Salça olmak ne demek??

bir kız vardı peşinden koştuğum... peşinden koşma değil de... zaten tanışmıştık.. ama işler biraz ters gitti ve üstelemek zorunda kaldım...çünkü kendini naza çekiyor olabilirdi..olası bir ilişki mahv olmamalıydı...

daha sonra bizim iş olmadı ama bitmeden önce ben kızdan bıkıp mesaj atıp 'elveda' dedim.. sonra o da gitti hemen yeni birini buldu.. yeni eleman yakın çevreden biriydi...

mesele şu ki yakın bir arkadaşımla eski mevzuyu konuşurken kızın benim hakkımda ''o çocuk bana salça olup duruyor'' dediğini bana aktardı...

ben de sinirlendim tabiki.. bana ilgisi olduğunu bilmesem ne diye peşinden gideyim ki? aşkı kadın başlatır bunu biliyoruz... benim arkadaş sinirlendiğimi görünce yarım ağız şaka şaka öyle birşey dememiş felan diye geveledi..

şimdi beyler bayanlar nedir bu salça olmak deyimi? ilişkilerdeki anlamı nedir? erkek salça oluyorsa ne yapıryor demektir? kötü bir anlamımı var yoksa flört etmenin biraz argo halimi?

sanki bir yörenin ağzıymış gibi geldi birde... akdeniz yöresinde kullanılan bir deyimmidir?

Salça olmak ne demek??