Sevgilimin hayat kadını oldugunu öğrendim

Arkadaşlar 5 ay önce bir kızla tanıstım.. Çok tatlı çok güzel beni çok seviyor çıkmaya basladık hersey müthiş... Sonra bir gün bir mesaj gördün onun telefonunda, "Diğer telini aradım ulasamadım bana donus yap" bunu yapan bir kız arkadası.

O an geçiştirdi olayın detayına girmiyorum kız arkadasımın yası 21 ben 22. Çok güzel, üstelik edepli (bana öyle gözüktü) annesiyle yasıyor maddi durumları çok iyi değil. Ama sonunda ben birşeylere ulastıkca en sonunda açıklamak zorunda kaldı;

18 yasından beri para karsılığı birlikte oluyor. baska bir telefonu var ordan ulasıyorlar, facede baska isimle bir hesabı daha var ordan yazıyorlar. Ve parasızlıktan buna mecbur kalmıstım diyor.

Ve bende bu kızla birşeyler yasadım ama bana durumunu çok farklı sebeplerle açıklamıstı ve sevdiğimden ben bu durumu kabullenmiştim.

3 gündür hergün defalarca mesaj atıp arıyor, açmıyorum telefonlarımı ne hayaller kurmustum hepsi yalanmıs ve kendimi çok kötü hissediyorum... ne yapardınız? Lütfen olgun insanlar cevap yazsın cocukca yorumların kalbini kırarım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kaldıramıyorum. Kesinlikle kaldıramıyorum. Ama çok sevmiştim.

Yarın öbür gün, "Neden o kızı çekip kurtarmadım" bende terk ederek sırt çevirdim. Demekte vicdanıma koyar. 2 arada kaldım
Sevgilimin hayat kadını oldugunu öğrendim