyor?
evet ilk tespitine katılıyorum... acı ama gerçek..
En İyi Cevaplar