Saçlarıma ombre yaptırmak istiyorum sizden de fikir almak istedim siyah saça hangi renk ombre gider? Ben birkaç ombre modelleri buldum sizin önerileriniz neler?Siyah saça ombreOmbre modelleriBunlar sarı ombre bir de kızıl var bunu da düşünüyorum.Ombre saçOmbre modelleri 2020Siyah saça kızıl ombreHangisi daha güzel sizce? Siyah saça ombre hakkında ne düşünüyorsunuz? Dip boyası gelmiş gibi durmamak için rengi nereden başlatmalıyım kendim yapacağım da?
Ombre modelleri arasında kesinlikle favorim küllü sarılardır. Ana rengin siyah olması rengi tam anlamıyla ortaya çıkarmakla beraber, çok havalı bir görüntü oluşturuyor. Eğer yaptıracak olsam benim tercihim sarıdan yana olurdu.
Siyah saça ombre yapılır mı?
Ombre yaptırmak isteyenlerin ortak sorusudur. Çünkü siyah saçı açmak saçın yıpranmasına sebebiyet verebiliyor. Siyah doğal saç renginiz ise çok şanslı olduğunuzu söyleyebilirim. Çünkü boyalı siyah saç ombre uygulamasını zorlaştırır ve yeterli açılma sağlanamayabilir. Bunun için boyalı siyah saça sahip olanlar daha koyu kızıl ombre renklerini tercih edebilirler.
Siyah saça hangi renk ombre gider? En havalı ombre modelleri 2020!
Ana rengimiz siyah olduğu için aslında her renk ayrı bir hava katacaktır. Elbette aralarından favori renklerimiz mutlaka olacak :)
1. Siyah saça gri ombre
Siyah saça gri ombre
İlk sıraya yazdım çünkü bu seçeneği mutlaka değerlendirmenizi öneririm. Siyah saçta en çok yakıştırdığım ombre rengi gridir. Gri saç aktıktan sonra küllü sarıya dönüyor, yani uzun süre kullanabileceğiniz bir renk olacak.
2. Siyah saça kızıl ombre
Siyah saça kızıl ombre
Siyah saça ombre deyince akla ilk gelen renklerden olabilir kızıl. Hem koyu tonları hem de açık tonları siyahın yanına çok yakışıyor. Üstelik sarı ve gri ombre kadar uğraştırıcı olmayacak çünkü kızıl rengi elde etmek için saçı 7-8 ton açmak gerekmez.
3. Siyah saça sarı ombre
Siyah saça sarı ombre
Siyah saçlarınıza sarı ombre yaptırmayı düşünüyorsanız, benim önerim küllü sarı tonlarından yana olacaktır. Küllü sarılar siyah saçta uyumu daha iyi yakalıyor ve en çok tercih edilen ombre modelleri arasındadır.
4. Siyah saça karamel ombre
Siyah saça karamel ombre
Siyah saçın yanında açık tonların hoş durduğu kadar, koyu tonlar da çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Karamel ombre seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Siyah saçlarınıza sadece ışıltı attırarak da havalı bir görüntü oluşturabilirsiniz.
5. Çıtayı yükseltmek isteyenlere özel: Siyah saça mavi ombre
Ombre saç modelleri
Hep aynı renkleri görmekten sıkıldıysanız, marjinal bir tercih yapabilirsiniz. Mavinin her tonu siyaha yakışıyor, benim favorilerim petrol mavisi ve buz maviden yana.
En İyi Cevaplar