Kız için ağlıyorsa onun için düşündüğü her iyi şey içindir onun iyi olmasını her zaman mutlu olmasını ister. Onu sevdiği gibi başka bir şeyi pek sevemez. Neden Neden Neden böyle? neden olmuyor? neden mutlu değil? gibi soruların dışa patlamasıdır. Eğer bir erkek gerçekten seviyorsa kadını mutlu değilse emin olun o 20 belki 50 kat daha fazla üzülür ve asla söylemez çekilir köşesine ağlar. Ve ağlayan erkek neyse o ona çok değer vermiştir. Onun gibi onu kimse sevemez.
160 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkeğin göz yaşları değerlidir evet.
90 Yorumla
+1 yılBiz ayrildigimizda aglamis arkadaslari soylemisti kiyamadim gittim yanina konustuk tekrar sevgili olduk cok iyi aramiz asiri seviyorum
91 Yorumla- +1 yıl
Abicim sen buyudunde sevgilinle tecrübelerinimi yazıyorsun 😁
+1 yılBir erkeğin ağlamasına dayanamam lan ister sevgilim olsun ister arkadaşım kıyamam ya
152 Yorumla- +1 yıl
Erekek ağlıyorsa gerçekten sevmiştir kendimden biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılOnu ilk gördüğüm zaman temmuzun sıcağında koltukta otururken oldu jipten indi çok güzeldi daha 13 yaşındaydım ve sırılsıklam aşık olmuştum oda benden hoslanmisti yazı beraber geçirdik ayakkabı boyacisiydim kazandığım parayla ona hediyeler alıyordum ama onun ailesi çok zengindi ben ise fakirdim tabi ozamanlar cocuguzya hayal kurmak parayla değil tabi ozamanlar Annemde ölmüştü onun acısını ayrı yasiyordum babam bir kadın getirdi saat sabahın 5i kalkın gidiyoruz dedi aldı götürdü bizi sevdiğim kıza seni seviyorum bile diyemeden ayrıldım ordan tabi Facebooktan seni seviyorum dedim kıza güzelmiş dedi Facebooktan yazismaya başladık ama sonraları konuşmadık hayal ya işte diyordu hayalim bana bu kızla evlenirsin mutlu bı yuvan olur cocuklarin olur çalışır evinin ekmeğini getirirsin aklım ise doğruca diyorduki bana sen kimsin oğlum fakir evine ekmeği bile zor götüren yarın ise gitmesen aç kalacak adamsın evet onu göreceksin ama yanında küçük bir çocuk annesinin elinden tutmuş ve seni gösteriyor bu amca kim diye maalesef aklım haklı çıktı aradan 10 yıl geçti abisinin düğününe gidecez ailecek orada kötü haberi aldım kafama kurşun siksalar o kadar acitmazdi lan :( evlenmiş 6 aylikta hamile yerle bir oldum elim ayağım tutmuyor abisine hayırlı olsun dedim ama kızın yüzüne bile bakmadım erkek adam ihanete uğradığı kişiye bakarmi kafası var ayrıldım ordan eve geldim duvarları yumrukluyorum ellerim kan içinde ama acı hissetmiyorum ağlıyorum neden Allah'ım neden diyorum hiç birsey gelmiyor elimden zaten kız ruhumu öldürdü orada beden daha ne acı ceksinki tam 6 ay depresyonda kaldım dayım geldi birgün dediki bana o kız evlendi onunla birlikte hayattayken kendini oldureceksin mecbur acını ruhuna gömüp yaşamaya devam edeceksin dedi ve çaresizce kabul ettim şimdi. 27 yaşındayım aradan bir 5 yıl daha geçti hala düşündükçe canım yanıyor ve diyorum ki hayatin acı serbetinden içmeyen gerçeğin gözlerini göremez umarım siz okuyucular benim çektiğim acıları çekmezsiniz Allah bu durumları sizlere yasattirmasin...
