Eski sevgilimle aşırı olmasada cinsel bir şeyler yaşadık. Kendimi krilenmiş hissediyorum. Hem ruhen hem bedenen. Bana yardımcı olun lütfen. Kendimi iyi hissetmemi sağlayın.
Cevabın nedir?
+1 yılSirf onu kaybetmemek icin yapiyorsunuz,sonrada olan kizlara oluyor.
Gitmek isteyen gider,istedigini vermekle yaninda kalmaz asla.
Sonra yaptiklarina pişman olur,kendinden igrenirsin boyle
Cunku erkekler bayanin ruh yapilari farklidir,kadin duygusaldir
Kendini pislikmis gibi hisseder,eşi olmayan biriye biseyler yasadiginda.
Yinede kendinj toparlamaya calis,tövbe et bol bol aklindan at o yasadiklarini.15 Yorumla
Soran+1 yılyahu zaten amdan ben ayrıldım
Soran+1 yıladamdan olacaktı
- +1 yıl
Neden ayrıldın ? Asıl cevap burada gizli "neden ayrıldığında".
Soran+1 yılçok yalancıydı
- +1 yıl
Alttaki soruda " hep cinsellikten konusuyor "du demissin. Demekki amaci cinsellikmis.
neden kirli olasın ki insanlar neler yapıyorlar üstelik evli oldukları halde baskaları ıle. yaptıgın seni kirli duruma sokacak bişey değil canım. ilerlesende bu senın hayatın sonucta. ama her sevgilinle yaşama tabiki :)
12 Yorumla
Soran+1 yılher insanla yaşanmaz zaten haklısın. zaten bir erkek sevgilin bile olsa sürekli cinsellikten konuşuyorsa koşarak uzaklaşacaksın bunu anladım ben :)
+1 yılŞayet bana sorarsan;Kanatlarının altına sığındığın kuşun; kanatlarını kırma!Sağanak göz yaşlarına maruz kalır, çok ıslanırsın sonra
00 Yorumla
yaw boş versene senden kötüleri var sen iyisin yine öyle değil mi ?
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle ama içim rahat değil
Soran+1 yılya zaten adam itin uğursuzun tekiydi hep kendime yalanladım ama napalım yaptık bir hata
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
aşırı olmasada yaşadık nasıl oluyor yaa ? biraz daha açar mısınn ?
04 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla oral gibi tam olmadı çok azıcık oral yaptım ona.
Soran+1 yılYa sadece dokundu etti o birleşme falan olmadı
+1 yılSevgililerin sevişmesi kadar normal 1 şey olamaz. Hiç ama hiç kafana takma bu konuyu. Bakireliğini de kaybetmediğine göre hiç sıkıntı yoktur inan.
15 Yorumla
Soran+1 yılsadece duygularımı hiç hak etmeyen bir insana verdiğim için kendime kızıyorum
- +1 yıl
Kızım neden gereksiz yere kendini üzüyorsun ya. Ne demek duygularını hiç hak etmeyen 1 isine verdin. Boş ver be kızım. İnan bu yaşadıklarını 3-5 sene sonra gülümseyerek anacaksın. Yaşlarınız kaç?
Soran+1 yıl20 küsür.
- +1 yıl
Anladım. Bu çocuk senin kaçıncı sevgilin? Diğer sevgili,lerinle de seviştin mi bunun gibi?
- +1 yıl
Off, bu duyguyu çok iyi biliyorum. Çok berbatt. Kirlenmiş aldatılmış ve kandırılmış hissetmek. Özellikle oyunlara ve manipulasyonlara maruz kalmak. Mide bulandırıcı.
- 01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki bişey sorucm yanlış anlama dalga gçmek anlamında sormuyorum bu işi yaparken pişmanlk duydunmu yoksa çok snramı
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten cinsel ilişki olmadı
Cevap sahibi+1 yılonu anladmda her ne yaptıysn?
Soran+1 yılkullanıcı adın ne belki mesajlaşırız
kendinizi kullandırıyorsunuz sonra yardım edin diyorsunuz biz ne yapalım vucut senin karar senin :))
17 Yorumla
Soran+1 yılya ben ayrıldım zaten ondan kullanılıp atılma durumu olmadı :))))
- +1 yıl
bide oral yaptım demişsin aşşadaki yoruma allah senin gibi yapan bir kız nasip etmesin bana yanlış anlama sana göre degil genel konuşuyorum senle evlenecek kişinin nasıl midesi kaldıracak çok merak ediyorum sana bir soru sorucam evlenecegin kişiye yaşadıklarını söylicekmisin ?
söylemem diyorsan vicdanın rahat edecekmi ? - +1 yıl
siz cok mu temizsiniz ? bir insanin hata yapmasindan daha normal bir durum yok cunku yaratilis meselesi eger yaptigi hatadan pisman bir insansa Rabbinden af dilemia tovbe etmisse sizene . Rabbim settar ismiyle gunahlari ortuyorken bu arkadas neden ortaya cikarsin tovbesini edip tekrarlamadigi surece tertemiz bir insan oluyorken
- +1 yıl
tabiki en dogal hakkin ama yargilayici konusmussun ve bunu yazan arkadasi kotu etkiler zaten morale ihtyaci var gibi o yuzden dedim
- +1 yıl
ama merak ettim hakkaten yani evlenecegi kişiye o yaşadıklarını anlatacakmı diye
hayır yani ben anlamıyorum bildigim kadarıyla erkeklerin cinsel arzuları kızlara göre dahaç çoktur ben bu yaşıma kadar kimseyle cıkmadım bişey yaşamadım yani evlenecegim kişiyle yaşamak istiyorum bu kızlar kız oldugu halde ve türklerin böyle şeylere ne tepkiler verdiklerini bildikleri halde büyük cesaret :) - +1 yıl
insan iste nefs adam oldurmek gibi bianlik hata sanirim. neyse tovbe etsin kardesim Rabbim seytana ve nefsimize firsat vermesin ins gaflete dusurmesin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kendini iyi hissetmen gerekn bişey değiş boşuna kendini kandırma herkes sana üzme ihtiyaç falan deselerde kirlendin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım ona istedğni vermemeişsn snuçta kirlenme flan yok üzülme.sen bnce değer verdgn için üzülüosn bşver
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. olmuş bitmiş bir şey neden bu kadar fazla kafana takıyorsun ki ?
11 Yorumla
Soran+1 yılhani bazen insan yaşadığı şeyleri hak edecek kadar kötü olmadığını düşünür ya işte bu yüzden
Bence hiç kendini üzerek yıpratma.Her ne olursa olsun hayat devam ediyor.Alışmalısın bu duruma..
00 Yorumla
+1 yılbi kese atak mı temizlenirsin belki.
10 Yorumlaoral falan mı yaptın ?
02 Yorumla
Soran+1 yılhea
+1 yılözelden konuşalım temizlerim seni
00 YorumlaAdın ne senin ?
018 Yorumla
Soran+1 yılNapcan isme göre mi yazıyosun
Soran+1 yılsenin adın ne önce sen :D
Soran+1 yılırmakkk
Soran+1 yılne olsa sıkıntı olcaktı ki :D
Soran+1 yılOrçun gibisin hiç öpüşmedin herhalde :D
Soran+1 yılkullanıcı adın neee