Güncellemeden rahatsız olanlardan çook özür dileriim.
Balyaj bu saça nasıl olur ? Fiyat aralığı kaç olur sizce?
Güncellemeden rahatsız olanlardan çook özür dileriim.
benim saçım accık daha kısa her zaman gittiğim kuaföre gidip yaptırmıştım 50 liraya (nezih bir mahallede) müşterisi olmasaydım daha pahalı yapardı heralde , maşa falan da yaptırmıştım.
yalnız şöyle bir sorun var benim saçım açık kahveydi ve çok güzel oldu bana biraz saç rengin bu iş için koyu geldi.
benim saçım şu an böyle (uçları o kadar sarı değil) :
link
zaten doğal saçımın içinde de koyu sarılar vardı açık kahve koyu sarı arası bir saçtı , balyaj yaptırdığımı babam bile fark etmedi düşün yani :D
Maşa yaptırmıştım dediğim onun parasını ayrı verdim tabiki , yani o gün maşa makyaj falan da yaptırdığım için biraz daha indirim yapmıştı normalde ilk 70 demişti sanırım
bence 70 liradan fazla verme
ama öyle deme bir tutam saçı alıp ince ince tarağın arkasındaki sivri yerle ayırıyolar
rastgele boyamıyor ki :( gerçekten kuaförüm 2 saat uğraşmıştı
Bayıldım tatlım gule gule kullan bu yaz bende ucları daha acik yaptiricam
Balyaj zahmetli bir iş
Saçın da uzun belki normal olabilir bu fiyat
Ben internette bir video bulmuştum
bu yöntemle ablam bana ben ablama balyaj yaptım
kuaförlerımızde şaşırdı çok güzel olmuştu
yine düşünüyorum :)
güzelmiş sevdim bu saçı ama tercihim ya çok siyah ya çok sarıdır genelde harika durur bayılırım çokta güzel olur çokta iyi olur yani bu kadar ama ikinci link senin saçsa o da güzelmiş :D
Saç renginle sakın oynama. Hemde boyatınca zaten mısır püskülü gibi oluyor saçlar. Bu renk saçada zaafım vardır ayrıca, en sevdiğim saç rengi. Benimkide bu renk zaten. :D
Boyatırsan durmadan düzleştirmen gerekir, düzleştirdikçede saçın zarar görür. Çok mu bilgiliyim ne? :D
Sakın kestirme canım, maasallah cok tatlı saçların.. :) Bu renk te bence cok yakısır saçlarına.. Özellikle saç uçlarına uygulatmayı düsünürsen...
Sakın boyatma bence
Cevap
2Cevap
Öncelikle iyi geceler :D saçların güzelmiş fakat takdir edersin ki balyaj modası çoktan kalktı onun yerine doğal sarıya doğru giden saçlar tercih ediliyor
link böyle birşey tercih edersen daha hoş durur o link açılmazsa söyle izah edeyim uçlarına yaptır
200 ton istediysen söylemiştir balyaj usulü attır ama uçlarına
Güzel olmuş canım güle güle kullan :D
200 mu ? balyaj icin ? kafayi yemis o ! tamam sac uzun diye para olarak fazla odersin 70-80 gibi ama 200 olmaz... ve bu saca sari balyaj gitmez bence .. suanki rengin birkac ton acigini attir bence golge gibi durur yapay durmaz :)
Benimde saçlarım senın kadar resimlerime bakabilirsin balyaj için 200 fazla.bende yaptırdım hemde gayet iyi bir kuaföre 80 tl ye :) hiç olmadı 100 yaparlar 200 e yaptırmamalısın :)
gelde onu kuaförlere anlatttt :D
Bunları yaptırmayı çok seviyorum ama saçlarım ince telli ve çok çabuk yıpranıyor bu sebeple yaptırmaya korkuyordum ama kuaförüm yaptırmadan önce doğal keratin kullan dedi birkaç müşterisi kullanıyormuş hemen araştırdım patentli olandan aldım hemen ve saçlarıma artık istediğim her şeyi yapıyorum yıpranma kırık yanma falan olmuyor ve daha hızlı uzumaya başladı şükür saçımla ilgili sorunlardan kurtuldum.
ben bu soruyu daha once gormustum sankı allah allah tuhaf oldum :D kız sen o sacları nasıl uzattım bak kullandıgın bısı varsa soyle:( kıskandım
saç güzelmiş harbiden 40 yıldır kuaförüm böle saç görmedim
hee balyaj bumuymuş çok severim ben bunu yaptır mani görmüyorum :D
o sac senin mi güzelmiş :)
çok güzel olmş yeni hali bayıldımmmmmmmmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar