Kızın yanına tam gidiyorum derken, heyecanlanıp geri dönüyorum.
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
Sıradan bir arkadaşının yanına gider gibi yola çık.Çıkmadan önce kendine çeki düzen verirken çok ta inceleme,normal bir gün gibi davran üzerinde durma kendinin.Yoksa kendinle çok uğraşman sana daha da heyecan katar,acaba şumu bumu derken üzerinde daha çok baskı oluşur.
Konuşacaklarının muhasebesini yapma,akışına bırak kendiliğinden gelişsin..
Hacı kızın yanına giderken heycanlanıyorsan kız bunu farkettiyse işin yaş...
He illa ne yapman gerektiğini öğrenmek istiyorsan kızın yanına git birşey sordugu zaman 2sn bekle öyle cevap ver heycanın geçer...
Ayrıca emin olki heycanını yendikten sonra başına biiiiirr sürü çözemeyeceğin olay çıkacak
Derin bir nefes al cesaretini topla ve git. Kaybedeceğin bir şey yok diye düşün. İlk cümleyi kurduktan sonra gerisi gelir zaten kasma
Anladım ama.Yardım edebilceğimiz bi durum değilki kızla konuşalım desek kızı tanımayız etmeyiz..
Cevap
23Cevap
niye gozunde bu kadar buyutuyorsun kı,o da senın gıbı bır ınsan sonucta.sızın gıbıler yuzunden zaten herkesın kıçı kalkıyor.herkes kandını bulunmaz hınt kuması sanıyor...
helal sana !..
gitme heyecanlanmazsın link
Bırak kız sana gelsin ne diye ugrasıyorsun ki. Şahsen ben öyle yapıyorum gelen daha olmadı (Gelmeye çalışanlar benim hoşuma gitmedi) yılmak yok böyle devam :D
vay bee gençliğim aklıma geldi..
ben düşününce bile heyecanlanırdım..
Normal bi arkadaşının yanına gıdıyomuş gibi git rahat ol kendını kasmanın bır anlamı yok bethoven dinle giderken rahatlarsın
rahat olmya bak kardesim bde öyleydim kendmi aştım o konulrda hep cok utardım kızlrdan hep
Bu kızla konuşamazsan hayat boyu bu sorunu yaşarsın. Şöyle yap. Bu konuşmayı sadece kızla konuşmuş olmak için yap. Ve senin için önemli olan kızın verdiği cevap değil, kızla konuşmuş olmak olsun.
Takma hacı git herşeyi de nasıl olsa kıymet bilmeyecekler!
Heyecanını yaşa dostum.Sende görmeyi en çok isteyebileceği şeyi.
aaa raahaT ol gevse utanacak bir sey yoKKi yahu:)) yavas yavas d
bir şekilde heycanından kurtul yoksa hep kaybedersin
ya o kızı seviyorsun yada böyle bişi ilk kez yasıyorsun
Titreyerek boşalma varmı :D Şaka aynı ben banada oldu.
Akışına bırak dostum. Bu hayatın heyecanı meyecanı yok😊😎
Sen daha konuşamadın mı ?
Bu sefer daha kararlı git.
Mutlu ol! Seviyorsun.
Sevgi belirtisi bu... :)
sabi sübyanmısın niye heyecan yapıyorsun
dönerse senindir, kebabsa midenindir :D
ona küçük sürprizler yap panpa
Heyecan olması güzel birsey :)
:D az erkek ol ve kendıne guven
öz güvenin eksik tamamla öyle git
senden iyi yine elemanın tipi.