103 Yorumla- +1 yıl
Âmin ya cidden üzüldüm şu an
- 6 ay
Bunlar çocukça düşünceler, RedPill Kırmızı hap VIDEO'larını izle ve öğren !
Kimseyi böyle tapar gibi sevme böyle aşık olma ! çocukken çoğu erkeğe olur banada olmuştu ama öğrendik çook geriide kaldı böyle düşünceler.. bunlar çok yanlış hareketler. Kadını kendi aklında ilahlaştırmışsın.. kendine gel ! Sana şunu söyleyeyim : her işte bir hayr vardır, ALLAH o kızı sana nasibetmediyse mutlaka bir sebebi vardır. İnsanların "bazı" olaylarda hayr (iyi) sandığı şeyler şerdir (kötüdür), bazı şerr sandığı şeylerse hayrlı ve güzeldir. Örnek: Bir yere yetişmen gerekiyordur , otobüsü kaçırısın , yetişemezsin ve otobüs gider. Kızarsın bağırır çağırırsın , kafan bozulur nasıl olur, nasıl kaçırdım yetişemedim dersin. Bir bakarsın haber gelmiş : otobüs yolda kaza yapmış yolcuların yarısı ölmüş ve sende ön koltukta oturuyor olacaktın. Ayrıca zengin fakir farklılığıda çok önemli bir FARKtır. Acı gerçekler acıdır ama gerçektir. O kızla görüşseydin ciddi olup bir hayat kurmaya kalksaydın sen hep aşağıda kalacaktır. Günümüze artık kadınla maddi imkanlara çok fazla bakyorlar, paraya göre seviyorlar ve bu onların sonunu getirecek az kaldı. Bu aç gözlülükleri sonucu evlilikler bitecek, kadınlar evlenmeyecekler. Ayrıca ahir-zamanda kadın sayısı erkeklerden fazla olacaktır bu hadislerde söyleniyor ve benimde dikkatimi çekiyor artık yeni doğan çocukların çoğunluğu kız. Öncelikle dengin olan normal birini bulmaya çalış, sen ona uzaktan bakıp o kız çok güzel diye kendi aklınd aonu büyütüp büyütp balon yapıp şişirme, koca dünyada insan kukusu yok sana? kız mı yok başka? O olmadıysa o sosyeteyse sende gider başkasını daha iyisini bulursun dert mi? Yeterki içinde azim olsun enerjin olsun. Ağlamak ve aşktan delirmek artık bana çocukça geliyor, o his bir kere büyük bir kazaya uğrayıp duvara toslayıp parçalanınca kendine geliyorsun ve gerçekleri görmeye başlıyorsun. Sendede öyle olacak. Bukadar üzüleceksen kendi annene üzüleceksin elin zengin sosyete! kızına değil, gerçeklere uyan ve yola devam et.
Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. valla bi Türk kızı için ağlıosa 9999 kere düşünsün ağlamadan önce. gerçekten değio mu o kıza diye. çünkü böyle yalancı ve böyle ikiyüzlü bir kız topluluğundaki kızlar için ağlamak, hmm bana saçma gelio.
142 Yorumla- +1 yıl
inşallah seni ağlatan biri çıkar karşına...
Vallahi yalan yok ağladım...Erkek adam ağlamaz derler külliyen yalan... ilk önce içinde ağlar erkek daha sonra düğüm düğüm olur boğazı ve bir bakmışsın cebeli tarık boğazı gibi oluvermiş göz çukuları...
01 Yorumla- +1 yıl
bence çok değerli erkeğin göz yaşları kolay kolay dökülmez çünkü
+1 yılÖlen dedem için bile ağlamadım herzaman dik kalmaya çalıştım ama 165 boylarından bir kız herseyi darmadağın etti onun için o kadar ağladım ki hatri hesabı yok gerçekten neden böyle oldum bilmiyorum başkasıyla olamıyorum başkasını sevemiyorum olmuyor heryerde anılarımız aklıma geliyor gerçekten çok ozledim ona çok kırgınım çok üzgünüm çok sinirliyim ama diyemiyorum kendi kendime üzülüp duruyorum :(
40 Yorumla3 Gün önce müstakbel eşimle tartıştık ve çekip gitti. Hayatıma son vermeye çalıştım beceremedim 3 gündür hüngür hüngür ağlıyorum. Ağlamak ayıp değildir. Ama onda vicdan denilen bir şey yokmuş ki hastanede yatarken bile önemsemedi...
50 Yorumla
+1 yılBir erkek sevdiği için ve çok ciddi anlamda acı çektiği için ağlar. Eğer bir kıza hıçkıra hıçkıra ağlarsa bu erkeğe nikahı basın. Ben hava limanında çalışırken orda gördüğüm yeni evlenen bir kıza hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Şimdi o kız boşanmış ve karşısında ağladığımda bana sarıldı beni kabul etti.
10 Yorumla
+1 yılSevdiği kız için ağlayan erkek gerçekten seviyordur bence. Sevmeyip de ağlamaz ki... Vay be çok acıklı ama çok anlamlı..
112 Yorumla- +1 yıl
beni seviyormu yani:d
- +1 yıl
bilmiyorum, sevdiğim kız için ağlamıştım; sevmeden ağlayan birini gözümde canlandıramıyorum.
- +1 yıl
bende onu çok seviyorum ama şimdi kavga ettik 1 haftadır yok konuşmuyo valla benle cevap vermiyor ayrılıyormusun dedim ona bile cevap vermedi bu tipteki insan susup gidermi yani
- +1 yıl
gurur yapmış olabilir. biraz zaman tanı, varsa araya arkadaşları falan sokup ne düşünüyor öğren. Genelde gurur aşkta iyi olmuyor. Ama seviyor gururdan mı konuşmuyor yoksa artık sevmiyor mu birşey diyemiyorum. Fakat değer vermese ağlamazdı, bunu da unutma. Eğer gurur yapmışsa belki alttan alabilirsin, kendini ezdirmeden.
- +1 yıl
arkdaş sokamam o çok kızar başkasına anlatmam hoşuna gtmez biliyorum onu başka sorunlarıda var işte deshaneye gigiyo kps için üniversiteye gidiyo bu yıl onun için dönemeçli dönem kps kursuna benim için gidiyor memur olayım bir an öncede evlenebilelim diye ve devam ettiriyomuş öğrendim ama susyo çok önceden sen beni sevmiyon dedim seni sevmiyo olsam s.ol git derim demişti şimdi sevmiyonmu diyorum gene cevap yok niye böyle ben onu çok seviyorum
- +1 yıl
Belli ki şuan çok stresli bir dönemde. Sen onu seviyorsun, o da bu davranışlarla seni seviyor sanırım. Tartışma da kim daha haksızdı? Alttan alabilecek misin? Şuan bu gergin dönemde Geleceğini planlamaya çalışıyor, kpss üniversite derken zorlanıyor. Tartışmaların ağırlığı yerine senin arlığının hafifliğine ihityaç duyduğuna eminim. Eğer yapabiliyorsan altan alıp barışmaya çalış.
- +1 yıl
altatn alırım tabiki ben onu çok seviyorum oda haklı anne baba ayrı onların arasında sorun yaşıyor ben ayrı üzerine gelyom bazen niye ilgilenmiyon diyom oda ders çalışyom diyo bazen ben nasıl yapacam dyo hem der hem okul zorlanyom diyo sonra istersen bırak diyorum bırakmıyo ama ilk defa bu bu kadar çok yorulduğunu söyledi beni sevmese bana şimdiye kadar git derdi umut bırakmazdı içimde üzerinede gitmeyi istemiyorum ama bir yandanda barışmak istyorum
- +1 yıl
nasıl barışıcaz bilmiyorum bazen böyle susar ama böyle uzun olmadı hiç bana kavga ettiğimz gün dediki iyi geceler aşkım bende bişey yazmadım 1 gün boyunca üzülmüştüm sonra baktım oda bana yazmkyo niye yamzıyon ne oldu arıyom soryom cevap vermiyo bana
- +1 yıl
mesaj attı :)) iyi geceler aşkım dedim oda iyi geceler ve şimdiden iyi sınavlar sana dedi :) bende teşekkürler aşkım dedim yarın össy giricem ya iyi sınavlar dedi şimdi bu mesaj ne :) tek mesaj bile beni mutlu etmeye yetti
- +1 yıl
sorun çözüldü öyleyse ^^ mutluluklar O da seni seviyor, sen de onu.. tadını çıkarıp kıymetini bilin valla
- +1 yıl
çözülmüşmüüdür gerçekten şimdi :) inşallah öyledir eğer çözüldüyse onu daha iyi tanışım olucam
- +1 yıl
Sevmeyen erkek boş yere ağlamaz ve timsah göz yaşı dökmez kardeşim
+1 yılErkekler ağlamaz ağlarsada içine ağlar köşede ağlar kimse görmez en son ne zaman ağladığımı bile hatırlamıyorum hıçkırarak ağlamayı özledim :)
30 Yorumla
+1 yılevet seviyordur ama erkeğin ağlaması da çok acıklı oluyor.ben buna dayanamam:(
40 Yorumlatimsah gözyaşları bunlar ne anasının gözüdür erkekler hatasının kapatmak için gerekırse gözyaşlarını sele çevirirler
08 Yorumla- +1 yıl
yalandan ağlamaz bence ya ben inanmıyorum yalandan ağlasın
- +1 yıl
teşekkür ederim açıklaman için. benım sevgilimde benım ıcın ağladı fakat yapacaklarından da geri kalmadı buna istinaden yorum yapmıstım.. aynı sey arkadasımında basına geldı cocuk sevıyorum die agladı yakardı aldatmaktanda gerı kalmadı sımdı bu timsah gözyasları degılde nedır
- +1 yıl
ben çözemiyorum artık offffff ya:(
- +1 yıl
haklısın çözülmüyorlar çok zor
Ne için ağladığına bağlı olmakla beraber çoğu zaman kaybeden erkeklerdir.
20 Yorumla
+1 yılBen 2 kıza ağladım... 2 kızı da kaybettiğimde ağladım, onlar için bir ifade etmedi :/
05 Yorumla- +1 yıl
ama benim için birşey ifade edyo çünkğ bende onu çok seviyorum
- +1 yıl
Neden ağladı ki sana karşı?
- +1 yıl
ayrılalım dedik kavga edince o ağladı ben ağladım ayrılmadık:) aama şimdi öyle değil
- +1 yıl
Seviyorsunuz birbirinizi o zaman. Ben bunu anlıyorum. Ayrılmayın :/
- +1 yıl
dostum bende tek bir kız için ağladım hastalandım yataklara düştüm psikoljik tedavi gördüm elimdeki her şeyi kaybettim maddi manevi işimi bile peki o ne yaptı biliyormusun terk etti başkasına gitti yani sonuçta değdimi değmedi be kardeşim sonunda olanlar sana bana ve bizim gibilere oldu 😢
Ağlarım.Ağladım.Ne düşünüyor bir fikrim yok.Elbette bildiği ve doğru bulduğu şeyler vardır.Haklıdır da.
10 YorumlaYaşadığımdan bilirim gerçekten sevmiştir. İllaki bir yerde görmüş veya duymuşsunuzdur bir erkek kolay kolay ağlamaz.
"Sebebi her ne olursa olsun bir erkeğin ağlaması çok can yakar çünkü erkek ağlıyorsa çaresiz kalmıştır"
00 YorumlaEfendi diye ezdiğiniz erkekler son derece haklı. Sizin onlara verdiğiniz cevaplar ise avuntudan ibaret. Yetmedi mi onurunuz, namusunuz ve şerefinizle oynanması. Hiç mi onurunuz yok? 4S ve deve diken olayı işte ne me lazım.
00 Yorumlaİşte o erkektir ve gerçekten sevmiştir. Bu devirde öyle erkek bulursanız şükredin kızlar.
96 Yorumla- +1 yıl
işte o erkek kavga ettik şimdi benim telefonlarıma bakmıyor 1 haftaya yakındır sustu neden :( ben onu çok seviyorum oysaki
- +1 yıl
nasıl gönlünü alcam o çözülmeyen bir insan telefonlarıma bakmıyo benim 1 hafta oldu haklı olan bendm ama olsun ben yine onu sevyom ayrıldınmı beni istemiyormusun diyorum cevap vermiyo en son iyimsin bari onu söyle dedim bana dediki iyim ok. uyuz oldum ama ben çok üzülüyorum onu çok seviyorum
- +1 yıl
açık sözlüdür söyler istemesse ama niye böyle yapyo anlamıyom onda öyle bi inat varki seviyorsa inadına sevmiyorum der çyle biri ama ben onu kaybetmek istemiyorum syçumda yok hem kaybetmek için geçerli suç yok yalan aldatma hiç birşey yok aramızda
seven erkek.. ama çok ağladımıda ınandırıcılık safasından cıvıklasma safasına gecer..
10 Yorumla
+1 yılkarşıda ki odun değilse çok şey ifade eder.en basitinden çok sevdigi.
10 Yorumla
+1 yılBeni bırakalı iki gün oluyor sanki nefesimi elimden aldılar kalbim daralıyor ellerim titriyor günlerdir ağlıyorum ama dönmedi dönmücekte biliyorum kimseye bu kadar bağlanmayın
00 Yorumla
+1 yılŞu anda sevdiğim kişi ile ayrıyız ve onu o çok seviyorum ki ağlamaktan gözlerim şişti şu an da bunu yazarken bile ağlıyorum ve çok kötüyüm hiç bu kadar kötü olmamıştım
00 Yorumlaben ağlamam ama ağlayana da saygı duyarım tabi eften püften sebeplere değilse
10 YorumlaSevdiğim erkek karşımda ağlasın. yierim yierim. Çok masum geliyor bana ağlayan erkekler.
10 Yorumla
+1 yılBen kızı sadece tatilde görüyom. ama internetten yazışıyoz. ben onu sevdiğimi nasıl söyleyebilirim... lütfen cevap verinn.. anca ağlıyommmm...
00 YorumlaGerçekten seviyodur..Bi erkeğin aglamasına hiç dayanamam
21 Yorumlaerkekler tımsah gozyası dokemezler
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek ağladığı anı hiç unutmaz özellikle kavgalardan sonra ağladığını karsısındakinin gözüne gözüne sokar
00 YorumlaErkeğin ağlaması değerlidir kıymetini bilmek lzm.
00 YorumlaBir erkek ağlamaz, kızın saçını çeker.
00 Yorumlagerçekten seviyorki ağlıyor be
00 Yorumlaerkekler ağlamaz sil göz yaşını:)
00 Yorumlayeter ki ağlasın yirim onu
00 Yorumlabn kıyamam ya gercekten sevıyorssa aglıyordur..
02 Yorumla- +1 yıl
ya böyle demeyin ya üzülüyorum madem benim için ağlıyordu öyleyse niye şimdi susuyor konuşmuyo benle:(
- +1 yıl
e kırgın oldugu için tabiki..trip yapıyordur, naz yapıyordur
hiçbirşey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven insan ağlar herzaman
10 Yorumlaağladık uleynn :D
10 Yorumlabaşak burcu :D
30 Yorumlahiç ağlamadım.
00 Yorumla
+1 yılEvet, unutmaz.
10 Yorumlaseviyordur
00 Yorumla